headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Ralph Bleeker per 1 december 2020 uit dienst bij MHC Alliance

Nieuws afbeelding 20-10-2020
Helaas heeft corona voor ons ook een andere impact, namelijk dat Ralph Bleeker het besluit heeft moeten nemen om eerder dan gepland te stoppen met zijn werkzaamheden bij onze club. Dit is in goed overleg met het bestuur gegaan. Ralph zal officieel per 1 december 2020 uit dienst gaan bij Alliance en heeft al zijn werkzaamheden reeds neergelegd. 

Ralph is op 1 augustus 1995 begonnen bij de club en heeft in die 25 jaar vele functies vervuld van onder meer Trainer/coach dames 1 voor 7 jaar, Technisch Directeur voor 8 jaar, Technisch Manager meisjes DEF, interim coach Dames en Heren 1. Als laatste heeft Ralph de functies van Operationeel Manager en coach/trainer van Dames 2 en meisjes A1 uitgevoerd. Ralph heeft veel betekend voor de club en met al zijn kennis en kunde kon hij je altijd voorzien van een advies, gevraagd en ongevraagd. 

We bedanken Ralph voor de vele jaren bij MHC Alliance en zijn tomeloze inzet! Helaas kunnen we, door corona, op dit moment geen passend afscheid organiseren. Als dit weer mogelijk is, organiseren wij dat alsnog.

De functie van Operationeel Manager is overgenomen door Milou Schoone, bereikbaar via [email protected]


Bestuur MHC Alliance


Reacties


Isa Beelen

21-10-2020 @ 07:05:25 |Bedankt voor alles Ralph! Jij was Alliance!

Reageer op het nieuws