headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Vrijwilliger worden? Lees de vacaturekrant!

Nieuws afbeelding 15-3-2024
Er is weer een nieuwe editie van de vacaturekrant! Lees de bijlage pdf met de vacatures die we graag willen invullen.

De club heeft écht meer vrijwilligers nodig om alles draaiende te houden. Diverse commissies zoeken versterking en wij als bestuur zoeken versterking in de vorm van nieuwe bestuursleden. 

Vind je het ook zo goed geregeld? Of denk je juist dat het nog beter kan? Word vrijwilliger en doe mee. Vele handen maken licht werk en samen kunnen we veel voor mekaar krijgen. Aarzel niet om te informeren, ook als je denkt dat je kan helpen maar bang bent dat het teveel tijd kost, er zijn altijd wel mogelijkheden om daar een mouw aan te passen. Bijvoorbeeld om een rol op te pakken samen met iemand anders.

Zie je andere kansen voor jezelf als bijdrage aan de club, laat het svp weten.

Je kan altijd iemand van het bestuur aanspreken als je vragen hebt of stuur een e-mail naar [email protected] of [email protected]. Je kan ook altijd Klaske, onze verenigingsco√∂rdinator aanspreken als je ergens meer informatie over wilt.  

Hartelijke groeten,
het bestuur
Daan, Janine, Bas, Claire en Rogier

Bijlage