headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Zondag Oekraïne U21-hockeysters op Alliance om Katia en Dames 1 aan te moedigen! Kom jij ook? GEEN gelegenheidswedstrjid.

Nieuws afbeelding 23-3-2022
Beste Alliancers, 

UPDATE: de eerder geplande wedstrijd tegen een gelegenheidsteam gaat NIET door.

Zoals jullie wellicht gelezen hebben zijn de hockeysters van het Oekraïense beloftenteam gevlucht naar Rotterdam. Daar zijn ze warm opgevangen door onze hockeyvrienden van HV Victoria. 
Ze hebben hierbij hulp gekregen van onder anderen Katia Pokidko, keepster van Alliance dames 1 en tevens van het Oekraïense nationale team.

De speelsters bivakkeren momenteel in het clubhuis, ze slapen in de aangepaste kleedkamers en trainen op de velden van Victoria. Dit ter voorbereiding op een mogelijke deelname aan het WK Onder 21 in Zuid-Afrika. Lees hier meer over in dit artikel op www.hockey.nl: 

Om hun een dagje-uit te bezorgen, heeft Katia aan ons gevraagd om daarin mee te helpen. Dat vinden wij een prachtig initiatief en dat doen wij uiteraard met liefde. 

Aanstaande zondag 27 maart worden de speelsters opgehaald en vervoerd naar Alliance met een bus die Connexxion hiervoor beschikbaar heeft gesteld. Zij zullen Katia en de andere speelsters van Alliance Dames 1 komen aanmoedigen.
DE EERDER AANGEKONDIGDE WEDSTRIJD TEGEN EEN GELEGENHEIDSTEAM GAAT NIET DOOR.

Actie
De Oekraïense speelsters missen nog essentiële hockeyspullen, zoals cornermaskers en sticktassen. Ook hierin wil Alliance graag ondersteunen en de materialencommissie is in samenwerking met Osaka een actie gestart waarmee zij de gebruikte trainingsballen voor verkoop aanbieden. Te verkrijgen bij de bar voor 1 euro per bal. De opbrengst wordt aangewend voor de aankoop van de spullen. 

Kortom: steun deze Oekraïense hockeysters en koop gebruikte trainingsballen bij de bar van Alliance! 

En hopelijk zien we elkaar langs de lijn deze zondag bij de wedstrijd van Dames 1.

Programma: 
GEEN wedstrijd tegen gelegenheidsteam
12:30 uur Uitreiking Hockeyspullen 
12:45 uur Alliance D1 vs Ring Pass Delft D1 op Veld 2 

Het belooft weer een sportieve en gezellige dag op Alliance te worden.

Met sportieve groet, ook namens Katia, 
Namens het bestuur van Alliance, de materialencommissie en onze partners van deze actie: Osaka en Connexxion.

Olivier van Nieuwenhuizen