headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Zaterdag 18 september World Clean Up Day 2021 en Alliance doet mee

Nieuws afbeelding 13-9-2021
Als één van de grootste hockeyclubs in Nederland vinden we het belangrijk dat we een duurzame club zijn. Daarom willen we aandacht vestigen op het belang van een schoon clubterrein en een schone omgeving van Alliance. Op 18 september vindt er in het kader van de World Clean Up Day 2021 een opruimdag plaats die georganiseerd wordt door de Duurzaamheidscommissie. We sluiten aan bij de wereldwijde opruimactie met als doel het opruimen van zoveel mogelijk zwerfafval! 

Zaterdag spelen de meiden van MD1, MD3, MD4 en de jongens van JD2 thuis. Zij zullen om 10.15 na een officiƫle start door wethouder Annelies van der Have op de hockeyclub hun bijdrage leveren aan een opgeruimd clubterrein, directe omgeving van Alliance en richting Raadhuisstraat. Hiervoor krijgen de kinderen grijpers, vuilniszakken, hesjes en handschoenen.


We zijn met zijn allen verantwoordelijk voor een opgeruimde omgeving. Laten we het net als de voorgaande actie op Landelijke Opschoondag van 20 maart tot een succes maken! Elk jaar worden er op World Cleanup Day gigantische hoeveelheden afval uit het milieu gehaald. Vorig jaar is er in de 24 tijdzones tussen Nieuw-Zeeland en Hawaii door 20 miljoen vrijwilligers opgeruimd.
Meer info kan je vinden op https://www.worldcleanupday.nl/.

Met sportieve groet van de Duurzaamheidscommissie