headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 11 thuiswedstrijd(en) en 21 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 2 december 2023
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Uit Meisjes O8 blauw MHCHBS MO8-Rood
08:30 Thuis Meisjes O9 roze HMHC Saxenburg MO9-Oranje
08:30 Thuis Meisjes O9 groen HC Bloemendaal MO9-Oranje
08:30 Uit Meisjes O9 rood AMHC Westerpark MO9-Zilver
08:30 Thuis Meisjes O9 geel HC Bloemendaal MO9-Wit

Er zijn meer wedstrijden afgelast, klik hier voor alle afgelaste wedstrijden
Lid worden? Klik hier.


Bestuurstafel
Dec
1

IN MEMORIAM: Juup van IJsselBeste leden,
Ons bereikte het bijzonder droevige bericht dat Juup van IJssel afgelopen zaterdag na een oneerlijke strijd op 18-jarige leeftijd is overleden.


Lees meer

Arbitrage
Nov
30

Zaalspelregels info avond op donderdag 7 december

De Alliance Arena staat weer, zalen in de regio zijn geboekt en de eerste wedstrijden worden zaterdag gespeeld (Topklasse poules!).
Wil je naar aanleiding van de zaalhockey info avond meer weten over de spelregels in de zaal? Ga je voor het eerst fluiten in de zaal en wil je tips en
Lees meer

Zaalhockey
Nov
28

In de kerstvakantie op zaalhockeykamp?

Brrr ... wat is het koud buiten hé?! Gelukkig gaan we al bijna de warmte van de zaal opzoeken. Tijd om in de kerstvakantie jouw zaalhockeyskills eens goed op te frissen!
Lees meer

Evenementen
Nov
28

Alli Talent in de zaal!Het zaalseizoen staat alweer voor de deur. Onze eigen AlliArena wordt binnenkort weer opgebouwd en dat betekent: tijd voor Alli-talent in de zaal! 
Lees meer

Hockey & Trainingen
Nov
27

Na 2,5 jaar won Alliance Heren 2 eindelijk een wedstrijd.

Ze kregen het niet cadeau.... Na 2,5 jaar won Alliance Heren 2 eindelijk een wedstrijd.
In de geest van Pierre de Coubertin's Olympische gedachte "Deelnemen is belangrijker dan winnen", heeft Heren 2 ruim twee seizoenen z'n best gedaan, plezier gemaakt en moed gehouden. 
Lees meer

Zaalhockey
Nov
25

Alle ins en outs over zaalhockey!

We gaan de zaal weer in!
En O10 zelfs voor de allereerste keer. Spannend en vooral leuk.
Maar wat is eigenlijk het verschil tussen veldhockey en zaalhockey? En heb je voor zaalhockey speciale uitrusting nodig? Wat betekent het als ik als ouder zaalleiding heb of
Lees meer

Hockey & Trainingen
Nov
24

SuperCoaches op herhaling


Aanstaande zaterdag hebben we al weer de 2e ronde van de SuperCoaches. Ook deze keer hebben wij weer een 4-tal H1 en D1 toppers in de ‘aanbieding’ die de volgende teams gaan coachen (samen met hun eigen coaches)
Lees meer

Heel Alliance !!
Nov
22

Breng je stem uit op Alliance!

Vandaag kan je stem uitbrengen op Alliance! Woon je in Heemstede, neem dan je stempas en een identiteitsbewijs (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs) mee.
Lees meer

Zaalhockey
Nov
21

Zaalseizoen: teams, trainingen, wedstrijden, info avonden en meer!

Beste leden,
Het is bijna zover! Het zaalseizoen is in volle voorbereiding. Deze week wordt onze mooie Alli Arena weer opgezet. We zijn ontzettend trots op onze mooie blaashal en alle vrijwilligers die dit mogelijk maken. In dit bericht vind je heel veel informatie over zaalhockey bij
Lees meer

Hockey & Trainingen
Nov
3

Dames 1 en Heren 1 gaan jeugdteams helpen

De speelsters en spelers van Dames 1 en Heren 1 gaan dit seizoen onze jeugdteams helpen bij hun wedstrijden. Hoe leuk is dat!
Op de zaterdagen 11 en 25 november zullen telkens 8 jeugdteams uit de O12, O14 en O16 twee Supercoaches krijgen van D1 of H1. Deze Supercoaches zullen de teams
Lees meer

Hockey & Trainingen
Okt
29

Enthousiaste hockeyouders ronden coachopleiding af

Op 4 en 11 oktober hebben twee groepen coaches de coachopleiding afgerond. Tijdens de tweede bijeenkomst coachten zij om beurten de M014-3 of de J012-2 tijdens een wedstrijd.
Lees meer

druk hier om naar het archief te gaan.