headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Arbitrage
Sep
8

Spelregel cafe 23 september

Ook dit jaar Spelregelcafe op Alliance. Met de 7 nieuwe regels hét moment om met ervaren KNHB-scheidsrechters te spreken. Dit Spelregelcafe, op 23 september aanstaande is voor iedereen. Maar je moet je wel even inschrijven ivm de aantallen.
Lees meer

Mobiel
Sep
19

Alliance app kan storing geven in iOS13

Vandaag, 19 september 2019, komt de nieuwe versie van het Apple besturingssysteem iOS uit, iOS13. Vorige week hebben we een versie van de app (versie 4.7) in de Appstore gezet die voldoet aan de eisen van het vernieuwde besturingssysteem. 
Lees meer

Hockey & Trainingen
Sep
17

Olympic Qualifiers

Op zaterdag 26 en zondag 27 oktober spelen de Oranje Heren kwalificatiewedstrijden voor deelname aan de Olympische Spelen van 2020 in Tokio! Tegenstander is viervoudig wereldkampioen en drievoudig olympisch kampioen Pakistan. Geen team dat beter kan pingelen dan zij. De wedstrijden starten om
Lees meer

Hockey & Trainingen
Sep
15

Alliance Water 3 - wat een mooi veld

Alliance W3: wat een aanwinst is dit nieuwe veld voor onze club! Op de foto MC08 vandaag op W3 tegen Bloemendaal MC06.  Het was weer een super mooie hockeydag 😊 Wij hebben er in ieder geval weer heel erg van genoten!
Lees meer

Heel Alliance !!
Sep
11

Maak samen met Sportskills de volgende stap in je hockeycarriere!

Vanaf zondag 29 september start de najaar-serie lessen op onze nieuwe locatie MHC Alliance! Wij zijn super trots om nu ook op jullie mooie club extra trainingen aan te bieden. Trainen op individuele techniek onder leiding van onze ervaren trainers, dat is uniek, leuk en ontzettend leerzaam!
Lees meer

druk hier om naar het archief te gaan.