headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Alliance D1 - Amstelveen D1

Nieuws afbeelding 24-4-2018 "SPANNEND SPANNEND SPANNEND", dat waren de woorden waar ons laatste wedstrijdverslag mee eindigde. En of het spannend was afgelopen zondag. 

Met een goed gevulde lijn (thanks allemaal!!), 16 mega fitte spelers, een fantastische manager en twee fanatieke coaches zat er maar 1 ding op: Knallen met een hoofdletter K. 

En dat ging best wel heel erg lekker. Vooral de eerste helft. Amstelveen mag dan al met 1 been op het kampioenspodiumstaan, wij deden zeker niet voor ze onder en deden ons best om dat tweede been nog heel even te laten bungelen. Het ging behoorlijk gelijk op en ik denk dat wij onszelf de eerste helft best de bovenliggende partij konden noemen. Ons goede spel leverde dan ook een 1-0 voorsprong op. Scoopkoningin Hil legde de bal even over een paar linies heen en zette onze topper uit de A, Bets, 1 op 1 voor de keeper. Voor Bets geen probleem; aannemen, keeper het bos insturen, uithalen en scoren. En natuurlijk juichen (goed vastgelegd op de foto door Ing, die naast manager ook onze eigen fotograaf is). En zo gingen we weer met een voorsprong aan de ontbijtkoek.

De tweede helft mochten we weer even in ons handjes knijpen dat we een keeper als Ree in het goal hebben staan. Chill ook dat haar grote teen uitschuifbaar lijkt waardoor ze weer meer dan genoeg ballen van de lijn wist te halen. Een strafcornerregen tegen zorgde voor de nodige hartkloppingen bij de supporters maar het lukte Amstelveen niet die 1-1 op het scorebord te toveren. Tot 3 minuten voor tijd... Met een ongelukkig goal tegen gaven we de voorsprong uit handen. 1-1 was dan ook de eindstand. En gelijkspel betekent shootouts.

2 punten uit het gelijkspel halen in plaats van 1 was mooi geweest, maar, ondanks dat onze 5 shootouthelden het goed deden en Ree er ook 2 prachtig keerde, zat het er niet in dit weekend en moesten we genoegen nemen met 1 punt. Opzich niet verkeerd tegen de nummer 1 en zeker iets om trots op te zijn na een goede wedstrijd als dit. Maar ergens toch zuur dat we extra punten laten liggen. 


Ondanks dat was het een goede zondag en mogen we trots zijn op onszelf. Vertrouwen voor volgende week is aanwezig. We spelen zondag uit op Athena, de nummer 5, die we bij winst achter ons kunnen laten in de strijd om promotie. En dus sluiten we ook dit verslag weer af met SPANNEND SPANNEND SPANNEND!! 


Want dat gaat het de komende 3 weken zeker nog worden. Maar niet alleen spannend, ook genieten. Want er is niks leukers dan op deze manier een competitie afsluiten en elke week weer als een aparte finale zien. Elke maandag kijken we alweer uit naar de volgende zondag, zo ook deze week. Zien we jullie langs de lijn bij Athena? 


Kus Dames 1


PS. Nog een speciaal bedankje voor onze grote heldinnen uit meisjes D1 die zondag bij ons langs de lijn stonden. Dank jullie wel voor jullie support, aanmoediging, tips en gezelligheid na de wedstrijd! Tot 6 mei, onze laatste thuiswedstrijd tegen Alphen!


PPS. Anke pakte nog even haar moment of fame mee in het Haarlems Dagblad met een vette foto. Ook te bewonderen op onze Facebook pagina. 


PPPS. Tot zondag! :)

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws