headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Beweegkamp herfstvakantie bij MHC Alliance!

Nieuws afbeelding 1-10-2020
In de herfstvakantie op 14, 15 en 16 oktober organiseert Scopo Atletico een Beweegkamp bij MHC Alliance. Het kamp bestaat uit drie dagen lang sporten, spelen en plezier maken. Tijdens het beweegkamp krijgen de kinderen trainingen van coole coaches in verschillende sporten en spellen.

Waarom verschillende sporten?
Als je je vroeg specialiseert in bijvoorbeeld hockey dan zorg je ervoor dat het lichaam en je zenuwstelsel eenzijdig worden ontwikkeld, doordat continu dezelfde prikkels worden afgegeven. Steeds dezelfde delen van het bewegingsapparaat worden belast. Als gevolg hiervan hebben kinderen die enkel en alleen hockeyen eerder last van blessures. Daarnaast is het beoefenen van verschillende sporten en spellen tijdens een kamp door de variatie heel erg leuk en hebben de kinderen veel plezier!Details
Het kamp is geschikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Kosten: 150 euro voor drie hele dagen van 's ochtends vroege tot einde middag inclusief Nike kamp shirt, beweegpaspoort, medaille en gezonde lunch / tussendoortjes. Onze kampen vinden plaats gedurende de schoolvakanties in verschillende plaatsen.

Meer info
Bekijk dit filmpje voor een impressie van een vorig Beweegkamp of ga naar de website voor een voorbeeld van een dagprogramma tijdens het beweegkamp.

Inschrijven voor het kamp kan via deze link: https://www.scopoatletico.nl/inschrijven/

Graag tot ziens in de herfstvakantie!

Marco Neuvel
Scopo Atletico