headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Openingsdag seizoen 2022-2023 op zaterdag 27 augustus

Nieuws afbeelding 26-8-2022
Het nieuwe hockeyseizoen barst weer los en we kijken ernaar uit om de jeugdspelers en ouders morgen weer op de club te zien! 

Zaterdag is ook de opening van het lustrumjaar want Alliance bestaat op 27 september 95 jaar! Daar zijn we trots op en de lustrumcommissie zal aanwezig zijn met als eerste een leuke schilderactiviteit voor de jongste jeugd. Ook worden de lustrumfeesten voor dit najaar bekend gemaakt. Het lustrum is de rode (en zwart/witte) draad voor de activiteiten komend jaar. Allez! 

Het programma is als volgt.


12.30 Dierentuin: speurtocht
14.00 Onder8: clinic
15.00 Onder9 en Onder10: clinic
16.00 Onder12: clinic
17.00 O14, O16 en O18: borrel
We beginnen op tijd, graag een kwartier van te voren aanwezig.

De Dierentuin spelers zullen voor het eerst als lid op de club aanwezig zijn! Ze krijgen middels een speurtocht een leuke kennismaking. En misschien aan onze mascotte Alli een high-five geven?!

De schilderactiviteit is via e-mail aan de Dierentuin- en Jongste Jeugd leden gecommuniceerd. Dit kan vanaf 13.30 voor of na je eigen activiteit. 

De Jongste Jeugd spelers O8, O9, O10 en Junioren O12 gaan een clinic doen, georganiseerd door BP College, gesponsord door onze hoofdsponsor ABN AMRO. Tijdens deze BP Clinic worden de bekende technieken bijgespijkerd en ook nieuwe skills aangeleerd. Zie verder de e-mail die hierover is gestuurd.

Voor de juniorenteams O14, O16 en O18 is van 17.00 - 19.00 een borrel om je nieuwe team te ontmoeten, vakantieverhalen te delen, met je coach de eerste afspraken te maken, what's app groepjes maken, taken voor de ouders te verdelen en zin om weer te hockeyen te krijgen!

De organisatie gaat ervan uit dat de teams door hun eigen coach(es) worden begeleid. En natuurlijk zijn ook de ouders welkom om deze opening van het nieuwe seizoen.

Wil je meer weten over het bitje happen van op maat gemaakt bitjes door de specialist Sport Preventie Tandletsel (SPTL)? Zij zijn aanwezig van 10.00 - 15.00 uur. Meer info staat in dit bericht (link). 

Als je vragen hebt, kan je het beste je coach of teammanager benaderen of contact opnemen door een e-mail naar [email protected].

Veel redenen om dus gezellig naar de club te komen. 
Tot dan!