headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Dromen komen uit …

Nieuws afbeelding 18-10-2020
Vorig weekend kwam voor oud Alliance jeugdlid Casper van der Veen een droom uit: hij scoorde zijn eerste doelpunt in de hoofdklasse. Casper startte in 2010 in de Dierentuin en speelde tot zijn 13e in jongens C1 van Alliance. Het was al vroeg duidelijk dat Casper een uitzonderlijk hockey talent is. Omdat hij daarnaast ook een enorme ambitie heeft, heeft hij drie jaar geleden de overstap naar Bloemendaal gemaakt.

Een hele goede keuze is inmiddels gebleken. Casper maakt sinds de start van dit seizoen - op zestienjarige leeftijd! -  vast onderdeel uit van het eerste van Bloemendaal. Daarnaast komt hij dit jaar uit voor Oranje onder 19.

Vorige week zondag maakte hij zijn eerste doelpunt in de hoofdklasse. Met een schitterende duik passeerde hij niemand minder dan doelman Pirmin Blaak van Oranje-Rood: 5-1. Benieuwd naar het doelpunt? Bekijk vooral de korte samenvatting van de wedstrijd.

Het is onze droom dat je je bij Alliance kan ontwikkelen als hockeyer en als mens; dat iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Kinderen met de kwaliteiten en ambitie om in de hoofdklasse te gaan spelen ondersteunen we dan ook van harte om op een passend moment de overstap naar een hoofdklasse club te maken. Als dat lukt, komt daarmee ook voor ons al vereniging een droom uit …

We hopen nog vele jaren met gepaste trots van jouw kunsten op het veld te kunnen genieten Casper! Van harte gefeliciteerd. 

Reacties


Hans Roseboom

18-10-2020 @ 23:56:00 |Leuk bericht, hulde Casper!

Reageer op het nieuws