headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Lid worden? Klik hier.


Heel Alliance !!
Apr
20

Alliance-trainers bezoeken AZ Jeugdopleiding


Vrijdag 19 april bracht een groep MHC Alliance trainers een bezoek aan de AZ Jeugdopleiding.
Een opvallende prestatie was de overwinning van de AZ O19 in de Champions League in 2023, waarbij AZ met overtuigende cijfers won van teams als FC Barcelona (3-0), Real Madrid
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
15

Vrijwilliger worden? Lees de vacaturekrant!

De club heeft écht meer vrijwilligers nodig om alles draaiende te houden.  Diverse commissies zoeken versterking en wij als bestuur zoeken versterking in de vorm van nieuwe bestuursleden. 
Lees meer

Heel Alliance !!
Jan
18

Commissie avond XL op 12 februari - denk mee over plan 2027

Save the date: maandag 12 februari 20.00
Commissie avond XL. Een speciale commissie avond, ook voor belangstellende leden en ouders die graag meedenken over de toekomst van Alliance. Na een presentatie van het vernieuwde merkhuis is er tijd voor een inspirerende
Lees meer

Heel Alliance !!
Jan
10

Alliance tenue wijzigt komend seizoen - shirts in de aanbieding bij Jumbo

Zoals je misschien al weet, gaat de Jumbo Hockey winkel in Heemstede dit jaar sluiten en zullen de verkoopactiviteiten per juni verhuizen naar het filiaal in Amsterdam (westelijk havengebied - Roesiel 16, 1043 BL Amsterdam). Daarom zijn er momenteel veel producten in de aanbieding waaronder ook
Lees meer

Heel Alliance !!
Dec
31

Dank aan de Bubbels en Bollen cie en een Happy New Year !

Meer dan 1100 oliebollen gebakken op de club. Dank aan de leden voor de bestellingen en heel veel dank aan de Bollen & Bubbels Commissie 2023! Bestaande uit de sponsor- en barcommissie en overige vrijwilligers 😉.
Lees meer

Heel Alliance !!
Dec
23

Oliebollenactie op oudjaarsdag - bollen & bubbels nu bestellen!

In aanloop naar Oud & Nieuw organiseert Alliance ook dit jaar weer de ‘Bollen & Bubbels' actie. Na drie voorgaande acties is dit inmiddels een traditie. Dus doe mee en bestel op tijd. Je kan bestellen tot 31 december 09.00 uur, op = op. 
Lees meer

Heel Alliance !!
Dec
9

Grote Clubactie voor Alliance enorm succes!

De Grote Clubactie voor Alliance is een enorm succes geworden! Met de verkoop van alle loten hebben we een supermooi bedrag van €14.844,- opgehaald, hier zijn we als vereniging erg blij mee!
Dank aan alle leden die dit mogelijk hebben gemaakt en natuurlijk aan de deelnemers!
Lees meer

Heel Alliance !!
Dec
7

Bar doordeweeks gesloten t/m voorjaarsvakantie

Vanaf deze week, maandag 4 december, is de bar doordeweeks, tot en met de voorjaarsvakantie (= t/m 25 februari) niet geopend. Wel kan er gebruik gemaakt worden van de toiletten en kleedkamers.
Lees meer

Heel Alliance !!
Dec
1

Meer dan 25 loten verkocht?

Heb jij bij de Grote Clubactie méér dan 25 loten verkocht? Haal dan zaterdag rond 12.00 uur je dikverdiende medaille op bij de wedstrijdtafel in het clubhuis.
 
Weet je niet zeker hoeveel loten je precies hebt verkocht? Check je eigen verkooppagina.
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
22

Breng je stem uit op Alliance!

Vandaag kan je stem uitbrengen op Alliance! Woon je in Heemstede, neem dan je stempas en een identiteitsbewijs (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs) mee.
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
4

Grote Clubactie bijna afgelopen!


De Grote Clubactie 2023 is bijna afgelopen en de bikkels van MHC-Alliance hebben in totaal (tot zondagochtend 5 november) 5819 loten verkocht. Dat betekent dat onze club het streefbedrag met 140% heeft overtroffen. Fantastisch!
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
8

Update Grote Clubactie

Het gaat fantastisch! De verkoopkanjers van MHC-Alliance gaan als een speer met (op dit moment) 4.901 verkochte loten. Dat betekent dat onze club haar streefbedrag heeft gehaald en daar nu al 18% overheen is.
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
28

Tussenstand Grote Clubactie

Na ruim één week hebben de jeugdleden van Alliance 3.314 loten verkocht. Hiermee zit de club op 80% van het (inmiddels al bijgestelde) streefbedrag van €10.000!

Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
16

We doen mee met de Grote Clubactie!

Dit jaar verkopen wij loten met de Grote Clubactie. Zodat we met z’n allen onze club nóg mooier kunnen maken. Want de opbrengst gaat naar de metamorfose van ons clubhuis. Klinkt goed toch? Vanaf zaterdag 23 september, de landelijke startdatum van de Grote Clubactie, gaan we van start.
Lees meer

Heel Alliance !!
Jul
12

Klusdagen op de club - Help je mee?

We kunnen jouw hulp goed gebruiken! We organiseren namelijk 2 dagen dat we gaan klussen in en rond de club zodat alles weer op orde en netjes is voor het nieuwe seizoen.
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
27

Zomeractie fitness bij Nieuw Groenendaal voor Alliance leden

We hebben een leuke zomeractie van onze sponsor Nieuw Groenendaal voor alle leden van Alliance.
Hieronder het aanbod en de voorwaarden: Het Zomerabonnement is geldig vanaf heden tot 1 september en kost €49,00 onafhankelijk van aanvangsdatum. De actie geldt alleen voor
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
22

!! WINACTIE !! Voor kaarten FIH Pro League vrijdag 23 en maandag 26 juni

!! WINACTIE !! Snel reageren!
We mogen aan onze leden 2x twee dagkaarten weggeven voor de FIH Pro League wedstrijden in het Wagener stadion. Het zijn twee kaarten voor vrijdag/morgen en twee kaarten voor maandag. Het belooft een spannende slotfase te worden en jij kan erbij zijn! Het
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
16

Aan iedereen die is geslaagd: Van harte gefeliciteerd!

Het gonst weer door Heemstede, wie er allemaal is geslaagd. Vlaggen in alle buurten, trotse kinderen en nog trotsere ouders natuurlijk.
Alliance wil iedereen van onze vereniging die is geslaagd en alle vrienden en vriendinnen uit Kennemerland en daarbuiten van harte feliciteren!
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
30

Hockey mee bij Alliance - we hebben nog plaats voor Jongste Jeugd en Jongens O12/O14

Wil je na de zomervakantie komen hockeyen bij de leukste club van Heemstede? We hebben bij de Jongste Jeugd nog plaats voor: meisjes 6, 7 en 8 jaar jongens 6 en 7 jaar Daarnaast hebben we nog enkele plaatsen vrij bij Jongens O12 (school groep 7 of groep 8) en Jongens O14
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
24

Alliance Dames 1 wint en handhaaft zich in de 1ste Klasse! Gepland: Open Trainingsavonden

Het is Alliance Dames 1 gelukt om zich op de allerlaatste competitie dag veilig te spelen in de 1 Klasse!
Wat een geweldige prestatie van deze dames en hun begeleidende trainersstaf Charlie Pereira en Ralph Bleeker. Mede dankzij de steun van het Alliance publiek, familie en vrienden
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
19

Zondag 21 Super Sunday met DO25-1, D1 en H1 - kom ze aanmoedigen!

Aankomende zondag staat er voor zowel Dames O25-1, Dames 1 als Heren 1 van Alliance een belangrijke wedstrijd op de planning op de laatste zondag dat deze teams allemaal thuis spelen.
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
10

Moedig Dames 1 aan op 14 mei in Schijndel en 21 mei op Alliance!

Aanstaande zondag 14 mei spelen onze Dames 1 uit tegen SMHC De Hopbel om 12.45 in Schijndel (Brabant). Ben je in de gelegenheid om onze dames aan te moedigen dan wordt dat enorm gewaardeerd! Het team vecht tegen degradatie dus toon je clubliefde, maak er een leuk uitje van (Brabant is superleuk)
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
28

Afscheid Kees Heger

Beste leden en ouders/verzorgers van jeugdleden,


Na een jaar op onze mooie club gewerkt te hebben gaat Kees Heger Alliance verlaten.

Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
27

3de fase van nieuw groen op Alliance

Met de aanplant in de grote plantenbakken is de 3de fase van nieuw groen op het Alliance sportterrein afgerond. Fase 1 was de aanplant van de Portugese laurier en Amberboom bij de fietsen en de Steeneiken en Beuken in de nieuw gemaakte vakken. Fase 2 was de aanplant van Portingeseind Laurier
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
21

Hockey mee bij Alliance en schrijf je nu in voor seizoen 23/24!

Ga je volgend jaar naar groep 3 en wil je ook graag hockeyen? Dat kan bij Alliance. Na de zomervakantie start je dan als jongste jeugd in de Alli Dierentuin. In kleine teams van Apen tot Zebra's maken we plezier op het veld en leer je op een leuke en veilige manier de basis
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
16

Alliance ruimt op - Landelijke Opschoondag zaterdag 18 maart

Vorige week is de campagne "Samen houden we Heemstede schoon” gestart, lees hier meer (link). Aanstaande zaterdag is het alweer de 21e Landelijke Opschoondag. Samen met vrienden, familie, buren en collega’s steken we de handen uit de mouwen, en maken we onze straten, parken, pleintjes, vijvers en
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
15

Stem op MHC Alliance!

Vandaag stemmen in stembureau Alliance! Train je zelf of je zoon of dochter? Neem ook je 2 stempassen en een identiteitsbewijs mee.
Op woensdag 15 maart 2023 zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten en voor de waterschappen. De stembureaus zijn open van 07.30 tot 21.00
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
23

MHC Alliance start met professionele afvalscheiding

MHC Alliance start na de voorjaarsvakantie met een pilot voor professionele afvalscheiding op het terrein en in het clubhuis. We gaan daarvoor samenwerken met Circlarity. Deze organisatie helpt ons zo duurzaam mogelijk om te gaan met het gebruik van grondstoffen. 
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
12

Maurice Bekkers 60 jaar en nieuw Lid van Verdienste van MHC Alliance!

Als je 60 wordt dan vier je dat. Met de trimmers van Alliance! We hebben afgelopen donderdag 9 februari een memorabele avond beleefd met het vieren van de 60e verjaardag van Maurice Bekkers, de gewaardeerde trainer-coach van de donderdagavond trimhockeyers.
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
6

Hulp gevraagd voor afbouw blaashal op 18 - 22 feb

De afbouw van de blaashal is gepland in de week voor de Voorjaarsvakantie. Daarvoor hebben we jullie hulp nodig voor het afbouwen van onze Alliance Arena.
Lees meer

Heel Alliance !!
Dec
29

Bestuurswisseling Tophockey

Beste leden en ouders/verzorgers van jeugdleden,
Op de valreep van het kalenderjaar willen we jullie laten weten dat Jochem Verberne heeft besloten zijn rol van bestuurslid Tophockey neer te leggen. Na ruim twee intensieve jaren als bestuurslid van MHC Alliance maakt Jochem graag meer
Lees meer

Heel Alliance !!
Dec
23

Prettige feestdagen en een gelukkig 2023!

Ook namens de nieuwsredactie! 🖤🤍💚🎄🥂🏑✨2️⃣0️⃣2️⃣3️⃣✨


Heb je vragen/opmerkingen of interessante nieuwtjes, weetjes, leuke foto's of verzoekjes? Stuur ze naar [email protected]. Mail ons. Wij zijn je dankbaar. Lees meer

Heel Alliance !!
Dec
21

BOLLEN EN BUBBELS actie op oudejaarsdag - bestellen vanaf de 27e

In aanloop naar Oud & Nieuw organiseren wij ook dit jaar weer de ‘Bollen & Bubbels' actie. Na twee voorgaande acties is dit inmiddels een traditie. Dus doe mee en bestel op tijd, op=op.
Lees meer

Heel Alliance !!
Dec
12

Erelid Anneke van Doorn 90e verjaardag

Alliance is dan wel de grootste hockey jeugdvereniging, we besteden uiteraard ook graag aandacht aan de wat oudere leden. Hiep hiep hoera voor ons erelid Anneke van Doorn. Ze is zaterdag 90 jaar geworden en al sinds 1946 lid!! Dat verdient uiteraard een bloemetje namens Alliance. Gefeliciteerd
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
20

Vrijdag 25 nov WK voetbal kijken in het clubhuis

Op vrijdag 25 november speelt Nederland om 17.00 uur tegen Ecuador. Ideale timing dus om de kinderen uit school te halen, direct door te fietsen naar Alliance en daar gezellig het weekend te beginnen met deze wedstrijd op groot scherm. Blijf lekker hangen na de training.
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
18

Vrijwilliger worden? Lees de vacaturekrant!

De vacaturekrant is uit! Lees de bijlage pdf met de vacatures die we graag willen invullen.
We zijn trots op wat we bereiken als vereniging, als hockeyclub, als MHC Alliance! Denk je dat je ook een steentje kan bijdragen? Aarzel niet om contact op te nemen als je denkt dat je kan
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
6

SUPER SUNDAY op 13 november met THÉ DANSANT

De KNHB plant regelmatig D1 en H1 op dezelfde dag thuis om de club supporters een mooie middag te bezorgen. Daarom hebben we de term SUPER SUNDAY gereserveerd voor als op zo'n zondag OOK THÉ DANSANT (TD) wordt georganiseerd. Dat is aanstaande zondag 13 november! Dat betekent een sportieve
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
24

2de fase vergroening Alliance

Om de nabije omgeving van het clubhuis wat te verzachten en vergroenen, is vorig jaar een haag geplaatst bij de fietsenstalling en zijn bomen gepland op het plein tussen veld 1 en 3. Gisteren hebben we het terras van het clubhuis van meer groen voorzien.
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
27

MHC Alliance bestaat vandaag 95 jaar!

Hiep hiep, hoera!
Vandaag 27 september 2022 is een bijzondere dag. Het is 95 jaar gelden dat Mixed Hockey Club Alliance is opgericht. Destijds in de hoedanigheid van onze voorganger, Hockeyclub Triniteits College in Haarlem.
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
25

Energiebesparing op Alliance

Bij Alliance barsten we van de energie! Helaas verbruiken we op het sportcomplex ook veel energie en dat wordt steeds duurder. Dat is een grote financiële last voor onze vereniging. We moeten ons verbruik op de korte termijn tot een minimum beperken. Om dat te realiseren, nemen we maatregelen
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
23

Zien we jullie op het Oktoberfest op vrijdag 7 okt?

Het bestuur loopt zoals je ziet al een paar weken in dirndl en lederhosen. Wij zijn er natuurlijk bij op het Oktoberfest . Jij toch ook? Met je team, teamouders, clubquiztafel, oud-bestuur, commissie etc., iedereen is welkom (18+).
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
20

World Cleanup Day 2022 - het is weer schoon op en rondom Alliance

Zaterdag was het weer World Cleanup Day. Overal ter wereld werd zwerfvuil opgeruimd, ook door Alliance natuurlijk! De meisjes en jongens van MO12-2, JO12-5 en MO12-11 hebben hun best gedaan om tijdens zonneschijn en ook best veel regen zoveel mogelijk rommel te verzamelen. In een uurtje tijd
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
15

Zaterdag 17 september World Clean Up Day 2022 en Alliance doet mee

Als een van de grootste hockeyclubs in Nederland vinden we het belangrijk dat we een duurzame club zijn. Daarom willen we onder andere een schoon clubterrein en een schone omgeving en daar ook de aandacht op vestigen. 
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
2

Lustrum geopend - Heb jij de Ninety Five trui al gezien?

Opening lustrum Afgelopen zaterdag 27 augustus was de openingsdag van seizoen 2022-2023. Wat was het leuk om zoveel kinderen en ouders op de club te zien. De Dierentuin teams zijn wegwijs gemaakt en er werd fanatiek geoefend tijdens de clinics voor de Jongste Jeugd en O12. Iedereen kon bij de
Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
26

Openingsdag seizoen 2022-2023 op zaterdag 27 augustus

Het nieuwe hockeyseizoen barst weer los en we kijken ernaar uit om de jeugdspelers en ouders morgen weer op de club te zien! 
Zaterdag is ook de opening van het lustrumjaar want Alliance bestaat op 27 september 95 jaar! Daar zijn we trots op en de lustrumcommissie zal aanwezig
Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
6

Aanpassing categorie - en teamnamen KNHB

Er is een grote wijziging doorgevoerd in de categorienamen en daarmee ook de teamnamen. Vanaf nu hebben de jeugd teams geen letters ABCDEF meer maar is maar wordt de leeftijd vermeld dat als 'onder leeftijd per 1 oktober' wordt gehanteerd. De Senioren 30+ is 35+ geworden. Jong Senioren heet nu
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
24

Gevonden voorwerpen - sieraden, sleutels, brillen en horloges

We hebben een bijzondere verzamelingen kleine gevonden voorwerpen die we achter de bar bewaren. Zie de bijlage met grotere foto's. 
Als je iets van jezelf herkent, stuur dan voor 15 juli een bericht naar [email protected] met je gegevens en we nemen contact met je op.
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
21

De teamindelingen seizoen 2022-2023 zijn bekend!

Vanmiddag hebben we in onze systemen de seizoenwissel uitgevoerd en dat betekent dat we al in seizoen 2022-2023 zijn!  We zijn trots dat we de nieuwe teams van Alliance nu kunnen presenteren.  Vanmiddag zijn alle breedte jeugd- en jongste jeugdteams geïnformeerd dat ze de
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
15

AFGELAST - Hockeyclinic 16 juni voor hockey geïnteresseerden met Bovelander trainers

Update 15 juni:  De clinic is afgelast vanwege onvoldoende belangstelling cq. te drukke agenda's in deze tijd. We komen met een nieuwe datum. Geïnteresseerden mogen altijd contact opnemen!
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
30

Nr 5. Ralph Oud : 10 jaar Heren 1 !

Onder luid applaus van vrienden, familie en toeschouwers kreeg Ralph Oud zijn dik verdiende publiekswissel in de 65e minuut van zijn laatste wedstrijd voor Alliance Heren 1. Tien jaar na zijn eerste wedstrijd in 2012 !
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
19

Vertrek assistent-coach en coach van Dames 1

Kasper Vrolijk heeft aangegeven dat dit seizoen zijn laatste seizoen zal zijn als coach van Dames 1. Onze Kas is ‘kind van de club’ en al 25 jaar te vinden op onze velden! Na een mooie spelers carrière van Dierentuin tot Heren 1, is hij de laatste jaren als coach verantwoordelijk voor het succes
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
2

Voucher Jumbo hockey 50% korting OSAKA schoenen

Osaka heeft met de Heren1 en Dames1 een superleuke bijeenkomst gehad op de club. Zowel de heren als de dames hebben allemaal een paar schoenen meegenomen en zijn er meteen op gaan trainen.
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
1

Sneeuwhockey mogelijk na succesvolle pilot

Eerder dit jaar heeft Alliance een succesvolle pilot uitgevoerd om sneeuwhockey mogelijk te maken. Dat betekent dat alle teams een kwartier eerder op de training aanwezig moeten zijn om: - de lijnen vrij te maken; - een keuze te maken voor de kleur van de bal.
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
23

Zondag Oekraïne U21-hockeysters op Alliance om Katia en Dames 1 aan te moedigen! Kom jij ook? GEEN gelegenheidswedstrjid.

Beste Alliancers, 
UPDATE: de eerder geplande wedstrijd tegen een gelegenheidsteam gaat NIET door.
Zoals jullie wellicht gelezen hebben zijn de hockeysters van het Oekraïense beloftenteam gevlucht naar Rotterdam. Daar zijn ze warm opgevangen door onze hockeyvrienden
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
19

Het is weer een gezellige zaterdag op de club!

Het is weer gezellig op de club! IJsjes van Da Vinci, actie voor de landelijke schoonmaakdag, Dames1 verkoopt lekkere taart voor Oekraïne en er wordt natuurlijk ook goed gehockeyd.
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
15

Pubquiz op vrijdag 15 april, schrijf je nu in!

Yes, daar gaan we weer! Vrijdag 15 april is de Alliance PubQuiz! Deze keer georganiseerd door de Vrijwilligerscommissie.
Onze quizmasters Jan Maurits Duparc en Maarten Bouwhuis gaan hier weer een briljante avond van maken!
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
14

Nog 25 paar handen nodig morgen 1030-1300 !! Dringende oproep hulp bij afbouw blaashal dinsdag 15 feb

Update  ma 14/2: we hebben met spoed morgen nog 25 mensen nodig tussen 10:30 en 13:00 uur. Zonder de extra ondersteuning kan afbouw niet doorgaan. Geef je op via dit formulier.


Beste leden, ouders/verzorgers van leden,
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
5

Hulp gevraagd voor afbouw blaashal op 13, 14 en 15 feb

De zaalhockeyteams hebben met veel plezier en succes in de zaal gespeeld en zijn trots op onze eigen hal. De voordelen van het op eigen terrein kunnen trainen en spelen van wedstrijden waren zichtbaar; iedereen kon zelf naar de trainingen en wedstrijden fietsen, aankomst- en vertrektijden waren
Lees meer

Heel Alliance !!
Jan
28

Corona update: competities starten weer en publiek welkom.

We gaan weer starten met de zaalcompetitie en er kan weer volop getraind worden! Ook de midwintercompetitie voor de F- en 6E-teams gaan weer van start (zie app of website voor indeling van de wedstrijden) en de onderlinge wedstrijden van de Dierentuin.
Lees meer

Heel Alliance !!
Jan
14

Corona update: verruiming om onderling buiten en binnen te sporten

Tijdens de persconferentie van vanavond is bekend geworden dat de jeugd en de senioren weer binnen en buiten mogen sporten. Nog geen competitie tegen andere clubs maar onderlinge wedstrijden tegen eigen teams zijn wel toegestaan
Lees meer

Heel Alliance !!
Dec
31

Olliebollen actie succesvol - op naar het nieuwe jaar!

De laatste activiteit van Alliance in 2021 was wederom een goede actie. Er is in alle vroegte begonnen met bakken nadat de bestellingen afgelopen twee dagen waren ontvangen via de app. Wat ons betreft is het een nieuwe traditie.  Dank aan iedereen van de Bollen en Bubbels commissie die dit
Lees meer

Heel Alliance !!
Dec
29

Heerlijke oliebollen en prachtige Bubbels van Alliance! Nu bestellen.

In aanloop naar Oud & Nieuw organiseren wij ook dit jaar weer de ‘Bollen & Bubbels-Actie’. We willen dit een traditie maken en dat kan alleen met hulp van jullie uiteraard.
Lees meer

Heel Alliance !!
Dec
9

Blaashal Alliance Arena geïnstalleerd!

Sinds vanochtend staat de blaashal! We noemen 'm de Alliance Arena. Vanaf 08.30 uur is met een groot aantal vrijwilligers hard gewerkt om de blaashal te installeren. Het materiaal werd uitgerold op veld 4. Het was koud maar droog en de wind was gaan liggen. Een waterig zonnetje deed z’n best
Lees meer

Heel Alliance !!
Dec
8

Blaashal wordt morgen do 9/12 geplaatst - vrijwilligers gevraagd!

Beste leden en ouders/verzorgers,
Na een aantal tegenslagen is het eindelijk zover. Na de proefboring van vandaag is er groenlicht gekomen om de Alliance blaashal te plaatsen.
Lees meer

Heel Alliance !!
Dec
1

Blaashal plaatsing NIET op donderdag 2 december, nieuwe datum volgt zsm.

We hadden een bericht klaarstaan om 'nog 1 dag!' te kunnen communiceren. Ook alle benodigde vrijwilligers staan klaar om morgen aan de slag te gaan. Die zich weer hadden aangemeld nadat we de plaatsing al een week hadden moeten uitstellen. Was het vorige week een essentiële computerchip die niet
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
28

Corona: beperkingen voor trainingsschema's

De nieuwe coronamaatregelen, die vandaag ingaan, betekenen ook veel voor MHC Alliance. Trainingsschema’s moeten worden aangepast omdat trainingen voorlopig maar tot 17.00 uur mogen plaatsvinden. Ook wedstrijden na 17.00 uur gaan niet door en worden zoveel mogelijk verplaatst. 
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
20

Corona in huis, blijf thuis!

Ook op Alliance stijgt het aantal Corona gevallen. Dit geeft teams steeds nieuwe uitdagingen om de selectie rond te krijgen. We moeten ons samen aan de quarantaine-regels houden als er Corona in huis is.  Deze zijn: iedereen met Corona blijft thuis en gaat in isolatie/
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
9

** AFGELAST ** Arbitrage Masterclass op Alliance met Peter Elders! - maandag 15 nov 20.00 voor scheidsrechters, coaches en spelers.

** Wegens corona maatregelen is deze masterclass afgelast en wordt verplaatst naar 2022.
Deel je fluitervaringen met Peter Elders, oud Olympisch scheidsrechter. Over gedrag, respect en fluiten van een wedstrijd. Er is veel ruimte om eigen ervaringen samen te bespreken en van elkaar te
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
4

Corona: maatregelen met ingang van 6 november

Naar aanleiding van de persconferentie van het demissionair kabinet van dinsdag 2 november, zijn de regels voor toegang tot onze club aangescherpt. 
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
27

SUPER SUNDAY op 31 oktober met THÉ DANSANT

Super Sunday betekent een sportieve en gezellige middag op de club. We moedigen de Dames 1 én Heren 1 teams aan die dan beide thuis spelen. Kom je ook?! Na afloop van de H1 is de Thé Dansant. Daar hebben we lang naar uitgekeken! Coronatoegangsbewijs verplicht.
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
8

Scopo Atletico beweegkamp in de herfstvakantie op Alliance

In de herfstvakantie organiseert Scopo Atletico weer het Beweegkamp, dit jaar op 18 en 19 oktober.  Het is 2 dagen vanaf 8:30 uur en ophalen tot maximaal 17:00 uur Dit is inclusief gezonde lunch/tussendoortjes, beweegpaspoort, medaille en Nike kamp t-shirt.
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
8

✨🧁🍰 BAKE SALE 🍰🧁✨


Het is alweer zo ver, de jaarlijkse bakdag van Dames 1! Zaterdag 9 oktober zullen wij overheerlijke zoetigheden op Alliance aanbieden voor een mooi prijsje.  Zien we jullie dan?
Met sportieve groet, Dames 1
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
4

Ingang & fietsenstalling niet toegankelijk op 6 en 7 oktober

Op woensdag 6 oktober en donderdag 7 oktober wordt er hard gewerkt aan voorbereidingen voor het plaatsen van de Blaashal. De fietsenstalling bij het clubhuis is deze dagen NIET toegankelijk.  Fietsen graag plaatsen in de stalling bij de RCH ingang of op het pad naast W-1.
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
13

Zaterdag 18 september World Clean Up Day 2021 en Alliance doet mee

Als één van de grootste hockeyclubs in Nederland vinden we het belangrijk dat we een duurzame club zijn. Daarom willen we aandacht vestigen op het belang van een schoon clubterrein en een schone omgeving van Alliance. Op 18 september vindt er in het kader van de World Clean Up
Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
31

Bereikbaarheid Alliance tijdens Grand Prix weekend op 4 en 5 september

Tijdens het Formule 1-weekend van 4 en 5 september wordt in de regio veel drukte verwacht. De bereikbaarheid van de club zal meer aandacht dan normaal vragen. 
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
15

De teamindelingen seizoen 2021-2022 zijn bekend!

In de afgelopen weken is er hard gewerkt door de Categorieleiders en Technisch Managers aan de teamindelingen voor het nieuwe seizoen. We zijn trots dat we de nieuwe teams kunnen presenteren. 
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
11

Dank je wel - voor alle vrijwilligers van Alliance!!

Lieve vrijwilliger, 
Wij willen je enorm bedanken voor je enthousiaste inzet voor de club!! Onze club draait immers op vrijwilligers.
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
10

Aan iedereen die is geslaagd: Van harte gefeliciteerd!

MHC Alliance feliciteert iedereen die geslaagd is!
Heb je ook nieuws? Stuur een bericht naar: [email protected].


Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
8

Oud Alliance speler Casper van der Veen wint Euro Hockey League met Bloemendaal

Afgelopen 2e paasdag wonnen de mannen van Bloemendaal de Euro Hockey League. Met Casper van der Veen in het team is deze overwinning een mooie inspiratie voor onze jeugdleden! Casper heeft namelijk leren hockeyen bij Alliance en is in 2017 overgestapt naar Bloemendaal om zich daar verder te
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
1

Hockeyclub Alliance zoekt een Manager Faciliteiten voor het beheer van het complex

MHC Alliance is op zoek naar een nieuwe Manager Faciliteiten als opvolger van Bernard Manshande. Hij heeft aangegeven op het eind van dit seizoen te willen stoppen.
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
24

45 kilo! MD3, MD7 en JD5 hebben mee gedaan aan Nederland Schoon en 45 kilo zwerfafval opgeruimd!

Afgelopen zaterdag 20 maart deed Alliance mee aan Landelijke Opschoondag. Deze dag wordt jaarlijks georganiseerd door Nederland Schoon en de Plastic Soup Foundation en trekt elk jaar duizenden vrijwilligers die de straat op gaan om hun buurt vrij te maken van zwerfafval. Dit jaar sloot ook MHC
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
23

Bregje Horstman wint Osaka x Alliance Custom Pro Hockeystick!

Donderdag 11 maart ontving Bregje Horstman (MC2) tijdens de training de 'Osaka x Alliance Custom Hockeystick' uit handen van Rutger van Osaka. 
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
18

Zaterdag 20 maart landelijke Opschoondag en Alliance doet mee

Check het eerder nieuwsbericht op onze website voor meer info: https://www.mhc-alliance.nl/site/default.asp?Option=51&Nieuws=4391


Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
16

Alliance stemlocatie voor Tweede Kamerverkiezing op 17 maart

Je kan op woensdag 17 maart in de kantine van MHC Alliance je stem uitbrengen. Voor het eerst stellen wij onze club hiervoor ter beschikking omdat dit jaar er vanwege Corona een tekort aan geschikte stembureau locaties is.  Je bent van harte welkom met je stempas tussen 07.30 en 21.00
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
1

REMINDER: vanaf 7 maart 2021 SportSkills hockeylessen voor F-jeugd tot en met C-jeugd.

SportSkills trainingen vanaf 7 maart 2021 Wil jij technisch beter worden en meer zelfvertrouwen krijgen op en naast het hockeyveld? Na de winterstop staan onze trainers weer klaar om je persoonlijke aandacht te geven zodat jij jezelf snel kan ontwikkelen. Extra hockeylessen voor F-jeugd tot en
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
22

Win een taart met de ALLI TEKENWEDSTRIJD.

Heb je gehoord over de tekenwedstrijd voor de nieuwe alligator mascotte? Je kunt een taart winnen, voor jezelf of voor het team met de meeste inzendingen!! (jeugd t/m cat. C) Zie ook de e-mail die hierover is verstuurd aan jou of één van je ouders/verzorgers.
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
16

Inschrijven voor beide Alli Talent dagen kan nog steeds!

Nu het is gaan dooien kunnen we ons eindelijk klaarmaken voor de twee Alli Talent ochtenden. Op (aanstaande) zaterdag 20 februari en zaterdag 27 februari organiseren we de 14e & 15e editie van Alli Talent. In verband met Covid-19 hebben we besloten voorlopig nog steeds geen dagkampen te
Lees meer

Heel Alliance !!
Jan
22

Aangepast trainingsschema i.v.m. avondklok

Beste leden,

Door de invoering van een avondklok zijn er een paar dingen veranderd in het trainingsschema. Kijk daarom even goed op de app of op de site of er voor jouw team veranderingen zijn, er zijn namelijk ook teams die op een ander veld trainen.

Lees meer

Heel Alliance !!
Jan
16

Wedstrijden zaterdag 16 januari AFGELAST

Alle wedstrijden op zaterdag 16 januari 2021 vanaf 15 uur afgelast vanwege sneeuwval.


Lees meer

Heel Alliance !!
Jan
9

Hockey in januari & februari

Helaas geen zaalhockey dit jaar, maar gelukkig kunnen we met de jeugd wel lekker buiten spelen! De komende periode ziet er dus anders uit dan anders. Hieronder volgt hoe de komende weken eruit gaan zien.
Lees meer

Heel Alliance !!
Dec
27

We zijn uitverkocht !!!..........Bollen & Bubbels

Eerder dan verwacht zijn we nu al volledig uitverkocht en sluiten wij de mogelijkheid voor het bestellen van bollen & bubbels. Wat een enorme enthousiaste reacties! Daar zijn we als club echt blij mee! Alle vrijwilligers in de Bollen & Bubbels-commissie gaan nu hard aan de slag voor jou om
Lees meer

Heel Alliance !!
Dec
21

WIN een unieke Osaka x Alliance Custom Pro Hockeystick!

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze One Of A Kind Club Stick, is je aanmelden via volgende link:
Click here to win your Osaka x Alliance Custom Pro

Deelnemen is zeer eenvoudig, click and subscribe!

Lees meer

Heel Alliance !!
Dec
17

Volgende week Sevens partijtjes voor A, B, C en D!

Al eerder informeerden wij jullie dat er in de Kerstvakantie door de Alliance toernooicommissie een programma voor de Dierentuin t/m de A-jeugd georganiseerd zal worden. Nu bekend is dat kinderen tot en met 17 jaar nog steeds mogen buitensporten, kan ingeschreven worden voor de volgende
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
12

Let op fietsendieven actief!

Nu het vroeger donker wordt en vaak wat rustiger is op de club slaan fietsendieven hun slag. Helaas komt dit ook op Alliance voor. Zet daarom je fiets goed op slot en bij voorkeur aan een hek (of andere fiets) vast.

(beeld: anwb.nl)

Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
20

Ralph Bleeker per 1 december 2020 uit dienst bij MHC Alliance

Helaas heeft corona voor ons ook een andere impact, namelijk dat Ralph Bleeker het besluit heeft moeten nemen om eerder dan gepland te stoppen met zijn werkzaamheden bij onze club. Dit is in goed overleg met het bestuur gegaan. Ralph zal officieel per 1 december 2020 uit dienst gaan bij Alliance
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
18

Dromen komen uit …

Vorig weekend kwam voor oud Alliance jeugdlid Casper van der Veen een droom uit: hij scoorde zijn eerste doelpunt in de hoofdklasse. Casper startte in 2010 in de Dierentuin en speelde tot zijn 13e in jongens C1 van Alliance. Het was al vroeg duidelijk dat Casper een uitzonderlijk hockey
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
16

Update van het bestuur nav Corona maatregelen 14/10

Tevens verspreid per e-mail 13/10.
Beste leden en ouder(s), verzorger(s) van leden,


De persconferentie van afgelopen dinsdag heeft weer voor veel beroering gezorgd. Voor Alliance betekent het ook een aantal veranderingen na de herfstvakantie. We informeren jullie
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
9

Dag van de Duurzaamheid - ook op Alliance

10 oktober is de dag van de duurzaamheid en Alliance loopt daar warm voor!  Een goede reden om jullie te vertellen dat er achter de schermen hard gewerkt wordt aan mooie plannen om van Alliance echt een duurzame club te maken. Binnenkort zullen we de plannen bekend maken... èn een
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
1

Beweegkamp herfstvakantie bij MHC Alliance!

In de herfstvakantie op 14, 15 en 16 oktober organiseert Scopo Atletico een Beweegkamp bij MHC Alliance. Het kamp bestaat uit drie dagen lang sporten, spelen en plezier maken. Tijdens het beweegkamp krijgen de kinderen trainingen van coole coaches in verschillende sporten en spellen.
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
27

Bezoek wethouder

MHC Alliance kreeg zaterdagmiddag tijdens het bezoek van wethouder Sjaak Struijf van de gemeente Heemstede een compliment voor de corona aanpak die de club hanteert. Met onze duidelijke maatregelen zijn we een voorbeeld binnen de gemeente. De wethouder nam uitgebreid de tijd voor een rondleiding en
Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
25

Oproep: Strafcorner maskers gezocht!

Het hockey seizoen is zaterdag geopend!
Er is ontzettend veel vraag naar strafcorner maskers.
Wie o Wie heeft ze nog liggen in de schuur, garage of sporttas?
Er zijn teams die ze graag tegen een klein prijsje willen overnemen.
Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
21

Top 10 corona-afspraken MHC Alliance

Ken jij al de 10 belangrijkste corona-afspraken die we op #mhcalliance hebben gemaakt? Kijk hier en vertel het svp ook aan je teamgenoten. Houd elkaar scherp, dan kan iedereen lekker hockeyen #corona.
De antwoorden op ‘meest gestelde vragen’ kan je lezen op
Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
18

Openingsdag zaterdag a.s. - graag inschrijven!

Voor alle Dierentuintjes, F, E, D, C, B & A jeugd,

Graag willen wij jullie vragen om je in te schrijven voor openingsdag als je er zaterdag bij bent!
Dit kan t/m woensdag 19 augustus via de app en de Alliance site. (inloggen met het lidnummer van de deelnemer).

Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
14

Sportskills bij Alliance!

Corona-proof najaarsserie 2020
Train 10 dagen mee en krijg tips van onze toptrainers! Doe jij mee? 
1 uur op zondag tussen 09:00 uur en 12:00 uur
Locatie: MHC Alliance
Start: 13 september 2020
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
29

Jaap bedankt -boek

Jaap Kleijn is een icoon -op het veld te herkennen aan zijn rode jas en pet. Na vele mooie jaren als trainer voor de breedte teams, zag het laatste jaar dat 'meester' Jaap training zou geven er door de Corona crisis helaas anders uit dan vantevoren gehoopt. In weer en wind stond 'onze' Jaap, van
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
28

Keepers, bedankt, jullie maken het verschil!

Het seizoen is afgelopen, maar binnenkort starten we weer met nieuwe teams.  Heeft jouw team geen keeper, overweeg dan eens om vaste keep te worden. Je krijgt elke week intensieve keeperstrainingen met z'n tweeën en reken maar dat je dan moe wordt en wat hebt bijgeleerd.  Laat het ons
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
23

Teams voor het seizoen 20-21 bekend

In de afgelopen weken is er hard gewerkt door de Categorieleiders en Technisch Managers, Milou, André en Charlie aan de teamindelingen voor het nieuwe seizoen. Het is het sluitstuk van een bizar hockeyseizoen. 
Hoe is de teamindeling tot stand gekomen?
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
7

Een oncomfortabele vraag

De corona epidemie heeft onze gehele maatschappij midscheeps geraakt. Langzamerhand begint het tot ons allen door te dringen dat niet alleen het herstel langer duurt dan verwacht maar ook dat het nieuwe normaal anders zal zijn dan vroeger. Op allerlei terreinen (economisch, ecologisch,
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
24

In Memoriam : Jan Willem Tuininga

In memoriam
Jan Willem Tuininga
Op 20 mei jl. is oud Alliancer Jan Willem Tuininga overleden.
Jan Willem is jarenlang zeer actief geweest op Alliance in de rol van o.a. bestuurslid, scheidsrechter, coach, manager en trainer. Ook heeft Jan Willem destijds het vleugje groen
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
27

Start training vanaf woe 29 april - E en F

Beste leden,

We mogen het veld weer op. De club gaat langzaam weer open. Het is geweldig nieuws voor alle hockeyliefhebbers, maar het gaat stapje voor stapje. Het kabinet heeft besloten dat jeugd onder 18 jaar weer mag sporten. De jeugd onder 12 jaar hoeft geen anderhalve meter
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
22

Update Corona: de (jongste) jeugd mag weer het veld op!

Beste leden van Alliance,
Het kabinet heeft gisteren aangekondigd dat Basisschoolleerlingen tot en met 12 jaar (Jongste Jeugd en D-jeugd) vanaf 29 april weer kunnen gaan trainen en onderlinge oefenwedstrijden kunnen spelen. Kinderen van 13 tot en met 18 jaar (C-jeugd tot en met
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
21

KNHB beëindigt alle competities, geen promotie of degradatie

De Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) volgt sinds het begin van de coronacrisis de richtlijnen van het RIVM en de adviezen van het ministerie van VWS en NOC*NSF. Naar aanleiding van de persconferentie van vanavond heeft het bondsbestuur van de KNHB besloten alle competities van
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
11

In Memoriam : Ineke Bekkers - Borghouts : Erelid MHC AllianceLieve en goede Ineke is overleden. Ze is niet meer onder ons. Een grote schok voor Jan Paul en Lodewijk, haar beide zonen. Wij wensen hen alle sterkte met het verlies van hun moeder. Ze waren hecht met elkaar.
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
3

In memoriam : Renée van Leeuwen

Ons hockeymaatje en vriendin Renée van Leeuwen is er niet meer.
Wat zullen we haar missen; in het veld, met de onvoorspelbare manier waarop ze de goaltjes erin prikte en in de 3e helft, die vaak heel lang kon duren. We hopen dat ze de rust gevonden heeft.Vergeten zullen we
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
2

Sporters kleuren NL

Als gevolg van het coronavirus zijn veel dingen afgelast of stopgezet. Evenementen, sociale activiteiten en sportwedstrijden gaan niet meer door. De meeste winkels zijn dicht en mensen moeten zoveel mogelijk thuisblijven.
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
12

Hockey trainingen en competitie afgelast tot en met 6 april

Tot en met 6 april geen hockeycompetitie en trainingen in heel Nederland
Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de indamming van het coronavirus in Nederland geeft de KNHB gevolg aan de oproep van het RIVM en de Nederlandse overheid. De KNHB heeft alle
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
11

BOVELANDER OP MHC ALLIANCE

Ben jij er klaar voor? Bovelander komt naar MHC Alliance met het vetste hockeykamp! Leer de beste trucjes of scoren als een winnaar van onze Bovelander toppers. Maar bovenal staat gezelligheid en fun voorop!

Wat en wanneer?

Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
4

Coronavirus van invloed op competitie & evenementen?

Het COVID-19-virus verspreidt zich verder in Nederland. Wij volgen de richtlijnen en instructies van de KNHB met betrekking tot het wel of niet doorgaan van wedstrijden en/of evenementen.
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
24

GEZOCHT: Beheerder LISA, mailomgeving en beheer content social media kanalen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste hockeyer/ster of ouder/verzorger van een jeugdlid die veel affiniteit heeft met social media, clubsystemen en een 'beetje IT'. Wat zijn de werkzaamheden?
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
14

Vacature senior barmedewerker

Houd je van de sfeer op Alliance en kan jij het nog gezelliger maken voor onze leden en ouders van jeugdleden? Ben je gastvrij en service gericht? En zoek je een leuke betaalde bijbaan voor drie vaste avonden per week? Of ken je iemand die perfect is voor deze job?
Lees meer

Heel Alliance !!
Jan
20

Uitnodiging ALV: Nieuwe voorzitter

Beste leden en ouder(s)/ verzorger(s) van jeugdleden, 

Graag nodigen wij u uit om op 30 januari a.s. bij de ALV aanwezig te zijn. Op deze avond zal Daan Beekhuis als nieuwe voorzitter worden voorgedragen.
Lees meer

Heel Alliance !!
Jan
15

Zal ik weer het veld op gaan om lekker te sporten in een team?

‘Je herkent die vraag vast wel’, zegt Olivier van Nieuwenhuizen, bestuurslid Senioren & Veteranen van MHC Alliance. Want Alliance maakt er werk van om meer (oud)hockeyers te interesseren voor het mooie spelletje op de zondag. We spreken Olivier samen met diverse aanvoerders van de heren-
Lees meer

Heel Alliance !!
Dec
12

Reminder: vanavond ZAAL spelregelavond

Voor coaches en scheidsrechters. Aanvang: 20.00 uur Locatie: clubhuis Alliance 

Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
25

Laatste trainingen op het veld

Het einde van de het veldseizoen is nabij en we maken ons op voor de zaalhockey en midwinter. Deze week (week 48) krijgen de Jongste Jeugd , Junioren en Senioren in de Breedte hun laatste veldtrainingen! Geniet vooral nog even van de leuke trainingen die onze trainers voor jullie hebben uitgezet.
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
30

Save the date: TD 17 november aanstaande

Het is weer zover, het eerste Alliance TD van het seizoen komt eraan! Zondag 17 november speelt Heren 1 om 14:45u de welbekende derby tegen Bennebroek Heren 1. Kom ook aanmoedigen!
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
7

Herfstvakantie & trainingen

In de komende herfstvakantie zijn er GEEN trainingen van zaterdag 19 oktober t/m zondag 27 oktober voor alle teams in de categorieën A, B, C, D, E8, E6, F en Dierentuin, tenzij er met de coaches en/of trainers andere specifieke teamafspraken zijn gemaakt. Wij wensen iedereen een fijne
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
25

Kom aanstaande zondag naar de club

Zondag 29 september a.s. belooft een super gezellige middag te worden op Alliance!

Dit wil je niet niet missen;
Voor de E en D categorie is er 's middags het Teambuilding event. - Schrijf je snel in via de Alliance app of de website!

Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
6

Deze zondag D1 en H1 THUIS!

Beste leden! Nadat afgelopen zondag de velden werden bezet door prachtig uitgedoste Friendship tournooi veteranen, valt er deze zondag ook weer veel te beleven. De competitie begint weer en daarnaast spelen zowel D1 als H1 a.s. zondag thuis een oefenwedstrijd. D1 om 12.45 uur tegen Alecto en H1 om
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
5

Strafcorner maskers gezocht - groot en klein

Heb je thuis nog overtollige maskers liggen?  
Wil je ze uitlenen of verkopen?
Er is een GROTE behoefte aan maskers bij diverse teams.
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
3

Samenwerking met Jeugdfonds Sport & Cultuur Haarlem en Zandvoort

Ook kinderen uit gezinnen met een minimum inkomen zijn bij ons welkom. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt het lesgeld te betalen. Kijk op www.jeugdfondssportencultuur.nl/haarlem voor de spelregels en veelgestelde vragen.Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
22

VACATURE planner Arbitrage zaterdag

Ben je op zoek naar een vrijwilligersklus die je vrijwel geheel vanuit huis kan doen? 

Dan is het plannen van de scheidsrechters op zaterdag wellicht een mooie optie!

Lees meer

Heel Alliance !!
Jul
22

Openingsdag 24 augustus

Velen van jullie genieten al van een wel verdiende vakantie of zijn druk bezig om de tassen in te pakken. De Evenementen-Cie is al druk bezig met het plannen van de evenementen van het komende de seizoen.En het eerste evenement van het nieuwe seizoen is de Openingsdag, bij deze een save the
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
20

Teamindelingen 2019-202 bekend

Wij vragen je vriendelijk maar nadrukkelijk om dit bericht in z'n geheel te lezen. Wij vertellen je in diverse blokken de belangrijkste zaken die je moet weten over je nieuwe team, je trainingen en het komende seizoen.
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
31

Grote bergen gevonden voorwerpen

Mochten jullie nog spullen missen zoals, prachtige winterjassen, dure truitjes, coole sweaters, mooie drinkbekers, nieuwe sticks, gebuikte handschoenen, canvas tasjes met spulletjes etc.....kom dan snel naar de club om het bij de gevonden voorwerpen op te halen.
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
20

Gefeliciteerd!

Hoera 🎉 onze barmanager Robert is vandaag jarig. GEFELICITEERD Rob, van heel Alliance. We zijn zo blij met je heerlijke maaltijden voor trainers en teams en zeer creatief in het bedenken van nieuwe en leuke acties. Een fijne dag geniet van de gezelligheid samen met je gezin.

Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
13

Dames Veteranen A zoekt versterking!

Wij zijn 12 sportieve (en supergezellige!) dames die:
in de 1e klasse (zondag) spelen, komend seizoen op donderdag trainen,
van een fanatiek potje hockey houden, maar ook van een biertje :-) 

en zijn met ingang van komend seizoen hard op zoek naar nieuw talent!
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
10

Stremming A10 Zuid gedurende 5 weekeinden

In verband met de voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van het Zuidasdok is er de komende 5 weekeinden ernstige verkeershinder te verwachten rondom de Amsterdam Zuidas. De A10-Zuid is dan namelijk ook deels afgesloten!
Zie ook de flyer in de bijlage.
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
8

Steun Dames 1 zondag as!

Met nog drie wedstrijden op de agenda komt het einde van ons seizoen langzaam in zicht. Aanstaande zondag spelen wij onze een-na-laatste thuiswedstrijd waarin belangrijke punten te verdienen vallen.
 
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
23

In Memoriam: Jan-Jaap Veldman

Geachte leden, Ons bereikte het bijzonder droevige bericht dat Jan-Jaap Veldman afgelopen Eerste Paasdag op 75-jarige leeftijd is overleden.
Jan-Jaap is vanaf 2015 een van de drijvende krachten geweest achter het Fithockey programma op onze vereniging. Met niet mis te
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
19

Gevonden Voorwerpen

Na afloop van elk druk speelweekeinde hangt het rek in de hal weer helemaal vol met nieuwe gevonden voorwerpen. Je kan het zo gek niet bedenken......schoenen, jassen, tassen, truien, hockeysticks, natte handdoeken, (onder)broeken, rokjes, sokken, mutsen, sjaals en nog veel meer kostbare spullen.
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
7

Opzegging lidmaatschap

Wil je jouw lidmaatschap bij Alliance opzeggen voor het komende seizoen 2019-2020, hou dan een aantal spelregels in gedachten. 
1. Opzeggen moet voor 1 mei 2019 plaatshebben. 
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
5

Gebruik bovenzaal

Na schooltijd wordt onze bovenzaal verhuurd aan Spring Huiswerk. Heel fijn voor onze leden, zodat ze huiswerk kunnen maken op een veilige en vertrouwde plaats, hun eigen hockeyclub (en tussendoor nog even een balletje kunnen slaan), heel fijn voor Spring, ze hebben een mooie grote ruimte waar ze
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
27

Dagkamp in de meivakantie.

Alli Talent komt met de 8e editie van het kamp op dinsdag 23 april. We hebben plek voor 70 kinderen, maar daarna geldt: vol is vol.  Tijdens deze dag gaan we de hele ochtend aan de slag op het veld. We trainen de hele ochtend met tussendoor een snack en drinkpauze. De oefeningen worden
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
21

Nieuws van Heren 1

Lieve fans, Door enige verwarring is het ons niet gelukt een wedstrijdverslag afgelopen week te maken van de wedstrijd tegen Reigers. We zullen het dan ook voor die wedstrijd kort houden nu. We hebben 5-2 verloren.
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
13

VACATURE bij Alliance!

Coördinator Evenementen 
Ben jij de vader of moeder die wel van een feestje houdt en ook graag een bijdrage wil leveren aan het verenigingsgevoel op onze gezellige hockeyclub Alliance? Als Coördinator Evenementen is daar een mooie gelegenheid voor. De afgelopen jaren werd deze
Lees meer

Heel Alliance !!
Jan
23

Ook Dames 1 naar DK zaal!

Het zaalteam van Dames 1 heeft zich geplaatst voor de Districtskampioenschappen Zaal! 
Na promotie vorig jaar naar de Topklasse zaal een mooie prestatie. Gefeliciteerd dames! 

Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
19

Derby: Zondag a.s. Heren 1 – Bennebroek Heren 1 14.45 uur

Zondag belooft weer een mooie hockeydag te worden. Waar Dames 1 al klaar is met de eerste seizoenshelft, treedt Heren 1 om 14.45 nog aan tegen Bennebroek Heren 1. Met veel publiek van beide clubs langs de lijn, zijn dit altijd mooie wedstrijden om te komen bekijken. Dus trommel je team op en kom
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
6

Nieuwe update 4.2 komt er aan

Aankomende dagen kunnen alle leden de Allinace App updaten. In de laatste update is onder andere de push-notificatie functie weer toegevoegd. Zo missen jullie geen belangrijk clubnieuws en zijn zij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast zijn er kleine fixes verwerkt waardoor
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
18

Helmond D1 - Alliance D1


Afgelopen zondag was het tijd voor onze eerste échte uit wedstrijd. In Helmond. Waar het in Heemstede een heerlijke lentedag in oktober was, was het meer naar het zuiden ineens weer hoogzomer met een temperatuur van 25 graden. Fijn voor onze supporters die, ondanks de 140 km
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
12

Week van de scheids

Elk jaar worden bij alle sporten de scheidsrechters deze week in het zonnetje gezet. In het zonnetje voor hun vrijwillige bijdrage aan al die mooie sporten. Zonder scheidsen geen wedstrijd! Als dank ontvangen de scheidsen op zaterdag 13 en zondag 14 oktober een kopje koffie of thee met iets
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
11

Gezocht coördinator GEVONDEN VOORWERPEN

Gaat alle kleding die altijd blijft liggen jou aan het hart of weet je een goed doel voor alle gevonden voorwerpen en wil je hier graag iets mee doen? Word dan coördinator gevonden voorwerpen!!
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
10

Het is diversi-tijd!

Donderdag 11 oktober is de internationale ‘çoming out‘ dag. ‘Op deze dagwordt benadrukt dat iedereen het hele jaar door zichzelf moet kunnen zijn, zich geaccepteerd en (sociaal) veilig voelen. Op school, op straat, op het werk, in de zorg, in de sport, in de eigen sociale kring of waar dan ook.
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
10

Beslissingswedstrijden zaterdag 13 oktober op HV Myra.


Komende zaterdag spelen JA1, JB1 en MB1 hun beslissingswedstrijden met als inzet Super A of Super B. De wedstrijden worden op HV Myra gespeeld. Het zijn belangrijke wedstrijden, dus kom ze aanmoedigen. Jongens A/B De Jongens spelen 1 wedstrijd (2x35 min)

Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
7

Samenwerken tot en met de derde helft!

Deze meiden van de M8E1wit stralen en terecht. Hard gewerkt en enorm hun best gedaan vandaag tijdens de uitwedstrijd bij Qui-vive, mooi overgespeeld, kansen gecreëerd, naar buiten gespeeld en goed vrijgelopen. Niet alle schoten op goal gingen er deze keer in en daarom helaas 2-1 verloren. Ook dat
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
27

SPTL Bitjes zijn klaar!

Heb je door SPTL een bitje laten maken? Dan hebben we goed nieuws, want ze zijn klaar. Je kunt ze bij de bar in ons clubhuis ophalen onder vermelding van je naam.

Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
19

Alliance app is LIVE

Op 18 september is onze nieuwe App geheel live gegaan. Met de input van velen van jullie, is deze geheel nieuw gebouwd. De app wordt automatisch ge-update via iTunes of Google Play. Als je inlogt krijgt je een persoonlijke timeline te zien met wat voor jou (en je broers/zussen, papa/mama)
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
17

Start Gold Cup voor Dames 1 donderdag a.s.

De competitie is alweer in volle gang, maar het wordt nog mooier: ook de GOLD CUP gaat beginnen!
Aanstaande donderdag, 20 september, om 20.30 spelen wij onze eerste wedstrijd in de hoogste bekercompetitie, thuis tegen Terriërs Dames 1.
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
10

Trainen op techniek in de herfstvakantie!

ONFIRE Hockey Support organiseert in de herfstvakantie een 3-daags top kamp op hockeyclub Alliance. Onder leiding van de Onfire Hockey Support trainers zal het kamp plaats vinden van 22-24 oktober van 09.30-15.30 uur. Het kamp is voor kinderen in de leeftijd van 7-16 jaar en voor alle
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
5

Start keeperstraining

De keeperstrainingen beginnen deze week weer, althans voor de vaste keepers. Maandag 3 september waren de eerste trainingen onder leiding van onze nieuwe trainer Mark Ploeger. In het trainingsschema in de app kun je vinden wanneer, hoe laat en op welk veld je traint. Het is vaak wel even nodig om
Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
27

GEZOCHT: nieuwe vaste barmedewerkers!

De bar heeft komend seizoen weer nieuwe vaste barkrachten nodig voor met name de donderdag, zaterdag en zondag. Ben je 18 jaar of ouder en wil je graag een super leuk baantje? Stuur dan een mailtje naar [email protected], of kom langs bij de bar.
Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
27

Is je gebit je heilig, sport dan veilig!

Op zaterdag 1 september 2018 is er de gelegenheid om een afdruk te laten maken voor een professionele gebitsbeschermer tegen gereduceerd tarief. SPTL is aanwezig van 13.00-16.00  uur, u kunt vrij binnen lopen in het clubhuis van Alliance.

Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
18

Seizoensopening jeugd - zaterdag 1 september 2018

Op zaterdag 1 september is de opening van het seizoen 2018-2019 voor de jeugd. Het programma is als volgt:
12:00 – 14:00 uur clinic voor de Dierentuin
13:00 – 15:00 uur Bovelanderclinic voor E en F jeugd
Lees meer

Heel Alliance !!
Jul
4

Gezocht: ballenmeisjes voor thuiswedstrijden van Dames 1

Wil je volgend seizoen de spannende wedstrijden van Dames 1 in de Overgangsklasse van heel dichtbij meemaken? Dan is dit nu je kans om ballenmeisje te worden bij de wedstrijden van Dames 1. Alliance Dames 1 promoveerde afgelopen seizoen naar de Overgangsklasse. We zijn daarom verplicht om met
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
28

Teamindelingen seizoen 2018 - 2019

Op zondag 1 juli zal de teamindeling voor seizoen 2018-2019 zichtbaar zijn in de Alliance app en op de site. Voor de App moet je eerst uitloggen en vervolgens weer inloggen om je team te kunnen zien. Op de site klik je op Inloggen en vervolgens op Team.

Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
15

De WOEP op Alliance voor de CDEF jeugd

Helaas is de competitie voor de alle teams al (bijna) voorbij. Omdat je wel heel lang stil staat tot de zomervakantie willen we voor jullie iets extra’s organiseren, namelijk de WOEP.Dit is voor alle meisjes en jongens uit de C, D, E en F- teams (selectie & breedte). Op drie verschillende
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
7

KEEPERTAS INNAME !

Heeft je team geen vaste keeper gehad?  Noteer dan nu een moment om de keeperstas in te leveren! Op deze tijden zal de keepermateriaalcommissie de tassen in ontvangst nemen, in de hal of kleine dameskleedkamer :
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
30

Sponsorborrel en Keepersclinic met Pirmin Blaak: ‘Het andere perspectief’

Het andere perspectief. Dat was het thema. En dat kregen we. Volledig in zijn eigen stijl, nam Pirmin Blaak, de keeper van ons nationale team, ons mee in het blikveld van een keeper. Nadat Pirmin eerst 18 van onze eigen keepertalenten onder handen had genomen in een intensieve clinic, mochten
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
25

Warm weer advies KNHB

Aankomend weekend, 26 & 27 mei, verwacht het KNMI hoge temperaturen die lokaal kunnen oplopen tot 30ºC. Met warm weer wordt er gewoon gehockeyd, maar de KNHB adviseert verenigingen en teams wel om rekening te houden met het zomerse weer en de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen.  
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
10

Werkwijze teamindelingen seizoen 1819

Hoe deelt Alliance in, wat zijn de punten waarop wordt gelet? Uitgangspunt is een driedeling; er wordt ingedeeld in selectieteams en daarnaast hebben een tweedeling competitief- en recreatief breedtehockey. De samenstelling van de selectie-elftallen wordt door de technisch coördinatoren, in
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
8

Dames 1 promoveert rechtstreeks naar de Overgangsklasse

Onze Dames 1 heeft het geflikt. Afgelopen zondag werd tegen directe concurrent Alphen rechtstreekse promotie naar de Overgangsklasse afgedwongen. Alliance Dames 1 won het duel overtuigend met 2-0 en bekroonde zo een heel goed seizoen met promotie.
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
24

Alliance D1 - Amstelveen D1

"SPANNEND SPANNEND SPANNEND", dat waren de woorden waar ons laatste wedstrijdverslag mee eindigde. En of het spannend was afgelopen zondag. 

Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
17

Alli Talent nummer 5!

YESYESYESYESYES Alli Talent nummer 5!
Op maandag 30 april en dinsdag 1 mei is er weer een 2-daagskamp op Alliance.
 
In de meivakantie zullen wij onder leiding van onze top- en selectiespelers jullie twee gezellige maar vooral leerzame hockeydagen bezorgen. We gaan heel
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
2

Bitjes af te halen achter de bar

Heb jij een bitje op maat laten maken?  Dan kan je deze vanaf heden afhalen achter de bar in het clubhuis.
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
2

HJ1 Alliance-Kampong HJ1

THE SHOW MUST GO ON Episode 3/10 Een heftige week voor HJ1. We kunnen niet anders concluderen.  "Dit is mijn uitspraak en daar moet u het mee doen”, zou meester Visser zeggen. Het is zoals het is.Tijd voor plan B. Met een ingevlogen coach wedstrijd 3 op het programma.De start van de
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
27

Laatste ouder scheidsrechtersexamens seizoen 2017-2018

Laatste ouder scheidsrechtersexamens seizoen 2017-2018 - vroeg geleerd oud gedaan

Speciaal voor de aanstaande D-ouders én voor andere geïnteresseerde ouders uit de A, B, C of D die willen gaan fluiten bieden wij nog twee mogelijkheden aan om examen Spelreglement te doen voor
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
23

IDC 2018 Nieuwegein HJ1 - Alliance HJ1

IJzige kou was het kenmerk van de tweede wedstrijd uit een reeks van tien om onze doelstelling te halen: Deelname aan het NK Jong Senioren op 23 juni in Amersfoort. 
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
20

Op de foto met Flop en winnen!

Bovelander hockeykampen komt zaterdag 24 maart bij Alliance langs met Flop de Bovie Beer! Ga met de beer op de foto, deel de foto op onze Facebookpagina of tag ons op Instagram en maak kans op deze geweldige hockeystick! Natuurlijk kan je ook alles vragen over onze hockeykampen.
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
5

Woensdag 14 maart Alli Talent kamp

YESYESYESYESYES Alli Talent!
De leraren gaan weer staken.. en dat betekent dat wij lekker kunnen hockeyen! 
Op woensdag 14 maart gaan de leraren in het Noord Hollandse basisonderwijs weer staken. Het PO front strijdt voor minder werkdruk onder de leraren. MAAR: in
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
4

Als VIP naar de Euro Hockey League

Aanbod van ABN AMRO:  Met korting als VIP naar de Euro Hockey League 
In het paasweekend (30 maart t/m 2 april) vindt de KO16 Euro Hockey League 2018 plaats bij HC Rotterdam. Ook dit jaar heeft ABN AMRO weer een beperkt aantal VIP arrangementen beschikbaar voor leden van de
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
11

Belactie Vriendenloterij*

Maandag 12 en maandag 19 februari kunt u gebeld worden door een bestuurslid of door een andere vrijwilliger met het verzoek om een of meerdere loten van de Vriendenloterij ten gunste van Alliance af te nemen. Door het kopen van een lot steun je je eigen vereniging. Daarnaast maak je maandelijks
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
6

Zaterdag 10 maart bitje op maat happen

Op zaterdag 10 maart  2018 is er de gelegenheid om een afdruk te laten maken voor een professionele gebitsbeschermer tegen gereduceerd tarief. SPTL is aanwezig van 9.00-14.00  uur, u kunt vrij binnen lopen in het clubhuis van Alliance.
Lees meer

Heel Alliance !!
Jan
25

Tijdelijke barondersteuning gevraagd!

Met veel enthousiasme staan onze vaste barmedewerkers door de week voor jullie klaar om iedereen van een drankje en/of hapje te voorzien. Wegens persoonlijke omstandigheden komen nu twee shifts vrij die wij helaas niet met ons vast personeel kunnen invullen. Wie zou het leuk vinden om vanaf 31
Lees meer

Heel Alliance !!
Jan
4

Zondag a.s. Nieuwjaarsborrel

Het bestuur van MHC Alliance nodigt u van harte uit om het glas te heffen (met een bal/bol erbij) op een sportief 2018! Graag zien wij elkaar zondag 7 januari a.s. om 16.30 uur op Alliance om het nieuwe jaar in te luiden.

Wij wensen u reeds nu alvast een bruisend nieuwjaar!

Lees meer

Heel Alliance !!
Dec
30

Bubbels & Bollen familietoernooi nu inschrijven

Inschrijven voor het Bubbels & Bollen familie toernooi op zondag 7 januari kan nog steeds. Maak een mooi team met je vrienden / familie / teamgenoten / buren en kom op een leuke, gezellige en sportieve manier het jaar 2018 beginnen.
 
Lees meer

Heel Alliance !!
Dec
19

Aan alle Dierentuin, F – en E kids

We hebben nog 20 plekken over voor het Alli Talent kamp van donderdag 28 december. Het kamp zit momenteel dus nog niet vol, twijfel niet langer en schrijf je snel in! Op 21 december sluit de inschrijving. 
Lees meer

Heel Alliance !!
Dec
7

DVB ongeslagen winterkampioen

Twee zondagen geleden wist DVB reeds het winterkampioenschap binnen te slepen. Na negen wedstrijden ongeslagen het veld af te zijn gekomen, wilden zij uiteraard ook de laatste wedstrijd in de streekderby tegen Bloemendaal winnen! Ondanks veel druk vanuit de zijde van Alliance, werd het toch nog
Lees meer

Heel Alliance !!
Dec
6

Zaalclinic Dames 1 – 5 januari

Lieve D en E-jeugd van Alliance, 
Na een geslaagde clinic op het veld wil Dames 1 nu samen met jullie de zaal in! In de zaal zijn andere tactieken en technieken nodig dan op het veld, dus onze speelsters van Dames 1 kunnen niet wachten om te starten met trainen. Denk
Lees meer

Heel Alliance !!
Dec
2

ALLE wedstrijden OP Alliance zijn afgelast

Door de aanhoudende kou willen de velden van Alliance helaas niet ontdooien. Zojuist hebben wij besloten dat ALLE wedstrijden van zaterdag 2 december op ALLE velden worden afgelast!
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
30

Komen de pieten weer naar Alliance???

Vrijdag 1 december mogen alle F en E kinderen die training hebben verkleed als piet naar de training komen. We hebben namelijk gehoord dat er wat pieten graag even met ze willen komen hockeyen! 
Dus trek je pietenpak over je hockeykleren aan en doe je best voor de pieten!
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
28

Heren Jong 1 Herfstkampioen

Op 26 november was het tijd om herfstkampioen te worden tegen nummer 2 Pinoké. Geen beste start helaas... 0-1 19e minuut. onze IAN weet dit vervolgens schitterend recht te trekken uit een strafcorner in de 25e minuut. Bijna aan het eind van de eerste helft weet Stijn VONK na een rommelige
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
28

Ruilmiddag!

Heb jij je boek al vol? Of heel veel dubbele plaatjes? Kom plaatjes ruilen in het clubhuis. Woensdag 29 november tussen 16-18 uur. Zorg dat je je boek (of een lijst met welke plaatjes je nog nodig hebt) meeneemt en al je dubbele plaatjes. 
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
27

Vanavond ALV - aanvang 20.00 uur

Ben jij betrokken bij Alliance, wil je weten hoe de vereniging er voor staat, heb je vragen, dan kom je vanavond toch ook zeker naar de ALV? 
Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur.
Tot vanavond!
Bestuur MHC Alliance


Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
26

Winnaar Alliance gripje!

Hoera, Evi (uit m6e1) heeft alle plaatjes van H1 en D1 compleet!! Hiermee wint ze een mooi Alliance Gripje voor haar stick. 
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
21

Sinterklaas en zijn Pieten op bezoek bij Alliance

Hoort wie klopt daar kinderen!!Zondag 26 november a.s. het jaarlijkse Sinterklaasfeest voor de kinderen van de Dierentuin! De Goedheiligman brengt onze club van 10:15 tot 11:30 uur een bezoek. Alle betrokken ouders hebben een email ontvangen met nadere details.Vol verwachting klopt ons hart!
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
13

Ruilmiddag bij de DEKA

Mis je je eigen plaatje nog, heb je nog niet iedereen uit je team of heb je heel veel plaatjes dubbel? Kom plaatjes ruilen op woensdag 15 november van 14:00-15:30 uur in de DEKA markt. Neem je dubbele plaatjes mee en je boek (of een lijstje met welke plaatjes je nog moet). 
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
11

WIN Alliance lustrum gripje!

Heb jij als eerste Dames 1 en Heren 1 compleet in het Alliance hockeyplaatjesverzamelboek (blz. 92-95)? Kom gauw naar de club, laat je boek zien en win een Alliance lustrumgripje! 
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
10

Hockeyplaatjesverzamelalbums OP

Zaterdag 11 november zijn de laatste verzamelalbums uitgereikt op de club. Er zijn nog enkele albums in de Dekamarkt verkrijgbaar bij de infobalie maar OP=OP! 
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
8

Unieke Alliance-bandjes (vanaf nu) en taart (18/11)!

Vanaf vandaag zijn deze toffe Alliance bandjes te koop! Hoe leuk is het om met je hele team hetzelfde armbandje te dragen? Je kan op drie verschillende manieren aan een bandje komen:

- Op 11 november van 10:00-13:00 uur verkoop in het clubhuis
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
4

Vandaag 12.30 uur Alliance hockeyplaatjesverzamelboek ophalen

De mooi geïllustreerde verzamelalbums met sfeerbeeld van onze club (en actiefoto's van onze leden) worden VANDAAG (zaterdag 4-11) op de club uitgedeeld, waar Bjorn Kellerman rond 12.30 uur (Nederlands elftal en Kampong H1) aanwezig is voor een meet&greet (handtekening, foto's, vragen). Dus
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
1

Bitjes afhalen bij de bar

Heb je bitjes gehapt bij St Preventie Tandletsel; deze zijn klaar en zijn bij de bar af te halen!


Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
27

Heren 1 goed bezig

Een week nadat nummer 3 Xenios ons verslagen had moesten we ons opmaken voor een pot tegen koploper Myra. We mochten dan wel 1-4 verloren hebben maar het vertoonde spel in de 2e helft gaf een goede basis voor de volgende week. Niet een hele bijzondere week aangezien de meeste teams vakantie
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
21

Kom zondag Dames1 en Heren1 kijken!

Sta op van de bank, app je teamgenoten en kom zondag naar Alliance! 
Zondag speelt Dames1 om 12.30 uur thuis tegen Zoetermeer D1 en om 14.45 uur speelt Heren1 tegen Myra H1, dus trommel je teamgenoten op en kom gezellig met z'n allen Dames1 en Heren1 aanmoedigen.
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
19

Familie van Doorn in de krant

Vorige week heeft het Haarlems Dagblad een mooi interview met Anneke en Martijn van Doorn geplaatst. In het kader van ons 90-jarige bestaan, doet hun verhaal eer aan onze vereniging. Prachtig om te lezen hoe het door de jaren heen is veranderd en hoe bijzonder is het dat mevrouw Van Doorn nog
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
18

Save the Deka-date

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar het DekaMarkt-hockeyplaatjesboek? Dan hebben wij goed nieuws! Zet alvast zaterdag 4 november in je agenda. Deze zaterdag komt de DekaMarkt de albums uitdelen. Vanaf 6 november tot en met 30 december kan je bij de DekaMarkt de
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
11

PINOKE HJ1 - ALLIANCE HJ1

Zie op Facebook en Instagram de geinige video verslaggeving... Deel en like!
In het altijd mooie Amsterdamse Bos stond Pinoké HJ1 ons op te wachten voor een spannende pot, want Pinoké was voor vandaag de koploper! De wedstrijd begon meteen scherp met kansen aan beide
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
9

AB-feest zeer geslaagd: organisatie bedankt!

Van links.......naar rechts......
Wat heeft iedereen er een geweldig feest van gemaakt! Alle A/B-feestgangers, barmensen, Jeugdbestuur, DJ Dave Roelvink, DJ Merijn_ Brooklynn, DJ Cajor, Entertainit en natuurlijk alle hulpouders, evenementenCie en Maurice......Bedankt!!

Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
9

Uitkomst extra ALV 2 oktober jl.

Geachte leden,
 
Zoals u allen bekend, had afgelopen maandagavond 2 oktober een (extra) algemene ledenvergadering plaats. Het bestuur presenteerde de onder voorbehoud goedkeuring van de ALV uit onderhandelde aspecten aangaande de bestaande huurovereenkomst met onze huurder
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
8

Lustrumfeest 18+ was TOP

Zaterdag 2 oktober jl. vond een zeer geslaagd Lustrumfeest voor o.a. ouder(s), senioren en veteranen op Alliance plaats. Naast de waanzinnige energie die Buckwheat uitstraalde en iedereen deed losgaan op de dansvloer, werden we ook getrakteerd door een groep betrokken Alliancers die een mooie 'act'
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
7

Kom D1 en H1 zondag om 'de hoek' aanmoedigen

Beide teams spelen morgen in de buurt, wat een mooie gelegenheid is om op deze (voorspelde) droge dag langs de lijnen te komen aanmoedigen.  Om 12.45 uur speelt D1 tegen Haarlem D1, waarna H1 om 14.45 uur tegen Bennebroek mag starten. Beide wedstrijden zijn altijd zeer vermakelijk om te
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
6

Meld je nog snel aan voor het ML Herfsthockeykamp op Alliance

Lekker drie dagen hockeyen en de beste trucs aangeleerd krijgen door toptrainers....geef je dan nog snel op voor het ML Herfstkamp op maandag 23, dinsdag 24 en woensdag 25 oktober dat op onze eigen club wordt georganiseerd.
Klik voor inschrijvingen op de volgende link 
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
6

Nieuwe website!

Heeft u het ook al gezien?! Onze eigen Lisa-commissie heeft een prachtige nieuwe website gemaakt, welke werd 'onthuld' tijdens het 90-jarige bestaan van onze vereniging. Wij zijn ontzettende blij met de mooie, nieuwe, lay-out en opties (mocht u nog iets missen, laat het ons vooral
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
2

Vanavond extra Algemene Ledenvergadering

Wegens het voornemen om de huidige huurovereenkomst met Kindergarden Nederland BV open te breken en substantieel aan te passen, heeft het bestuur van MHC Alliance een extra algemene ledenvergadering uitgeroepen. Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang ALV om 20.00 uur.  De ALV zal deze keer in de
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
30

Vanavond Lustrumfeest 18+! Jij komt toch ook?

De lustrumcommissie is op de club hard aan het werk voor het 18+ feest vanavond met de band Buckwheat, DJ Bert, Photo Booth en snack-truck. Jij komt toch ook? Mocht je je niet hebben aangemeld via de site/app, geen probleem. Ieder Alliance-lid en ouder van- is altijd welkom, the more the merrier
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
29

Lustrumtrui ophalen en nu ook op de club te koop!

De lustrumtruien zijn er en kunnen worden opgehaald. Als je nog geen trui besteld hebt dan zijn ze vanaf nu ook te koop in het clubhuis.

Ophalen van bestelde truien en nieuwe truien kopen kan op de volgende dagen en tijden:
 
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
27

Vandaag zijn wij jarig & 90 jaar oud

Vandaag - woensdag 27 september 2017 - viert onze club haar 90e verjaardag. Een mooie mijlpaal die ook dit jaar niet ongemerkt voorbij zal gaan. Vanmiddag zal de verjaardag officieel worden gevierd door ons bestuur met tal van genodigden op onze club. Zaterdag 30 september zal de verjaardag
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
22

Unieke Alliance zeempjes te koop

Vanaf vandaag zijn speciaal voor het Lustrum unieke Alliance zeempjes voor je hockeystick te koop bij de bar. De prijs bedraagt € 7,- (pinbetaling).
De voorraad is beperkt, dus wees er snel bij. Maak je stick Alliance custom made en heb gelijk een goede grip!

Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
20

Heren 1 laat van zich horen

Trouwe Alliance supporters,
 
Onze oprechte excuses dat u zo lang heeft moeten wachten op ons eerste bericht, maar hier is het dan eindelijk!
 
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
13

Onder de regenboog

Onder de regenboog...... ligt onze prachtige accommodatie met veld 2 als centrale punt op ons complex. Deze mooie foto kregen wij binnen van Max Goedhuis uit de JB1, die haarscherp een mooi plaatje vastlegde. Dank je wel Max.
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
10

Zaalhockey: opgeven voor aanstaande zaterdag 16 september!

Zaalhockey voor breedteteams - geef je team op voor zaterdag 16 september!
Het leek er aanvankelijk op dat het aantal aan ons toegewezen zaaluren voor komend seizoen een stuk minder zou zijn dan vorig jaar, maar op het nippertje hebben we flink wat uren kunnen regelen in de zaal in
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
8

Huisregels MHC Alliance

Het seizoen start morgen echt en daarom vestigen wij graag nog even de aandacht op een aantal regels.

De beheerder van het sportpark, Sportplaza, heeft onlangs de regels op het complex aangescherpt. Roken op en langs de sportvelden, alsmede in de dug-outs is vanaf
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
6

Lustrumopening groot succes

Afgelopen zaterdag beleefde Alliance een geslaagde seizoens- en lustrumopening. Honderden kinderen hebben gesmuld van de door de Dekamarkt aangeboden picknick. Het Jeugdbestuur heeft alle Dierentuin en E- en F-kinderen de Lustrumdans geleerd, die dit jaar nog vaak op de feestjes terug zal komen.
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
2

Vandaag lustrum kick-off: denk aan Alliance kleding en hockeystick

De boodschappen voor de picknick zijn al bezorgd, wij zijn (bijna) klaar voor de opening van ons speciale lustrumseizoen en de fotoshoot voor het Alliance Hockeyplaatjesverzamelboek bij Dekamarkt. En hebben er zin in! Vergeet je Alliance kleding en hockeystick dus niet, tot zo op
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
1

Reminder: Programma 2 september

Zaterdag is het zover, de opening van ons speciale lustrumseizoen. Nog even een reminder van het programma:
12-14 uur Dierentuin
Picknick aangeboden door Dekamarkt
Alliance dans
Eerste training

12-14 uur E- en F-jeugd
Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
29

Nieuw team = nieuw kratje Alliance bidons

Koop nu met je nieuwe team een kratje Alliance Bidons zodat je helemaal klaar bent voor het nieuwe seizoen!
Het nieuwe seizoen staat voor de deur en dat betekent dat alle outfits, bitjes, sticks en andere accessoires weer worden aangeschaft. Hierbij mag de originele Alliance bidon
Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
28

Veldcommissaris gezocht

Heb je affiniteit met hockey en vind je het fijn om de hele dag in de buitenlucht te zijn, dan is de functie van veldcommissaris wellicht iets voor jou. De veldcommissaris fungeert als 'buiten gastheer' voor de vereniging, is vraagbaak voor allerhande zaken, controleert de velden op veilige
Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
28

Extra technische toptraining voor ieder niveau!

Na hopelijk een heerlijke zomervakantie starten we op 10 september 2017 weer met de ML Hockeyschool op Alliance.
10 weken lang toptraining van toptrainers op de zondag. Gevarieerde technische training, veel individuele aandacht en ieder individu wordt maximaal uitgedaagd. Schrijf je snel
Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
28

BBQ 2 september - Reserveren graag

Uiterlijk tot en met aanstaande woensdag 30 augustus kan je je opgeven bij Robert ([email protected]) om met je team of individueel te komen BBQ-en tijdens de lustrumopening. De BBQ zal om 17 uur aangaan. Robert zorgt voor vlees van Peter van de Geest (Raadhuisstraat Heemstede), salades en
Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
27

4 september start trainingen seizoen 2017-2018

Het nieuwe seizoen gaat weer beginnen! Vanaf maandag 4 september starten de trainingen voor alle niet selectie teams dus check in de Alliance app of op de site wanneer je team is ingedeeld, op welk veld en met welke trainer.
Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
26

Nog 1 week...Opening lustrumseizoen

Heb jij je al aangemeld voor de opening van ons speciale lustrumseizoen op 2 september? Mis het niet: o.a. team picknick/lunch, clinics, lustrumkado voor ieder lid en fotoshoot voor het unieke Alliance Hockeyplaatjesverzamelboek.  Wij hebben er zin in!  Zien we je zaterdag? 
Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
25

Oud-Alliance speelsters Europees Kampioen

Oud-Alliance speelsters Esther Zillig, Ilja Jansen, Monique Lageweg en Carlijn Voermans zijn bij de European Masters Hockey Championship 2017 (45+ en 40+) kampioen geworden. Een prachte prestatie waar wij als vereniging natuurlijk ook reuze trots op zijn. Na jaren bij Alliance gehockeyd te hebben
Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
23

Keeperstassen nieuwe seizoen

De keeperstassen voor het nieuwe seizoen staan weer klaar en kunnen opgehaald worden. De materiaalcommissie is op : Maandagavond 28/8 Dinsdagavond 29/8 Woensdagavond 30/8 van 19.00 tot 21.00 in het clubhuis aanwezig om de tassen uit te geven.
Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
21

Dekamarkt sponsort picknick 2 september

Heb jij je al aangemeld via de login op onze website voor de picknick en alle leuke activiteiten op zaterdag 2 september? Bijzonder blij zijn wij dat de Dekamarkt voor 850 kinderen de picknick op deze dag zal verzorgen! 

Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
19

Nog 2 weken!

En dan openen wij het lustrumseizoen officieel met de Alliance picknick, clinics en natuurlijk de eerste stap naar het Alliance Hockeyplaatjesverzamelboek. 
Ieder team wordt gefotografeerd, zorg dat je erbij bent. 
Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
17

Surprise! He is back..... Karol & Polish Nat Hockey team

Onze eigen Karol Sniezek keert nog een keertje terug op Alliance.......  en wel vanavond (donderdag 17 aug) met het Pools Nationaal Hockeyteam voor een laatste training in de voorbereiding op de Rabo Euro Hockey Championship 2017. Van 18:00-19:00 kunnen jullie alle Poolse internationals en
Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
16

Lustrumfeest 30 september

GET YOUR TICKETS NOW 
18+ Lustrumfeest 30 september - meld je nu aan via de site. Live optreden van Buckwheat (bekend van Haarlem Jazz!) en DJ Bert - gegarandeerd feest! Voor ouders, senioren, veteranen en trimmers. Free tickets, wel graag aanmelden i.v.m. party preps door de
Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
12

Nog 3 weken!

Op 2 september is de opening van ons lustrumseizoen. Een geweldige dag voor alle teams. De kick off is om 12 uur voor de Dierentuin, F en E met een gezellige picknick, clinics, de Alliance fotoshoot voor het hockeyplaatjesverzamelboek en natuurlijk het lustrumkado voor ieder lid. Heb jij je al
Lees meer

Heel Alliance !!
Jul
28

Inschrijving geopend! 2 september mis het niet

Geef je nu op voor de activiteiten op 2 september.
Dierentuin kinderen kunnen zich inschrijven voor de speciale Dierentuintraining. Ouders die ook mee willen doen kunnen als introducee worden ingeschreven. 
Lees meer

Heel Alliance !!
Jul
14

Save the date 2-9-2017 lustrumopening en fotoshoot

Zorg dat je erbij bent dan sta je met je hele team in het unieke MHC Alliance hockeyplaatjesboek! 
Zoals eerder aangekondigd gaat ons speciale lustrumseizoen van start op 2 september. En we beginnen met een geweldige openingsdag voor alle leden en hun ouders! Er is een
Lees meer

Heel Alliance !!
Jul
6

Urban City @ Rabo EuroHockey Championships

Van 21 tot en met 25 augustus, tijdens de Rabo EuroHockey Championships 2017, organiseert de KNHB in samenwerking met gemeente Amsterdam de Urban City op het Olympiaplein in Amsterdam Zuid. Het plein wordt volledig omgetoverd tot Urban Hockey, Sports & Art Center.
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
25

Alliance levert Landskampioen

Op het Landskampioenschap Jong Senioren op de Amersfoortse MHC heeft ons eigen Heren Jong 1 de hoofdprijs in de wacht gesleept door in een zinderende finale met shoot outs te winnen van Oranje- Rood HJ1.
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
22

Kanjers gefeliciteerd!

Afgelopen maandag vonden de laatste selectietrainingen voor het Nederlands opleidings-B-team en het Noord-Hollands C-team plaats. Met een enorme Alliance inbreng, waar we als club reuze trots op zijn, werd in de zinderende hitte gestart met de trainingen. Na afloop wachtte iedereen in spanning af
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
16

Save the date: Lustrum Alliance

Nog 3 maanden… en een paar dagen - dan is het zover: onze mooie club bestaat 90 jaar! De oplettende lezer had natuurlijk al het prachtige lustrumlogo hier en daar zien verschijnen. Alle leden ontvangen deze week een mail van de lustrumcommissie met hierin een sneak peek op het
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
15

Extra Mogelijkheid!

Omdat er op de slotdag veel teams aanwezig zullen zijn, er een keepersclinic gegeven wordt en de keepersmaterialencommissie toch op Alliance is, bestaat er een extra mogelijkheid om op die dag de keeperspullen in te leveren!
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
14

Succes ! Alliancers

Alle Alliance-examenkandidaten wensen wij natuurlijk enorm veel succes met hun uitslag vandaag. Gefeliciteerd als je bent geslaagd! Mocht je een herexamen hebben dan hebben wij natuurlijk het volste vertrouwen in je prestaties want Alliancers zijn echte doorzetters! Wij duimen voor jullie allemaal.
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
11

Afsluiting competitie Vet B

Een gezellige competitie-afsluiting!
Afgelopen zondag was de laatste competitie-speelronde van de dames Vet B van Alliance. Aangezien we met 10 teams in onze poule zaten, hadden we na de winterstop allemaal 1 keer tegen elkaar gespeeld en bleef deze zondag over. Het idee werd gevormd
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
11

Heren Jong 1 zaal en veldkampioen!

Nu nog NK 24/6!  Afgelopen zondag na een fantastisch seizoen de absolute bekroning. Kampioen in de poule! 7 overwinningen, 1 gelijk spel en 2 verliespotjes. Een doelpuntenregen met een mooi doelsaldo als resultaat! Dank aan alle toeschouwers, de spelers en onze super coach Thomas
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
1

1e WOEP een groot succes!

Woensdagavond hebben maar liefst 101 C en D kinderen onder leiding van trainer Thomas Prinsen 6-6 partijtjes gespeeld. Op 2 volle velden werd er gestreden om de eer. De winnaar op veld 2 was Team 'Let’s Go' en op veld 3 Team 'Alex'! Meiden en mannen, gefeliciteerd met de 1e WOEP
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
31

Sproeisleutels verdwenen!

Sinds afgelopen weekeinde zijn de sleutels van de sproei-installatie en de lichtinstallatie verdwenen ! Wie-o-wie heeft deze nog in zijn/haar zak zitten? Graag per omgaande deze sleutels retourneren aan de bar of bij Bernard Manshande. Want zonder water en licht........ valt er moeilijk te hockeyen
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
31

Schrijf je in voor de Slotdag !

Alle jeugdleden zijn uitgenodigd voor de Alliance Slotdag op zaterdag 17 juni. Ook dit jaar weer georganiseerd door onze eigen Dames 1 en Heren 1 toppers. Gezellig en sportief voor alle jeugd.  Een leuke introductie voor nieuwe leden en een passende afsluiting van het
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
29

Afscheid nemen is nooit makkelijk

Zondag 21 mei hebben we afscheid genomen van een aantal toppers op onze vereniging. Na de wedstrijd van Dames 1 hebben we allereerst Eveliene Ongenaene bedankt. Begonnen als speelsters bij Dames 1 heeft ze zich de afgelopen twee jaar ingezet als teammanager. Eveliene, we gaan jouw enthousiasme
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
29

Prachtige foto's van Heren 1

Onze huisfotograaf Monique Vinke heeft bij de laatste wedstrijd van Heren 1 dit seizoen een schitterende reportage gemaakt van het afscheid van onze Karol Sniezek, Tom Klinkhamer en Kasper Vrolijk. De foto's staan o pde eigen site van Vinke fotografie en zijn het bewonderen waard. Ze geven een
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
24

Vanavond Ajax kijken

Vanavond wordt het clubhuis de plek om AJAX in de finale te zien spelen. Robert zorgt voor Amsterdamse hapjes. Komt allen en schreeuw AJAX vanuit Heemstede naar de overwinning. De aftrap is om 20:45.
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
24

Heren Jong 1 naar NK!

Nederlands Kampioenschap here we come Het is een feit! HJ1 Alliance heeft zich gekwalificeerd voor het NK op 24 juni te Amersfoort. Met bloed, zweet en tranen hebben we de afgelopen weken heel hard gewerkt naar deze mijlpaal.  Op 7 mei een zwaar bevochten overwinning behaald uit tegen
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
23

Vrijwilligers bedankt!

Afgelopen vrijdag vond de Vrijwilligers-bedank-avond plaats. Alliance mag zich gelukkig prijzen met veel betrokken vrijwilligers, alleen door de inzet van deze vrijwilligers draait Alliance goed.  Een aantal van deze mensen is duidelijk zichtbaar op de club, maar van een aantal wordt alleen
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
16

AJAX op Alliance

Op woensdag 24 mei wordt het clubhuis de plek om AJAX in de finale te zien spelen. 
Robert zorgt voor Amsterdamse hapjes.

Komt allen en schreeuw AJAX vanuit Heemstede naar de overwinning. De aftrap is om 20.45.

Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
15

MA2 kampioen

Na een wat moeizame voorcompetitie door onder ander andere blessureleed pakt MA2 na aanvang van de competitie goed door: super gemotiveerd en met veel teamspirit, inzet en schitterend samenspel worden Jet, Tessa, Anne, Irene, Maelle, Charlotte, Isabelle, Puck, Alyssa, Elwine, Odette, Julia,
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
26

Aankondiging Kaatje Bitterberg 2017

Op eerste Pinksterdag, zondag 4 juni, wordt het gezellige en knotsgekke familie en vrienden toernooi KAATJE BITTERBERG weer georganiseerd op MHC Alliance. Voor sommige is dit nog een onbekend toernooi maar het is echt te gezellig en leuk om te missen. Naast het hockeyplezier is het
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
24

Uitnodiging : Groot-Vrijwilligers-Bedank-Etentje

Mocht je de persoonlijke uitnodiging hebben gemist, dan nodigen wij jou als vrijwilliger van MHC Alliance hierbij nogmaals uit voor Het Grote Vrijwilligers-BEDANK-etentje op vrijdag 19 mei 2017 - 18.30 uur in ons clubhuis.
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
19

Gevonden Voorwerpen

Elke week worden vele voorwerpen en kledingstukken gevonden op ons complex. De vinders brengen altijd de voorwerpen naar ons clubhuis in de hoop dat de verliezers ze komen ophalen. De bakken in de hal puilen op sommige momenten echt helemaal uit! De meest mooie en dure kledingstukken, sticks,
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
11

Alliance versus Paarl Hoër Jongensskool

Dinsdag 4 april jl. bezochten twee teams van de Paarl Hoër Jongensskool uit Zuid- Afrika Alliance. De JB3 en 4 speelden beiden één helft tegen hun leeftijdsgenoten.Na het maken van de groepsfoto en het uitwisselen van het Alliance vaantje, floten de scheidsrechters om stipt 19.00
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
11

Jeugd - Trainingen in de komende periode

De feestdagen en meivakantie komen er weer aan en wanneer moeten we nu trainen??? Het staat allemaal goed in de Alliance app bij de agenda maar toch nog maar even de trainingen en wedstrijden voor de jeugd teams op een rijtje:

Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
10

Heren Jong 1 op NK koers!

Wat vooraf ging Ardennen ligt al een tijdje achter ons, maar zit nog vers in het geheugen. Daar is het begonnen, daar zijn de koppies de zelfde kant op gezet. Met veel plezier heeft onze gastheer het plafond opnieuw gesaust. Maar dat geheel terzijde. 
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
5

Vrijdag 7 april Schoolhockey op Alliance

De wedstrijden van Meisjes Oud vinden op 7 april a.s. op Alliance plaats. De volgende scholen nemen hieraan deel: Coornhert Lyceum, Sancta Maria Lyceum, Kennemer Lyceum, Mendelcollege, Keizer Karel College, Berlage Lyceum, Spinoza Lyceum, Het 4e Gymnasium, Fons Vitae Lyceum, Montessori Lyceum
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
4

Bitjes afhalen

Heb je onlangs gehapt voor een bitje op maat? Deze zijn klaar en kunnen bij de bar afgehaald worden!
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
30

Alliance D1 – Overbos D1: 0-2

Na de domper van de vorige week en wraakgevoelens over de uitwedstrijd, stonden we weer met vuur in de ogen voor ons eigen veld. 

Zoals we vaker hebben gedaan begonnen we de wedstrijd sterk. Dit uitte zich helaas dit keer niet in een doelpunt. Nadat wij ietsje wegzakten, zag
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
27

Inschrijving nieuwe leden kan nu!

Hoewel de competitie van 2016-2017 nog volop bezig is, zijn we achter de schermen al druk met het nieuwe seizoen 2017-2018. Inplannen van selectietrainingen, testjes voor de jongste jeugd, 10 minuten gesprekken met de coaches. Allemaal om informatie te verzamelen die gebruikt wordt bij de indeling
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
17

Alliance Peak Performance trainers programma

Donderdag 16 februari was de tweede sessie van de Peak Performance programma voor de trainers. Alle Alliance trainers werden bijgeschoold, dit maal op het gebied van voeding. Hiervoor kwam gastspreker Matthias Huitema, expert op het gebied van sportvoeding, langs en was diëtist Nicole de Haan
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
10

Wedstrijdverslag Dames 1

Leiden D1 - Alliance D1 1-1 Na een goede voorbereiding afgelopen maand en een geweldige trainingsstage in Marbella, waren we zondag klaar om het op te nemen tegen de koploper, Leiden.We begonnen de eerste helft goed, we stonden half court en stonden stevig te verdedigen. Ondanks dat Leiden
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
9

Loungehoek is klaar

Onder leiding van de clubhuis-werkgroep heeft een groot team van vrijwilligers (het schroefteam)in de afgelopen weken heel hard geklust om de loungehoek in ons clubhuis voor elkaar te krijgen. 2000 schroeven, 300 meter hout, 10 liter beits, 2 zaterdagen, 5 avonden en vele koppen koffie verder
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
7

Spelregels even weer opfrissen na de winterstop?

Heb je specifieke situaties die je wil bespreken of wil je gewoon de spelregels weer even opfrissen? Dat kan op dinsdag 14 maart aanstaande in de bovenzaal van Alliance. Start om 20.00 u. Vanuit de Arbitragecommissie hebben we mooie voorbeelden beschikbaar en kunnen we eigen voorbeelden bespreken.
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
3

We gaan weer beginnen: Laatste deel van de competitie en vrije dagen

Zaterdag 4 maart begint voor de CDEF teams de lente competitie. Alle teams zijn weer opnieuw ingedeeld en de laatste 10 wedstrijden staan ingepland. De laatste wedstrijden staan zaterdag 27 mei gepland. JC1 en MC1 spelen 11 maart weer de eerste competitie wedstrijden. De A en B teams gaan vanaf
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
1

Selectie teams en planning zomervakantie

Iedereen die in aanmerking denkt te komen voor de selectieteams JMA1, JMB1, JMC1 en JMD1 zal er rekening mee moeten houden dat we, in verband met de start van de Topklasse op 2 september, weer op maandag 14 augustus 2017 zullen starten met de trainingen. In de eerste twee weken van de voorbereiding
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
28

Alliance heeft sinds dit jaar weer een eigen kamp!

Op maandag 24 april en dinsdag 25 april in de meivakantie hebben wij voor de thuisblijvers een verrassing.Wij organiseren dan op Alliance voor het eerst in tijden weer een eigen hockeykamp. Een kamp voor alle enthousiaste kids uit de F- E - en D categorie die gek zijn op hockey en hun talenten
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
17

Meisjes van B6 voor derde keer op rij zaalkampioen

De eerstejaars dames van B6 zijn voor de derde keer zaalkampioen op rij. De eerste helft van de wedstrijd waarin ze kampioen konden worden was nog spannend, maar uiteindelijk hebben ze met 3-1 gewonnen van Rood-Wit B5. De laatste wedstrijd was daarom nog een formaliteit en konden de dames vrijuit
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
16

HJ1 warming up in de Ardennen en NK-nieuws

Afgelopen weekend de warming up voor het veldseizoen gehad in de Ardennen. Een kort verslag: Vol enthousiasme hebben we ons vrijdagavond sportief gestort op de voorbereiding voor de zaterdag activiteiten. Zaterdag met de groep als team sessie eerst gepaintballd. Een heuse Nederland-België strijd
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
15

Bitjes & Nopjes: nog een paar plekken vrij!

Bitjes & Nopjes: Sport en spel voor kinderen in Groep 1/2/3 – Aanmelden kan nu
Voetbalvereniging RCH en hockeyvereniging Alliance organiseren sinds een paar seizoenen het sportprogramma Bitjes & Nopjes, voor kinderen van Groep 1/2/3. Het blijft een groot succes, daarom gaat in
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
15

Velden ook woensdag 15 februari nog afgekeurd

Helaas verdwijnt de sneeuw minder snel van de velden dan we gehoopt hadden. De velden zijn ook woensdag 15 februari afgekeurd voor trainingen. Er ligt nog te veel sneeuw, ijs, water op de velden om veilig (en zonder mogelijke schade aan de velden) te kunnen trainen.
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
14

Trainingen dinsdag 14 februari afgelast

Ook op dinsdag 14 februari zijn de velden afgekeurd om te trainen. Er ligt nog steeds sneeuw op de velden en de ondergrond is bevroren. Selectieteams die een alternatieve training gaan doen worden hierover geïnformeerd door de trainer/coach.

Houd de website in de gaten voor updates.
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
11

Alle wedstrijden op Alliance op zondag 12 feb afgelast

Alle wedstrijden op de velden van Alliance van zondag 12 februari zijn afgelast. Ook de oefenwedstrijden gaan NIET door.
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
10

Teamweekeinde Dames 2

Terwijl de meesten van ons toch al 4 seizoenen in Dames 2 hockeyen, is een echt teamweekend er eigenlijk nog nooit van gekomen. Uitjes en etentjes doen we wel een aantal keer paar jaar, maar echt een weekend weg was tot nu toe nog niet gebeurd. Daar moest dit jaar maar eens verandering in
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
10

TRAIN DE TRAINERS-DAG: Verbindend & Vernieuwend

Het Alliance Peak Performance programma is inmiddels vernieuwd van start gegaan. Eva de Jong, (sport)fysiotherapeut bij Nieuw Groenendaal, trapte af. Ze had een waanzinnige presentatie over het herkennen en voorkomen van hockeyblessures. Heel herkenbaar en nuttig voor de trainers. Zij kregen
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
8

Geen midwinter trainingen op woensdag 8 februari

De midwintertrainingen van woensdag 8 februari kunnen helaas NIET doorgaan. De velden zijn te hard en de sneeuw blijft liggen. Het is te gevaarlijk om nu te hockeyen op de velden.
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
6

Heren Jong 1 ZAALKAMPIOEN

Kampioenen, namens de teamsponsors Cramer Accountants en Belastingadviseurs en IJssalon Garrone gefeliciteerd! Onze eerste wedstrijd deze zondag was tegen HBS. Niet de sterkste uit de poule… Met, voor het grootste deel van de pot, een vliegende keep werd het maar liefst 17-0. Daarna moest onze
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
1

Jongens zaal D1 3e DK

Jongens zaal D1 heeft gisteren een mooi districtskampioenschap gespeeld. De kruisfinale moest gespeeld worden tegen de jongens van Hurley. In een wedstrijd van hoog niveau bleek Hurley de betere ploeg. De jongens kwamen nog even dicht bij Hurley (na 3-0 achterstand werd het 3-2) maar met een bal
Lees meer

Heel Alliance !!
Jan
25

GEEN training woensdag 25 januari

De midwinter trainingen van woensdag 25 januari gaan helaas NIET door. De weersomstandigheden laten het niet toe om veilig en verantwoord te kunnen trainen.

Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
27

Pieten op Alliance

Tijdens de training van de F-jes en de E-tjes afgelopen vrijdag kwamen er zomaar pieten het veld op rennen! Ze hebben meegehockeyd, in de weg gelopen, grapjes gemaakt en geholpen met de training. Hoe leuk is dat!?
Zouden ze er aanstaande zaterdag op het pepernoten-toernooi ook zijn???
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
22

Wat een weekend...Dank veldkeuring!

Hagel / onweer / stortregen / storm. Het zou qua weer een aardige zaterdag worden… Nadat vorige week zaterdag de velden in de eerste rondes werden afgekeurd omdat ze bevroren waren, zou het deze zaterdag wel oké zijn. Er werd regen voorspeld maar ja, we zijn stoere hockeyers, regen kunnen
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
21

Verkoop taart en lekkers van Dames 1

Volgende week zaterdag staat dames 1 op de club met heel veel lekkers. Wil jij na je wedstrijd ook een lekker brownie of misschien een stuk taart? Wil je daarnaast ook nog wat heerlijke warme chocolade melk van onze eigen Robbert? Kom dan langs bij dames 1. Wij staan in het
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
16

Materialen, netten, pionnen, doeltjes, klompen en maskers

Het is niet makkelijk. Alle materialen beheren, bewaken, repareren, schoonhouden en weer netjes maken. Maar het gebeurt wel. Al jaren. Op onze mooie club. Door 4 enthousiaste en betrokken heren. Heren die liever niet willen laten weten wat ze doen. Aan anderen. Aan de leden van Alliance. Waarom ze
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
15

Verslag Alliance D1 - Haarlem D1 (1-3)

Het was een koude week, maar we hebben hard getraind om deze week een mooi resultaat neer te zetten. Er was een goede voorbereiding waarin er nieuwe doelstellingen werden gemaakt, waarin de wedstrijd tegen Haarlem een belangrijke was om te winnen. We begonnen de voorbereiding dan ook goed. We
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
2

TD zondag 13 november TD

Zondag 13 november zal de afsluitende TD voor de winterstop gehouden worden. In het Alliance Winter Wonderland zal DJ Gianni Rota weer een goede DJ set verzorgen. Robert zal pasklare happen en drankjes maken. Natuurlijk zal het bestuur de bitterballen verzorgen en als je een pitcher bier bestelt
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
28

Zondag Sportparklaan e.o. afgesloten!

Zondag a.s. zal onder andere de Sportparklaan het grootste gedeelte van de dag zijn afgesloten ivm de Heemstede Loop. Houd er rekening mee dat Alliance lastig te bereiken is. Tevens is het parkeren een groot probleem.

Kom dus zoveel als mogelijk op de fiets!

Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
27

JB2 gaat internationaal

Afgelopen maandag heeft JB2 een  oefenwedstrijd tegen Warminsterschool (Engeland) gespeeld. Als Alliance hebben we een goed resultaat neergezet: 9-0!  Gefeliciteerd mannen. Een mooie start van de competitie.

Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
26

Zaalhockeycommissie

Het veldseizoen is nog in volle gang, maar inmiddels is een groepje mensen al bergen werk aan het verzetten om het nieuwe zaalhockeyseizoen op te tuigen. Na een noodoproep op onder andere de website, heeft Katinka Beerepoot zicht aangemeld om de zaalhockeycommissie te gaan aansturen. Naast haar
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
25

VEILIG VAN EN NAAR HOCKEY

De donkere wintermaanden zijn inmiddels aangebroken en veel kinderen komen zelfstandig op de fiets naar Alliance. Een groot aantal kinderen heeft geen goed werkende fietsverlichting, terwijl het steeds vroeger donker wordt. Het gaat om de veiligheid van uw kind! Zonder fietsverlichting vallen de
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
22

Zondag hockey op Alliance

Morgen wordt het heerlijk weer en spelen Dames1 en Heren1 thuis op Alliance. Genoeg reden om te komen kijken en aan te moedigen!

12.45 uur Dames1 - Hilversum D1
14.45 uur Heren1 - IJsseloever H1

Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
19

Let op: Training op een ander veld!

Om ieder team zoveel mogelijk op onze watervelden te kunnen laten trainen, zijn de veldindelingen na de Herfstvakantie gewijzigd. Iedereen traint dus nog steeds op dezelfde dag en (bijna op dezelfde) tijd maar check even goed op de site of je App op welk veld je gaat trainen!
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
17

HJ1: AH&BC op excursie gezet...

Nadat we vorige week onze eerste 3 punten hebben binnen gehaald, hebben we de smaak te pakken. Deze week speelde HJ1 uit tegen Amsterdam HJ1. Vier van onze heren waren niet aanwezig, gelukkig hadden we versterking vanuit de A1 en H1 (Ian, Martijn en Michael bedankt!). Aan het begin van de
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
13

MA1 en JB1 beslissingswedstrijden zaterdag

Aanstaande zaterdag 15 oktober spelen MA1 en JB1 beslissingswedstrijden om zich te plaatsen voor de landelijke Super A, respectievelijk Super B competitie. Ze kunnen alle aanmoedigingen goed gebruiken. Dus, voor wie aan het begin van de herfstvakantie nog geen plannen heeft: kom allemaal naar
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
10

Alliance HJ1 heeft er wel oren naar

Hèhè, het heeft even mogen duren, maar eindelijk vallen de drie punten eens aan de goede kant. Na drie wedstrijden verloren te hebben, hebben we ons goed herpakt en liepen we met geheven hoofden en een zekere trots het veld af met drie punten!! De eerste drie weken waren pittig voor ons nieuwe
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
7

Kunstgras op Alliance

Om de mogelijke onzekerheid weg te nemen: De kunstgrasvelden die MHC Alliance van de gemeente Heemstede huurt, bevatten geen van allen rubbergranulaat. Wij spelen op twee watervelden, een semi-waterveld. De overige kunstgrasvelden zijn met zand ingestrooid. Wil je het met eigen ogen zien? Dan
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
4

Dames 1 stelt zich voor: Charly/Charlotte

Wij zijn nog lang niet klaar met onze voorstelronde! Vandaag een oude bekende, Charly! Na een uitstapje naar Bloemendaal zijn wij heel blij dat Charlotte weer terug is gekomen naar Alliance. Op het veld is Charly een kleine snelle spits, maar ook op het middenveld kan je haar bewonderen!
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
28

Terugblik en handout van Tischa Neve

Kinderpsychologe Tischa Neve was afgelopen maandagavond op Alliance en vertelde daar aan een groep van 55 jeugdcoaches en ouders hoe je kinderen complimenteert en corrigeert en hoe je als coach met ouders omgaat. Iedereen heeft twee uur lang ademloos naar Tischa zitten luisteren. Van velen hoorde
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
18

Workshop Tischa Neve 26 september a.s.

Workshop: Hoera, ik ben coach!   Voor alle jeugdcoaches, begeleiders én ouders. 
Kinderpsychologe Tischa Neve, o.a. bekend van het TV programma Schatjes, komt weer naar Alliance! Ben je coach, begeleider of gewoon ouder van een jeugdlid, mis deze KNHB
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
14

Begin van het seizoen: regels

Nog even wat afspraken om door te nemen nu het nieuwe seizoen weer is begonnen………….

1. Parkeren
Auto’s mogen niet geparkeerd worden op plekken waar de verkeersborden en gele strepen dat verbieden. Het is verboden te parkeren voor of op de inrit van Tuincentrum Nijssen!!
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
13

Handig: Tikkie app

Wie houdt de drankenpot bij in je team of hoe verdeel je de koffiepot? De Tikkie app van ABN AMRO biedt hier een oplossing voor. Met 1 WhatsAppje laat je het hele team direct geld overmaken. Ook zie je precies in de app wie er wel of niet heeft betaald. In het bericht via WhatsApp staat een link
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
13

Aangepast trainingsrooster woensdag 14 september

Alle DEF trainingen van woensdag 14 september gaan i.v.m. de voorspelde hitte NIET door. De ABC trainingen die na 17:30 uur beginnen, gaan wel door. Uiteraard zullen we zorgen voor voldoende drinkpauze, neem dus genoeg water mee.
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
12

Even voorstellen: Jeugdbestuur 2016/2017!

Een nieuw seizoen, een nieuw jeugdbestuur! Dit betekent helaas wel dat we afscheid moeten nemen van een aantal leden. Alliance dankt Jonas van Laar, Marijn Tielken en Justine van Gestel voor hun inzet en enthousiasme van de afgelopen 4 jaar op onze feesten en evenementen.

Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
9

LIDEWIJ WELTEN komt naar Alliance!

In de herfstvakantie van 17-19 oktober vindt het ML Hockeykamp plaats op MHC Alliance. Drie dagen lang toptraining van 09.30 - 15.30 uur onder leiding van toptrainers. Ook zal tijdens het kamp de beste speelster van de wereld, Lidewij Welten, op 1 van de dagen een 2 uur durende clinic
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
8

Feestelijke opening nieuwe waterveld

Zondag 25 september zal het nieuwe waterveld feestelijk geopend worden! Voor deze opening spelen Dames1 (12.45 uur tegen Myra D1) en Heren1 (14.45 uur streekderby tegen Rood-Wit Heren1) thuis, dus kom beide teams aanmoedigen met spandoeken, toeters en bellen.  Na deze wedstrijden zal rond
Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
28

Spring Huiswerk tweede seizoen bij Alliance

Deze week beginnen de scholen weer. Voor leerlingen (en ouders) een terugkeer naar de ‘normale’ dagelijkse routine en voor nieuwe brugklasleerlingen een spannende tijd. Ook betekent het de start van het tweede seizoen van Spring Huiswerk bij Alliance. Na een succesvol eerste jaar
Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
26

Gebruik nieuwe waterveld 2

Zoals jullie wellicht al gezien hebben is het nieuwe waterveld voor 98% klaar en hebben we toestemming gekregen om onder voorwaarden erop te trainen en oefenwedstrijden te spelen. UITSLUITEND wanneer een team bericht heeft ontvangen om op het nieuwe waterveld te spelen/trainen, kun je daarop
Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
25

Tweedehands hockeyspullen GEVRAAGD met SPOED

MET SPOED GEVRAAGD: tweedehands hockey spullen, ten bate van de club … voor de Tweedehands verkoop tijdens de Seizoensopening (a.s. zondagmiddag).
 
Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
24

Scheids bedankt! Spelregelcafé KNHB

Kom naar het spelregelcafé - "Hé scheids, bedankt!” Dat hoor je niet zo heel vaak na een wedstrijd. In weer en wind staan scheidsrechters op het veld zodat spelers lekker hun wedstrijden kunnen spelen. Daar mogen we de scheidsrechters best weleens voor bedanken.

Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
19

VERBODEN nieuwe waterveld te betreden

Het zal jullie opgevallen zijn dat het aardig opschiet met de renovatie van veld 2. De groene mat ligt nu, maar het veld is zeker nog niet af. Daarom is het van belang dat NIEMAND het veld betreedt. Dus ook de jeugdleden die even een balletje willen slaan NIET BETREDEN. De keuring van het veld
Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
10

Oude veld 2 Alliance wordt ondergrond festival

Een hockeyveld als ondergrond tijdens een festival. Dat klinkt bijzonder en dat is het natuurlijk ook. Hockeyclub Alliance is bezig met het aanleggen van nieuwe velden en had de oude grasmat al bijna bij het grofvuil liggen toen bleek dat er nog een nobel doel voor de rollen was
Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
8

Seizoensopening 28 aug

Doe mee met de feestelijke opening van het nieuwe hockeyseizoen bij Alliance ! Gedurende de gehele dag organiseren wij tal van leuke activiteiten voor jong en oud. De Dierentuin, E en F teams krijgen een super mooie clinic en voor de C&D jeugd organiseren we onderlinge wedstrijden.
Lees meer

Heel Alliance !!
Jul
30

Hockeyveld uit Heemstede redt Jordaanfestival

Het Jordaanfestival op de Appeltjesmarkt kan tóch doorgaan. 
Het festival kwam op losse schroeven te staan door een grindlaag die enige tijd geleden op de markt werd gestort. Als het festival door wilde gaan, moest deze laag worden afgedekt van de gemeente. Kosten:
Lees meer

Heel Alliance !!
Jul
21

Veld 2 in aanleg

De aanleg van het nieuwe waterveld vlot gestaag. De onderlaag van lavakorrel is geëgaliseerd en nu volgt de elayer die de uiteindelijke ondergrond vormt voor de grasmat. Ondertussen hebben we met de firma Molder ook een keuze gemaakt voor de beste sproei-installatie. Het werk vlot dus flink dankzij
Lees meer

Heel Alliance !!
Jul
18

Materiaalcommissie bedankt!

Deze weken is de materiaalcommissie weer druk bezig om al het keepersmateriaal op orde te brengen. De afgelopen dagen werd Jaap Kleijn meermaals aangetroffen in de kleedkamers en het materiaalhok om alle riempjes, gespen, legguards, handschoenen en overige materialen te repareren en klaar te maken
Lees meer

Heel Alliance !!
Jul
8

Hapdag 28 aug a.s.

Bescherm je gebit, met een op maat gemaakte gebitsbeschermer! Schrijf je nu in voor de hap-dag op zondag 28 augustus tijdens de Seizoensopening op Alliance.
Hap dag: zondag 28 augustus 2016 tijdens de grote seizoensopening
Tijd: 12.00-17.00 uur
Waar: clubhuis
Aanmelden:
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
24

2 Alliance C-meiden geselecteerd voor Girls U-14 California

2 Alliance-C-meiden, Jans Croon en Mare Meijaard, die vorig jaar toevallig allebei naar Californië zijn verhuisd (Jans naar Los Angeles en Mare naar San Francisco) zijn beiden geselecteerd voor het Californisch Girls U14 team. Eerder waren beiden al geselecteerd voor de USA Field Hockey Futures,
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
23

Clinic Dames1 en Heren1 groot succes!

Afgelopen zaterdag organiseerden Dames1 en Heren1 een clinic voor onze jeugdleden. In de ochtend traden de nieuwe Dierentuinkinderen,F-jes en E-tjes aan. 's Middags waren de D- en C-kinderen aan de beurt.
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
23

Afscheid Jeroen

Het was een druk weekend. Na de clinic en de kampioenenhuldiging, vond nog een verrassing plaats. Een verrassing voor Jeroen Tuininga! Een aantal oud-teamgenoten van Jeroen had bedacht om Jeroen te verrassen door samen met hem een wedstrijd tegen Dames2 (Jeroen zijn team) en Heren1 te spelen.
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
18

Heren Senatoren L in Wales

Het is inmiddels een lange traditie dat HSL op bezoek gaat naar Llanishen in Wales en vice versa. Dit jaar werd Wales weer eens aangedaan. Getooid met Alliance vaantjes en een mooie sculptuur om hun jarenlange vriendschap te onderstrepen, zijn de heren op weg gegaan. Menige wedstrijd werd gehockeyd
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
16

Top Zaterdag - (Slotdag, clinic, huldiging)

Komende zaterdag sluiten wij het seizoen 1516 weer af met de al om bekende, beroemde en beruchte Slotdag op Alliance. We bieden een scala aan mooie activiteiten voor ALLE leden en ouders van Alliance:

Programma :
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
15

ABN AMRO dankt alle hockeyers voor hun inzet en prestaties

We hebben weer genoten van een mooi hockeyseizoen op MHC Alliance. Kinderen die hun hockeytalent verbeterd hebben, goals hebben gemaakt, gewonnen hebben, van verlies geleerd hebben en vooral veel blije gezichten rondom de velden. ABN AMRO is trots om hier als Partner van de Toekomst en
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
7

Vertrek Jeroen Tuininga

Een vertrouwd gezicht op Alliance: Jeroen Tuininga, icoon van onze club gaat ons verlaten. Al 30 jaar loopt Jeroen op onze vereniging rond. Het zal dan ook wennen zijn om hem niet meer dagelijks te zien: Jeroen heeft na al die trouwe jaren gekozen voor een nieuwe uitdaging. Hij vertrekt per 1
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
6

Heren1 - Oranje 40+ Dinsdag 7 juni om 20.30 uur

Ons eigen Heren1 speelt dinsdag a.s. een oefenwedstrijd tegen het Nederlands Hockeyteam Oranje 40+. Dit team werd afgelopen zomer wereldkampioen tijdens het WK 40+ in Londen. Oranje 40+ bestaat uit louter oud-internationals en oud-Hoofd Klasse spelers en is nog steeds een geduchte tegenstander.
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
5

Heren 1 promoveert naar de 1e klasse

Met een glansrijke overwinning is onze eigen Heren 1 vandaag zeker van promotie naar de 1e klasse. Onder leiding van Karol, André en Tom hebben onze eigen mannen een super seizoen gedraaid, waarin het in de laatste twee weekeinden best moeizaam ging met gelijke spelen tegen Haarlem en
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
27

Jullie komen toch zeker ook?

Zondag a.s. kan ons Heren 1 promoveren naar de 1e Klasse. Een superprestatie voor dit team, waarbij ze alle support van de club kunnen gebruiken. Helaas ontbreekt het vaak aan jeugd langs de lijn op zondag bij Dames 1 en Heren 1. Daarom deze dringende oproep aan ALLE coaches, spelers en
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
25

H1 strijdt voor plek in de 1e klasse - Zalige Zotte Zondag

Aanstaande zondag strijden onze Heren 1 voor een felbegeerde plek in de 1e klasse. Om 14:45 uur treden zij aan tegen Amstelveen Heren 1. Bij winst heeft Heren 1 sowieso een plekje in de 1e klasse behaald! Dat vraagt dus om HEEL VEEL SUPPORTERS langs de lijn. Wij nodigen dan ook ALLE teams, coaches,
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
20

BBQ het seizoen uit met je team!

Het einde van het hockeyseizoen begint in zicht te komen. De hoogste tijd dus om samen met je team plannen te maken om het seizoen in stijl af te sluiten. Op zaterdag 18 juni organiseren wij de altijd super-gezellige en succesvolle Slotdag. Voor alle jeugdteams (FEDC-teams en Dierentuin) en
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
7

Top Hockey met Top weer!

Morgen (zondag) spelen onze Dames 1 hun laatste wedstrijd in de competitie THUIS tegen AMVJ D1 om 12:30 uur. Ralph en de meiden hebben laten zien dat je, na een matige eerste helft van het seizoen, uitstekend kunt pieken in de tweede helft. Met vlag en wimpel voeren onze Dames 1 het lentedeel van
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
21

Wedstrijden en trainingen in de meivakantie en Pinksteren

Hebben we volgende week training? Een veel gestelde vraag de laatste dagen op het hockeyveld. Het staat allemaal in de app en de agenda maar nog even op een rijtje:

Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
15

Geslaagd Schoolhockeytoernooi

Vandaag was MHC Alliance gastheer voor het Schoolhockeytoernooi in de categorie Meisjes Oud. Al vroeg in de ochtend stond de organisatie gereed om de wedstrijdtafel klaar te maken, teams te ontvangen, EHBO te instrueren, wedstrijdschema's op te plakken, de eerste cappucino's in te schenken en ga zo
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
6

Verbouwing kleedkamer H1

De verbouwing van de kleedkamer van onze eigen H1 vordert gestaag! Het sloopwerk is door het eigen team ter hand genomen. De kleedkamer moet worden uitgebreid wegens ruimtegebrek en de behoefte aan modernisering. De verbouwing vindt plaats door het bouwbedrijf van ex-H1-speler Martijn Manshande die
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
4

Invallers, bedankt!

Wat is het toch goed om te zien dat teams elkaar helpen bij een tekort aan spelers. JD3 valt in bij JC4 (en dat terwijl de wedstrijd pas om 17.45 begon!); MB6 helpt MB5 en vice versa en ga zo maar door.
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
4

Hockeyprobleem of vraag?

Hockeyprobleem of vraag?
Heb je een hockeyprobleem of een vraag over hockey? Vraag het Maarten! Zaterdag 9 april is Maarten Sier (medewerker Kidspower, hockeytrainer en coach van Alliance Dames 1) aanwezig op Alliance en kan je alles vertellen over hockey. Welke stick moet
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
19

Dames 1, Heren 1, 'Beestachtig' TD, PSV-AJAX.........

Zondag heeft iedereen een goede reden om naar Alliance te komen! Natuurlijk nádat iedereen eerst om 12.45 uur Dames 1 op HBS heeft aangemoedigd.
Vervolgens speelt Heren 1 om 14.45 thuis tegen Goudse H1. Na afloop van deze zinderende wedstrijd zal DJ Gianni Rota het 'Beestachtige TD' in
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
15

Alliance-Piano gratis af te halen

In de afgelopen week is er door de werkgroep een nieuw podium gebouwd in ons clubhuis. Het oude podium wordt ook door de Clubhuis-werkgroep opnieuw aangekleed en ingericht. Daarmee is de oude piano overbodig geworden. Wil je deze piano gratis af komen halen? Stuur dan een berichtje naar onze
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
9

Een te gek nieuw podium

De Werkgroep Clubhuis heeft fase 3 van de restyling clubhuis onlangs in gang gezet. Deze week wordt er hard geklust, geschilderd en gefantaseerd over een te gek nieuw podium. Hier alvast een voorproefje.

Werkgroep Clubhuis
Evelien, Monique en Desiree
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
9

Sportief of Sportlief?

Hoe ga jij om met je tegenstander? Sportief of sportlief? En met je teamgenoot?  Maakt dat verschil? Lastige vragen, maar goed om eens over na te denken. Bij Alliance zijn we in ieder geval sportief. Maar meer mag natuurlijk ook!
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
20

HockeyToss 21 feb afgelast

Hockeytoss zondag 21 februari afgelast vanwege onstuimige weersvoorspelling.
Belangrijkste kenmerk van de hockeytoss is het plezier in het potje hockey. Met alle wind en regen die voorspeld wordt is daar geen sprake van. Deze winterstop dus geen hockeytoss meer. Maar niet getreurd .…. 
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
16

Toppers in Sociale Media gezocht

Ken jij de leukste "ins & outs" van Facebook, Instagram, Twitter en SnapChat? Meld je dan aan als beheerder van onze sociale media van MHC Alliance. Wij zijn namelijk hard op zoek naar echte 'liefhebbers' van onze sociale media. Dagelijks plaats je enkele berichten op onze media (geheel
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
5

80 years and still going strong!

Wie kent hem niet en wie heeft er in zijn of haar jonge jaren niet een keer training gehad van Jaap, meneer Jaap? Vast en zeker iedereen wel een keer. Jaap is vorig jaar 80 geworden en barst nog van de energie en het enthousiasme. Hoe doet hij dat toch en wat houdt hem zo gedreven? Wij zijn blij
Lees meer

Heel Alliance !!
Jan
30

Verbroedering

Een onverwachte mix na de afgelasting van alle E- en DT-wedstrijden zaterdagmorgen. Een team van Hurley bleef nog een lekker potje hockeyen. 20 meisjes en jongens van Alliance en Hurley in gemixte teams. Hoe leuk kan hockey dan zijn! Top meiden en jongens dat jullie gezamenlijk de stick pakten en
Lees meer

Heel Alliance !!
Jan
21

Schipholfonds maakt dromen van jeugdige sporters waar!

Schiphol bestaat dit jaar 100 jaar en daarom maakt het Schipholfonds dromen van jeugdige sporters waar! Ben jij tussen 6 en 16 jaar oud en ben je lid van Alliance? En mis jij hockeymaterialen om goed te kunnen sporten met je vrienden? Dan kun je nu bij het Schipholfonds geld vragen en wie weet
Lees meer

Heel Alliance !!
Jan
4

2e HockeyToss 24 jan a.s.

Wat: Lekker balletje slaan op Alliance
Met wie: Je teamgenoten, clubgenoten en vrienden!
Hoe laat:14.00 uur verzamelen in het clubhuis, lekker potje hockeyen tot 16.00 uur en daarna biertje drinken
Lees meer

Heel Alliance !!
Dec
17

Fijne Feestdagen & Sportief 2016

Namens het bestuur van MHC Alliance, wensen wij alle leden, Ereleden, Leden van Verdienste, trainers, coaches, managers, medewerk(st)ers, ouders, verzorgers, commissieleden, vrijwilligers, sponsoren en overige betrokkenen hele fijne feestdagen en een sportief 2016.

Lees meer

Heel Alliance !!
Dec
14

HockeyToss een dik succes

Onder een waterig zonnetje, maar met een heerlijke temperatuur, werd zondag 13 dec de 1e Alliance HockeyToss georganiseerd. Rond 14:00 verzamelden alle deelnemers zich in het clubhuis om gezamenlijk het veld te betreden voor 2 x 45 min. Twee mooie wedstrijdjes met heel diverse teams waren het
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
30

Slecht weer, slechte resultaten?

Zijn wij bij Alliance mooi-weer spelers of lijkt dat maar zo?! In dat geval mogen we blij zijn dat de winterstop eraan komt. Helaas hebben veel teams afgelopen weekend verloren. In de jongens A-lijn hebben we alleen maar verloren wedstrijden. Bij de meiden wist MA1 weer een mooie overwinning te
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
27

Alcoholcontrole

Afgelopen zondag heeft een inspecteur van de gemeente Heemstede op Alliance gecontroleerd op het verkopen van alcohol aan minderjarigen, alsmede op het gebruik van alcohol door minderjarigen. Zoals reeds eerder aangegeven, ben je nog geen 18, dan ook geen alcohol!

Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
26

Altijd al een eigen 'kroeg' willen hebben?

Na 2 jaar intensief bezig te zijn geweest met de opzet en uitvoering van "onze” bar is het tijd om de stokjes door te geven.  We kunnen trots zijn op het tot nu toe behaalde resultaat; met Robert hebben we een super barmanager in huis, er eten zo’n 10-15 teams per week op de club, de zondagen
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
23

MD8 pakt ondanks regen eerste punten

Nadat de eerste wedstrijden om 9 uur voor de jongste jeugd op Alliance waren afgelast kon de rest van de dag gelukkig toch gespeeld worden. Hoewel de wedstrijden die om 17.45 starten zeer doorweekte kinderen (en scheidsrechters) lieten zien.

Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
23

Heel Dames 1 Bakt

Zaterdag 28 november a.s. spelen onze jeugdteams hun laatste officiële veldwedstrijd van dit jaar. Wat is het dan mooi om met je hele team de overwinning te vieren of je verlies samen te delen met een heerlijke pannenkoek of een super (stuk) appeltaart !!
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
18

Support voor Heren 1 gezocht!

Kom je zondag ook? Heren 1 kan bij winst zondag a.s. als " winterkampioen"  de winterstop ingaan. Ze hebben een mooie reeks wedstrijden achter de rug en zijn erg gebrand om hun voorsprong zeker te stellen. Daar hebben ze jou als publiek bij nodig! En als je ze komt aanmoedigen dan is dat niet
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
12

Veilig van en naar hockey

De donkere wintermaanden zijn inmiddels aangebroken en veel kinderen komen zelfstandig op de fiets naar Alliance. Een groot aantal kinderen heeft geen goed werkende fietsverlichting, terwijl het steeds vroeger donker wordt. Onlangs heeft de politie in de buurt van Alliance ook gecontroleerd op
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
2

WEDSTRIJDVERSLAG: Heren 1 - Alphen H1 4-2

Zozo, daar zijn we weer. Na een weekendje vrij stond er weer een competitiewedstrijdje op het programma. En niet zo maar één, Alphen thuis. Iedere echte Alliance-ouder/supporter had hier natuurlijk enorm naar uitgekeken. Gelukkig kon ons trouwe publiek zondag weer lekker het fietsje
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
1

De kop is eraf

De eerste stappen in de nieuwe poules zijn gezet, kansen zijn verkend. Zo had JA2 het na een zeer goede voorcompetitie dit weekend zwaar tegen Alkmaar JA1 uit (9-1).  MA5 en MA6 behaalden thuis mooie winstpunten, evenals MA3. Helaas verloor MA2 net aan van Hurley en MA4 verloor van Terriërs.
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
30

Trots!

Wat zijn we als club trots op de niveaus waar bijna al onze (top)jeugd-teams na de voorcompetitie in terecht zijn gekomen. In de jongenslijn zie we prachtige resultaten. Zowel JA1 als JB1 gaan resp. Super A en Super B spelen. JC1 zal uitkomen in de IDC-2 competitie. Maar ook MB1 komt uit in de
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
26

FOX Sports-uitzendingen op Alliance

Hoe leuk is het om met je hele team interessante voetbal- of andere sportwedstrijden te kijken. Vanaf heden hebben wij op Alliance onderstaande uitzendingen via FOX Sports. Wij hopen dat veel teams na hun training of op zaterdag- of zondagmiddag/avond met het hele team op Alliance blijven om (live)
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
21

Bijzonder bezoek

Afgelopen zaterdag kwam de 90-jarige heer Dick Bonarius helemaal zelfstandig met de trein uit Noord-Limburg naar Alliance om naar zijn kleinzoon, die bij Athena JA1 speelt, te kijken. Helemaal bijzonder is dat Dick Bonarius in zijn jeugd zelf bij Alliance heeft gehockeyd. Hij is vlak voor de oorlog
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
19

Mega Machtige Zaterdag

Zaterdag werden op Alliance de beslissingswedstrijden voor het District Noord-Holland gehouden. Hierbij kwamen 48 teams in actie van ’s ochtends 9 tot ’s avonds 19.30 uur. De dag begon met een prachtige overwinning van onze JC1 tegen Qui Vive JC1 (0-4). Direct erop volgend moesten de jongens
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
19

Waardering uit alle hoeken

De waarderingen voor de perfecte organisatie door Alliance van de beslissingswedstrijden afgelopen zaterdag, stromen binnen. Velen waren heel enthousiast over de professionele tenten op ons terrein en de korte rijen bij de bar. Ook kwamen er veel reacties binnen over de leuke en spannende
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
5

Lezing Pubermania bij Spring 13 okt

Lezing Pubermania bij Spring Huiswerk & Coaching - vestiging Alliance -  op 13 oktober - Spring is erg blij met de nauwe samenwerking met Pubermania en nodigt alle ouders van pubers uit voor de lezing op dinsdag 13 oktober. Op deze avond nemen Ingrid van Essen en Kiki Mol (schrijfsters van
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
4

ABN AMRO Clinic groot succes

Zondag 27 september hebben tijdens de openingsdag ruim 175 kinderen deelgenomen aan de clinic van Bovenlander & Bovenlander. Deze clinic is mogelijk gemaakt door onze sponsor ABN AMRO. Wat een mooie start van het seizoen! Onder de stralende zon werden er diverse oefeningen gedaan, trucjes
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
30

Het was weer een Topdag

De foto’s van de B&B clinic, gemaakt door fotograaf Julie Blik en de foto’s van de opening, gemaakt door Monique Vinke, staan op de site (achter de login)  en op onze fanpage op Facebook


Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
26

In memoriam Yvonne van Os - Peeperkorn

Diep geworteld in onze vereniging. Dàt mogen we zeggen over Yvonne van Os.


Begin jaren ‘50 van de vorige eeuw kwam Yvonne op Alliance als telg uit de hockeyfamilie Peeperkorn. Zij deed haar naam eer aan, want al in het seizoen 1956-1957 trad zij toe tot het
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
26

Bestuursmededeling over onze voorzitter

Afgelopen week werden wij opgeschrikt door het nieuws dat onze voorzitter, Herre Kleuver, is getroffen door een hartinfarct.
Gelukkig gaat het inmiddels wat beter met hem en mag hij zondag het ziekenhuis verlaten en naar huis. Het hersteltraject zal uiteraard
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
25

Oldtimer-dag

Vandaag was het de jaarlijkse Oldtimer-dag op Alliance. Ruim 70 dames hebben een zeer gezellige ochtend op Alliance doorgebracht onder het genot van koffie, soesjes, een drankje en meer lekkers. De Oldtimers is een gezellige groep oud-hockeysters van Alliance. In 1971 is de eerste groep
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
24

Even voorstellen……….Joost Tholens

Je hebt hem vast wel eens gezien achter de wedstrijdtafel. Joost is onze vaste kracht op de zaterdagen, die altijd de laatste shift van de wedstrijdtafel doet. Wij zijn ontzettend blij dat Joost zich op deze manier voor Alliance inzet. Joost bedankt voor al je werk en we hopen je nog lang achter
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
22

Ons clubhuis in een nieuw jasje

In het afgelopen jaar heeft de Clubhuis-werkgroep flink de schouders gezet onder een geheel nieuwe 'look' van ons clubhuis. Na 10 jaar intensief gebruik moesten een aantal prominente zaken in ons clubhuis in een nieuw jasje worden gestoken.
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
7

Gebruik bovenzaal

Zoals de meesten van jullie wel weten, is per 24 augustus de bovenzaal verhuurd aan "Spring Huiswerk & Coaching".  De ruimte is verhuurd van 13:00 - 19:00 uur op maandag t/m vrijdag gedurende het gehele schooljaar exclusief de vakanties. Het is dus niet mogelijk op deze tijd gebruik te
Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
31

Alliance in Oranje

We brengen jullie groot nieuws want Alliance beschikt over een echte Hockey-International. Zijn eerste caps heeft hij afgelopen week behaald op het het EuroHockey toernooi te London.
Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
28

Let op : Alliance = CASHLESS

Sinds 1 augustus is Alliance overgestapt op Cashless betalen. Dat betekent dat alle leden en bezoekers niet meer met contant geld in ons clubhuis terecht kunnen. We hebben diverse betaalterminals waarbij je zowel met de pin als draadloos (tot 25 euro) je consumpties kunt afrekenen - ook kleine
Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
26

Storing

In de afgelopen dagen (sinds maandagavond) hebben wij te maken gehad met een landelijke storing op onze LISA-systemen, de website, de Alliance App en Mijn Alliance team. Er is enorm hard gewerkt door de systeembeheerders in Almere om alles weer onder controle te krijgen voor 250.000 hockeyers in
Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
25

De nieuwe bar is er klaar voor……

Robert is er klaar voor, de nieuwe bar is er klaar voor……Zijn jullie er klaar voor?
Het eerste jaar als barcommissie is achter de rug en zijn we alweer een paar weken druk met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Wat ging er goed en waar hebben wij jullie bij nodig om het nog beter
Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
24

De trainingen gaan weer beginnen

Vandaag 24 augustus starten de trainingen weer voor alle teams volgens het reguliere hoofdschema van Alliance klik hier of kijk op onze website onder Hockey > Trainingen. Je vind ook je persoonlijke trainingsschema in de teamagenda op de App en bij mijn Alliance team (achter de login van de
Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
20

Dames 2 promoveert alsnog naar Res Overgangsklasse !

Dames 2 is afgelopen mei, na een heel goed seizoen, net geen kampioen geworden in de Reserve 1e Klasse. Ze werden uiteindelijk 2e op 1 punt achter koploper Schaerweijde Dames 2 en speelden zich vele punten los van de nummer drie.
Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
14

Barkracht, de ideale bijbaan!

Als barkracht maak je onderdeel uit van een gezellig en gedreven team van betaalde barkrachten. Je bent het verlengstuk van de barmanager en je vervangt deze bij afwezigheid. De barmanager wordt tevens bijgestaan door een team van vrijwilligers, te weten de barhoofden en barmedewerkers.
Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
13

Ophalen keeperstassen

Aanstaande maandag 17/8, dinsdag 18/8 en woensdag 19/8 kunnen tussen 19.00 en 22.00 de keeperstassen voor het nieuwe seizoen weer opgehaald worden.  I.v.m. de verhuur van de bovenzaal staan de tassen dit keer klaar in de kleedkamerruimte voor de dames.
Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
10

Inloop-hockey/training

Op woensdag 12 augustus en woensdag 19 augustus organiseert Jaap Kleijn weer een inloopmiddag voor kinderen die moe zijn van de vakantie...., geen iPad meer kunnen zien.... en weer 'gewoon' een potje willen hockeyen.

Je bent vrij om te komen op de onderstaande tijden:

Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
10

Start t schooljaar met SPRING

Voor de nieuwe Spring-vestiging op hockeyclub Alliance hebben zich de eerste leerlingen aangemeld. De bovenruimte van het clubhuis wordt komende weken ingericht om dezelfde gezellige, stimulerende huiswerk-omgeving te realiseren als op de Spring-vestiging aan de Crayenestersingel. Met uiteraard
Lees meer

Heel Alliance !!
Jul
4

Update re-styling bar clubhuis

Er is hard gewerkt en ‘gezweet’ om de eerste fase voor de vakantie op te leveren. En zie het resultaat tot nu toe in de foto VOOR en NA (app-lezers: kijk vooral even op de site voor de mooie foto's)

 
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
23

Het was aan de Costa del Sol ... tingelingeling ...

Alwaar Veteranen L Heemsteeds eer hoog hielden op de prestigieuze Club Real de Polo in Barcelona. Met een nagenoeg complete selectie is de "eminence grise" van Alliance  afgereisd naar Spanje voor een 4 daags hockey event: het officieuze Europese Veteranen Kampioenschap 2015! Of ze nu met de
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
22

Stan Thoolen Ned Kampioen Superskills

Stan Thoolen Nederlands kampioen Sportways Superskills Hockey 11/12 jarigen. Na twintig voorrondes door het hele land gehouden te hebben, werd er op zondag 21 juni de finale van het Sportways Superskills Hockey kampioenschap gehouden. Deze finale werd gespeeld in het Wagnerstadion van hockeyclub
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
13

Floris Verbeek wint zilver op de NK Shoot Out !

Floris Verbeek wint het zilver als keeper op het NK Shoot Out. Floris Verbeek (keeper JB3) en Vincent van den Berg (speler JC1) hebben Alliance vandaag waardig vertegenwoordigd tijdens het NK Shoot Out bij AH&BC Amsterdam. 24 spelers en 12 keepers uit 6 districten streden om de titel Shoot Out
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
12

De laatste keeperstassen..

Afgelopen week heeft de materiaalcommissie al een groot deel van de keeperstassen kunnen innemen maar helaas nog niet allemaal..! Voor alle geentijdhebbers, vergeters, datzoujijtochdoeners, maar ook clinicdeelnemers, toernooispelers, stoppers en doortrainers is er nog een mogelijkheid:
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
3

Nummer 14 op het veld !!

Zondag is het zover! Heren 1 speelt thuis de derby tegen de eeuwige rivaal Bennebroek. Alhoewel deze wedstrijd niets meer voor de stand uit zal maken, is de eer die te behalen valt groot genoeg om iedereen tot het uiterste te motiveren. Een belangrijke pot dus.

Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
2

Zat 6 juni - Kom allemaal MD1, JD1 en JA1 aanmoedigen!!

Op de hockeyvelden van HC Hurley spelen MD1 en JD1 de districtskampioenschappen en bij HC Rotterdam staat JA1 op de finaledag van de Super A!! Drie knappe prestaties waar we ontzettend trots op zijn! Natuurlijk verdienen de spelers en coaches een enorme aanhang die ze komt aanmoedigen. Dus kom
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
29

Goed nieuws!

3 juni a.s. mag Koen Paulus definitief naar huis! In eerste instantie zal hij bij zijn moeder gaan wonen. Van daaruit zal hij voor zijn therapieën naar Amsterdam gaan.
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
25

LK Jong Senoren wederom op Alliance 14 juni

De KNHB organiseert voor de derde maal in successie het Landskampioenschap Jong Senioren. Ook deze keer weer op de velden van MHC Alliance te Heemstede. Op zondag 14 juni a.s. zullen 22 Heren- en Damesteams uit het gehele land strijden om de titel Landskampioen Jong Senioren 2014-2015.
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
17

Eerste zaterdagkampioenen……

De eerste kampioenen van dit seizoen zijn bekend. 
MC8 staat ver bovenaan en is niet meer in te halen. Mooi gepresteerd meiden! Bij MC9 wordt het wellicht nog spannend, vooralsnog staan jullie bovenaan. Zet ‘m op de laatste wedstrijden.

Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
6

Trainingen vandaag en morgen afgelast

In verband met de zeer lage opkomst bij de jeugdtrainingen vandaag, is zojuist besloten dat alle jeugdtrainingen vandaag en morgen (woensdag en donderdag) worden afgelast!
Let op : Selectie- en Seniorenteams trainen in overleg met hun trainers.
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
27

Wat een Weekeinde !

Met nog maar een aantal speeldagen te gaan, is er dit weekeinde weer hard gewerkt om posities te verstevigen, degradaties te voorkomen en kopposities te behouden. En natuurlijk werd er op zondag ook weer druk gehockeyd; gezien de uitslagen was het een mooi weekend! Lees hieronder de diverse mooie
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
21

Sportdag Esther Vergeer Foundation & ABN AMRO

Wil jij een kind met een lichamelijke beperking een unieke sportdag cadeau geven? Dat kan! Heeft jouw kind een lichamelijk beperking of ken je een kind met een lichamelijke beperking? Dan kan je dit kind een unieke kans geven.
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
14

Vrijmarkt op 19 april op Alliance

Kom naar de Alliance vrijmarkt op zondag 19 april van 14.30 tot 16.30 uur! Loop langs de kleedjes en tafels om te kijken of er iets van je gading bij zit! De gevonden voorwerpen van het afgelopen seizoen zijn voor een prikkie te koop en er worden ook mooie Alliance trainingssokken verkocht. Maar
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
25

JA1 & JB2 spelen tegen ZA-teams

Op maandagavond 6 april a.s. (2e Paasdag) spelen JA1 en JB2 ieder een wedstrijd tegen de A- en B-teams van Rondebosch Boys' High School uit Kaapstad Zuid-Afrika. Beide teams van Rondebosch komen uit op het hoogste hockeyniveau in Zuid-Afrika, enkele spelers komen zelfs uit voor de nationale
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
25

A4-Schipholtunnel ERNSTIGE verkeershinder

De Schipholtunnel in de A4 gaat komend weekeinde in de richting Den Haag dicht. Rijkswaterstaat werkt drie weekeinden aan het vernieuwen van het asfalt en de detectielussen in het wegdek. De werkzaamheden zijn afgelopen weekeinde begonnen met de afsluiting van de hoofdtunnelbuis vanuit de richting
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
23

Een mooie zaterdag !

Afgelopen weekend kende weer winnaars en verliezers. Eén uitslag stak er met kop en schouders bovenuit. MB8 wist met 11-3 van Amsterdam MB5 te winnen. Beide teams zijn hekkensluiters in hun poule; er wordt dus vaak verloren, waardoor zo’n winstpartij ook wel eens prettig is. JB2 wist door
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
15

Bedankt!

Bedankt aan iedereen die langs komt, schrijft, belt, appt, smst. Aan Alliance die zo’n mooie foto op de gang hangt enzovoort. Ik stel het zeer op prijs en hoop dat jullie dit blijven volhouden. Koen heeft komende maanden/jaar in het revalidatiecentrum Overtoom Amsterdam al die aandacht hard nodig.
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
15

Zaterdag - klappertanden !

We dachten even dat de lente was begonnen, maar wat viel het tegen dit weekend! Al vroeg in de ochtend liepen vele traantjes over de wangen van onze jongste jeugd, die klappertandend van het veld afkwamen. Ook later op de dag bleef het koud. Desalniettemin wisten onze meisjes en jongens D1 met
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
9

ZONdag 8 maart

De zondag werd weer gekenmerkt door vele mooie uitslagen en overwinningen. Dames 2 trapte af met een glansrijke zege op Amsterdam D6 en houd nog steeds zicht op de het kampioenschap in de reserve 1e klasse. HA won in een straffe pot van Overbos HB met 5-1. Beiden Dames Jong teams speelden 2-2
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
9

Een team & coach in het zonnetje

Wat een super start van 2e helft van  de competitie. Veel thuisspelende teams, een heerlijk lentezonnetje en iedereen weer blij om de winter af te schudden. Zo ook MC5 tegen Xenios MC3. Een zwaarbevochten en nipte overwinning maar uiteindelijk met 3 punten afgesloten in het voordeel van MC5.
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
6

Update Koen

Boven verwachting gaat het iets beter met Koen! Maar.... het blijft nog heel zorgelijk! Hij is van de beademing af en het lukt hem om zelf te ademen. Ook doet hij zijn ogen open. Volgende week mag Koen waarschijnlijk van de IC af en wordt begonnen met de revalidatie. Hij is gauw vermoeid en heeft
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
2

Alliance App

De start van de tweede helft van het hockeyseizoen komt snel nabij. Aanstaande zaterdag en zondag zullen alle teams weer aantreden. Voor alle leden, spelers en speelsters van MHC Alliance heeft Alliance haar eigen Alliance App gebouwd. Deze App is al toe aan haar 3e versie.

Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
12

Zo 1mrt Clinic voor C&D door ML-hockeyschool

Zondag 1 mrt a.s. trainen met Dave Smolenaars – ML Hockeyschool (assistent Bondscoach van het Nederlands Dames elftal) voor alle D-en C-jeugd. Zit je in een D- of C-elftal, kom dan zondag 1 maart van 10.30-11.30 uur trainen op Alliance. Dave Smolenaars (assistent Bondscoach van het Nederlands Dames
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
6

MidWinter Wedstrijden 7 feb afgelast

Gezien  de sneeuw op de velden, de bevroren ondergrond en de weersvoorspellingen voor morgen heeft de competitieleiding van de MidWinterCompetitie besloten alle veldwedstrijden voor de Jongste Jeugd (8DEF-teams) en de Jeugd (ABCD11-teams) in de MidWinterCompetitie voor komende zaterdag
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
2

Dames 2 zaalkampioen

Met een ruime voorsprong van 6 wedstrijdpunten op de nummer twee in de poule A, is onze Dames 2 zaalkampioen geworden in de Subtopklasse. Dit mooie resultaat behaalden ze reeds in hun één na laatste speelronde op 11 januari jl. Afgelopen zondag werden de laatste 2 wedstrijden gespeeld
Lees meer

Heel Alliance !!
Jan
26

Shake hands nationaal

Inmiddels weten we niet anders en beginnen we iedere wedstrijd met de "Shake Hands" groet. Met een ferme handdruk en blik in elkaars ogen, wensen we de tegenstander een prettige en sportieve wedstrijd. Begonnen als "klein" regionaal initiatief, wordt Shake Hands momenteel op alle clubs in het land
Lees meer

Heel Alliance !!
Jan
23

Mijn Alliance - nu nog beter ... en mooier

In de afgelopen maanden hebben wij onze omgeving "Mijn Alliance" (achter de GROENE login-button) geheel vernieuwd en uitgebreid. Dit doen wij natuurlijk niet alleen, maar in heel nauwe samenwerking met de bouwers van LISA (ons eigen clubsysteem). Meer dan 300 hockeyverenigingen in Nederland
Lees meer

Heel Alliance !!
Jan
21

MC1 speelt zaterdag a.s. Districtskampioenschappen

Wat zijn we trots! MC1 heeft zich als enige Alliance-team geplaatst om zaterdag a.s. de districtskampioenschappen te spelen. Ze nemen het in de Sporthallen Zuid (Hal 1b) in een 3-luik op tegen Hurley en Pinoké. Hier kunnen ze wel wat aanmoedigingen voor gebruiken.
Lees meer

Heel Alliance !!
Jan
20

Strenge controle op fout parkeren Sportparklaan

Op de Sportparklaan wordt voortaan streng gecontroleerd op fout parkeren. Let dus goed op waar je je auto neerzet als je naar de hockeyclub komt! 
Voor meer info:
Lees meer

Heel Alliance !!
Jan
10

Hoezo Winterstop?

Terwijl in de zaal nog druk wordt gestreden door vele teams van Alliance, wordt vandaag weer gestart met de MidWinterCompetitie. Bij windkracht 8 stonden de eerste teams vandaag al weer op t veld voor hun wedstrijdjes."Wind tegen" & "wind mee" zorgden voor leuke wedstrijden op onze velden en
Lees meer

Heel Alliance !!
Jan
5

Laatste kans : Wat vind jij ?

Tot en met zaterdag a.s. heb je nog de gelegenheid om je mening te geven over het reilen en zeilen van onze vereniging aan ons bestuur. Vul de enquete in die je kort voor de kerst hebt gekregen per mail en informeer ons bestuur over de zaken die jou bezig houden. Doe mee want jouw mening telt !
Lees meer

Heel Alliance !!
Dec
23

Terugblikken en vol vooruit kijken…!

Het jaar is nagenoeg voorbij, nog maar een aantal dagen en dan is 2014 ook weer beëindigd. Normaliter is deze periode voor menigeen een tijd van bezinning en goede voornemens. Maar zoals bij zoveel sporten, bekijken wij niet de jaren, maar de seizoenen en hun respectievelijke helften.
Lees meer

Heel Alliance !!
Dec
13

Marineman nu ’meester Jaap’

Hij is één van de oudste, zo niet de oudste, nog actieve hockeytrainers van Nederland. Jaap Kleijn geeft als 79-jarige vijftien uur per week training aan 180 meisjes tussen de zes en dertien jaar.
Lees meer

Heel Alliance !!
Dec
1

ML Hockeyschool ook na de winterstop!

De afgelopen maanden heeft de ML Hockeyschool met veel enthousiasme een grote groep jeugdspelers op zondagochtend toptrainingen gegeven op Alliance.
Lees meer

Heel Alliance !!
Dec
1

Laatste Bitjes & Nopjes van dit seizoen

Afgelopen zondagochtend was de laatste keer Bitjes & Nopjes op Alliance. Het was dit keer extra speciaal want de pieten waren op de club. Na een serie van 10 leuke trainingen hebben alle kinderen van de pieten een mooi diploma Bitjes & Nopjes gekregen. De najaarsreeks is nu afgelopen,
Lees meer

Heel Alliance !!
Dec
1

Bridgedrive op 24 januari 2015

Er is een groeiend aantal Alliancers dat niet alleen graag een fijne pot hockeyt, fluit of coacht, maar ook met veel plezier een kaartje legt op een groen tafellaken. Bridge dus! Ook veel oud-leden zijn fervente bridgers. Voor al deze enthousiaste kaarters organiseert Alliance binnenkort een
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
25

Verkoop hockeyspullen door Hockey Republic

Op zaterdag 29 november gaat Hockey Republic weer gave veld- en zaalhockeyspullen verkopen bij Alliance. Je krijgt 25% korting op een zaalhockeystick en handschoentje, als je ze allebei koopt. Vergeet niet je pinpas en cash mee te nemen!
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
19

Alliance App 3.0 in aantocht

Over enkele dagen lanceert MHC Alliance de nieuwste versie (3.0) van de Alliance App voor iPhone en Android. De vernieuwingen zijn werkelijk spectaculair :
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
17

Winnende team fotowedstrijd is bekend!

Uit de vele leuke inzendingen van de teams die deelnamen aan de fotowedstrijd voor de leukste teamfoto heeft de jury een winnaar gekozen! Dat is meisjes C2 geworden met deze geweldige ice bucket foto!

Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
14

Zalige Zotte Zondag

Op 23 november wordt de eerste Zalig Zotte Zondag georganiseerd. Wat is Zalig Zotte Zondag? Goeie vraag; dit is hockey, biertjes, vrienden, muziek, gezelligheid en alles waar je maar zin in hebt. Om 12.45 speelt D1 thuis tegen AMVJ en H1 is om 14.45 thuis te zien tegen de Terriërs. Tot de
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
7

Super doelpunt Tobias Neuteboom JA1

Hier een super mooi doelpunt gemaakt door Tobias Neuteboom van MHC Alliance JA1 in de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Amersfoort JA1. Een goed voorbeeld van hoe snelheid, techniek en oog voor de ruimte samenkomen.
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
5

15 november: Fout voor Oud feest!!

Het Fout voor Oud Feest krijgt een tweede editie na het succes van vorig jaar! Het feest vindt plaats op zaterdag 15 november en is bedoeld voor senioren, veteranen, ouders van jeugdleden en introducées. Kortom, iedereen die zin heeft in een feestje! De Hooter Tooterband is weer van de
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
27

Gezocht: coördinator vrijwilligersbank

Wil je ook wat doen voor de club maar heb je niet al teveel tijd en wil je het liefst vanuit huis wat kunnen doen? Dan is de vrijwilligerscommissie misschien wel iets voor jou.
De vrijwilligerscommissie helpt de overige commissies van de club.
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
24

Engelse teams op Alliance

Woensdag 29 oktober komen er 3 teams van St. George’s College uit Engeland op bezoek om vriendschappelijke wedstrijden tegen Alliance te spelen. Om 16:00 uur spelen jongens C2 en jongens B4 tegen de Engelse teams. Om 18:30 uur zal meisjes B4 aantreden. We nodigen graag iedereen uit om onze teams te
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
13

Play Offs een groot succes voor Alliance

Afgelopen zaterdag bezochten meer dan 1000 bezoekers onze club om te spelen en te genieten van de jaarlijkse Play Off wedstrijden voor de top van onze jeugdcompetitie. In 18 wedstrijden werd bepaald wie zou deelnemen aan de landelijke competities en de top van onze districtscompetitie. Het
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
1

MD5 doet de Ice Bucket Challenge

De Ice Bucket Challenge-rage is nog niet over. Nog steeds wordt koud water over hoofden gegooid om aandacht te vragen voor onderzoek naar de ziekte ALS. Ditmaal was het de beurt aan meisjes D5 die het graag voor het goede doel overhadden. En zij nomineren ditmaal MD3 en MD4!
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
23

Recensie : JB1 test de Lasagne van Robbert

Afgelopen donderdag heeft JB1 mogen genieten van een overheerlijke maaltijd op Alliance. Robert had een verrukkelijke, verse, lasagne gemaakt. Verse plakken tomaat, courgette, beetje wortel. Daarnaast kregen ze nog wat sla en twee stukjes Turks brood erbij. Direct na de training konden ze
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
16

DAMES 1 ALLIANCE 2014-2015.

DAMES 1 gaat met heel veel enthousiasme aan het seizoen 2014-2015 beginnen. De voorbereiding is al 5 weken in volle gang. Dat betekent wekelijks drie keer trainen, waarvan 1 keer op dinsdagavond en een dubbele training op donderdagavond. Diverse oefenwedstrijden zijn ter voorbereiding op
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
16

Kom jij de zaalhockeycommissie versterken?

De zaalhockeycommissie is op zoek naar een enthousiaste persoon die voor en tijdens de zaalhockeyperiode (rond de winterstop) wil helpen met het coördineren van de zaalhockeyactiviteiten.

Wat moet er zoal geregeld worden:
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
8

Workshop Tischa Neve : Via Plezier naar Winnen

De KNHB en MHC Alliance bieden coaches, trainers en belangstellende ouders een workshop aan over de pedagogische kant van jeugdhockey, gemaakt door kinderpsycholoog Tischa Neve. Tischa Neve geeft tijdens deze workshop praktische tips en aanwijzingen om een team en coach optimaal en met plezier te
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
7

Bridgedrive uitgesteld

Omdat op de eerder genoemde datum beslissingswedstrijden zullen plaatsvinden op Alliance, wordt de brigdedrive uitgesteld naar een datum in december. Degenen die zich al aangemeld hadden, krijgen apart bericht.
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
2

Shake Hands .... in heel NL

Na het succes van Shake Hands in het vorige seizoen heeft de KNHB besloten om Shake Hands in heel Nederland in te voeren. Dat is goed nieuws voor de sportiviteit op de hockeyvelden! En in Noord Holland gaan we ook dit seizoen weer een stap verder dan de rest van Nederland. We willen graag dat
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
1

Donderdag 4 september (bitjes) hapdag!

Aanstaande donderdagavond 4 september vanaf 19:00 uur kunnen er weer bitjes gehapt worden op Alliance. Kom naar Alliance als je een bitje van een goede kwaliteit wil. Je kunt uit diverse kleuren en kwaliteiten kiezen en ook wordt rekening gehouden met melkgebitten en beugels.
Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
28

Bridge bij Alliance

Er is een groeiend aantal Alliancers dat niet alleen graag een fijne pot hockeyt, fluit of coacht, maar ook met veel plezier een kaartje legt op een groen tafellaken. Bridge dus! Ook veel oud-leden zijn fervente bridgers. Voor al deze enthousiaste kaarters organiseert Alliance binnenkort een
Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
17

ML Hockeyschool geeft toptrainingen vanaf 14 sept

Door het grote succes van afgelopen seizoen geeft de ML Hockeyschool ook dit jaar weer nieuwe toptrainingen. De trainingen staan onder leiding van Dave Smolenaars ( Bondscoach Nederlands Jongens B en Coach Schaerwijde ). Kijk snel op www.hockeysupport.nl voor inschrijvingen en meer
Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
16

Keeperstassen Seizoen 2014/2015

De keeperstassen voor het nieuwe seizoen kunnen weer worden opgehaald! Maandag-, dinsdag- en woensdagavond (18,19, en 20 augustus) is de materiaalcommissie van 19.30 tot 21.30 in de bovenzaal aanwezig om jullie te voorzien van de benodigde keepersmaterialen. Mocht je als coach/begeleider verhinderd
Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
13

Bitjes & Nopjes in september weer van start; aanmelden kan vanaf nu

Voetbalvereniging RCH en hockeyvereniging Alliance organiseren sinds een paar seizoenen samen het sportprogramma Bitjes & Nopjes, voor kinderen van groep 1, 2 en 3. Het blijft een groot succes en daarom gaat in het najaar van 2014 Bitjes & Nopjes weer van start. Inschrijven is vanaf
Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
11

Alliance zoekt enthousiaste barkrachten!

Als barkracht maakt je onderdeel uit van een gezellig en gedreven team van betaalde barkrachten en ben je zowel doordeweeks als in het weekend werkzaam. Je bent het verlengstuk van de barmanager en je vervangt deze bij afwezigheid. De barmanager wordt tevens bijgestaan door een team
Lees meer

Heel Alliance !!
Jul
8

Nog 1 week om de hockeyspaarstick aan te vragen!

Het is tot nu toe een heerlijke sportzomer, met het WK Hockey en WK Voetbal als sportieve hoogtepunten. Wil je een mooi aandenken aan deze sportzomer? Maak dan gebruik van deze sportieve actie van onze hoofdsponsor ABN AMRO. Als u vóór 14 juli 2014 een ABN AMRO Jongerengroeirekening aanvraagt ,
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
14

Inleveren keeperstassen

Laatste mogelijkheid!

Maandag- en dinsdagavond 16 en 17 juni is er nog een laatste mogelijkheid om de keeperstassen in te leveren. Van 19.00 tot 22.00 is de materiaalcommissie in de bovenzaal aanwezig om de tassen in ontvangst te nemen
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
13

Landskampioenschap Jong Senioren op Alliance

Op 2e Pinksterdag is voor het landelijke kampioenschap voor Jong Senioren gespeeld op de velden van Alliance.Op deze zonovergoten dag speelden 18 teams op ons terrein om de landstitel.Helaas deden jaar geen Alliance teams mee, echter het barteam liet zich van zijn beste kant zien! Namens de KNHB
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
4

Foto's Clinics H1 & D1

Afgelopen zondag gaven de spelers van Heren 1 en de speelsters van Dames 1 weer hun jaarlijkse Clinics aan alle Jongste Jeugd leden en aspirant-leden. Het was weer een groot succes met vele blije gezichten. We hebben de leukste fot's geplaatst achter de login in onze fotohoek van Alliance

Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
4

Inleveren keeperstassen

Afgelopen weekend heeft de materiaalcommissie al weer een flink aantal keeperstassen kunnen innemen. A.s. zondag 8 juni zijn er tijdens het Kaatje Bitterbergtoernooi ook weer leden van de matcie aanwezig om tassen in ontvangst te nemen en wel van 14.00 tot 17.00.
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
3

NK Jong Senioren ma 9 juni op Alliance

De KNHB organiseert voor de tweede maal in successie het Landskampioenschap Jong Senioren, deze keer op de velden van MHC Alliance te Heemstede. Op 2e Pinksterdag (maandag 9 juni a.s.) zullen 8 Heren- en 12 Damesteams uit het gehele land strijden voor de titel Landskampioen Jong Senioren 2013-2014.
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
2

Huldiging Kampioen Alliance '13-'14

Onder een stralend zonnetje, werden gistermiddag alle kampioenen van het seizoen '13-'14 gehuldigd door het bestuur van Alliance. Alle kampioenen waren aanwezig en natuurlijk ook vele ouders en belangstellenden. Elk team kwam aan bod met een korte introductie door onze voorzitter Marije Vermeulen.
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
31

Jeugdbestuur 2014/2015 is gekozen!

Het hockeyseizoen is bijna afgelopen en dan moeten we helaas afscheid nemen van een aantal leden uit het Jeugdbestuur. Alliance dankt Anne Roerink, Joost Tielken en Tessie  vd Voort Maarschalk enorm voor hun inzet de afgelopen paar jaar. Zonder jullie waren de feesten zeker niet zo succesvol
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
29

Kampioenenhuldiging op 1 juni!

Ben je al kampioen of kun je nog kampioen worden? Hou dan zondag 1 juni vrij in je agenda! Alle kampioenen van Alliance worden uitgenodigd voor de grote kampioenenhuldiging op de club. Vanaf 17 uur is de huldiging en na afloop is er muziek en een BBQ waar je met je hele team en aanhang je
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
28

Keepersclinic & shoot-out

Goalies maken het verschil! Ben jij goed in het doel en wil je nog beter worden: Doe mee aan de keepersclinic en shoot-out op 1 juni. De clinic wordt verzorgd door de top-keepers van Alliance en wordt afgesloten met een shoot-out. Reserveer deze middag in je agenda en meld je aan via de Alliance
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
24

Clinic Dierentuin, nieuwe leden, F, E, D en C spelers

Speel jij in de Dierentuin, F, E, D, C of ben je aankomend lid? Schrijf je dan nu in voor de supergave clinic die geheel verzorgd zal worden door Dames 1 en Heren 1!
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
22

Bennebroek H1 - Alliance H1: 2-1

Het was zover, zondag 18 mei, de wedstrijd tegen rivaal Bennebroek. Alle inwoners van Heemstede en Bennebroek waren uitgerukt om dit prachtige affiche van dichtbij te aanschouwen. En terecht, want dit is toch een wedstrijd die wat extra’s meebrengt. Alhoewel we geen plekje hoger meer konden
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
22

Wat een feest.....

Afgelopen zondag vond de derby plaats tussen Alliance Heren 1 en Bennebroek Heren 1. Geholpen door zonovergoten weer is het een feest geworden waar we nog lang over zullen napraten. Door de wedstrijdorganisatie waren de andere senioren- en veteranenwedstrijden dicht tegen de wedstrijd van H1
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
18

Vernieuwing Clubhuis

In de zomerstop gaan we ons clubhuis flink verbouwen. We gaan vooral in ons clubhuis aan de slag ! Het podium krijgt een andere plaats, we bouwen een grote fotowand en ook de bar krijgt een geheel nieuw jasje en nog veel meer kleine en grote klussen. Dat kunnen wij natuurlijk niet alleen ! Daarvoor
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
16

Leusden H1 – Alliance H1 3-2

Zondag 11 mei gingen we op bezoek bij Leusden. De koploper van de tweede klasse had vorige week de champagne al mogen opentrekken, na de uitoverwinning op Nieuwegein. Niemand kan de Leusdenaren meer inhalen en dus zijn ze terecht kampioen geworden. Aan ons was het om het feestje op Leusden te
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
15

Komt Allen: Derby Alliance H1- Bennebroek H1

Aanstaande zondag 18 mei om 14.45 gaat ons Heren 1 de strijd aan met Bennebroek Heren 1 voor een onvervalste derby in de 2e klasse. Er staat voor Bennebroek veel op het spel daar zij zich nog steeds kunnen plaatsen voor de play-offs die uitzicht bieden op promotie. Ons Heren 1 is gebrand op een
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
8

Alliance H1 – Spandersbosch H1 3-0

Na een kleine stop van drie weken stond er weer een competitiewedstrijd op het programma afgelopen zondag. Spandersbosch kwam op bezoek. En wat bofte de tegenstander dat ze net op Saté Dansant naar ons sportpark mochten afreizen. Dit zou ook het enige leukigheidje worden voor de club uit
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
6

Na 20 jaar Alliance en 10 jaar Dames 1, afscheid nemen….

Afgelopen zondag, 4 mei, hebben we onze laatste competitie wedstrijd gespeeld. En voor sommigen was dit ook de allerlaatste wedstrijd in Alliance dames 1. Het was mooi weer en iedereen had veel zin om dit laatste potje te winnen. Er was gezonde spanning aanwezig bij veel meiden en bij
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
2

Nieuwe coach Dames 1

Bjorn van der Dussen is de nieuwe coach van Alliance Dames 1. Bjorn komt van Pinoké waar hij als trainer/coach actief was. Hij heeft daar onder andere gewerkt met MA1/MB1 en ook heeft hij er de afgelopen jaren met veel succes meegeholpen aan het vormgeven van de jeugdopleiding. Bij
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
15

Lezing Alcohol en Jeugd

Op 3 april was kinderarts Nico vd Lely op Alliance om te vertellen over zijn ervaringen met kinderen en alcohol. Hij is de oprichter van diverse alcoholpoli's voor kinderen en is een van de felle voorstanders van het oprekken van de alcoholleeftijd naar 18 jaar. Een zeer interessante lezing die op
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
11

Bennebroek D1 - Alliance D1: 1-5

Zondag stond Bennebroek uit op het programma. Voor veel speelsters een spannende wedstrijd waar familie en vrienden zouden komen kijken. De spanning was dan ook licht voelbaar.
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
2

Opzeggen lidmaatschap: uiterlijk 1 mei!

Wie zijn lidmaatschap van Alliance wil opzeggen, moet dit uiterlijk op 1 mei doen. Waarom dan al? Ten eerste omdat Alliance op tijd het aantal teams moet doorgeven aan de KNHB en ten tweede omdat we op tijd moeten bekijken hoeveel (betaalde) trainers en coaches we voor onze jeugdteams nodig
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
31

Alliance D1-Overbos D1: 4-1

Zondag stond de wedstrijd tegen Overbos op het programma. Het was prachtig weer en we hadden er allemaal zin in. Vorige keer hadden we met 1-0 van deze dames verloren, dus er was nog iets recht te zetten. 
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
25

Tussenstand Toto – Alliance Heren 1

De tweede helft is weer begonnen! Na een zeer succesvolle zaalcompetitie, waarvan wij als Heren 1 kampioen zijn geworden, maakte wij ons op voor de tweede helft van dit seizoen. Het begon met een nogal enthousiaste voorbereiding waarvan de invulling te danken was aan onze staff Ralph Bleeker en
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
25

Vrijwilligersfeest op 11 april

Howdy folks!
Ieder voorjaar willen wij als bestuur iedereen die zijn of haar handen uit de mouwen steekt om op onze mooie vereniging alles goed te laten verlopen, bedanken voor alle toewijding en inzet. We nodigen daarom alle vrijwilligers (en ereleden) uit voor een gezellige avond met
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
24

Illustere Barbezetting

Wie afgelopen zondagmorgen het clubhuis binnen kwam lopen, trof daar een illuster gezelschap achter de bar. Ere-leden Ineke Bekkers, Fred Blank en Walter Janssen schonken koffie en verkochten de warme croissants alsof ze nooit anders hadden gedaan. Hun aanwezigheid gaf op deze prachtige zondag een
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
19

Heren 1 Haarlem – Alliance: 3-1

Afgelopen zondag was het zover, de kraker tegen Haarlem. Na de afslachting van Nieuwegein was het vertrouwen toegenomen. Alhoewel Haarlem de tweede plaats bezette, hadden we geen angst voor de eeuwige rivaal. Het sfeertje zat er lekker in, de zon scheen en er was heel wat publiek meegereisd
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
19

ALS-clinic met Teun de Nooijer

In het kader van onze maatschappelijke stage organiseren wij samen met Bovelander Hockeykampen op 4 mei een onwijs gave hockeyclinic mét Teun de Nooijer en vele andere (jeugd-)internationals op KHC Strawberries voor STICHTING ALS!

Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
14

Nieuw!! Alliance samen met Drillster in pilot-project.

Met Hockey Ref op een leuke manier alles leren over hockeyregels en aanverwante zaken. Beoordeel ook veel voorkomende spelsituaties en maak als een echte Referee je beslissing. Als je de drills van Hockey Ref hebt geoefend, ben je klaar voor de praktijk.

Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
13

Dames 1 wint van Alkmaar

Na het verlies van vorige week stonden we er als een team dat graag revanche wilde halen. Alkmaar stond derde en kwam naar Heemstede om punten te pakken. Alkmaar zette daarom ook in het begin veel druk, maar voor ze er erg in hadden, stonden wij door een prachtige actie en voorzet van Kat, die
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
11

Landskampioen! - bericht uit Zambia, door Lotte Mout

Terwijl in Nederland bijna elk dorp al een hockeyclub met eigen velden heeft, ligt in heel Zambia één hockeyveld en bestaan er drie hockeyclubs: de Sharks, de DE Stars en de Tigers. Deze hebben allemaal op een bepaalde dag het hockeyveld tot hun beschikking. In het weekend spelen ze
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
10

Uitnodiging lezing: Alcohol en kinderen een probleem?

Donderdag 3 april a.s.  hebben we de kinderarts Nico van der Lely op bezoek. Gelet op de recente wetswijzigingen over alcoholbezit bij jongeren onder de 18 jaar willen we graag inzicht geven in de wereld van alcohol en jongeren, het gebruik, de trends, en bovenal de gevolgen voor de
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
9

Shake Hands een groot succes

Op zaterdag 8 maart werd de campagne Shake Hands gestart op alle hockeyvelden in Noord-Holland. Bij meer dan 50 wedstrijden op onze eigen velden werden alle teams aangemoedigd om voor de wedstrijd elkaar al een hand te geven. Na de wedstrijd elkaar te bedanken en gezamenlijke een drankje te
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
4

Bitjes & Nopjes begint weer op 19 maart - meld je aan!

Bitjes & Nopjes, het gezamenlijke sportprogramma voor jonge kinderen van voetbalvereniging RCH en hockeyclub Alliance, is een groot succes. Daarom gaat dit voorjaar Bitjes & Nopjes opnieuw van start. Inschrijven is vanaf nu mogelijk!
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
20

Lotte Mout bericht vanuit Lumbaka (Zambia)

Lotte Mout speelt in Dames 2 van Alliance en verblijft momenteel in Zambia waar ze voor haar studie International sports, management and business stage loopt bij de Kadish Foundation. Kadish begeleidt tien Zambiaanse jongeren om als hockeycoach dagelijks 100 kinderen uit de naastgelegen
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
20

Shake Hands !

Vanaf het eerste speelweekend (8/9 maart ) wordt in heel Noord Holland ‘Shake Hands’ ingevoerd. Alliance doet mee! Alle teams vormen voor de wedstrijd een line up, bedanken elkaar na de wedstrijd en drinken een drankje in het clubhuis.
Zie het filmpje en zegt het voort!’
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
14

Barhoofden gevraagd!

Nu Alliance de bar weer in eigen beheer heeft zijn wij dringend op zoek naar Barhoofden! Het Barhoofd is tijdens de shift (4 uur) verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de bar. Je word hierbij ondersteund door drie barmedewerkers. Je maakt de barmedewerkers wegwijs en zorgt ervoor dat zij
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
10

Dochter voor André Morees

André Morees, de trainer-coach van Dames 1, is op donderdag 6 februari voor de tweede maal vader geworden. De nieuwe spruit heet Lotte. André en zijn vrouw Liesbeth hadden al een dochter.  
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
6

Dames 3 en meisjes B1 zaalhockeykampioen!

Afgelopen zondag zijn Dames 3 en Meisjes B1 kampioen geworden in hun poules! Dames 3 wist zelf twee keer te winnen, terwijl de concurrentie punten heeft laten liggen waardoor ze niet meer in te halen zijn. Meisjes B1 is met nog twee wedstrijden te spelen al kampioen geworden. Op 15 februari gaan
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
3

Pinnen? Ja graag!

zaterdagochtend is de eerste pinbetaling verricht in ons clubhuis. Vanaf heden kunnen alle betalingen in ons clubhuis met Pin worden afgerekend.


Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
2

Alliance zoekt Barmanager!

Alliance is op zoek naar een barmanager die voor de komende jaren in samenwerking met de barcommissie onze bar gaat exploiteren. De man of vrouw die wij zoeken zal, naast het verrichten van werkzaamheden in bar en keuken, leiding geven aan een team van barhoofden en vrijwilligers. Daarnaast draagt
Lees meer

Heel Alliance !!
Jan
30

Heb jij al gestemd voor de leukste winkelstraat?

Je kunt tot vrijdagochtend 31 januari nog stemmen op onze Binnenweg als leukste straat van Nederland. Gewoon even doen! Klik hier om naar de site te gaan.
Lees meer

Heel Alliance !!
Jan
17

Barhelden gezocht tijdens de winterstop. Mobiliseer je team!

De bar is weer in eigen beheer bij Alliance. Wij zijn druk bezig om alles tip top in orde te maken voor na de winterstop. Maar daar hebben we jullie input en hulp hard bij nodig. Over input en hulp tijdens het seizoen later meer. De komende weekenden willen we natuurlijk de bar open houden.
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
29

Materialen-cie krijgt Veer van Winnubst

Op de Algemene Leden Vergadering van MHC Alliance werd Bert Spoelder verrast als voorzitter van de Materialen-commissie met de Veer van Winnubst! De onderscheiding werd hem uitgereikt door voorzitter Marije Vermeulen en bestuurslid Faciliteiten Bernard Manshande. Beiden roemden de de tomeloze inzet
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
25

Trainingen en wedstrijden december en januari

Trainingen en wedstrijden december en januari

Week 25/11: Laatste trainingen Senioren, Veteranen, Trimmers en ABCD 11-tallen
Zat 30/11: Laatste competitieronde ABCD 11-tallen
Zon 1/12: Laatste competitieronde Senioren en Veteranen

Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
21

Inloopspreekuur fysiotherapie nog twee keer

Het inloopspreekuur fysiotherapie vindt deze maand nog twee keer plaats:
Op maandag 25 november 18.00 uur tot 19.00 uur en op woensdag 27 november 18.00 uur tot 19.00 uur.
Loop niet langer door met pijntjes en of klachten en kom langs!
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
15

Alliance Dames 1– USHC: 1-1 (10-11-12)

Zondag moesten we tegen de Utrechtse meiden van USHC. Eindelijk scheen de zon en hadden we te maken met lichte motregen, maar dat kon de pret niet bederven.

Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
14

Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF)

Volgend bericht heeft de KNHB deze week aan alle verenigingen gestuurd en is ook tevens van belang voor alle coaches, aanvoerders, begeleiders, managers en vervangers. Lees 't daarom goed want Alliance heeft hier veel belang bij !

Afronden Digitaal Wedstrijdformulier

Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
13

Alliance H1-Leusden H1 1-3

Wat een middag was het weer. Het zonnetje op ons gezicht en een glaasje prosecco voor onze toeschouwers was voor velen een goede reden om deze zondag naar Alliance te komen. Na Dames 1 was het onze beurt om maar weer eens wat moois klaar te spelen. We ontvingen deze keer Leusden. Uit de uitslagen
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
11

De eerste indrukken over de bar

Afgelopen week heeft MHC Alliance de bar weer in eigen beheer gekregen. Vele handen hebben licht werk gemaakt en het eerste weekeinde is een mooi succes geworden. Hier een kleine impressie

Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
7

Alliance in Africa

Harry Robertus (Veteranen C) bracht onlangs een bezoek aan een hockeyproject van de Stichting Kadish in Lusaka, Zambia. Deze Nederlandse stichting promoot de hockeysport in Afrika en is momenteel actief in Zambia, Uganda en Malawi. Harry is vlieger en neemt regelmatig hockeysticks en andere
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
4

Spandersbosch H1-Alliance H1: 1-1

In het prachtige Hilversum waren we zondagmiddag te gast bij Spanderbosch. Van vorig jaar kenden we Spabo al, maar waar ze vorig seizoen nog meededen om promotie, stonden ze nu onderaan de middenmoot te kwakkelen. De uitslagen waren, net als onze uitslagen, wisselvallig, en uit betrouwbare bron
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
30

Dames 1 Alliance – Bennebroek: 2-1 (verslag 27-10)

Zondag was het weer zover.  Er stond ons thuis een mooi potje tegen Bennebroek te wachten. Een derby waarbij natuurlijk ook oud-Alliance-speelsters betrokken waren. Aangekomen op het complex waarbij de Heemstedeloop nauwelijks te omzeilen was en we de allerkleinsten, luid aangemoedigd door
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
30

Heren 1 Alliance-Athena: 5-0 (door Joris Zonjee)

Na een weekendje rust waren we met volle energie aan onze trainingsweek begonnen. Door een aanhoudende matige opkomst was de voorbereiding op de wedstrijd niet optimaal. Gelukkig was Athena nou niet de beste ploeg uit de tweede klasse en wisten wij van onszelf dat we genoeg kwaliteit hadden om de
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
24

Dames 1 Overbos – Alliance: 1-0 (verslag 27-10)

Na vorige week in noodweer te hebben gespeeld was het mooie weer van afgelopen zondag een geschenk uit de hemel. Vol goede moed reden wij richting Overbos waar we in de voorbereiding al tegen hadden gespeeld en van hadden gewonnen.
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
21

Heemstede Loop zo 27 okt

Zondag 27 okt vindt wederom de jaarlijkse Heemstede Loop plaats, met start en finish op ons sportpark. Vele Alliancers doen mee en het beloofd een groots spektakel te worden voor alle inwoners van Heemstede. De Sportparklaan zal de geheel zondag worden afgesloten voor al het verkeer, als mede vele
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
17

Topjeugd Alliance beleeft mooie zaterdag

Afgelopen zaterdag waren op Alliance de jaarlijkse beslissingswedstrijden voor plaatsing in de Landelijke, IDC-, Super B- en Topklassepoules. Voor Alliance kwamen MC1, JB1 en MB1 in actie.
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
15

Alliance Dames 1 – Haarlem (13 oktober)

Zondag 13 oktober kan de boeken in als de dag waarop de eerste echte herfststorm over Nederland trok. Dames 1 ontving in deze gure en vooral natte omstandigheden de buren van Haarlem. Bij de thuisploeg gaf de overwinning van vorige week, uit bij Strawberries, goede hoop dat de opwaartse lijn was
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
8

SportWays hockeykampen in de herfstvakantie op Alliance

In de herfstvakantie organiseert Sportways weer 2 enorm leuke hockeykampen ( op onze eigen velden van Alliance). Noteer in je agenda : van 21 tot en met 23 oktober, het Sportways Kids-kamp en het Sportways-YoungStars-kamp. Heb jij je nog niet opgegeven ? Kijk dan hieronder voor alle informatie
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
7

KNHB-NH organiseert 12 okt Beslissingswedstrijden op Alliance

Voor de 3e keer op rij,  heeft de KNHB District Noord-Holland de organisatie van de Beslissingswedstrijden voor plaatsing in de Landelijke-, IDC- en Super B-competitie in handen gegeven van Alliance.

Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
6

ABN AMRO Battle : Kim Lammers vs Jeroen Hertzberger

Als hoofdsponsor van MHC Alliance is ABN AMRO lokaal actief met tal van activiteiten op onze vereniging. Nationaal is de bank echter ook erg actief binnen de hockeysport, met o.a. 6 hoofdklasse clubs en de EHL.

Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
3

Fair play-commissie gaat groeien!

De Fair Play-commissie van Alliance gaat meters maken. We willen veel zichtbaarder worden op de velden met aansprekende acties om de sportiviteit op en rond het veld te stimuleren: een filmpje, een presentatie aan ouders of coaches, een plek op de app en op onze schermen. Laten we het samen
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
2

D1 Alkmaar – D1 Alliance Dames (verslag 29 september)

Afgelopen zondag begonnen wij vol goede moed in Alkmaar met een prachtig zonnetje aan onze vierde wedstrijd van deze competitie. Uit tegen Alkmaar zou niet gemakkelijk worden, wisten we van tevoren. Maar we hadden er zin in en gingen er met zijn allen tegenaan. 
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
30

Bitje nog niet opgehaald?

Nog niet alle bitjes zijn afgehaald. Wie zijn bitje nog niet op Alliance heeft opgehaald, kan contact opnemen met Marije Vermeulen om het bitje alsnog in handen te krijgen. Stuur een haar een mail om een afspraak te maken.
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
23

Video MF4 MHC Alliance

We krijgen de eerste leuke films al binnen en dit filmpje is een prachtig voorbeeld van een leuke indruk van een succesvol jongste jeugd team MF4. De meiden hebben al 3 wedstrijden op rij gewonnen. Jelle Kolleman maakte deze film. Heb je ook zo'n leuke filmpje van een mooie actie.... stuur m dan
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
22

Heren 1 verliest in laatste minuut van Haarlem H1

Lees hier ook het verslag van Joris Zonjee:
"Terug op aarde na het doelpuntenfestijn tegen Nieuwegein was het zondag tijd voor de veelbelovende derby tegen Haarlem. De 7-0 had ons veel vertrouwen gegeven en door de terugkeer van Jochem en Hendrik was er bovendien wat kwaliteit
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
22

Gezellige openingsdag Alliance

Het hockeyseizoen is vandaag echt begonnen! De Alliance-openingsdag was het tweede geslaagde evenement van dit seizoen (na het Friendshiptoernooi). Er waren veel hockeyspelletjes voor de kinderen, een springkussen, wedstrijden van Heren en Dames 1, muziek en natuurlijk bitterballen. We hebben zin
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
13

Dames 1 Alliance – Gooische: 2-2

Dat was ‘m dan. De aftrap van de competitie tegen Gooische in onze nieuwe samenstelling. Altijd spannend de eerste wedstrijd van de competitie maar desalniettemin een uitslag van 2-2 neergezet tegen een ploeg die we tot een van de betere uit de poule mogen rekenen. Met een goede voorbereiding
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
12

Heren 1 Alliance-Woerden: 2-2

Zo, we zijn weer begonnen. Met onze nieuwe coaches Ralph Bleeker en Karol Sniezek hebben we een aardige voorbereiding gehad. Karol is i.v.m. het EK later begonnen ons te trainen maar Ralph heeft al heel wat energie in ons gestoken. Met een nieuwe tactiek en een aantal wijzigingen in de selectie
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
11

22 september openingsdag: mis het niet!!

Op zondag 22 september is het weer zover: de openingsdag. Want het nieuwe seizoen wordt natuurlijk niet onopgemerkt ingeluid! Er zijn activiteiten voor voor iedereen, van Heren 1- en Dames 1-wedstrijden (en van een heleboel andere seniorenteams!), hockeyvaardighedentestjes voor de E en F-jes,
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
10

Alliance lanceert nieuwe Website

De nieuwe website van MHC Alliance is vandaag in de lucht gegaan en we nodigen iedereen uit hier van harte van te genieten. De site heeft een nieuwe 'look & feel' gekregen en maakt meer gebruik van foto en video. Vind je t leuk om ook bij tedragen aan het maken van leuke videoboodschappen op
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
10

Hockey.nl : Gelijkspel voor Alliance

De voormalige Overgangsklasseploeg uit Heemstede ontving afgelopen zondag de vrouwen van Gooische. Beide teams hadden in de afgelopen seizoenen al regelmatig de degens met elkaar gekruist. En volgens coach Andre Morees zijn de vrouwen van Gooische toch een beetje de angstgegner van zijn
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
5

Geslaagd Veteranen Friendshiptoernooi

Afgelopen zondag vond het jaarlijkse Friendship Veteranentoernooi plaats bij Alliance. Het toernooi was iets minder vol dan andere jaren, maar met 19 teams die met elkaar de strijd aanbonden voor een aantal vriendschappelijke hockeywedstrijden, was het goed bezet. Bekijk het filmpje voor een
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
3

Inloopspreekuur Online Media-commissie op 11 september

Op 11 september a.s. organiseren wij wederom een 'inloopspreekuur' voor het gebruik van alle tools en middelen die we binnen Alliance gebruiken voor onze teams en de communicatie met de spelers, ouders en verzorgers. 
Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
31

Donderdag 5 september: Bitjes happen van 18:30 tot 21:00 uur

Op donderdag 5 september a.s. van 18:30-21:00 kunnen er weer bitjes gehapt worden. Lokatie: clubhuis Alliance, beneden achterin op het podium.
Het dragen van een bitje is verplicht op Alliance bij alle hockey-activiteiten op het veld. Bitjes zijn verkrijgbaar bij o.a. de Hockey
Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
21

Ophalen keeperstassen

De keeperstassen voor het nieuwe seizoen kunnen weer worden opgehaald! Dinsdagavond 27 augustus en woensdagavond 28 augustus, beide dagen van 20.00 tot 21.30, kunnen de keeperstassen voor het seizoen 2013/2014 worden opgehaald in de bovenzaal van het clubhuis.
De matcie.
Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
21

Trainingen breedte beginnen op maandag 26 augustus

Het nieuwe seizoen gaat bijna weer van start! Nog één week en dan beginnen de trainingen voor de breedte-teams (niet-selectie) weer: op maandag 26 augustus. De selectieteams zijn al wel begonnen met trainen.
Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
19

Dames 1 maakt een nieuwe start

Na een hectisch seizoen, met als grote domper de degradatie naar de 1e klasse, is Alliance Dames 1 al weer een week met volle moed begonnen aan de voorbereiding van een nieuw seizoen met een nieuwe staf en nieuwe kansen. Met André Morees nog steeds aan het roer hebben zich
Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
5

Potje Hockeyen ?

Moe van de vakantie ? - Weer zin in een potje hockey ?  Kom dan op woensdag 14 en woensdag 21 naar Alliance voor een lekker partijtje hockey. Onze technische staf organiseert dan (volgens onderstaand schema) een leuke pot hockey voor iedereen die graag weer eventjes de stick wil vasthouden
Lees meer

Heel Alliance !!
Jul
2

Lockersleutels inleveren. Laatste kans voor de keeperstassen!

Voor de toernooigangers, verhinderden, vergeetachtigen en alle anderen die het om wat voor reden nog niet gedaan hebben: A.s. donderdag 4 juli is er tussen 19.30 en 20.30 nog een mogelijkheid voor het inleveren van de keeperstassen in de bovenzaal van het clubhuis. De matcie mist onder meer nog de
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
30

Teamindeling bekend

Alle leden hebben vrijdag 28 juni jl een mail ontvangen met daarin de bekendmaking van de nieuwe teams voor t seizoen 2013-2014. Kijk snel in welk team je bent ingedeeld. Ga daarvoor naar je mail en lees ons bericht met de instructies goed. Wij wensen je een sportief seizoen toe


Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
25

Toto - Alliance Heren 1: de eindstand

Het seizoen zit er op! De 22 gespeelde wedstrijden hebben ons 28 punten opgeleverd. We wisten dit seizoen acht keer met winst naar huis te gaan, vier keer gelijk te spelen en helaas hebben we tien keer het verlies moeten nemen. 
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
25

Slotdag vol regen maar met blije gezichten

De slotdag afgelopen zaterdag was helaas erg nat, maar desalniettemin een groot succes. Meer dan 300 kinderen deden mee aan de clinics door Heren en Dames 1 en zij hadden, ondanks de regen, een geweldig leuke ochtend of middag.
Kampioenenhuldiging
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
22

Nog een kampioen: M6E07

Op de valreep kregen we ook nog de kampioensfoto van meisjes 6E07 binnen. Net op tijd voor de huldiging van 22 juni.
Van een van de coaches, Jan Knaap, mochten wij het volgende noteren:
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
21

Zaterdag slotdag Alliance: geen BBQ wel borrel!

Morgen, zaterdag 22 juni zijn alle nieuwe leden, dierentuinkinderen, spelers in de F, E, D en C van harte welkom bij de clinics van Dames 1 en Heren 1. 
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
20

Uitslag Toto Alliance Heren 1

Het einde van het seizoen is daar. We hebben als team ons uiterste best gedaan om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Uiteindelijk zijn wij als zevende geëindigd. Net boven onze eeuwige concurrent Haarlem. Altijd fijn! 
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
17

Alliance Dames 1 gedegradeerd

Na de competitie waarin Alliance dames 1 helaas in de onderste regionen van de overgangsklasse eindigde, hebben onze meiden nog flink doorgetraind om de play-out te overleven.
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
17

Zaterdag afsluiting seizoen, kampioenenhuldiging en BBQ

Zaterdag 22 juni a.s. sluiten we dit jaar af met een feestelijke dag die begint met clinics van Dames 1 en Heren 1 voor onze aspirant-leden, dierentuin-, F-, E-, D en C-leden. Inschrijven kan via de website (eerst inloggen en dan 'aanmelden' aanklikken.)
Huldiging
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
16

Inleveren keepersspullen

Dit jaar kunnen de tassen met keepersspullen op de volgende data en tijdstippen worden ingeleverd:
Dinsdag 18 juni van 20.00 tot 21.30 uur Woensdag 19 juni van 20.00 tot 21.30 uur Beide data in de bovenzaal van het clubhuis.
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
12

Hockeykampen van Sportways op Alliance

Van 8 tot en met 10 juli zijn er hockeykampen voor twee leeftijdscategorieën op Alliance. Er is een kamp voor kinderen van 6 tot en met 9 jaar en een kamp voor kinderen van 10 tot en met 14 jaar.
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
12

ME1 en ME5 leverden goede prestatie op JJD

Tijdens de Jongste Jeugddag ging Alliance ME5 naar Castricum en kwam daar Alliance ME1 tegen. Zij wonnen de eerste prijs, Alliance ME5 won de derde prijs. Op de foto beide teams samen met hun medailles.
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
11

Play Out Dames 1 zaterdag 15 juni a.s.

Na een zinderende eerste Play Out wedstrijd bij Leonidas (afgelopen zondag) staat nu de 2e Play Out op de agenda voor zaterdag 15 juni a.s. op veld 1 van Alliance. Het team roept alle familieleden, Alliancers, vrienden en supporters op hen massaal aan te moedigen. Om al vast in de stemming te
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
10

Meisjes 6E16 ongeslagen en dus ook kampioen

Ook meisjes 6E16 is ' kampioen' geworden zonder ook maar één keer te verliezen! 
Annemijn, Charlotte, Dagmar, Emma, Fien, Isis, Jo, Mare en coaches Bob, Edward en Margot: van harte gefeliciteerd met deze super prestatie!
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
9

Dames 1 wint in shoot-outs van Leonidas

Het is begonnen! Onze strijd om in Overgangsklasse te blijven begon met onze eerste play-out-wedstrijd tegen Leonidas in Rotterdam. Onze voorbereiding was weer top. We ontbeten lekker in een Rotterdams hotel en na de voorbespreking en een leuk filmpje dat André voor ons had gemaakt,
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
6

Ouders op het veld - deel 1

Afgelopen woensdagavond 5 juni is voor de eerste keer het hockey-event "Ouders op het veld"georganiseerd. Doel van dit event is om ouders van de jongste jeugd (die bij aanmelding van hun kind hebben aangegeven dat ze hockeyervaring hebben) te interesseren voor de seniorenafdelingen van Alliance.
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
5

MD1 en HJ2 gaan voor het landskampioenschap

De speelsters van MD1 en de jonge senioren van Heren Jong 2 gaan zondag a.s. (9 juni) strijden voor de grote prijzen. MD1 treedt dan aan (als eerste geplaatst team) in de kruisfinales op de D-DistrictsDag (DDD) op de velden van HBS. 
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
3

Heren 1 Clinic op 22 juni

Het hockeyseizoen is alweer bijna ten einde. Als afsluiting verzorgt Heren 1 tijdens de slotdag op 22 juni een fantastische clinic voor alle jongens en meisjes uit de C- & D-categorie.

Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
3

Dames 1 opnieuw naar Helmond (verslag 2 juni)

We speelden onze laatste competitiewedstrijd uit tegen Helmond, een tegenstander waaraan sommigen van ons zure herinneringen hebben. Jullie kunnen je vast ook de twee uitwedstrijden tegen Helmond herinneren van vorig jaar tijdens de play-offs. Zoals Aimee het 's avonds voor de wedstrijd noemde,
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
31

Dames 1 tegen Wageningen: 3-1 verlies (26 mei)

Afgelopen zondag speelden we (voor de vierde keer) tegen Wageningen, de topper van de degradatiepoule. Deze wedstrijd was de een na laatste in de officiële competitie en voor ons erg belangrijk voor de eindstand in de poule. 
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
27

MC7 kampioen

Afgelopen zaterdag werd MC7 na een prachtig seizoen en een bloedstollend spannende wedstrijd kampioen. In het kampioensduel bleek tegenstander Hurley MC4 een pittige en sportieve verliezer. De meiden – in de zaal nét geen eerste  – pakten eerder al tijdens het Alliance Paastoernooi de
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
26

Sporten in de zomerstop bij Nieuw Groenendaal/Life Fit

Door de samenwerking tussen MHC Alliance en Nieuw GROENENDAAL/LifeFit Heemstede kan je de komende drie maanden tegen een gereduceerd tarief sporten. Er is een speciaal zomerstop-abonnement voor sportverenigingen, dat geldig is van 1 juni t/m 31 augustus 2013.   Voor € 99,- p.p. kun
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
25

Tussenstand Toto Heren 1

Het einde van het seizoen is inmiddels in zicht, maar dit maakt de Toto nog niet beslist. Om eerlijk te zijn is het eigenlijk nog heeeeeel erg spannend. Wij hebben de tweede helft van het seizoen een goed resultaat neergezet tegen de toppers en hebben in een enkel geval punten laten liggen tegen
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
23

Belangrijke data op Alliance

Het seizoen is snel gegaan en de meeste A-, B- en C-teams spelen komend weekend alweer hun laatste wedstrijd. De D-, E-, F- en Dierentuinteams gaan nog een week langer door.
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
22

Geslaagd Kaatje Bitterberg-toernooi

Op tweede Pinksterdag waren de weergoden Alliance gunstig gezind. Oké, het had nóg beter gekund, met iets meer zon en die regen aan het eind van de dag had ook best weg kunnen blijven. Maar over het algemeen genomen was het een droge dag met een prettige temperatuur om te hockeyen. 
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
21

Oud-Alliancer Jeroen Reijnen in de Volkskrant

Afgelopen weekend stond, in verband met het afscheid van Teun de Nooijer, een artikel in de Volkskrant waarin interviews zijn opgenomen met spelers die hebben getraind met Teun de Nooijer en de ambitie hebben ooit in zijn voetsporen te treden. Een daarvan is Jeroen Reijnen, een oud-Alliancer die nu
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
17

Marije in de Hockey Weekly

Onze voorzitter staat deze week met een interview in de Hockey Weekly. Voor wie 'm niet in de bus krijgt: klik hier en blader naar pagina 21!
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
16

Joelle Ketting geslaagd voor KNHB-examen

Ook Joelle Ketting (Dames 1, op de foto in actie) heeft met goed gevolg haar HT3-opleiding van de KNHB afgerond met een prima praktijkexamen aan MB1. Naast Daniel Hulkenburg is zij de tweede trainer die dit seizoen een KNHB-diploma heeft gehaald. En daar zijn wij trots op.   Ton Wisse
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
16

Kortingsactie kaarten Hockey World League

Van 13 tot en met 26 juni vindt op HC Rotterdam de Hockey World League Semi-final plaats. Omdat dit een leuk teamuitje is, zijn er kaarten met korting beschikbaar voor teams tot en met de C-categorie.
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
16

Zondag 26 mei laatste Thé Dansant van het seizoen

Op zondag 26 mei spelen Dames 1 en Heren 1 van Alliance allebei thuis. Leuk om op die dag met een Thé Dansant het seizoen af te sluiten. Dus genoeg redenen om na afloop van de wedstrijd gezellig te blijven hangen, naar sfeervolle muziek te luisteren en te blijven eten.
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
16

Hockeyavond op 5 juni voor ouders die vroeger gehockeyd hebben

Alle ouders van Alliance-jeugd die in het verleden ooit gehockeyd hebben, hebben onlangs een uitnodiging ontvangen voor het 'Pre-summer hockey-event'  op woensdagavond 5 juni. Voor degenen die de uitnodiging gemist hebben, volgt hier de informatie.
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
14

Verslag inhaalwedstrijd Dames 1 tegen Union

Op Hemelvaartsdag moesten we de wedstrijd tegen Union inhalen die we vlak na de winterstop niet konden spelen omdat het veld bevroren was. Deze wedstrijd was onze laatste kans om de play-outs te voorkomen. We moesten winnen! 
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
14

Kaatje Bitterberg bijna volgeboekt!!!

17 teams hebben zich al aangemeld voor dit gezellige familie-evenement op maandag 20 mei. Teams met spetterende namen als de Hokkiestokkies, Zwarte Raven, Big Smiles, Snelle Jelles, Blue Dragens, Absolutely Fabulous, Oranje Boven, Goofys en Red Devils, Black Devils, Koppenolletjes, Berend
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
7

Dames 1 - Union 1-1 : donderdag meer ....

In het verslag van vorige week heb ik een foutje gemaakt. Ik had het over dat we nog 3 wedstrijden moeten spelen.... Natuurlijk had iedereen (die ons goed volgt) door, dat ik 1 wedstrijd was vergeten- namelijk Wageningen thuis. Mijn excuus daarvoor.
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
6

Vriendendag voor E en F jongens

Op zondag 26 mei is er een clinic voor jongens van Alliance uit de E en F categorie waarbij ze vriendjes mogen uitnodigen om mee te doen. Steeds meer jongens ontdekken dat hockey een ontzettend leuk sport is. Om de " koudwatervrees"  bij nog meer jongens weg te nemen laten we ze op Alliance
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
29

Heren 1: winst tegen Fletiomare (verslag 28 april)

Zondag, dé zondag waarop het allemaal gebeuren moest. Na twee verloren wedstrijden moesten wij ons gaan herpakken. De trainingsweek verliep meer dan goed en de concentratie was naareen nieuw niveau getild, namelijk een niveau waarin spel en plezier bovenaan stonden.  
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
29

Dames 1 tegen Craeyenhout: 'Back again' (verslag 28 april)

Voor deze wedstrijd moeten we terug naar de club waar sommigen van ons vijf seizoenen geleden de degradatie uit de overgangsklasse meemaakten. Vandaag komen we terug om te vechten om in de overgangsklasse te blijven en de play- out niet te moeten spelen.
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
25

Volgende keer winnen wij! Kom jij ons versterken?

Beter kan het natuurlijk niet: 2 super gezellige teams die elkaar op een zonovergoten woensdagochtend treffen voor een bloedstollende wedstrijd, waarin ook nog de nodige doelpunten vallen. 6 voor de geroutineerde Bloemendaalse dames en 4 voor de trimdames van Alliance, die technisch (nog) niet aan
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
24

Daniel Hulkenberg geslaagd voor HT3!!

Afgelopen maandag heeft Daniel Hulkenberg zijn Proeve van Bekwaamheid, de afronding van de HT3 cursus van de KNHB, met groot succes afgelegd. Dit is een praktijk examen voor gevorderde trainers. Daniel is een zeer gewaardeerde kracht binnen de trainersstaf van MHC Alliance.Wij feliciteren Daniel
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
23

Dames 1-Groniningen: 1-1 (verslag 21 april)

Groningen is een tegenstander die een plekje boven ons staat en net als wij hard aan het strijden is om niet de play-out te hoeven spelen. Deze wedstrijd is voor beide ploegen ontzettend belangrijk en het is dan ook niet zo verrassend dat beide teams heel voorzichtig aan de wedstrijd beginnen:
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
22

Op vrijdag 26 april a.s. gaan ALLE trainingen gewoon door !

Op vrijdag 26 april a.s. gaan ALLE trainingen gewoon door !

Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
22

Vacature: trainer/coach Heren 1 Alliance

Ben jij die ervaren trainer/coach die Heren 1 van Alliance naar de eerste klasse leidt?
Alliance heeft ruim 1.700 leden en ambitieuze doelstellingen voor zowel top- als breedtehockey. Heren 1 speelt momenteel in de tweede klasse waar ze stevig in de middenmoot staan. Een van die
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
21

Heren 1 -Xenios: 1-4 (verslag 14 april)

Half april, de week ving aan. Er werd al lange tijd mooi weer voorspeld voor de komende zondag. Deze weersvoorspellingen zorgden blijkbaar voor wat acclimatisatieproblemen binnen het team omdat wij zowel dinsdag als donderdag met een kleine groep op het veld stonden wegens ziekmeldingen. Beide
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
19

Schooltoernooi 2013 in heerlijk lentezonnetje

Vandaag was Alliance gastheer (gastvrouw?) van het Shell-schoolhockeytoernooi. Het was een heerlijke hockeydag in een lekker lentezonnetje. Op de foto spreekt voorzitter Marije Vermeulen de deelnemers toe.Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
17

SportWays-hockeykampen op Alliance in mei- en zomervakantie

In de meivakantie en in de zomervakantie vinden op Alliance weer hockeykampen plaats, georganiseerd door SportWays. Deze hockey(dag)kampen duren drie dagen van 9.00 tot 17.00 uur en zijn bestemd voor hockeyers van 10 tot en met 14 jaar, de ‘Young Stars+’.  
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
15

Kaatje Bitterberg-toernooi op 20 mei (2e Pinksterdag)

Op 20 mei organiseren we wederom het gezellige Kaatje Bitterberg-toernooi op Alliance.  Heb je zin om een dagje te hockeyen met familie of vrienden (allerlei samenstellingen zijn mogelijk)? Doe dan mee. 
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
15

Gelijkspel voor Dames 1 tegen Voordaan (14 april)

Na weken koud weer kunnen we eindelijk lekker van de lente genieten, heerlijk. Wat is er met dit weer leuker dan een wedstrijd spelen ?
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
13

Heren 1 uit tegen Forescate (verslag 7 april)

Siberische luchtstroom, sneeuwbuien in de lente, temperaturen die sinds decennia niet meer zijn gemeten, onbespeelbare velden en winters ondergoed! Na weken smachten naar mooi weer, scheen zondag onverwachts dan eindelijk ze zon. De koude wind is langzaam gaan liggen, de winterbanden mogen
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
12

Verrassing ! Alliance App 2.0 is gearriveerd

Vrijdag is de update van onze eigen Alliance App vrijgegeven in de Apple App Store. De versie 2.0 bevat "heeeel veeeel" nieuwe features en voorziet ons nog beter in de hockey-info die we willen hebben ! Daarmee is MHC Alliance de 2e vereniging in Nederland die deze versie gratis aan haar leden
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
8

Dames 1: winst tegen Alecto (verslag 7 april)

Zondag 7 april: de eerste zondag na de winterstop met een zonnetje en lekker weer. Op de agenda staat de thuiswedstrijd tegen Alecto.
Appeltje In loop van de week lezen we op hun site dat de dames van Alecto van plan zijn om drie punten bij ons te halen. Ze zijn er namelijk van
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
8

Gratis inloopspreekuur Fysiotherapie op Alliance

De inloopspreekuren zijn weer van start gegaan. Gratis voor alle leden houdt Kim van 't Hoff inloopspreekuur op maandag en dinsdag van 17.00 uur - 18.00 uur in de medische ruimte (eerste gang rechts, eerste deur rechts). 
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
7

De psychologische wederopstanding van Alliance Heren 1

Na weken, maanden, misschien stiekem zelfs wel enkele jaren, zit de sfeer er dan toch eindelijk weer lekker in. Twee jaar lang tegen degradatie vechten is toch ook niet wat je wil als Alliance Heren 1. Maar als die degradatie dan toch werkelijkheid wordt en je als jong team opeens in de tweede
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
3

Dank aan de paastoppers!

Afgelopen weekend vond op Alliance weer het Paastoernooi voor de C-jeugd plaats: 24 heel leuke teams en 24 keer zo veel enthousiaste supporters, belangstellenden en vrijwilligers maakten er samen een groot feest van.
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
3

Paastoernooi G-hockey op Myra

Onze G-stars deden afgelopen zaterdag (30 maart) mee aan het 'Paas-hock-ei'-toernooi op Myra. Vanuit het hele land waren de G-teams naar Amstelveen gekomen. Van Alliance waren Daphne, Eef, Sam en Thomas van de partij. We werden aangevuld met spelers van Myra zodat we toch onze wedstrijdjes konden
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
3

Tussenstand Toto Heren 1

De eerste paar wedstrijden van de tweede helft van het seizoen zitten erop! Het is daarom tijd voor een update van onze Toto. Er is een hoop veranderd en het is wederom HEEL spannend. De eerste drie wedstrijden hebben ons zes punten opgeleverd wat een goed resultaat is.
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
3

Leden voor jeugdbestuur gezocht

Omdat sommige leden geen 'jeugd' meer zijn en het bestuur verlaten, zoekt het jeugdbestuur versterking. Lijkt het jou leuk om twee keer per jaar een feest te organiseren en af en toe te helpen bij evenementen voor de CDEF-categorie? Dan is het jeugdbestuur misschien iets voor jou! We zoeken
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
28

Dames 1 thuis tegen Helmond (verslag 24 maart)

Op 24 maart stond Helmond op het programma, onze laatste tegenstander van eerste ronde. De doelstelling was duidelijk: drie punten halen! 
We begonnen onze dag met heerlijk ontbijt bij Sylke. Daar hebben we lekker met z'n allen gegeten en gekletst. Gewoon een perfect begin van de
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
26

Dinsdagochtend-hockeydames gezocht!!

Gezocht: gezellige hockeydames die op de dinsdagochtend een wedstrijd willen spelen!!
Ons Dinsdag-Dames-Veteranenteam heeft heel hard nieuwe speelsters nodig!Wie heeft er zin om op dinsdagochtend onze Dames-Veteranen te versterken? Het team wordt volgend seizoen bedreigd met uitsterven
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
21

AB feest uitverkocht!

Na 2 avonden kaartverkoop op de club zijn we weer helemaal uitverkocht!  Iedereen heeft er blijkbaar zin in en dat komt mooi uit want het jeugdbestuur is helemaal klaar voor de Harlem Shake! Hou er rekening mee dat er niet aan de deur wordt verkocht (want we zijn door de kaartjes heen). Geen
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
21

Dames 1: terug naar Wageningen (verslag 17 maart)

Al voor de tweede keer dit seizoen reden we op zondagochtend naar Wageningen om een wedstrijd te spelen in de degradatiepoule. Onze eerste wedstrijd na de winterstop tegen Union was wegens het slechte weer afgelast.   Niks te verliezen Na een week hard trainen in de kou waren we erg blij
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
20

Gratis fysio-inloopspreekuur in april en mei

Fysiotherapeute Kim van 't Hoff start houdt in april en mei weer gratis inloopspreekuur voor Alliancers met een blessure.   Het inloopspreekuur is van 2 april tot en met 14 mei, in de medische ruimte (eerste gang, eerste deur rechts).  Je kunt terecht op maandag van 17.00
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
19

Opzeggen lidmaatschap: uiterlijk 1 mei!

Wie zijn lidmaatschap van Alliance wil opzeggen, moet dit uiterlijk op 1 mei doen. Waarom dan al? Ten eerste omdat Alliance op tijd het aantal teams moet doorgeven aan de KNHB en ten tweede omdat we op tijd moeten bekijken hoeveel (betaalde) trainers en coaches we voor onze jeugdteams nodig
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
11

18 maart: twee Zuid-Afrikaanse teams op Alliance

Op maandagavond 18 maart krijgt Alliance bezoek uit Kaapstad. Twee jongensteams van het Bishops-Diocesan College spelen dan een vriendschappelijke wedstrijd op onze velden.   Om 19.30 uur speelt een team tegen Alliance JB2 en om 20.45 uur wordt er tegen Alliance JB1 gespeeld.
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
11

Harlem Shake op 29 maart voor A- en B-leden

Hee Alliance AB-leden!
Op 29 maart komt er weer een te gek Alliance-feest aan. Dit keer is het thema: Harlem Shake!
We maken er weer een gezellige boel van. Je kunt vast helemaal uit je dak gaan met dit maffe thema. Voor inspiratie:

Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
11

Zondag 24 maart optreden The Bouncers op Alliance!

Zondag 24 maart  organiseert Alliance een bijzondere Thé Dansant. Aanleiding? Altijd tijd voor een feestje!   Die dag speelt Dames 1 om 12.45uur thuis tegen Helmond en daarna speelt Heren 1 tegen Weesp.   Heren 3 Aansluitend hebben we in het clubhuis van
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
9

Drukke keepertjestraining

Afgelopen vrijdag was een drukbezochte keeperstraining op Alliance met meer dan 30 jeugdkeepers en -tjes in actie. Geweldig gezicht!
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
8

Dames 1 en Heren 1 starten weer

Dit weekeinde starten Dames 1 en Heren 1 weer in hun competities in de Overgangsklasse en de 2e klasse. Kom allemaal kijken op zondag 10 maart a.s. asl Heren 1 om 14:45 uur thuis speelt tegen Spandersbosch H1. Wil je in de auto zitten ? vertrek dan op tijd naar Union voor de wedstrijd van Dames 1
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
28

106e jeugdteam in de competitie

Vandaag heeft MHC Alliance het 106e jeugdteam toegevoegd aan de hockeycompetitie. Tijn Andela, Kees Brown, Cris Eppink, Ties van Lohuizen, Diederik Stigter en Nout Takes vormen samen JF4 en gaan meespelen in de Kennemerland-poule van de Jongste Jeugd in Noord-Holland. Veel plezier mannen in jullie
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
23

Volg Alliance op Facebook

Wil je direct op de hoogte blijven van alles op onze club ? Wordt dan vrienden met MHC Alliance - klik op deze link en we verwelkomen je graag als vriend of vriendin en houden je op de hoogte van het laatste nieuws


Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
23

Keeperstassen F 6-tallen

De tassen met keepersspullen voor de F teams die dit voorjaar 6-tallen gaan spelen, kunnen a.s. dinsdag 26 februari tussen 19 en 20 uur in het clubhuis worden opgehaald. De matcie.
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
21

Dagboek : Dames 1 in Lissabon

Het dagboek van onze Dames 1 op hun trip naar Lissabon door Petra Fischerova :
07.02.2013 - 05:04 was ik aangekomen op Schiphol. Aantal meiden waren al aanwezig en wat hoor ik als eerste op moment dat ik dichter bij de groep kwam? Ik hoorde iedereen keihard lachen. Er is zeker iets grappigs
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
18

G-stars spelen zaalhockeytoernooi

Afgekeurde velden en een mooi pak sneeuw weerhielden de G-Stars van Alliance niet van een stevig potje hockey. Zondag 8 februari speelden zij het G-zaalhockeytoernooi in Mijdrecht. Een geweldige dag, waarbij onze Eef verreweg de beste keeper was (en die hadden we nodig!), Sam de combisport
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
13

trainingen

De aanhoudende vorst zorgt ervoor dat de trainingen op woensdag 13 en donderdag 14 februari niet doorgaan. Vrijdag 15 februari zouden er sowieso geen trainingen zijn in verband met de start van de voorjaarsvakantie. De reguliere trainingen starten weer op maandag 25 februari a.s. conform het
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
12

Dames 2 kampioen in de zaal!!

Wat krijg je als je 14 meiden die allemaal goed kunnen hockeyen en een fanatieke coach bij elkaar brengt? Dames 2, een kampioensteam! Na de eerste seizoenshelft op het veld staan wij ruim bovenaan en mogen we naar promotiepoule van de tweede klasse. Helaas, misschien een klasse te laag, maar we
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
11

trainingen deze week

Door de sneeuwval en de vorst komen in ieder geval alle veldtrainingen van maandag, dinsdag en woensdag (11,12 en 13 feb) te vervallen ! Woensdag wordt bekeken of de trainingen van donderdag 14 feb doorgaan ...... Vrijdag 15 feb zijn er sowieso geen trainingen i.v.m. de start van de
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
10

wedstrijden zondag 10 feb MHC Alliance afgelast

Wegens overdadige sneeuwval zijn alle wedstrijden op zondag 10 feb op MHC Alliance afgelast

Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
9

wedstrijden zondag 10 feb

Houd de site in de gaten om te zien of de wedstrijden zondag 10 feb doorgaan
de velden worden morgenochtend vroeg gekeurd. Je mail en SMS zijn belangrijk om te lezen bij afgelastingen

Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
6

Maurice 50 jaar !

Gisteren 6 februari is onze zeer gewaardeerde vrijwilliger Maurice Bekkers 50 jaar geworden. Maurice staat altijd klaar met hand- en spandiensten op de club. In het jaar 2001/2002 is hij onderscheiden met de Veer van Winnubst voor zijn verdiensten binnen de club. Afgelopen
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
6

Trainingen woe 6 feb afgelast !

In verband met sneeuw en dooiwater op onze velden zijn de trainingen voor Woensdag 6 februari allemaal AFGELAST. Naar alle waarschijnlijkheid zullen de trainingen vanaf morgen (donderdag 7 feb) gewoon doorgaan. Houd de site en de App in de gaten voor het laatste nieuws !


Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
4

Werk in Uitvoering

Zoals is besloten op de laatste ALV vergadering zal het terras aangepast worden. Vandaag zijn de werkzaamheden begonnen. We zullen de overlast zo beperkt mogelijk houden.Een verzoek aan de ouders/verzorgers van de jongste jeugd dat zij opletten op hun kinderen dat zij niet te dicht bij de
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
4

Reanimatie- en AED-cursus en herhalingscursus (4 en 14 maart)

Ook dit jaar organiseert de medische commissie weer een reanimatie- en AED-cursus. AED staat voor automatische externe defibrillator en is een apparaat waarmee je iemand die een hartstilstand heeft gekregen, met een elektrische schok kunt reanimeren. Het is belangrijk dat zoveel mogelijk mensen
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
3

Fout voor Oud was een succes!

Het Fout voor Oud feest op zaterdag 2 februari was een toppertje onder de feesten op Alliance. Deze keer stonden niet de kinderen maar hun ouders te dansen op vette beats . Uitgedost in de meest foute outfits. Als hoofdact traden de Anitaas op en die wisten de zaal snel op z'n kop te krijgen.
Lees meer

Heel Alliance !!
Jan
28

Velden zijn weer GOEDGEKEURD

Vandaag (dinsdag 28 januari) zijn onze velden weer goedgekeurd voor de trainingen en wedstrijden in de MidWinterCompetitie. E.e.a. betekent dat vanaf heden (dinsdag 28 jan) alle MidWinter-trainingen gewoon weer doorgaan. Wij wensen alle teams nog veel succes in de laatste 2 rondes in de MWC.

Lees meer

Heel Alliance !!
Jan
25

Fair Play - Sport Sportief

Fair-play gaat vooral over sportiviteit....over normen en waarden.... Over de sfeer op en rond het hockeyveld en over hoe we die kunnen verbeteren! Want ondanks dat veel mensen hun sport positief beleven, wordt de sfeer helaas soms door onsportief gedrag ondermijnd. Misschien heeft u zo'n situatie
Lees meer

Heel Alliance !!
Jan
14

Fout voor Oud: knallend feest voor ouders, senioren en veteranen!!

Zaterdag 2 februari 2013: Fout voor Oud! Een spetterend feest voor alle ouders van jeugdleden, senioren, trimmers, veteranen en hun introducés. Het wordt gegarandeerd een avondje onvervalst uit je dak gaan. Muziek, optredens, fun, alles is aanwezig.  Een optreden van De Anitaa's en DJ
Lees meer

Heel Alliance !!
Jan
10

Niet-rokenbeleid Alliance aangescherpt

Roken en jeugdhockey gaan niet samen!!   Op de Algemene Ledenvergadering van woensdag 28 november 2012 hebben de leden van MHC Alliance unaniem besloten om, op voorstel van het bestuur en de medische commissie, het rookbeleid dat al jaren geldt voor binnen in het clubhuis uit te
Lees meer

Heel Alliance !!
Jan
4

Eerste serie trainingen Bitjes & Nopjes afgerond

In seizoen 2011-2012 hebben voetbalvereniging RCH en hockeyvereniging Alliance samen het initiatief genomen om Bitjes & Nopjes te organiseren voor kinderen van 5 tot en met 7 jaar.   Wat is Bitjes & Nopjes Bitjes & Nopjes is een leuk en stimulerend sport- en
Lees meer

Heel Alliance !!
Dec
13

9 januari: opfrisavond voor scheidsrechters door Jaap Kleijn

Vanwege het succes van de eerste 'opfrisavond' voor scheidsrechters in november komt er in januari een vervolg. Wie toen niet in de gelegenheid was om te komen, krijgt nu de kans op woensdag 9 januari om 20.30 uur in de bovenzaal van Alliance.   Wederom zal
Lees meer

Heel Alliance !!
Dec
13

Stella Bartlema: ‘positie kiezen op het veld is het allerbelangrijkst’.

Afgelopen week was Stella Bartlema de tweede spreker in de AHA Masterclass-serie. Stella is tweevoudig Olympisch scheidsrechter en vertelde openhartig over haar ervaringen in het veld. Zelfs voor doorgewinterde scheidsrechters was er genoeg te leren.   Meerennnen Stella schroomde
Lees meer

Heel Alliance !!
Dec
7

Craeyenhout-Dames 1: 3-2, met vijf doelpunten van Craeyenhout (verslag 2 december)

Op 2 december speelden we tegen Craeyenhout onze laatste wedstrijd van 2012 D1. Dit was van de eerste tot en met de laatste minuut een superleuke en spannende wedstrijd. Met ons 'blessure- groepje' en vele andere supporters zagen we een wedstrijd die op hoog tempo werd gespeeld. Ik durf te zeggen
Lees meer

Heel Alliance !!
Dec
7

Toto Alliance Heren 1

De eerste helft van het seizoen zit erop! Het werd daarom wel eens tijd voor een update van onze TOTO. Ik kan u vertellen dat het hééél spannend is. Wij zijn de eerste helft van dit seizoen niet goed begonnen, maar hebben toch nog wat weten goed te maken op het eind.
Lees meer

Heel Alliance !!
Dec
6

Open dag Kinderdagverblijf Kindergarden

Op zaterdag 15 december is er een Open dag/Winterfeest in het kinderdagverblijf "Kindergarden" te Heemstede van 15:00-19:00. Het Kinderdagverblijf is gevestigd aan de voorzijde van het clubhuis van MHC Alliance op de Sportparklaan 8a te Heemstede.
 
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
30

Dames 1: gelijkspel tegen Groningen (25 november)

Het is zondag 25 november en we verzamelen om 8.15 uur. Een beetje te vroeg voor ons... Vervolgens zitten we meer dan twee uur in een busje: we halen eerst de Amsterdamse meiden op en gaan dan met z'n allen naar Groningen. De sfeer onderweg maakt het tijdstip, de sterke wind en de regen gelukkig
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
30

NIET meer verzamelen bij begraafplaats

Op dringend verzoek van de gemeente Heemstede worden alle teams van MHC Alliance verzocht zich NIET meer te verzamelen voor uitwedstrijden bij de Algemene Begraafplaats aan de Herfstlaan. De overlast van de geparkeerde fietsen wordt door bezoekers van de begraafplaats als storend ervaren.
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
30

Zondagmorgentrimmers slaan toe!!

Na weken hard trainen kon onze nieuwe zondagmorgentrimgroep eens de krachten meten met andere begintrimmers. Afgelopen maandagavond vond er een minitoernooi plaats op HC Haarlem, waar ook trimmers van Strawberries aan deelnemen.   Er werden drie partijen gespeeld en er werd gewonnen,
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
30

Uitgifte materiaal zaalhockey

Klompriemen voor de zaal Het is al geruime tijd niet toegestaan om in de zaal met klompen met riemen met metalen gespen te spelen, om schade aan de zaalvloer (en tegenstanders...) te voorkomen.   Sinds vorig seizoen mogen de gespen ook niet met ductape worden
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
28

Toch nog een paar kaartjes voor A-gala beschikbaar!

Nog enkele kaartjes voor het A-gala beschikbaar! Alle 100 kaartjes voor het A-gala op 15 december waren gereserveerd en op een paar na zijn ze ook allemaal verkocht. Mocht je toch nog graag willen komen, dan moet je snel even mailen naar: [email protected] Dan ben je wellicht een van
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
27

Dames 1 Voorbereiding

Wij, Alliance dames 1, zijn blij met alle steun die we van jullie krijgen of hebben gekregen! Daarom hebben we iets nieuws......, zodat jullie ons kunnen volgen en mee kunnen kijken met onze voorbereiding van elke thuiswedstrijd. Klik op onze groepsfoto en geniet mee met onze voorbereiding!
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
26

Alliance App NU BESCHIKBAAR

Na vele maanden van ontwikkeling staat de Alliance App klaar voor alle iPhone, iPad en Apple gebruikers in de App Store van Apple! En hij is geheel GRATIS. Deze App combineert alles wat je nodig hebt om bij Alliance goed geïnformeerd te zijn. Info van de website - Team informatie -
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
25

Thank you!!

Iedere commissie maakt ten behoeve van de "herfst-ALV" een klein jaarverslag. Hier een zeer beknopte weergave van de activiteiten van de 10-vrouw sterke evenementencommissie.Het afgelopen jaar hebben we heel weer veel georganiseerd. Voor iedere categorie een feest of een TD, seizoensopening,
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
22

Dames 1- Voordaan (verslag 18 november)

Tijdens de tweede wedstrijd in de degradatiepoule hadden we het zoals verwacht niet gemakkelijk! Onze tegenstander was Voordaan uit Groenekan. Tegen deze ploeg hebben we twee jaar geleden ook gespeeld en dat was voor een aantal van ons een echt trauma: 7-1 verloren, met vijf goals uit
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
21

Alliance-tenues in Zambia

In 2010 heeft Alliance, net als andere clubs zoals Pinoké, Strawberries, Kampong, Saxenburg en Nijmegen, hockeymaterialen gestuurd voor een ontwikkelingsproject in Zambia. De Kadish Foundation steunt lokale hockeycoaches en kinderen op een structurele basis door gezonde
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
21

Bijeenkomst zaalhockeyscheidsrechters bij De Reigers op 27 november

Binnenkort gaat het zaalhockeyseizoen van start. Elk team moet daarvoor scheidsrechters leveren. Omdat de spelregels bij zaalhockey afwijken van die van veldhockey, organiseert de KNHB bijeenkomsten waarop deze regels worden uitgelegd. De bijeenkomst in onze regio vindt plaats bij de Reigers in
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
21

Heren 1 wint van Terriërs (verslag 18 november)

De zondag van 18 november 2012 stond voor ons team in het teken van winst behalen. Het weer zat mee in Heiloo en we waren fit genoeg om deze wedstrijd te kunnen winnen. Dat kon alleen als we er 300% voor zouden gaan.   Zand met beton De Terriërs speelden op hun eigen veld. Dat is geen
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
19

Topscheidsrechter Stella Bartlema geeft masterclass op Alliance

Masterclass Arbitrage op maandag 10 december Gastspreker: Stella Bartlema   'Het belang van het fluiten voor een goede en sportieve wedstrijd'   Op maandagavond 10 december is de internationale hockeyscheidsrechter Stella Bartlema (46) onze tweede spreker in de serie Alliance
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
19

Zaterdag a.s. bakt Dames 1 oliebollen!

Zaterdag 24 november a.s. vanaf 10.00 uur bakt Dames 1 de heerlijkste oliebollen voor slechts €1 per bol. Wat is er gezelliger in deze koude tijden dan langs de lijn met een kopje koffie en een zalige oliebol?   Eet smakelijk alvast!
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
16

Alliance verliest procedure van bar exploitant

Zoals bij veel leden reeds bekend heeft Alliance enige tijd geleden een juridische procedure aangespannen tegen de exploitant van onze bar. Het doel van deze rechtszaak was om de bar in eigen beheer terug te krijgen en om de bar weer winstgevend te maken voor Alliance.
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
15

Vermist !

Afgelopen zaterdag heeft MC1 van Castricum op Alliance gespeeld. Na de wedstrijd hebben ze een zwart netje met 10 hockeyballen laten liggen. Helaas heeft iemand anders dan de eigenaar ze meegenomen. Mocht je iets gezien hebben, meld het even.
 
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
14

Alliance MB1 alsnog naar de landelijke competitie!

Gisteravond is door de Commissie van Beroep van de KNHB besloten dat Alliance MB1 mag uitkomen in de Landelijke competitie. Twee weken geleden heeft Alliance een bezwaarschrift ingediend tegen de uitslag van de beslissingswedstrijd MB1- Bloemendaal MB1 omdat Bloemendaal niet speelgerechtigde
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
13

Drie punten voor Dames 1 tegen Alecto (verslag 11 november)

Afgelopen zondag speelden we onze eerste wedstrijd in de nieuwe poule waarin we strijden om in de overgangsklasse te blijven. Onze tegenstander was Alecto Dames 1, een ploeg die net niet de promotiepoule had gehaald. Een zware tegenstander dus.   We begonnen zonder de zieke Aimee en
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
12

Opfrisavond voor scheidsrechters op woensdag 14 november

Wel een kaart maar onzeker met fluiten? Kom dan woensdag 14 november om 20.00 uur naar Alliance om in één avond bijgespijkerd te worden. Jaap Kleijn bespreekt de regels en de do's en dont's van het begeleiden van een wedstrijd en beantwoordt al je
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
11

Winst voor Heren 1 tegen Castricum (verslag 4 november)

Een aantal weken lang is het ons niet gelukt om punten te pakken van onze tegenstanders. Het mocht telkens niet baten, daarom reden genoeg om ons optimaal voor te bereiden op de wedstrijd tegen Castricum. Castricum behoort tot de top drie van onderen en dan zou je zeggen dat wij ons nu kunnen
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
7

Bert Bunnik: 'breedte en top kunnen niet zonder elkaar'.

In een goedgevulde bovenzaal van Alliance sprak hockey coryfee Bert Bunnik afgelopen dinsdag over zijn activiteiten in Brazilië. In dit land zijn 3500 hockeyers actief. Bert is daar door de FIH heengezonden als 'high performance manager' en is belast met de voorbereidingen van de
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
6

Hockeytopper Bert Bunnik op Alliance

Op dinsdagavond 6 november komt er een echte topper naar Alliance: Bert Bunnik, oud-KNHB-bestuurder en momenteel actief in Brazilië voor de Internationale Hockeyfederatie. Zijn huidige taak is om de Braziliaanse teams klaar te stomen voor een ‘waardige' deelname aan de Olympische Spelen die in 2016
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
6

Sportiefste team van het land

Sportiviteit & Respect kent geen begin en geen eind, vandaar dat de KNHB al meer dan tien jaar campagne voert. Vorig jaar zijn we gestart met de prijsactie ‘Het sportiefste team van het land’. Deze actie is gericht op de doelgroep jeugdteams en hun coaches. En dat is nodig, want
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
5

Dames 1 tegen de 'Toppers' (wedstrijdverslagen 28/10 en 4/11)

De laatste twee wedstrijden van de eerste overgangsklassepoule moesten we strijden tegen twee 'toppers', kandidaten voor de promotiepoule. Zware potten dus!   28 oktober: Wageningen thuis Dit zou zeker geen makkelijke wedstrijd worden, dat wisten we. Er valt niet echt veel over te
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
5

Huib Lamberts nieuwe trainer-coach bij Alliance

Midden oktober is Huib Lamberts gestart als trainer/coach op Alliance. Huib is speler bij Veteranen B en kan zijn ervaring als hockeyer in zowel de Hoofdklasse in Brabant als in de eerste klasse bij Bennebroek goed inzetten bij het trainen en begeleiden van zowel breedte- als
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
5

Begeleiding nieuwe scheidsrechters gevraagd

Ervaren fluiter: kom je kennis met ons delen! De arbitragecommissie zoekt mensen die zelf ervaren zijn in het fluiten en die beginnende scheidsen bij hun eerste wedstrijden willen begeleiden.   Je kaart gehaald... Je hebt een paar avondend gestudeerd, hebt een
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
5

DWF groot succes

Afgelopen weekeinde zijn ook alle Junioren, Senioren en Veteranen in de districtscompetitie overgegaan op het Digitale wedstrijdformulier. De wedstrijdsecretarissen van Alliance zijn zeer tevreden met het verloop en de hoge score. Er werden weinig knelpunten ervaren. Inloggen leverde nog wel eens
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
2

Erelid Ben Dicker succesvol geopereerd

Twee weken geleden werd ons erelid en lid van verdienste Ben Dicker met hartproblemen opgenomen in het ziekenhuis. Na een zware operatie waarbij Ben vier bypasses kreeg, gaat het nu steeds beter en kan gewerkt worden aan zijn volledige herstel.   Ben Dicker en zijn echtgenote
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
1

Opfrisser voor iedereen die fluiten lastig vindt

Wel een kaart maar onzeker met fluiten? Je bent niet de enige! Voor alle Alliancers die fluiten best lastig vinden, organiseert de Arbitragecommissie op woensdag 14 november vanaf 20.00 uur een informatieve avond. Jaap Kleijn zal dan de regels en de do's en dont's bespreken van het
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
30

Zaalhockeynieuws seizoen 2012-2013

Hoewel we in het veld nu pas echt gaan beginnen (na de afronding van de voorcompetitie), is ook de start van de zaalcompetitie alweer in zicht. De eerste zaalhockeywedstrijden zijn namelijk al op zaterdag 8 december 2012! Hieronder lees je alle ins en outs van het zaalhockeyseizoen
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
30

Thema-avond 'EHBO bij sportongevallen'

Wat moet je doen als een van de spelers een bal tegen haar hoofd krijgt? Of een tand uit zijn mond? En wanneer moet je een ambulance bellen? Dit zijn allemaal vragen die behandeld worden tijdens de thema-avond 'EHBO-vaardigheden bij de hockeysport' op maandag 12 november.   Er
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
25

Winst voor Dames 1 (wedstrijdverslag 21 oktober tegen Zwolle)

Eindelijk! Drie weken geleden begonnen we met de tweede speelronde. In de eerste helft van de wedstrijd tegen Rood-Wit hockeyden we goed, maar in de tweede helft stond er opeens andere ploeg in het veld. Door de grote chaos verloren we uiteindelijk met 5-1.   Een week later
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
23

Bert Bunnik: trainer, coach, organisator, schrijver

Wie is Bert Bunnik? Bert Bunnik is al jarenlang actief in de hockeysport. Vanaf 1975 werkte hij mee aan de kaderopleiding van de KNHB. Hij was betrokken bij het samenstellen van opleidingsprogramma's en het verzorgen van cursussen tot op het hoogste niveau. Ook was hij actief als examinator.
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
19

Moeilijk parkeren op zondag 28 oktober door HeemstedeLoop

Op zondag 28 oktober 2012 (tweede zondag van de vakantie) vindt weer de LifeFit HeemstedeLoop plaats. Het is dan lastig parkeren op de Sportparklaan.   Van 7.00 uur tot 15.30 uur is een groot deel van de parkeerplaats bij LifeFit Heemstede en Zwembad Groenendaal
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
17

Wedstrijdverslag Dames 1 - Cartouche (14 oktober)

Semi of zand Zondag moesten we, al voor de tweede keer dit seizoen, op het tweede veld in plaats van op het hoofdveld spelen. De vorige keer deed de sproeier het niet en deze keer regende het te hard. Op het veld deden mensen met bezems een half uur lang hun best om het water weg
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
17

Wie is de beste keeper van Alliance?

De tussenstand in de spannende keeperscompetitie:   Bij de junioren staat op nummer 1 Cato Schüller (MD1) met slechts één tegendoelpunt. Bij de senioren staan op een gedeelde eerste plaats Violet Does (Dames 2) en Erik van Wier (Heren Senatoren L) met drie
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
16

Eerste plek in voorcompetitie voor Alliance MB2

Het leek er in de voorbereiding al op dat dit een echt en hecht team zou worden en goed hockey zou gaan spelen. Maar ja, sport is sport dus ook hockey is hockey! Op papier kan alles kloppen met 14 supermeiden, een toffe coach en een topmanager maar gaan we dit ook terug zien op het veld???
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
15

Komend weekend Alliance-top in actie

Voor de meeste teams is het een vrij weekend maar voor MA1, JB1 en MB1 staan nog belangrijke wedstrijden op het programma. MA1 speelt om een plek in de IDC, JB1 gaat voor Super B (voorheen IDC) en MB1 gaat zelfs voor Landelijk. Ook onze districtsspelers moeten aan de bak. Zaterdag staat de eerste
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
12

Fotoalbum MD1

Onze Alliance-fotograaf Frits Agterdenbos heeft een mooie serie foto's gemaakt van de MD1. Deze foto's zijn toegevoegd aan de Alliance-fotohoek en kan je hier bekijken. Meer foto's van allerlei Alliance evenementen kan je bekijken door in te loggen op onze website met je lidnummer en wachtwoord en
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
12

Wedstrijdverslag Heren 1- Xenios (7 oktober)

Gelukkig kunnen we stellen dat we een prima week achter de rug hebben. Hard werken, doorzetten en spelen volgens het plan waren toch wel de belangrijkste kenmerken. Op het veld van Xenios was dat duidelijk te zien. Goed samenspel, tactische afspraken, inzet en overtuiging. Stuk voor stuk
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
12

On-line scheidsrechterscursus: inschrijven kan nog deze week!

Er zijn al diverse aanmeldingen binnengekomen voor de online-scheidsrechterscursus. En terecht: je fluitdiploma halen was nog nooit zo gemakkelijk! Wil je ook meedoen? Je kunt je nog aanmelden tot en met 19 oktober.De scheidsrechterscursus is vanaf 25 oktober
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
10

Wedstrijdverslag Dames 1 – Rood-Wit (7 oktober)

Afgelopen zondag begonnen wij met de tweede ronde in onze poule. Het was onze tweede kans om eindelijk wat puntjes van Rood-Wit te pakken. Dat was althans het plan. Na een goede analyse van de eerste wedstrijd waren we er klaar voor. We wisten wat we wel en niet moesten doen, wat handig is
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
5

On-line scheidsrechterscursus: thuis je kaart halen!

Voor alle ouders en senioren die altijd al hun scheidsrechterskaart wilden halen maar nooit tijd hadden om twee avonden naar Alliance te komen, is er goed nieuws: vanaf nu kun je je kaart via internet halen! Gewoon aan de keukentafel, met je eigen koffie bij de hand en in jouw tempo. Je hebt
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
3

Wedstrijdverslag Alliance H1 - Forescate H1 (30 september)

Toen ik van de week een telefoongesprek met mijn familie wilde beëindigen, kreeg ik te horen dat we een mooie zondagmiddag konden verwachten. En dat bleek helemaal waar te zijn: het weer was meer dan prima voor eind september en Alliance vierde ook nog eens haar 85ste verjaardag.
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
3

Gratis inloopspreekuren Fysio


Voor alle (jeugd-)leden van MHC Alliance geeft Fysiotherapie van ‘t Hoff gratis inloopspreekuren
in de Medische Ruimte van Alliance (bij de ingang, eerste deur rechts).   De inloopspreekuren worden acht keer voor de winterstop (vanaf 1 oktober t/m 1 december)
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
2

Vertrek trainer/coach Kike Suarez

Kike Suarez, trainer/coach heeft aangegeven op zeer korte termijn terug te willen keren naar Spanje. Kike was vanaf aanvang van dit seizoen onder meer verantwoordelijk voor het trainen van enkele selectie-, breedte en veteranenteams. Voor vervanging van Kike zal zo spoedig mogelijk gezorgd worden.
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
2

Verslag Dames 1 - Klein Zwitserland (30 september)

Zondag 30 september stond op het programma de wedstrijd tegen de 'topper' Klein Zwitserland, de degradant uit de Hoofdklasse die ongeslagen bovenaan stond. Van voren was tegen ons gezegd dat als we zondag tegen KZ wilden gaan hockeyen, dat we dan weinig kans zouden maken. Maar als we er een
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
1

Alliance App

Op korte termijn zal MHC Alliance als een van de eerste verenigingen in Nederland zijn eigen App in de App Store plaatsen. Leden kunnen deze App gratis downloaden op hun iPhone (Android volgt heel snel). Via de Alliance App kan je alles binnen onze club naar je toehalen, van wedstrijdschema's tot
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
1

Jubileum groots gevierd !

Zondag 30 september vierde MHC Alliance haar 85-jarig jubileum groots. Een heerlijke hockeydag werd omlijst met tophockey, live muziek, een echte spreekstalmeester, springkussen, superrrrrr taart, ereleden, leden van verdienste, Shoot outs, bubbels, hapjes, Wesley Klein (wie kent 'm niet!) The
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
1

Shoot Out Competitie 2012

Alliance heeft er een traditie bij ! Zondag jl traden meer dan 50 jeugdleden aan om tegen 4 keepers te strijden in een 1-op-1 gevecht voor de goal. Onder professioneel leiding van enkele oudere Jeugdleden werden alle deelnemers voorbereid op die alles bepalende 8 seconden in de cirkel. De goalies
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
29

Ereleden om te koesteren

Het Haarlems Dagblad besteedde op zaterdag 29 september extra aandacht aan een bijzondere groep ereleden van Alliance. Anneke van Door, Marijke Olthoff en Ineke Bekkers werden geportretteerd in een mooi interview ter gelegenheid van de 85ste verjaardag van MHC Alliance. Klik hier om het hele
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
28

Bitjes!

De bitjes zijn binnen. Ze kunnen afgehaald worden op Alliance: dinsdag tussen 16.00-17.00 en donderdag van 20.00-21.30. Mocht het nu echt niet lukken dan te komen, mail dan naar [email protected].    
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
27

Wedstrijdverslag Weesp H1 - Alliance H1 (23 september)

Na een overtuigende overwinning op Haarlem, richtten wij ons afgelopen zondag op de derde wedstrijd van het seizoen: uit tegen Weesp. Met volle moed en hoofd in de wolken stapten wij in de auto richting Hilversum. Eenmaal aangekomen, kwam het bericht dat wij twee zieken hadden binnen ons team en
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
26

Verjaardagsfeest MHC Alliance zondag 30 september a.s.

Alliance 85 jaar: Van Vessem bakt mega-verjaardagstaart en Wesley Klein komt zingen    Op zondag 30 september a.s. vieren we onze verjaardag! We - Alliance - zijn dan officieel 85 jaar oud. En nog steeds spelen we de sterren van de hemel! Zondag hebben we voor jong en oud,
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
24

Dames 1 in de Overgangsklasse: verslag van twee wedstrijden

De afgelopen  twee weken had Dames 1 zich als doel gesteld minimaal vier punten te pakken in wedstrijden tegen Zwolle en  Wageningen. Dat bleek toch een moeilijke opgave.   Door Petra Fischerova   Zwolle Dames 1 - Alliance Dames 1 (16 september)   Op 16
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
18

Hockey in de Elsevier

6 pagina's over hockey vind je in de Elsevier nr 37. Een uitgebreid hoofdartikel over onze eigen sport, met inkijkjes bij diverse families en verenigingen. Veel herkenning van hoe 't was, hoe 't is en hoe 't wordt. Klik hier om t hele artikel te downloaden en te lezen

Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
17

Heren 1-Spandersbosch H1 (uitwedstrijd van 9 september)

Begin van het seizoen en dus zijn alle ogen gericht op Heren 1, afgelopen seizoen gedegradeerd naar de tweede klasse en nu met volle moed en veel vertrouwen op weg naar de wederkeer in de eerste klasse. Met drie nieuwe spelers: Leo de Wolf, Hendrik Wolleswinkel en Jasper Waasdorpf, is
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
17

Heren 1 Alliance – Heren 1 Haarlem (verslag van 16 september)

Gisteren stond de wedstrijd Alliance H1 tegen Haarlem H1 op het programma. Een heerlijke derby als u het mij vraagt. Hoewel vorig seizoen totaal anders was, was het  stiekem best een spannende dag. Tijdens de voorbereiding hebben we ontzettend hard gewerkt. We hebben wedstrijden gewonnen
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
14

Alliance Dames 1 - Cartouche Dames 1 : 2-1!!

Afgelopen zondag kregen wij weer een kans om ons zelf te testen in Overgangsklasse. Dit keer mochten we gaan strijden tegen mede promoverende Cartouche. Na hele week hard trainen was er tijd om ons zelf te gaan belonen met tenminste wat goed hockey en eventueel wat punten.  Het weer was dit
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
13

Mijn Team en Mijn Alliance

Bij de start van het seizoen is t altijd wee even zoeken naar je teaminformatie, mailadressen, telefoonnummers, trainingen etc. Deze zaken hebben we bij Alliance allemaal achter de login geplaatst zodat alleen leden die informatie kunnen zien. Tja en dan ben je ingelogd en vraag je je af hoe t dan
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
10

Hockeyballen gezocht !!!

Ook dit jaar zijn er weer nieuwe hockeyballen besteld door de materialencommissie. We zullen op korte termijn een oplossing bedenken om de diverse trainers te voorzien van ruim voldoende hockeyballen. Feit blijft dat er ballen stuk gaan, verdwijnen in de bosjes of per abuis in een hockeytas !!
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
7

Wedstrijdverslag Rood Wit-Alliance 7-1

De eerste wedstrijd in de Overgangsklasse zit er op. Heel fijn en belangrijk! Hoezo belangrijk? Nu weten we hoe Overgangsklasse hockey er uitziet en hoe die voelt. Hoe die voelt??? Denken jullie zeker: 'wat bedoelt die Petra nou weer?' Ik moet jullie vertellen, het is echt een verschil hoor. Na
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
5

Bitjes & Nopjes: Sport en spel voor kinderen in Groep 1,2 en 3

Voetbalvereniging RCH en hockeyvereniging MHC Alliance hebben samen vorig seizoen het initiatief genomen een nieuw sportprogramma te organiseren, Bitjes & Nopjes, voor kinderen van Groep 1/2/3 (leeftijd 5/6/7). Het bleek een groot succes, daarom gaat in seizoen 2012-2013 weer Bitjes &
Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
29

BERICHT VAN DAMES 1

Het is weer zo ver. Ons seizoen in Overgangsklasse gaat beginnen. Na een voorbereiding van bijna een maand, waarin we een aantal oefenwedstrijden speelden, veel hebben getraind, nog meer video's hebben bekeken, tactische besprekingen hebben gevoerd en een heel succesvol teamuitje hebben gehad,
Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
28

Bitjes happen!!!

Op donderdag 6 september biedt Alliance de mogelijkheid om bitjes te happen. De medewerkers van Sport Preventie Tand Letsel zijn er vanaf 18.30 uur. Aanmelding is gewenst.   De gegevens op een rijtje   Aanmelding     : 
Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
28

Lustrum en openingsfeest 30 september

WELKOM TERUG!
Nog een paar dagen en dan beginnen de reguliere trainingen weer en  gaan we ons voorbereiden op de competitie. De veteranen vangen zondag a.s. aan met een volgeboekt FRIENDSHIP TOERNOOI. Voor alle teams zijn er de komende weken diverse oefenwedstrijden geregeld zodat
Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
24

Keeperstassen seizoen 2012/2013

De tassen met keeperspullen voor het nieuwe seizoen 2012/2013 staan weer klaar in de bovenzaal van het clubhuis.Deze kunnen (voor zover niet al opgehaald of door de vaste keepers in eigen beheer gehouden) op de volgende data en tijden worden opgehaald:   Maandag 3 september
Lees meer

Heel Alliance !!
Jul
27

Trainingsschema seizoen 2012-2013

Het (voorlopig) trainingsschema seizoen 2012-2013 is gereed en te vinden achter jouw persoonlijke inlog of onder Actueel --> alle trainingen.

In de bijlage de toelichting op dit trainingsschema en andere belangrijke informatie. Lees deze brief graag aandachtig door.
Lees meer

Heel Alliance !!
Jul
27

Oud-Alliancer Nettie Wiezer overleden

Zondag bereikte ons het droevige bericht dat Nettie Wiezer – al geruime tijd ziek – is overleden. Wij herinneren ons Nettie als een sportieve, enthousiaste speelster, die vanaf het eerste uur van de oldtimers in 1971 jarenlang met veel plezier in het A-team heeft gespeeld.
Lees meer

Heel Alliance !!
Jul
7

6 speelsters Alliance door naar Districtsselectie NH

Ook dit jaar hebben er weer een aantal spelers van Alliance meegedaan met de selectietrainingen voor het Noord-Hollands. Na 2 avonden hard trainen met de 80 beste spelers van het district zijn er 6 speelsters van Alliance gekozen tot de beste 25 spelers binnen hun leeftijdscategorie.

Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
23

Teamindelingen bekend

In de afgelopen weken is er bijzonder hard gewerkt door alle Categorieleiders, AHA-commissie, Blokcoördinatoren en LISA-commissie om de nieuwe teamindelingen voor het nieuwe seizoen te maken. Jij bent natuurlijk bijzonder benieuwd in welk team je bent geplaatst ! Lees onderstaande informatie eerst
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
19

Foto's Slotdag

De jaarlijkse slotdag was weer een groot festijn voor jong en oud. Vele nieuwe leden mochten genieten van de Aspiranten-clinics van Dames 1. De C & D - jeugd kreeg een 'hockey-lesje' van te toppers uit Heren 1 ! Maar ook alle kampioenen uit de zaal en van 't veld werden door de AHA-commissie in
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
19

Alliance Slotdag 2012!

Beste Supporters, ouders en allen die Alliance een warm hart toedragen, Wat een schitterende dag de Alliance Slotdag 2012 Iedereen die erbij was om er een succes van te maken door te helpen organiseren, hand- en spandiensten te verrichten, of juist door er te ZIJN: hartelijk dank!

Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
13

And the winner is........ (Clinic voor t mooiste spandoek)

Wij zijn alle supporters gedurende het seizoen, maar vooral bij de playoffs, ontzettend dankbaar. Het is hartstikke leuk om te zien dat iedereen zo betrokken is het hele seizoen.
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
12

SLOTFEEST EN BBQ

SLOTFEEST EN BBQ  - Op 16 juni luiden we het seizoen uit met allerlei activiteiten voor iedereen. Clinics, wedstrijd Dames 1 tegen oud-spelers uit dit team, kampioenenhuldiging, bekende artiest, DJ, BBQ; kortom: gezelligheid!
 
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
10

SUPPORTERS : BEDANKT!!!!

Wat en seizoen hebben wij achter de rug zeg. Drie weken voor het einde van de competitie al kampioen geworden, rond de zelfde periode ons plekje in Play offs verzekert.  
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
9

Topevenement voor C- en D teams

Op  zaterdag 16 juni a.s. nodigen we jullie van harte uit om deel te nemen aan een Bovenlander en Bovenlander Clinic! Hoofdklassespelers zullen je in samenwerking met onze eigen Heren 1 voorzien van tips and tricks, een paar uur heerlijk hockey in het ABNAMRO Funpark, uitleg over de
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
9

Dames 1 bereikt Overgangsklasse

Dames 1 van Alliance heeft de Overgangsklasse bereikt in een zinderende wedstrijd tegen de Dames 1 van MHC Oss. Met een 1-2 overwinning bleken onze Dames te sterk voor de Ex-Overgangsklassers uit Oss. Meiden Enorm Gefeliciteerd namens heel Alliance

Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
9

D_Districtskampioenschappen

Een winderige zaterdag op Alliance. De beste acht D-teams uit ons District staan klaar voor de start. In 2 x 4 kruisfinales spelen ze om het Districtskampioenschap bij de D-jeugd. Bij de Meisjes spelen Bloemendaal MD1, Amsterdam MD1, Pinoke MD1 en HBS MD1 tegen elkaar. De Jongenspoule wordt gevormd
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
4

Gezocht: woonruimte voor trainer/coach in Heemstede eo

Alliance is op zoek naar woonruimte in Heemstede of de directe omgeving voor een recentelijk aangetrokken trainer/coach uit Spanje. Hij is op zoek naar passende woonruimte voor hemzelf, zijn vrouw en een kind jonger dan een jaar. Hierbij denken wij aan een appartement (woonkamer, keuken,
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
4

JA3 Kampioen

Afgelopen zaterdag werd JA3 kampioen. Een prachtige prestatie in een heel bewogen jaar. Bijna iedereen zal zich immers kunnen herinneren dat JA3 dit jaar werd getroffen door het plotselinge overlijden van keeper Bob Mok. Het heeft op JA3 én op Alliance grote indruk gemaakt.

Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
4

Dames 1 - wint Play Off ronde 1 tegen Oss

Een bloedstollend wedstrijd ! In een zinderende shoot-out ronde beslisten Nicole Oud en Alexandra Spoelder de strijd om de winst in de 1e wedstrijd tussen MHC Alliance Dames 1 en MHC Oss Dames 1. De wedstrijd leek aanvankelijk zich ten gunste van Alliance te ontwikkelen door een snelle voorsprong
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
30

Inleveren Keepermaterialen

Het hockeyseizoen zit er weer zo goed als op en de materiaalcommissie wil graag de uitgeleende keeperspullen controleren en innemen. De vaste keepers kunnen de spullen in eigen beheer houden en per mail doorgeven of er onderdelen vervangen moeten worden. Hiervoor zal dan een afspraak gemaakt
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
27

Kampioenen 2011-2012

De kampioenen voor het hockeyseizoen 2011-2012 zijn BIJNA allemaal bekend. Met nog enkele wedstrijden te gaan (inhaal en competitie) is het voor een aantal teams nog heel spannend!

Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
24

Na Helmond komt Oss!

Onze Dames 1 hebben zich gisteravond als leeuwinnen geweerd in Helmond maar verloren net als afgelopen zondag met 6-4. In een zinderend en drijfnat duel was Helmond uiteindelijk net het sterkst. We moeten  Helmond dus feliciteren met twee knappe overwinningen.   Voor onze dames kwam
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
23

Dames 1 op naar Oss!

23 Mei, stromende regen, kletterend onweer in HELmond. Half Alliance lijkt te zijn toegestroomd. Dikke rijen supporters uit "t westen". KEIbedankt mensen!   Vlak na aanvang 1-0 voor ons, waarna de gelijkmaker snel volgde. Toen met 1-3 de kleedkamer in, eruit komen met opgeheven hoofd en
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
22

De beslissing valt morgen

Woensdag 23 mei 20.30 uur spelen beide teams de 3e wedstrijd in de Best of Three-serie. Bij winst door MHC Alliance plaatst Alliance zich direct voor de Overgangsklasse. Beide verlies zal Alliance zich nog kunnen plaatsen in een nieuwe reeks van wedstrijden tegen de nr 7 van de Overgangsklasse.
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
22

Playoffs Alliance Dames 1, 1 team, 1 doel

Er waren eens 16 hele verschillende speelsters. Hiervoor breng ik u terug naar het jaar 2011. Het jaar waarin men dacht dat het rustige hockeyseizoen kon gaan beginnen. De ene blond haar en de ander een donkere bos krullen of een boblijn. De ene wilde een ginger, maar een ander een bruinharige
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
19

dames 1 wint 1e wedstrijd in play off

Dames 1 wint in een zinderende wedstrijd de eerste wedstrijd in de play offs tegen Helmond. 2-1 door doelpunten van Joell Ketting en Dominique Loohuis voor Alliance en Fleur vd Meijs voor Helmond. Morgen de return in Helmond. Komt allen kijken! De bus vertrekt om 1000 uur verzamelen om 0945 op de
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
14

Echte mooie foto's

Op onze website (achter de login) staan in de fotohoek weer mooie foto's voor je klaar van het kampioenschap van Dames 1, het D-feest en het C-feest. Login met lidnummer en wachtwoord en kijk je ogen uit........Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
14

ALLIANCE Dames 1 - Qui Vive 3-1: op naar de play offs!

Afgelopen zondag stond de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma. Tegen Qui Vive, uithoorn, dus niet uit hoorn, maar uithoorn. Alliance won met 3-1. 1-1 Was de ruststand, 3-1 de eindstand. Ach wat zal ik van die wedstrijd zeggen? Qui vive was al gedegradeerd. Wij waren al
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
12

UITSLAG GROTE CLUB AKTIE 2011 - 2012

De uitslag van de Grote Club Aktie 2011 - 2012 is bekend. De jeugd van Alliance heeft maar liefst 2300 loten verkocht en dat heeft de club meer dan € 5.000 opgeleverd. Bravo ! Het geld zal o.a. worden gebruikt om nieuwe trainingsmaterialen aan te schaffen.
 
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
7

Thema ochtend Sportiviteit & Respect

A.s. Zaterdag 12 mei vind er op Alliance iets bijzonders plaats! In het kader van Sport Sportief heeft de Fairplay commissie een thema ochtend georganiseerd van 10.00 tot 14.00, met lezingen over Sportiviteit en Respect op en met name rond de velden. Onze gastspreekster is Tischa Neve. Zij gaat in
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
6

16 juni Slotdag Alliance

Vooraankondiging - 16 juni Clinics, Huldiging kampioenen. slotfeest ! Op zaterdag 16 juni aanstaande is alweer het einde van een heerlijk hockeyseizoen.
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
26

Dank!

Dank wil ik graag uitspreken naar de vele Alliancers waarmee ik de afgelopen jaren heb mogen samenwerken. Op het gevaar af dat ik iemand vergeet (waarvoor alvast mijn excuses) dank ik in het bijzonder de Verenigingscoördinator, Categorieleiders, Zaalhockeycommissie en alle trainers en coaches
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
25

Dames 1 op weg naar kampioenschap!

4 jaar geleden belandden Dames1, na een moeilijk jaar, in de 1e klasse en sindsdien werken wij keihard aan onze terugkeer in de overgangsklasse. Na de overwinning op  VVV een paar weken geleden is duidelijk geworden dat we play offs gaan spelen en ook het kampioenschap in de 1e klasse
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
18

Clubcompetitie 2011-2012

Het wordt bijzonder spannend in onze jaarlijkse Clubcompetitie. Op dit moment (18 april) staat Dames Veteranen C met stip op de eerste plaats met een prachtige score van 90% gewonnen wedstrijden ! Kort daarachter onze Dames 1 en Meisjes D7 elk met 85% gewonnen wedstrijden. De top 10 is als volgt :
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
15

Sleutels kwijt ?

Ik weet niet zo goed wanneer ik mijn sleutels voor het laatst gehad heb en of ze in huis liggen of dat ik ze echt kwijt ben. ......Echter nu ben ik ook mijn werkbos kwijt en ik kan hem echt niet meer vinden!...... Ik weet niet meer wat ik er mee gedaan heb....... Gisteren ben ik met sleutels
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
3

Opzegging lidmaatschap

Opzegging van het lidmaatschap dient uiterlijk voor 1 mei voorafgaande aan het nieuwe seizoen plaats te vinden. Waarom? Alliance moet vroegtijdig de opgave van het aantal teams aan de KNHB doorgeven voor het seizoen 2012-2013. Maar ook het juiste aantal (betaalde) trainers en coaches van onze 11-,
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
3

Fest fuer Freiwillige am 20. April

Vrijdagavond 20 april ist es wieder soweit! Dann geht es los bij Alliance voor alle mensen die zich geheel vrijwillig inzetten voor unsere Super Verein.

Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
2

JA3 wint KNHB Sportiviteit en Respect prijs

De KNHB heeft deze zaterdag aan Alliance JA3 en Hurley JA4 de Sportiviteit en Respect prijs toegekend. De reden hiervoor is de bijzondere wijze waarop beide teams zijn omgegaan met het onverwachte overlijden van Alliance Keeper Bob Mok. Zoals bekend hadden beide teams op 10 maart tegen elkaar
Lees meer

Heel Alliance !!
Apr
1

Parkeren bij Alliance: neem het niet te ruim!

Op woensdagmiddag is het altijd een komen en gaan van ouders. Gelukkig hebben we veel extra parkeerruimte erbij gekregen. Maar laten we daar wel goed mee omgaan. Deze foto is van afgelopen woensdag. Toch zonde van de parkeerplekken die zo niet gebruikt konden worden....

Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
29

Boerka verbod treft ook keepers van Alliance

Afgelopen woensdag zijn twee Alliance jeugdkeepers gewaarschuwd vanwege het dragen van hun helm buiten de hockeyvelden. Volgens de Heemsteedse politie is het dragen van de helm buiten de hockeyvelden in strijd met het zojuist ingevoerde boerka verbod.   Het bestuur is uiterst
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
28

Volvo-4Nations jeugdtoernooi bij Rood-Wit

De nationale A- en B-jeugdhockeyers van Nederland, Engeland, Duitsland en Spanje strijden tijdens het komende Paasweekend om de Volvo 4-Nations Cup. Het vierlandenjeugdtoernooi wordt gespeeld van vrijdag 6 tot en met maandag 9 april op de velden van hockeyclub Rood-Wit aan de Zwaluwenweg in
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
22

Nieuwe Kiss + Ride zone actief

Deze week is naast ons clubhuis de nieuwe Kiss + Ride zone actief. Graarg vestigen wij jullie aller aandacht op de spelregels rondom deze zone :

Wat is een 'Kiss + Ride'-zone ?
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
19

Alliance op Facebook

Deze maand heeft de de bedrijf- en clubpagina van MHC Alliance een zgn timeline gekregen. Hiermee zijn de Facebook pagina's veel overzichtelijker geworden. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om de pagina veel meer 'van Alliance' te maken. De grote coverfoto (zie afbeelding) is daar een
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
19

Hockeyles voor volwassenen

Zondag 25 maart van 10.30 tot 11.30 start op Alliance een wel heel bijzondere training. We beginnen met het geven van hockeyles voor volwassenen. Let wel: voor onervaren volwassenen (m/v). Onder leiding van Priscilla Bos (CIOS/ALO) en Lois Wieser (ex-Dames 1 / trimhockeytraining)
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
16

Alliance Steunt Sport Enpowerment Foundation SEF

In het jaarverslag van de Materiaal-Commissie over afgelopen seizoen is melding gemaakt van het feit dat er voor overtollige materialen een bestemming  gezocht en gevonden is in diverse (buitenlandse) projecten. Het gaat om een initiatief van een aantal (CIOS) studenten die de Sport
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
13

Wij zoeken vrijwilligers voor het C-Paastoernooi

Om het paastoernooi van deze omvang goed te laten verlopen zijn er veel vrijwilligers nodig. Wat is er allemaal te doen op zaterdag:·
tenten opbouwen (fietsen wegzetten);· Picknick tafels/banken uitklappen en op plek zetten;· Vlaggen ophangen en gezellig maken. 
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
13

Storing LISA en Mijn Team

Door een grote storing bij SportLink (IT-provider van de KNHB) ondervinden wij momenteel ernstige hinder in de databases van LISA en Mijn Team. Een en ander betekent dat vele zaken in Mijn Team (zoals presentie, taken) maar ook de Arbitrage Module in LISA slechts gevuld zijn t/m 25 maart a.s.
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
12

T'Dansant zondag 18 maart

We zijn er allemaal weer een beetje aangewend om opnieuw te schitteren op het hockeyveld en nu wordt het tijd om te laten zien dat we ook allemaal wel van een feestje houden! Daarom hebben wij een gezellige T'dansant georganiseerd aanstaande zondag. De weersverwachtingen zijn goed, het
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
11

Terugblik van de voorzitter

Terugblik van de voorzitter   Afgelopen week hebben we afscheid genomen van onze jeugdspeler Bob Mok. Bob was een keeper pur sang: vrolijk, cool en rustig. Afgelopen zaterdag hebben we hem herdacht met een minuut stilte in aanwezigheid van zijn vader, broer en het voltallige JA3 team.
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
8

1 minuut stilte voor Bob

In verband met het overlijden van Bob Mok zal as zaterdag 10 maart om precies 13:00 uur, Bob worden herdacht met één minuut stilte. Veld 3 waarop onze keeper Bob om 13:00 uur met zijn JA3 team zou hebben gespeeld blijft dan leeg. Het bestuur verzoekt eenieder op Alliance hiermee
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
6

Afscheid van Bob

Afscheid van Bob
Op donderdag 8 maart kan je afscheid nemen van Bob om 12.00 uur in de Oude Kerk aan het Wilhelminaplein 12 te Heemstede. Aansluitend vindt de begrafenis plaats op de begraafplaats aan de Herfstlaan 3, om 13.30 uur. Daarna is er gelegenheid tot condoleance.

Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
2

In Memoriam Bob Mok

Vandaag, vrijdag 2 maart 2012 bereikte ons een verschrikkelijk bericht. Bob Mok, jeugdlid en keeper van onze Jongens A3 is bij een noodlottig ongeval tijdens het snowboarden om het leven gekomen. Wij zijn allemaal enorm geschrokken en in diepe rouw. Wij leven mee met de ouders, broer, zus, familie
Lees meer

Heel Alliance !!
Maa
1

Alliance Steunt Spieren voor Spieren

Hockeyers staan er om bekend, dat ze ook vaak van een mooi potje golf houden en intensief betrokken zijn bij goede doelen! Lees hieronder het initiatief van Golfclub Spaarnwoude om het Guiness Book of Records te halen. Wil jij je ook inzetten voor dit goede doel (Spieren voor Spieren) of vindt je
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
22

Met Dames 1 mee naar Catania (Sicilië)

Andre Morees: "Hoe overleef ik een teamreis naar Italie met 19 vrouwen?”
 
Begin januari ging het team weer met z’n allen op weg naar Alliance om daar de nodige looptrainingen te krijgen. Onder leiding van de o zo strenge mevrouw van ‘t Hoff, werden de buik- been- en
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
20

JD1.2 kampioen in de zaal

Vorige week waren we al kampioen, maar deze week bleek dat we dat ook ongeslagen zijn geworden. Een fantastische prestatie van deze eerste- en tweedejaars D combinatie. We scoorden 64 keer en kregen er slechts 16 tegen. Geniet allemaal lekker van de vakantie, daarna gaan we weer lekker buiten
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
20

Reanimatie- en AED-cursus (NB: gewijzigde data!!!)

Ook dit jaar organiseert de Medische Commissie de Reanimatie- en AED (= automatische externe defibrillator) -cursus. Mark Schelvis geeft met veel enthousiasme de training met oefenpoppen in de bovenzaal van het clubhuis en alle leden worden uitgenodigd deel te nemen.   Wanneer
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
20

Succes voor de Jongens D in de zaal

De Jongens D zijn zeer succesvol geweest in de zaal:
- JD1 kampioen in de topklasse (en 3e op het districtskampioenschap)
- JD1.2 kampioen in de 2e klasse
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
19

MC5 Zaalhockeykampioen!

Wat was het superspannend deze competitie. Op de allerlaatste speeldag stonden we nog gelijk met AMVJ en moesten we tegen elkaar spelen. De meiden waren nerveus, maar hadden er heel veel zin in. Ze speelden een hele goede wedstrijd, met mooi combinatiespel en versloegen de concurrent met maar
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
16

Topdrukte aanstaande zondag op Alliance (19/02)

Terwijl in het Zuiden de feestneuzen worden opgezet, wordt op Alliance komende zondag een complete competitieronde in de 18+ senioren-competitie afgewerkt.
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
10

Nationale Hockey- en Keepersdag

Eindelijk is het zover: de zaal wordt verruilt voor het kunstgras. Om het buitenseizoen goed te hervatten is op Laren de Nationale Hockey- en Keepersdag. Zaterdag 25 februari staan onze trainers weer te popelen om er met jou een geweldige dag van te maken. Deze dag komen een aantal grote
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
8

D1zaal - zondag 12 feb play-outs

Aanstaande zondag speelt Dames 1 zaal play-outs voor een plek in de Topklasse. Ze kunnen uw steun hard gebruiken. Na een mooi zaalseizoen is het op doelsaldo (1 doelpunt) net niet gelukt voor lijfsbehoud te zorgen, waardoor er een play-out wedstrijd aan te pas moet komen om ook volgend seizoen weer
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
8

MA1, MB1 en JD1 presteren op DK-zaal

Afgelopen weekend werden de Districtskampioenschappen zaal gespeeld. Op zaterdag in Sporthallen Zuid hebben de meiden van de A1 en de B1 als leeuwen gevochten en laten zien dat ze wederom bij de top van de zaalhockeyteams van Noord-Holland horen. Een 3e respectievelijk 2e plek van Noord-Holland was
Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
7

Alle VELDwedstrijden afgelast - 11 & 12 feb

Voor a.s. weekeinde zijn alle veldwedstrijden in de MidWinterCompetitie door het District Noord-Holland en het District Zuid-Holland afgelast i.v.m. de slechte conditie van de velden (sneeuw, ijs en vorst in de grond)

Lees meer

Heel Alliance !!
Feb
1

Doe mee aan de Reanimatie- en AED-cursus of volg de herhalingscursus!

Ook dit jaar organiseert de Medische Commissie de Reanimatie- en AED (=automatische externe defibrillator)-cursus. Mark Schelvis geeft met veel enthousiasme de training met oefenpoppen in de bovenzaal van het clubhuis en alle leden worden uitgenodigd deel te nemen.
Lees meer

Heel Alliance !!
Jan
31

Drie teams naar Districtskampioenschappen Zaalhockey!

 Onze MA1, MB1 en JD1 hebben zich na een spannende zaalcompetitie afgelopen zaterdag geplaatst voor de Districtskampioenschappen. De winnaars plaatsen zich voor de Landskampioenschappen. Van harte gefeliciteerd en heel veel succes allemaal aanstaande weekend! In de bijlage
Lees meer

Heel Alliance !!
Jan
30

Wie-o-wie is er creatief….

Wie-o-wie is er creatief….…..en kan de club helpen bij het ontwerpen van een paar flyers voor het aanprijzen van teamsponsoring voor onze club?
[email protected]

Lees meer

Heel Alliance !!
Jan
28

Hockey Republic Ruimt Op !

In de komende weken houdt Hockey Republic grootste seizoensopruiming. Kortingen lopen op tot wel 70% !! Dus ga snel even langs op de Wagenweg en zie of er iets van je gading bij is ! OP = OP


Lees meer

Heel Alliance !!
Jan
24

Belangrijke Zaalhockey-evenementen

De komende weken staan de volgende zaalhockeyevenementen op het programma die zeer de moeite waard zijn om te bezoeken:   29 januari 2012, Sporthallen Zuid Amsterdam
Districtskampioenschappen Senioren Topklasse Dames en Heren en Senioren Reserve Topklasse Dames en Heren
Lees meer

Heel Alliance !!
Jan
14

DWF-Digitaal Wedstrijd Formulier

Ook in de MidWinterCompetitie worden alle wedstrijden van de Jongste Jeugd in ons District Noord-Holland digitaal afgehandeld. Wij verzoeken alle coaches zich altijd vooraf te melden bij de wedstrijdtafel van de ontvangende vereniging. Na afloop van de wedstrijd zitten beide coaches samen om dan
Lees meer

Heel Alliance !!
Dec
23

Dames 1 wenst je...

Dames 1 wenst alle supporters en sponsoren hele fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en sportief 2012!

Lees meer

Heel Alliance !!
Dec
13

Prestaties & Clubcompetitie

Wil je alles weten van onze clubprestaties, klik dan ook eens op de knop 'Actueel' en vervolgens op "Clubstatistieken". Staat jouw team in de top 10 ? Stuur dan en teamfoto met je telefoonnummer naar [email protected] en wij maken een interview met jouw team en publiceren een 'special' rondom
Lees meer

Heel Alliance !!
Dec
13

Slecht weer ???? - afgelast J/N ???

Voor de komende periode zal er vast wel weer slecht weer worden voorspeld (vorst, sneeuw, hagel, regen). Dit kan betekenen, dat het mogelijk is dat er trainingen en/of wedstrijden worden afgelast. Aangezien het van plaats tot plaats sterk kan variëren is het belangrijk om goed te kijken/lezen of je
Lees meer

Heel Alliance !!
Dec
8

December storm slaat toe

Gisteren heeft de december-storm hard toegeslagen op ons veld 2. Bij een kleine wervelwind werd het dak van een van onze dug-outs weggeblazen. Enkele schuilende trimsters konden nog net het vege lijf redden. Gelukkig raakte niemand gewond, maar de schrik zat er aardig in !Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
30

SINTERKLAAS EN DAMES 1

Sinterklaas kon afgelopen zondag niet bij de wedstrijd aanwezig zijn en hierdoor kon Piet niet met de stoomboot komen dus hij kwam met de trein.
Piet en Sint hadden telefonisch contact, want de Sint was door het dak heen gezakt.
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
24

IJsseloever – Alliance

Mist, mist en nog eens mist tijdens de wedstrijd.
Na een gelijkspel tegen Gooische en een goede trainingsweek achter de rug was het tijd voor IJsseloever. We begonnen voor de tweede keer met het nieuwe systeem dat vorige week in ons voordeel werkte.
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
24

Marga Gerichhausen benoemd tot Lid van Verdienste!

Woensdagavond is op de Algemene Ledenvergadering Marga Gerichhausen benoemd tot Lid van Verdienste van de vereniging. Marga is afgetreden als lid van het bestuur, na zes intensieve jaren, waarvan de laatste drie jaar in de rol van secretaris. Marga begon haar Alliance loopbaan binnen de arbitrage
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
21

DAMES 1 bovenaan!

Dames 1 Alliance, die nu alweer drie jaar terug knokt voor die verdiende klasse.
Zij hebben de Piet en Sint beloofd hun dit jaar met de Playoffs te gaan verrassen.
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
20

Algemene Leden Vergadering - 23 november a.s.

Het bestuur nodigt alle leden, ere-leden, leden van verdienste, ouders van jeugdleden en commissieleden van harte uit om op woensdag 23 november 2011 de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (‘ALV’) bij te wonen. In de jaarlijkse ALV legt het bestuur verantwoording af over het verenigingsjaar
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
16

Alliance H1 – Gooische H1: drie punten!

Wat was het een heerlijke dag! Uitstekend hockeyweer. Voor de toeschouwers die zondag weer in groten getale aanwezig waren, was het wellicht een beetje fris, maar gelukkig liet de zon zich van zijn beste kant zien waardoor het toch nog wel redelijk vertoeven was langs de velden aan de
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
15

Dames 1 pakt punten - Alliance – Gooische 2-1

Er stond een topper op het programma! Alliance dames 1 moest aantreden tegen Gooische, de koploper. En om de druk nog wat extra op te voeren hadden we voor de zekerheid de sponsoren ook uitgenodigd. Een volgepakt huis, een bubbel na de wedstrijd, kortom een goede ambiance.
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
15

Alliance-code voor Sportief gedrag

Bij Alliance :
hockeyen we vooral voor ons plezier, niet alleen voor de punten. hockeyen we met onze stick, niet met onze mond, voeten, benen of ellebogen. respecteren we de scheidsrechters, zonder hen is er geen wedstrijd. zijn we blij met de tegenstanders, zonder hen geen leuke
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
11

Alliance Heren 1- USHC Heren 1

USHC (Utrechtse Studenten Hockey Club), dat was de tegenstander van afgelopen zondag. De dag begon niet al te goed doordat een deel van het team te laat kwam. Met dank aan USHC werd de wedstrijd later begonnen. Tijdens de afgelopen trainingsweek ging het over de wil om te winnen. Dit werd ook
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
10

D1 & H1 + The Dansant


Op zondag 13 november spelen Dames 1 en heren 1 thuiswedstrijden. Onze dames en heren kunnen de aanmoediging en support heel goed gebruiken: Dames 1 omdat ze zo ontzettend graag bovenaan willen komen te staan en heren 1 omdat ze zo hard werken om een stevige positie
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
8

EHBO & Hockey

Maandag 31 oktober jl werd door de Medi-cie voor de 2e keer een cursus verzorgd voor trainers, coaches en ouders rondom het thema EHBO & Hockey. De avond was bijzonder informatief en werd door velen als erg nuttig en handig gekwalificeerd. De presentatie is in de bijlage bijgevoegd en is voor
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
7

Drie punten op de achterbank terug!

Wieger Wiese heeft u vorige week uitgebreid vertelt over de wintertijd en hoe dat in zijn werk gaat. Maar is toentertijd helemaal vergeten te vertellen over wat er naast de discussie van de A-leeftijd nog meer plaats vindt. Namelijk dat sinds 2005 in de nacht dat de klok teruggezet
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
7

Waar staan toch de gevonden voorwerpen?

Ben je iets kwijtgeraakt of vergeten op Alliance? Kijk eens bij de gevonden voorwerpen (onder 'Actueel' in het zwarte blokje op de site of via deze link).   Als jouw kledingstuk, bitje of stick erbij staat, neem dan contact op met Naud of Ellen Janssen 023-5580503. Voor één
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
4

Alliance shirts weer niet kleurvast....

Vandaag kregen wij te horen dat helaas is gebleken dat de nieuwe lichting Alliance shirts van Hockey Republic weer het risico lopen om bij een wasbeurt door te lopen. Graag verwijzen wij u naar Hockey Republic voor de verdere afhandeling.


Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
3

Heren 1 Alliance - Heren 1 Reigers: 1-4

Dat er een hoop kon gebeuren deze week was wel duidelijk. Volgens de ranglijst in de eerste klasse, op de site van de KNHB, kon dit weekend het grote keerpunt van het seizoen zijn. Onder het motto: ‘Je speelt zoals je traint’ Gingen wij allemaal vol zelfvertrouwen de wedstrijd in tegen de
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
1

EEN KWARTIERTJE

Van zaterdag op zondag was het weer eens zover. De wintertijd ging in. En hoe zat dat nou ook alweer? Het zit zo: de wintertijd gaat in op de laatste zondag van oktober. Op zijn vroegst is dat op 25 oktober. Zo was het in 2009, en zo zal het in de toekomst ook weleens weer zo zijn. De klok gaat
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
31

Zaalhockeyseizoen 2011-2012 binnenkort van start!

Vanaf zaterdag 10 december a.s. gaat het zaalhockeyseizoen weer van start. In totaal doen er dit jaar 33 zaalteams mee, waarvan 2 senioren teams, nl. Heren 1 en Dames 1.

Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
31

Hockeyballen G-Stars zoek !!

Wie o wie heeft de tas met hockeyballen van de G-Stars meegenomen of gevonden. We zoeken naar een zwarte HR-tas gevuld met ca 30 roze ballen, speciale ballen voor ons G-Star -team. Geen ballen - geen training- geen wedstrijd !! Heb jij ze gezien of gevonden, stuur dan een mailtje naar
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
28

Heren 1 Alliance - VVV:

Na een week met diepte- en hoogte punten qua hockey was het weer tijd voor de wedstrijd tegen VVV. In het begin was het een saaie en rommelige wedstrijd. Zowel Alliance als VVV wilde in het begin niet teveel weggeven; beide teams hadden moeite met de opbouw.   Eerste
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
26

Kijk eens in de agenda

Hoe laat begon dat feest ook alweer en hoe laat is het eigenlijk afgelopen? Waar wordt de scheidsrechterscursus gehouden? Wanneer is de coachavond voor zaalhockey?   Niet iedereen weet dat al deze zaken helder op een rij staan in de agenda: tijdstippen, locaties en vaak nog extra
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
24

Alliance D1 – VVV D1 4-1

We zijn al weer zeven wedstrijden onderweg. Misschien eens tijd dat uw scribent weer eens van zich laat horen. Hoe staat Alliance dames 1 ervoor? Over zondag 23 oktober kan ik kort zijn. Zondag 23 oktober werd er gewonnen, van VVV, 4-1. Lekker toch. Ja dat is wel lekker. Bij de rust stonden we
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
24

Tabaksrook maakt kinderen hyperactief

Blootstelling aan tabaksrook kan bij veel kinderen tot tien jaar tot gedragsproblemen leiden.
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
23

Zaalhockeytoernooi groot succes

Van de regen- en hagelbuien in de herfstvakantie hebben de deelnemers aan het Alliance zaalhockeytoernooi geen last gehad! Bijna 100 kinderen hebben afgelopen woensdag lekker in de zaal gehockeyd én tussendoor nog even gezwommen. De beste én de laatste van iedere poule kregen een
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
23

EHBO-avond op Alliance op maandag 31 oktober

Er gebeuren tijdens trainingen en wedstrijden nogal eens wat ongevallen. De beslissing die een trainer of coach op zo'n moment neemt, kan erg belangrijk zijn. Omdat Alliance wil dat trainers en coaches in grote lijnen weten wat ze moeten doen in dergelijke situaties, organiseren we een
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
19

Haarlem H1 – Alliance H1: winst!

Na regen komt altijd weer de zon door! Wat een heerlijke zin om het wekelijkse verslag van de wedstrijd mee te openen. Soms is een openingszin zo simpel.   Zandbak Wederom een prima voorbereidingsweek achter de rug. Dit keer in de zandbak ergens achteraan Sportparklaan 8... Want het is
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
19

MHC Alliance C meisjes tegen Rainey Endowed School uit Ulster (Noord Ierland)

Misschien hebben jullie ze wel gezien? Op 12 oktober waren er 3 teams uit Noord Ierland op onze club en speelden elk een vriendschappelijke wedstrijd tegen de MC2, MC7 en MC12.   Supergezellig De sfeer was goed, de Ieren waren erg vriendelijk en anders dan bij andere wedstrijden was het
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
15

C-feest 'Ocean Blue' op 29 oktober!

Op zaterdag 29 oktober vindt het C-feest plaats op Alliance. Het thema is 'Ocean Blue'.   Het feest duurt van 20.00 tot 23.30 uur (de deuren zijn dicht van 20.30 tot 23.00 uur).
Kaartjes kosten €5,-. Elk Alliance-lid mag één introducé meenemen.

Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
14

BITJES AFHALEN!

De bitjes zijn geleverd en kunnen worden afgehaald, hedenavond 13 oktober vanaf 20.30 uur op Alliance en woensdagmorgen 19 oktober bij het zaalhockeytoernooi in Groenendaal (naast Alliance).
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
14

Alliance Heren 1 - Myra H1: 2-4

Afgelopen zondag speelden we tegen koploper Myra. Na het verlies van Shinty en een moeizame trainingsweek, was dit een zware klus.   Aan het begin van de wedstrijd was de concentratie hoog. Myra had duidelijk nog moeite met het veld en daardoor begon Alliance sterker aan de wedstrijd.
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
10

Beslissingswedstrijden zat 15 okt a.s.

Op zaterdag 15 oktober spelen onze MB1 en MC1 beslissingswedstrijden in het A'damse bos voor plaatsing in de Landelijk B reps.  plaatsing in de IDC II.
Meisjes B Topklasse :
Alliance MB1 - Amsterdam MB1 om 12:30 uur op Hurley (Water-20)

Meisjes C Topklasse :
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
10

Zondag 16-10 Sportparklaan afgesloten

I.v.m. de jaarlijkse Heemstede Loop op zondag 16 oktober a.s. zal het vanaf 09.00 uur niet mogelijk zijn om op de Sportparklaan te parkeren (wellicht dat de parkeerterreinen nog wel bereikbaar zijn...) Vanaf 11.00 tot 14.45 uur zal de gehele Sportparklaan zijn afgesloten voor doorgaand verkeer. Wij
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
10

Goed resultaat Jongens D1

Afgelopen zaterdag zijn Jongens D1 ongeslagen, en zelfs met 5 punten voorsprong op Amsterdam JD1, eerste geworden in de voorcompetitie poule. Topklasse!!   Met 20 doelpunten voor en slechts 2 doelpunten tegen, is dit een fantastisch eerste resultaat. Zij gaan dan ook in de
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
9

Thema-avond: “EHBO vaardigheden bij de hockeysport”

Namens de AHA Commissie en de Medische Commissie willen wij trainers & coaches uitnodigen voor de thema-avond “EHBO bij de hockeysport”. Er gebeuren tijdens trainingen en wedstrijden nogal eens wat ongevallen. Alliance vindt het van groot belang dat de trainer/coach in grote lijnen weet wat
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
5

Zondag feestelijke seizoensopening!

Beste leden, ouders en supporters!
Zondag a.s. hebben we weer een feestje te vieren op onze club. Om te beginnen moet het (inmiddels al niet meer zo nieuwe...) seizoen ingeluid worden. Dames 1 speelt thuis, om 12.45 uur en daarna speelt Heren 1 om 14.45 uur. Voor de allerkleinsten hebben
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
5

Kom meisjes B1 zaterdag aanmoedigen!

Door een krappe maar verdiende 3-2-overwinning op Castricum hebben de dames van B1 in ieder geval de Interdistrictscompetitie (IDC) gehaald. Dames, en natuurlijk Sebastiaan, Joelle en manager Irene: van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.   Kans op plek in de
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
4

Vacture KNHB : Manager Verenigingszaken & Competitie

Binnen de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) is een vacature ontstaan door de benoeming van Marijke Fleuren tot voorzitter van de Europese Hockey Federatie. Voor deze vacature is de KNHB op zoek naar een geschikte kandidaat voor de functie van Manager Verenigingszaken & Competitie. De
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
4

Kom jij ook naar KidsPower Alliance in de herfstvakantie?

KidsPower is ook deze herfstvakantie weer aanwezig op Alliance van 17  t/m 19 oktober en 19 t/m 21 oktober! Voor wie KidsPower nog niet kent:  Onze kampen duren 3 dagen, elke dag beginnen we tussen 9.00uur en 9.30uur. In de ochtend gaan we trainen onder leiding van
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
4

G-Stars boeken mooi resultaat!

Afgelopen zaterdag speelden de G-stars op het terrein van HC Mijdrecht de eerste ronde van de G-competitie. Reuze spannend zo voor de eerste keer met het hele team op pad. Ons G-team moest aantreden tegen de Alkmaar/Hoorn-combinatie en daarna tegen HC Bloemendaal.  
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
4

Alliance Herfstvakantie Zaalhockeytoernooi voor C -en D-jeugd

Op woensdag 19 oktober organiseert de Evenementencommissie voor de vijfde keer het Alliance Herfstvakantie Zaalhockeytoernooi voor de C- en D-categorie. Dit jaar vindt het plaats in de zaal van Groenendaal, en het wordt gecombineerd met een uurtje zwemmen.
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
3

Heren 1 Shinty – Heren 1 Alliance: 4-2

Op het moment dat je als team drie in de week aan het trainen bent, een intensieve voorbereiding hebt gehad, hulp krijgt van buitenaf (Albert-Kees Maanenschijn) maak je natuurlijk iedere week weer een stapje. De ene keer een grote, de andere keer een kleine. Gezien de statistieken zou dit
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
2

Sportparklaan afgesloten komende week

Tussen 3 en 9 oktober is de Sportparklaan afgesloten. Er worden 2 vluchtheuvels aangelegd en nieuwe parkeerplaatsen aangebracht. Doorgaand verkeer wordt tijdelijk omgeleid. Het sportpark blijft bereikbaar via de grote parkeerplaatsen.   Kom zoveel mogelijk op de fiets!
Lees meer

Heel Alliance !!
Okt
2

Nooit meer met koude voeten langs de lijn!

Geef je op voor een van de scheidsrechterscursussen!   Het fluiten van de wedstrijd van je zoon of dochter is leuk en zorgt voor meer betrokkenheid. Haal daarom je kaart op een van de scheidsrechterscursussen in oktober.
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
30

Alliance H1- Hilversum H1: 2-3

Na een geflatteerde en ongelukkige uitslag tegen Amstelveen waren we vastbesloten om tegen Hilversum alles te geven. Op een mooie zondag met veel publiek langs de kant waren wij er vol van overtuigd dat we de 3 punten binnen gingen halen. Het mocht helaas niet zo zijn. Toch zit er verbetering in
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
29

Dames 1: derde winst op een rij!!

Afgelopen zondag speelde Dames I tegen Almere tijdens de derde wedstrijd van de competitie. De eerste helft was volledig en compleet voor onze Dames I; Almere kwam in dit deel gewoon niet voor.   De ruststand was 1-0. Kansen creëren was geen probleem, helaas lukte afmaken maar
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
25

Winst bij Meisjes A1!!!

Gisteren heeft Meisjes A1 een goed resultaat behaald! Hoewel tijdens de eerste twee wedstrijden het spel van MA1 nog niet zoals gepland verliep, met als resultaat slechts één punt, werd gisteren winst geboekt.   Afgelopen zaterdag 24 september stond met rood omcirkeld
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
25

Hockeyboekenschrijfster Barbara Scholten komt naar Heemstede

Wie kent niet de boeken 'Hockeyhobbels en kunstgrasknieën' en 'Bikkels en Ballenmeisjes'? Op zaterdag 1 oktober komt de schrijfster van deze meisjeshockey-boeken, Barbara Scholten, naar boekhandel Blokker aan de Binnenweg.   Barbara vertelt over en leest voor uit haar
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
21

BREAKING NEWS : DWF-Digitaal Wedstrijd Formulier

Op de startvergadering van de Jongste Jeugd is besloten dat MHC Alliance zal gaan deelnemen aan het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF). Met ingang van 1 oktober zullen wedstrijden van onze Jongste Jeugd (8D, 8E, 6E en F) digitaal worden afgehandeld via de smartphone als zij spelen tegen RoodWit,
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
20

Bitjes happen woensdag 21 september

Morgenavond, woensdag 21 september van 18.30-21.00, organiseert de Stichting Preventie Tandletsel een hapdag op de hockeyclub. Hockeyers die nog volop aan het wisselen zijn of een beugel dragen, kunnen ook tijdens deze dag een op maat gemaakte beschermer laten vervaardigen. Lees de bijlage voor
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
20

Motoriek-training voor jongste jeugd Alliance

Een goede motoriek is de basis voor een leven lang hockeyplezier. Daarom krijgen de jongste leden van MHC Alliance vanaf a.s. woensdag extra trainingen aangeboden. Met dank aan onze hoofdsponsor ABNAMRO. Waarom?

Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
19

Amstelveen H1-Alliance Heren 1

De spanning van het afgelopen seizoen is nog niet vertrokken of het nieuwe seizoen biedt zich alweer aan. Helaas hebben we afscheid moeten nemen van een aantal belangrijke spelers, maar gelukkig bieden nieuwe spelers zich aan die graag hun steentje bijdragen in de  race van het nieuwe
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
18

Pas op! Leg geen kostbare spullen in de lockers

Wij ontvingen bijgaande tekst van een van onze leden. Helaas worden we ook bij Alliance geconfronteerd met dit soort vervelende zaken.
"Dinsdag 13 september is er tussen 19.30 en 21.00 uur geld gestolen uit de locker van onze dochter die keeperstraining aan het geven was. Het gaas
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
18

Open Dag G-hockey 25 september

Het G-hockeyseizoen is weer begonnen. Het wordt een spannend jaar voor onze Alliance G-stars omdat we voor het eerst meedoen aan de G-competitie. We zijn nog op zoek naar verstandelijk beperkten die het leuk vinden om ook te komen hockeyen.   Plezier staat voorop en de G-trainers
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
17

Alliance Heren 1 - Overbos Heren 1

Na een goede voorbespreking begonnen wij ons voor te bereiden op de wedstrijd. Vlak voordat de wedstrijd zou beginnen, begon het te hozen. We probeerden ons hier niet door af te laten leiden en probeerden de wedstrijd scherp te beginnen. Helaas voor ons was het anders, Overbos begon ook scherp en
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
16

Evenementencommissie zoekt versterking!

De evenementencommissie organiseert elke seizoen één of meerdere evenementen voor elke categorie. De commissie bestaat uit een groep gezellige vrouwen die elk een of meer van die activiteiten voor de rekening neemt. Meestal doen we dat in setjes van 2 personen.   Ook al zijn we de
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
14

Het bestuur feliciteert de LISA cie met de nieuwe beeldschermen

Deze week gaan de nieuwe schermen in het clubhuis live. Het bestuur feliciteert onze LISA commissie hiermee van harte. Misschien is het niet altijd voor iedereen zichtbaar, maar de LISA commissie is een van de meest actieve en vooruitstrevende LISA commissies in Nederland. En daarom hebben wij wél
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
12

Zaalhockey-Cie zoekt nieuw commissie-lid

De zaalhockey-commissie bestaat op dit moment uit vier leden. De commissie is dringend op zoek naar nieuw commissielid voor komend seizoen. Deze oproep is dan ook gericht aan alle betrokkenen bij MHC Alliance die onze club graag voor een beperkte periode per jaar willen helpen.
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
7

Zeer geslaagd Friendshiptoernooi!

Zondag 4 september is op MHC Alliance het Veteranen Friendship toernooi gespeeld. Het toernooi is zeer populair bij teams uit de regio, omdat het een uitstekende voorbereiding biedt op de aanstaande competitie.
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
7

Enthousiaste Dames Woensdag-Trimmers gezocht

Zou je ook wel weer eens een balletje willen slaan, maar is het jaren geleden dat je actief gespeeld hebt, of heb je nog nooit gehockeyd? In beide gevallen ben je van harte welkom!
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
5

JD1 en MD1 pakken prijzen op toernooi Spandersbosch

Afgelopen zaterdag waren onze jongens en meisjes van de D1 erg succesvol op het voorbereidingstoernooi op Spanderbosch. Op deze warme dag werden maar liefst 3 prijzen in de wacht gesleept.
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
1

Oude sport op een modern complex

Beste Alliancers, een warm welkom terug op de club. Welkom ook weer aan de sponsoren die ons zo geweldig ondersteunen. Welkom vooral ook aan alle nieuwe leden die onze gelederen komen versterken. Ik hoop dat Alliance een beetje jullie tweede huis zal worden.
Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
31

Club van 200

Onze club groeit. Met meer dan 1700 leden zijn we inmiddels één van de grootste en snelst groeiende hockeyclubs van Nederland.Om dit allemaal goed te organiseren is veel geld nodig. Gelukkig spreken wij regelmatig met mensen die wat extra’s voor de club zouden willen doen in de vorm van een
Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
27

Uitgifte Keepermateriaal

Op onderstaande data kunnen de keepertassen in de bovenzaal worden afgehaald:

Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
26

G-stars zoeken nieuwe begeleiders en trainers (M/V)

Het G-hockeyteam van Alliance gaat komend seizoen trainen op zaterdagmiddag. Dit vanwege het feit dat onze G-stars gaan deelnemen aan de regionale G-hockey competitie. De verhuizing van zondagochtend naar zaterdagmiddag heeft tot gevolg dat we
Lees meer

Heel Alliance !!
Aug
3

Foto's oefenwedstrijden

De mooiste foto's van de oefenwedstrijden vind je achter de login in onze fotohoek ! kijk ook hieronder voor een beknopt overzicht.


Lees meer

Heel Alliance !!
Jul
24

Beeld 'The Winner Takes It All' op het terras tijdelijk weggehaald

Alliance is bezig om de faciliteiten rondom het clubhuis weer een schoon aanzicht te geven. Dit jaar krijgt het gezichtsbepalende beeld 'The Winner Takes It All' van John Verhagen een opknapbeurt. Het beeld is inmiddels weggehaald en wordt  schoongemaakt,
Lees meer

Heel Alliance !!
Jul
23

Nationale Hockeykampen

Tijdens de vakantie kun je deelnemen aan verschillende hockeykampen. Dat kan bijvoorbeeld bij de KidspPower, Nationale Hockeykampen, Bovenlander & Bovenlander. Er zijn dagkampen, maar ook kampen waar je de hele week kunt blijven slapen.
Lees meer

Heel Alliance !!
Jul
21

Nieuwe spelregels voor komend seizoen

Vanaf het seizoen 2011 – 2012 gelden nieuwe spelregels voor het dragen van maskers en het uitlopen bij strafcorners, en voor het beslissen van kwalificatiewedstrijden.     Maskers voor lijnstoppers bij de strafcorner Met ingang van dit seizoen is nog maar één soort masker
Lees meer

Heel Alliance !!
Jul
12

Herinrichting sportpark van start

De gemeente gaat het sportpark en omgeving aan de Sportparklaan verbeteren. Het sportpark wordt aantrekkelijker en multi-functioneel: zo kunnen ook sporters die niet bij een vereniging zijn aangesloten straks op het sportpark terecht.
Lees meer

Heel Alliance !!
Jul
11

Alliance is Online

Alliance is druk bezig om haar plekje op Facebook, Twitter, Hyves, en LinkedIn te veroveren. Help ons door ons te liken, toe te voegen als vriend, lid te worden van onze groep of door eenvoudig #MHCAlliance toe te voegen aan je hockey berichten. Ben je een expert, koppel dan onze RSS-feeds aan je
Lees meer

Heel Alliance !!
Jul
10

Dames 1 vliegend naar het nieuwe seizoen

Alweer ten einde...we zouden bijna vergeten hoe spannend het begon met de onverwachte kans die zich voordeed om ons te plaatsen voor de overgangsklasse. Hele bussen trokken naar Ede om ons aan te moedigen. Helaas misten we net een strafbal te veel...op het allerlaatste moment.
Lees meer

Heel Alliance !!
Jul
4

sponsorregelingen onder de aandacht

Alliance heeft een 2-tal sponsorregelingen op maat gemaakt. Klik op de voor u van toepassing zijnde button en u kunt de gehele regeling lezen, printen en downloaden


Lees meer

Heel Alliance !!
Jul
4

Alliance Nieuws volgen op de Sociale Media

Alliance maakt flinke stappen op t gebied van Sociale Media. Wil je ook altijd op de hoogte zijn van het laatste Alliance nieuws, klik dan op de onderstaande buttons om ons te blijven volgen. Meld je aan om NIETS te missen
Lees meer

Heel Alliance !!
Jul
4

Oefenwedstrijden voor alle jeugdteams

Op zaterdag 3 september zal er voor alle jeugdteams een oefenwedstrijd worden ingeroosterd (uit of thuis). Op deze wijze proberen we iedereen weer snel met de bal en stick vertrouwd te krijgen zodat de start van de competities ( vanaf zaterdag 10 september) goed zal verlopen. Houd de website, je
Lees meer

Heel Alliance !!
Jul
3

Zara Vogt - Shootout kampioen Phoenix familietoernooi

Zara Vogt was te gast bij familie op Phoenix en zij deed mee aan het familietoernooi van Phoenix. Als echte Alliancer liet zij zich van haar beste kant zien en won bij de meisjes tot 14 jaar de shootouts ! Een foto met de keepers van Heren 1 viel haar ten deel. Sara : van harte gefeliciteerd !
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
27

21 september BITJES HAPPEN

Op woensdag 21 september biedt Alliance weer de gelegenheid om een bitje op maat aan te laten meten. Aanvang 18.30 uur. Zie bijlage voor mogelijkheden en kosten.
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
23

Pien Domhoff (MC1) Alliance succesvol in de strafballencompetitie

Zondag 26 juni a.s. is de finale van de KNHB-strafballencompetitie. Deze finale vindt plaats op Pinoké en Pien moet om 10.30 uur laten zien wat ze kan. Kom kijken en aanmoedigen!
 
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
21

Let op: Lezing Bert Bunnik uitgesteld!

De lezing van Bert Bunnik die vanavond zou worden gehouden op Alliance is uitgesteld. Dat komt omdat Bert vandaag (voor hem totaal onverwacht) een lintje ontvangt van de Koningin. Vanavond is hij het middelpunt van een groot diner.
 
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
19

Rabo FIH Champions Trophy 2011 & Rabo 4-nations cup 2011

Van 25 juni tot en met 3 juli vindt in het Wagener Stadion in Amsterdam de Rabo FIH Champions Trophy 2011. Naast de Nederlandse dames zijn de deelnemers Argentinië, Australië, China, Duitsland, Engeland, Nieuw-Zeeland en Zuid-Korea. Voor het eerst in de Champions Trophy geschiedenis bestaat het
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
16

Heren 1 houden open trainingen !!

Heren 1 van MHC Alliance zoekt versterking voor het volgend seizoen. De open trainingen vinden plaats op dinsdagen 21 en 28 juni van 20.00- 22.00 uur bij MHC Alliance. Voor aanmelding of informatie kun je terecht bij trainer/coach Maarten
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
15

Alliance feliciteert ......... alle geslaagden !!

Alliance feliciteert al haar leden die in deze dagen hun positieve examenuitslagen hebben ontvangen en geslaagd zijn.......... Wij zijn trots op jullie en hopen dat jullie een goede keuze maken voor verdere studies, reizen, opleidingen maar ook vooral voor hockey bij MHC Alliance....."want je
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
13

Teamindelingen 2011-2012 bekend

In de afgelopen weken is er bijzonder hard gewerkt door alle Categorieleiders, AHA-commissarissen, Blokcoördinatoren en LISA-commissie, om de nieuwe teamindelingen voor het nieuwe seizoen te maken. Jij bent natuurlijk bijzonder benieuwd in welk team je
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
13

HIC ontvangt het Nederlands damesteam tegen Zuid-Afrika op 15 juni 2011

HIC gaat een unieke avond beleven. Op woensdag 15 juni om 19.30 uur speelt het Nederlandse damesteam een officiële interland tegen Zuid-Afrika op ons eerste veld! Het Nederlands dameselftal speelt deze wedstrijd ter voorbereiding op de Rabo FIH Champions Trophy 2011 (25 juni t/m 3 juli,
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
11

College Hageveld Landskampioen Shell Schoolhockey

De finaledag van de Nationale Shell Schoolhockeycompetitie 2011 vond vrijdag plaats in het Amsterdamse Bos. De spannende finales in het Wagener Stadion leverden vier mooie winaars op bij meisjes en jongens Jong en meisjes en jongens Oud.

Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
11

Negen spelers door naar district teams

De afgelopen twee weken hebben 23 spelers en speelsters vanuit Alliance deelgenomen aan de selectie trainingen voor het district Noord Holland. Onder druk het beste uit jezelf halen om in de eindselectie te komen voor het district, ga er maar aan staan. Dat betekent dat je aan de bal
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
10

Heren 1 verliest van Alphen 1

Wat een mooie middag moest worden voor Alliance eindigde in een zware kater..... Twee teams die aan elkaar gewaagd waren streden om die laatste plek in de 1e klasse. Alliance opende de wedstrijd al vroeg met een mooie strafcorner 1-0. Een zenuwachtige fase van beide partijen volgde, waarbij Alphen
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
5

Heren 1 maakt 't spannend

Hilversum, HV Spandersbosch 14:00 uur : Een snelle hartslag, verhoogde bloeddruk en zenuwen die door 't lijf gieren...... zelden was een wedstrijd zo spannend en enerverend ! Na zeker 15 strafballen wist Felix onze goalie in de 'sudden death' EHV te verslaan. Hieraan vooraf ging een wedstrijd die
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
2

Inleveren Keepermaterialen

Het hockeyseizoen zit er weer op en de materiaalcommissie wil graag de uitgeleende keeperspullen controleren en innemen.
De vaste keepers kunnen de spullen in eigen beheer houden en per mail doorgeven of er
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
1

Kaatje Bitterberg familietoernooi

Op zondag 12 juni wordt het Kaatje Bitterberg toernooi weer georganiseerd. Dit is een familietoernooi waarbij iedereen zelf een team kan samenstellen bestaande uit familieleden, vrienden, kennissen, buren, teamgenoten...wat je maar
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
27

Officiële Kampioenen 2010-2011

De officiele kampioenen 2010-2011 zijn bekend. Komende weekeinde kan de lijst nog aangevuld worden met maximaal 4 teams die ook nog kampioen kunnen worden. De volgende teams worden dan ook uitgenodigd om met alle ouders en supporters hun huldiging in ontvangst te nemen op zondag 29 mei a.s. v.a.
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
26

Spektakel bij Heren 1

Het bewogen seizoen van heren 1 kent een spectaculair einde!  Wij trekken komende zondag ten strijden tegen onze lokale concurrent HC Haarlem. Dit wordt een alles beslissende wedstrijd met als torenhoge inzet, directe handhaving in de eerste
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
23

FrankrijkHuis laat de Ossen genieten!

Wij waren de gelukkigen die de hoofdprijs van de kunstgrasloterij hebben gewonnen. Via FrankrijkHuis konden we voor € 1.500,- een prachtig hotel boeken in hartje Parijs: Josee raadde ons aan in de Marais te gaan zitten en daar hebben we geen spijt van gehad. Superwijk. Met de andere tips van Josee
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
22

seizoensoverzicht


Bekijk in vogelvlucht de mooie momenten van dit seizoen

Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
16

Roomburg H1 - Alliance H1 : 0-2

Zondag 15 mei: Wederom een belangrijke wedstrijd, dit keer uit op Roomburg, Alliance kon hier door te winnen echt een slag slaan in de race tegen degradatie.
Ook Ajax kon vandaag kampioen worden en HFC Haarlem kon promoveren naar de Hoofdklasse.
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
16

BESTE HOCKEYENDE TAFELTENNISSER

Zondag 18 april werd de voorronde gespeeld van de competitie " BESTE HOCKEYENDE TAFELTENNISSER" op MHC Alliance. Het toernooi komt voort uit een samenwerkingsverband tussen de NTTB en de KNHB (
Lees meer

Heel Alliance !!
Mei
13

SLOTFEEST EN BBQ 29 MEI A.S.

Zondag 29 mei a.s. is de laatste competitiedag.   Dan komt er officieel een einde aan de competitie dit (hockey-)seizoen en zijn de kampioenen bekend. Ter gelegenheid daarvan vindt het SLOTFEEST plaats. Voor jong en oud, kampioen of gewoon lekker gehockeyd, leden, ouders,
Lees meer