headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Arbitrage
Jul
9

Spelregelwijzigingen per ingaande nieuwe seizoen 1819

De KNHB voert met ingang van seizoen 2018-2019 twee grote regelwijzigingen door binnen haar competities. In het afgelopen seizoen konden teams in de 1e Klasse een extra wedstrijdpunt verdienen door het nemen van shoot-outs na een gelijkspel. Deze pilot wordt beëindigd. Daarnaast is het bij de
Lees meer

Heel Alliance !!
Jun
28

Teamindelingen seizoen 2018 - 2019

Op zondag 1 juli zal de teamindeling voor seizoen 2018-2019 zichtbaar zijn in de Alliance app en op de site. Voor de App moet je eerst uitloggen en vervolgens weer inloggen om je team te kunnen zien. Op de site klik je op Inloggen en vervolgens op Team.

Lees meer

Sponsoring
Jul
12

Vul in en maak kans op leuke hockeyprijzen!

Sinds 2015-2016 sponsort een bekende telecomaanbieder (een aantal) jeugdteams van zo’n 20 clubs in Nederland, waaronder die van ons. Omdat onze sponsor graag inzichtelijk maakt hoe succesvol hun sponsoring is, houdt zij op dit moment een korte enquête.

Lees meer

Sponsoring
Jun
26

Osaka Teamwear voor Alliance

Zoals bekend heeft MHC Alliance vanaf volgend seizoen een nieuwe kledinglijn. We hebben samen met Hockey Republic en OSAKA hard gewerkt aan een nieuwe uitstraling voor onze club en wij zijn erg blij met het resultaat! 
Lees meer

druk hier om naar het archief te gaan.