headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Hockey mee bij Alliance en schrijf je nu in voor seizoen 23/24!

Nieuws afbeelding 21-3-2023
Ga je volgend jaar naar groep 3 en wil je ook graag hockeyen? Dat kan bij Alliance.
Na de zomervakantie start je dan als jongste jeugd in de Alli Dierentuin.
In kleine teams van Apen tot Zebra's maken we plezier op het veld en leer je op een leuke en veilige manier de basis hockeyvaardigheden.
Schrijf je in bij Alliance en doe mee!

Je kan als eerstejaars lid worden als je in 2017 bent geboren en na de zomer in groep 3 zit. Direct inschrijven kan hier (link).

Ben je nieuwsgierig en heb je vragen? Neem contact op via [email protected].

ps.
Zit je nu in groep 2 en wil je nu al lekker bewegen? Doe dan mee met Bitjes & Nopjes. Maak kennis met hockey (en voetbal) in de vorm van een sport- en spelprogramma voor kinderen van 4 en 5 jaar. Meer informatie kan je hier (link) vinden.

Ook als je ouder bent, kan je natuurlijk lid worden van Alliance. Schrijf je in door middel van het inschrijfformulier en we nemen contact met je op.Heb je vragen/opmerkingen of interessante nieuwtjes, weetjes, leuke foto's of verzoekjes? Stuur ze naar [email protected]. Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Volg je Alliance al op Instagram en Facebook? Klik op de icoontje voor de nieuwsberichten en meer korte updates.
----

Wil je een indruk krijgen van wat er allemaal gebeurd is op de club of zoek je een specifiek bericht? Oude nieuwsberichten kan je nalezen want staan allemaal nog op de website. Klik hier (link) voor het archiefoverzicht.