headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Corona update: verruiming om onderling buiten en binnen te sporten

Nieuws afbeelding 14-1-2022
Tijdens de persconferentie van vanavond is bekend geworden dat de jeugd en de senioren weer binnen en buiten mogen sporten. Nog geen competitie tegen andere clubs maar onderlinge wedstrijden tegen eigen teams zijn wel toegestaan

Dit is een variant op de scenario's waar we rekening mee hadden gehouden en eerder deze week per e-mail over hebben gecommuniceerd. Dat we ook binnen onderlinge wedstrijden mogen spelen was een nieuw bericht. Goed nieuws natuurlijk maar we kunnen op deze korte termijn geen wedstrijdschema maken om komend weekend met alle teams op 2 velden binnen te spelen. 

Dit betekent dat we dit weekend (zaterdag 15 januari en zondag 16 januari) onderlinge wedstrijden spelen. Zaterdag met de meeste ABCD breedteteams en de 8E teams. Zondag de selectie- en opleidingsteams, enkele ABCD breedte teams en de jongste jeugd (dierentuin, F en 6E). We hebben inmiddels aan de ouders/verzorgers per categorie een e-mail gestuurd met de wedstrijdschema's en of dit op het veld of in de zaal/blaashal is.

We zullen zo spoedig mogelijk voor de komende week en het weekend van 21/22 januari een nieuw plan maken waarbij we spelen in de blaashal voorop stellen. Het is een hele puzzel om deze schema's op te stellen. Uiteraard zullen we hier zo snel mogelijk over communiceren. 

We vragen iedereen om prudent met de nieuwe situatie om te gaan. Corona maatregelen blijven actueel en we verzoeken iedereen deze in acht te nemen. De basisregels zijn:
- houdt afstand van elkaar;
- mondkapje op in het clubhuis;
- de bar is alleen open voor afhaal/to go;
- kleedkamers zijn dicht
- geen publiek bij trainingen en wedstrijden.

met sportieve groet
het bestuur, technische staf en vereniging coördinator