headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

AFGELAST - Hockeyclinic 16 juni voor hockey geïnteresseerden met Bovelander trainers

Nieuws afbeelding 15-6-2022
Update 15 juni: 
De clinic is afgelast vanwege onvoldoende belangstelling cq. te drukke agenda's in deze tijd. We komen met een nieuwe datum. Geïnteresseerden mogen altijd contact opnemen!


5 juni 2022
Op donderdagavond 16 juni organiseren we een open training voor alle ouders van jeugdleden of partners van senioren die het hockeyen weer een keer willen oppakken. Veel ouders hebben zelf een hockeyverleden. Wellicht speel je bij een andere club of ben je  gestopt toen de kinderen kwamen? Of je hebt nooit eerder gespeeld, maar wil het graag proberen? 

Met of zonder ervaring, je bent van harte uitgenodigd! Alliance biedt veel hockey mogelijkheden voor 30-plussers. Tijdens de open training van donderdag 16 juni heten we je welkom en presenteren we je de mogelijkheden die Alliance biedt om zelf (weer) de stick op te pakken en het veld op te gaan. En we zullen ook daadwerkelijk samen het veld op gaan! De clinic vorig jaar was voor iedereen een leuke en gezellige avond. 

Onder leiding van ervaren trainers kun je ervaren hoe het voelt om net als je kind (weer) op het veld te staan! Ben je geïnteresseerd? Stuur mij dan een e-mail ([email protected]) om 16 juni mee te doen. Wij zorgen dan voor een gezellig programma! Hopelijk zien we je dan! 

Met sportieve groet namens de Alliance-senioren, 
Olivier van Nieuwenhuizen 
Bestuurslid Senioren