headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Teamindelingen 2019-202 bekend

Nieuws afbeelding 20-6-2019

Wij vragen je vriendelijk maar nadrukkelijk om dit bericht in z'n geheel te lezen. Wij vertellen je in diverse blokken de belangrijkste zaken die je moet weten over je nieuwe team, je trainingen en het komende seizoen.

In de afgelopen weken is er bijzonder hard gewerkt door de Categorieleiders en de Technisch Coördinatoren aan de teamindelingen voor het nieuwe seizoen. Jij bent natuurlijk bijzonder benieuwd in welk team je bent geplaatst!

Hoe is de teamindeling tot stand gekomen?
De indeling is tot stand gekomen op basis van de beoordelingen van de trainers en de coaches. Zo is er gekeken naar technische, tactische, fysieke en sociale vaardigheden maar ook naar mentaliteit (trainingsopkomst en inzet). Wij hebben getracht te zorgen voor gelijkgestemdheid binnen teams en hebben waar mogelijk rekening gehouden met persoonlijke voorkeuren en de vriendschapsverzoeken die jullie vooraf mochten insturen.

 

Indeling F, 6E, en 8E teams
Deze categorieën zijn ingedeeld op basis van gelijkwaardigheid. Dit ligt in lijn met het beleid van deKNHB. De spelers worden, op basis van gelijkwaardigheid, verdeeld over 3 tot 4 groepen, afhankelijk van de hoeveelheid spelers in een categorie (F/E6/E8) en lijn (meisjes/jongens).Vanuit deze groepen worden de spelers willekeurig ingedeeld in een team waardoor er een andere mix van spelers ontstaat binnen het team dan wijze waarop de teams voorheen werden samengesteld. Tevens krijgen de teams een naam met een kleur. Dus in plaats van F1, F2, F3, F4, F5 wordt het F1Groen, F1Zwart, F1 Wit, F2Groen, F2Zwart, F3Wit enzovoort.

In welk team zit ik dan?
Teamindelingen zijn altijd spannend en bijzonder, daarom hebben wij de samenstelling van je nieuwe team in onze beveiligde omgeving "Mijn Alliance" geplaatst:
- Ga naar onze website :www.mhc-alliance.nl;
- klik in de horizontale balk op "INLOGGEN";
- vul je lidnummer en wachtwoord in en ga naar "Mijn Alliance"
- Bij het tabblad "Team" klik je op "Spelerslijst";
- Hier zie je alle teamgenoten van je nieuwe team voor het seizoen 2019-2020!
- Je kan natuurlijk ook gewoon de App van Alliance openen en klikken op TEAMS om vervolgens je persoonlijke team te zien
- zorg wel dat je eerst even uitlogt, om vervolgens weer in te loggen!!.

Ben jij je lidnummer en wachtwoord kwijt?
Op de inlogpagina van "Mijn Alliance" kan jij je wachtwoord direct en geheel automatisch opvragen m.b.v. je lidnummer en eerste emailadres (zie hierboven).

 

Voorlopige teamindeling
De teamindeling is een voorlopige indeling maar zal niet veel meer wijzigen. Het kan echter zijn dat zich onvoorziene omstandigheden voor doen. De Categorieleiding en Technisch Coördinatoren behouden zich dan het recht voor om wijzigingen in de teamsamenstelling door te voeren. De teamindelingen van de A-jeugd kunnen nog wijzigen, omdat nog niet alle eindexamenuitslagen bekend zijn.

Alle teamindelingen zijn met grote zorgvuldigheid tot stand gekomen. Als je van mening bent, dat er echt belangrijke redenen zijn waarom je denkt in dit nieuwe team niet te kunnen functioneren, dan bieden wij je de gelegenheid aan, om dit aan te geven via een persoonlijke mail!
Graag ontvangen wij in de periode van 24 juni t/m 27 juniuitsluitendper mail jouw motivatie. Deze mail stuur je naar[email protected]. Mails die voor en na deze periode binnen komen worden niet in behandeling genomen. De categorieleiding zal aan de hand van je mail/motivatie bepalen op welke wijze jij een reactie ontvangt (per mail, telefoon of een persoonlijk gesprek). Mailen en bellen naar de categorieleiding (in de hoop een antwoord te krijgen) heeft dus geen enkele zin.

Trainingen
Op dit moment zijn wij druk bezig met het voorlopig trainingsschema voor volgend seizoen. Het bouwen van het schema is een zeer complexe klus waardoor wij op dit moment nog geen duidelijkheid kunnen geven. Wij streven er naar om een voorlopig schema medio juli af te hebben. Jullie krijgen hierover bericht.

Start seizoen 2019-2020

Voor je eigen agenda dien je rekening te houden met volgende data:

  • zaterdag 22 juni - Slotdag en huldiging kampioenen 2018-2019
  • maandag 12 augustus - Start trainingen Selectieteams Junioren (M/J, A1, B1)
  • maandag 19augustus- Start trainingen M/J D1 en C1 en alle Opleidingsteams
  • zaterdag 24augustus- Openingsdag seizoen 2019 – 2020
  • maandag 26augustus- Start trainingen jeugdteams – (Jong) Senioren & Veteranen
  • zaterdag 31augustus- Start Voorcompetitie Jeugd Topklasse A/B + oefenwedstrijden alle andere teams
  • zaterdag 7 september - Start competitie junioren en jongste jeugd
  • zondag 8 september - Start Dierentuin – Start competitie (Jong) Senioren & Veteranen


Wij wensen je een enorm mooie, sportieve en gezellige zomer toe!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws