headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Sporters kleuren NL

Nieuws afbeelding 2-4-2020

Als gevolg van het coronavirus zijn veel dingen afgelast of stopgezet. Evenementen, sociale activiteiten en sportwedstrijden gaan niet meer door. De meeste winkels zijn dicht en mensen moeten zoveel mogelijk thuisblijven.

Iedereen ondervindt momenteel de gevolgen van het coronavirus. Als gevolg van de kabinetsmaatregelen zitten veel mensen in verpleeghuizen en zorginstellingen alleen thuis. Om hen een hart onder de riem te steken, vragen wij jou om te helpen!Actie met kleurplaten en brieven tegen eenzaamheid
Simpel organiseert de hartverwarmende actie: ‘Hockeyend Nederland kleurt jouw dag!’ Zij roepen heel hockeyend Nederland op om een brief of kleurplaat te maken voor iemand die het heel hard nodig heeft. Vertel iemand hoe jouw dag was, vertel een leuke grap of schrijf een lieve tekst bij je mooie kleurplaat. Laten wij met zijn allen deze mensen een onvergetelijke dag bezorgen! 

Hoe werkt het?
In de bijlage kun je de mooie kleurplaat of het briefpapier downloaden. Hoe meer, hoe beter!

Maak een foto van jouw tekening of brief en stuur deze op naar: [email protected]Onder alle deelnemers verloten wij namelijk een (digitale) meet and greet met een International!

Doe jouw kleurplaat of brief vervolgens op de post en stuur hem naar jouw opa, oma of iemand in het verzorgingstehuis. Deel dit bericht met jouw teamgenoten, vrienden en familie en laten we samen deze mensen de dag van hun leven bezorgen!

Jij kleurt / schrijft toch ook mee?

Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws