headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Inschrijven voor beide Alli Talent dagen kan nog steeds!

Nieuws afbeelding 16-2-2021
Nu het is gaan dooien kunnen we ons eindelijk klaarmaken voor de twee Alli Talent ochtenden. Op (aanstaande) zaterdag 20 februari en zaterdag 27 februari organiseren we de 14e & 15e editie van Alli Talent. In verband met Covid-19 hebben we besloten voorlopig nog steeds geen dagkampen te organiseren omdat het clubhuis vooralsnog gesloten is en er geen lunch verzorgd kan worden. De verwachting is dat het twee heerlijke zonnige ochtenden gaan worden. We hebben weer nieuwe uitdagende oefeningen bedacht en de trainers zijn er klaar voor!

Je kan kiezen of je je inschrijft voor beide dagen of liever alleen voor één van de twee. Tijdens deze ochtenden gaan we aan de slag op het veld. We trainen van 10.00-11.30 en daarna zullen we o.a. ook naar het bos gaan met droog weer voor een leuk spel. Om 13.00 uur is het afgelopen.

Tussendoor hebben we een snack en drinkpauze voor de kinderen. De oefeningen worden aangepast per categorie dus voor iedereen wordt het een leerzame ochtend. Beide zaterdagen zullen we uiteraard andere programma verzorgen. Bij slecht weer hebben we een alternatief programma en gaat het kamp gewoon door, maar neem altijd voor de zekerheid droge/extra kleding mee. Hieronder kunnen jullie nogmaals de informatie vinden over beide ochtenden.

Ochtendkamp 1.
Wanneer: zaterdag 20 februari
Wie: Dierentuin, F, 6E, 8E
Hoe laat: 10.00-13.00 (aanmelden vanaf 09.30 uur)
Hoeveel: 20 euro (excl. lunch maar incl. snack en drinken)

Ochtendkamp 2.
Wanneer: zaterdag 27 februari
Wie: Dierentuin, F, 6E, 8E
Hoe laat: 10.00-13.00 (aanmelden vanaf 09.30 uur)
Hoeveel: 20 euro (excl. lunch maar incl. snack en drinken)

Let op: mocht een kamp vol zitten dan wordt het evenement op de website gesloten en kan je je niet meer inschrijven, maar kan je wel nog op de reservelijst komen. In dat geval kan je een mail sturen naar: [email protected].

Hoe schrijf je je in?
- Log in via mhc-alliance.nl met jouw inlognaam en wachtwoord (het kind dat op wordt gegeven).
- Voor beide ochtenden moet je je apart inschrijven.
- Bij Evenementen kies je het Alli Talent kamp.
- Je hebt dan gelijk betaald via iDeal.

Word ook snel lid van onze Facebook pagina voor de kampfoto’s en meer info over andere kampen op: facebook.com/allitalent of op: instagram.com/allitalent

Tot dan!Milou Schoone (coördinator Alli Talent) 

Reacties


Nava Pour Akbarian

19-2-2021 @ 20:33:17 |Nava wilt graag komen

Reageer op het nieuws