headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

De teamindelingen seizoen 2022-2023 zijn bekend!

Nieuws afbeelding 21-6-2022
Vanmiddag hebben we in onze systemen de seizoenwissel uitgevoerd en dat betekent dat we al in seizoen 2022-2023 zijn! 
We zijn trots dat we de nieuwe teams van Alliance nu kunnen presenteren. 
  • Vanmiddag zijn alle breedte jeugd- en jongste jeugdteams geïnformeerd dat ze de nieuwe teamindeling kunnen zien op de website achter de login en in de app. 
  • Vorige week dinsdag zijn de tophockey jeugd selectie- en opleidingsteams geïnformeerd over de nieuwe indelingen. 
  • De senioren kunnen hun teams nu ook zien en worden hierover apart geïnformeerd. 
  • Voor de Tophockey Senioren (D1, D2, H1 en HJ1/H2) zal de selectie zoals gebruikelijk later in de zomer plaatsvinden.
Achtergrondinformatie
Nieuwe teamindelingen zijn altijd spannend en iedereen is natuurlijk zeer benieuwd naar de teams. Lees de e-mail die je hebt ontvangen goed door voor meer achtergrondinformatie en ook wat de belangrijke data van de start van het nieuwe seizoen zijn. Deze staan ook in dit bericht dat we eerder hebben gepubliceerd. 

Profielfoto
Dit is een goed moment om een leuke actuele foto in je profiel te zetten. Login op de website en ga naar profiel. Kies voor bewerk en selecteer een nieuwe foto. Nadat je voor Bewaar hebt gekozen, wordt in het profiel de nieuwe foto zichtbaar. op de website en in de app. 

KNHB naamgeving teams nieuwe seizoen
Dan hebben we nog een belangrijke vooraankondiging: de KNHB heeft besloten om in lijn met de senioren ook de jeugd en jongste jeugd categorieën aan te duiden met de leeftijd. Dat betekent dat we met ingang van komend seizoen niet meer de letters ABCDEF gebruiken. De teamindeling die we nu beschikbaar hebben gemaakt, is nog volgens de oude indeling. We zullen tijdig communiceren over de aanpassingen in de categorie- en teamnamen die we deze zomer zullen uitvoeren in onze systemen. Wil je daar nu al meer over weten, lees dan het bericht op de KNHB site:

Wij wensen je alvast een mooie, sportieve en gezellige zomer toe!

Ps. 
Zondag 26 juni is het vrolijke Beach Bam! toernooi op de club. Aloha!