headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

VACATURE bij Alliance!

Nieuws afbeelding 13-2-2019 Coördinator Evenementen 

Ben jij de vader of moeder die wel van een feestje houdt en ook graag een bijdrage wil leveren aan het verenigingsgevoel op onze gezellige hockeyclub Alliance? Als Coördinator Evenementen is daar een mooie gelegenheid voor. De afgelopen jaren werd deze functie door een duo ingevuld, dat is wel het prettigst om de taken te kunnen verdelen en te sparren over nieuwe evenementen. Er is altijd ruimte voor initiatief namelijk, graag zelfs! 

Samenwerken 
Alliance is een echte familieclub waar naast hockey ook de jeugdevenementen belangrijk zijn. Als Coördinator Evenementen coördineer en organiseer je de verschillende evenementen maar dat doe je niet alleen. Er is namelijk een groot aantal evenementencommissie-leden die met veel enthousiasme hun bijdrage leveren aan de feesten. Ons eigen Jeugdbestuur draagt ook graag haar steentje bij. Het is dus vooral belangrijk om ervoor te zorgen dat de evenementen ingepland worden en dat alles op tijd georganiseerd en gecommuniceerd wordt. Daarom heb je desgewenst regelmatig overleg met de secretaris en de financiële commissie. En als je liever een of twee keer per jaar bijeenkomt om de agenda op te stellen en verder per mail contact houdt is dat natuurlijk ook prima.
Wie vindt het leuk om (samen met een andere ouder) Coördinator Evenementen te worden? Je kunt je met z’n tweeën aanmelden, maar ken je nog niet zoveel ouders en wil je hier verandering in brengen, meld je ook gerust aan bij onze secretaris Pauline Beije. 
En wil je meer weten over deze leuke vacature? Mail dan naar [email protected].

Reacties


Maurits Adema

13-2-2019 @ 11:38:13 |Kan dat ook voor 7 maanden ingevuld worden?

Reageer op het nieuws