Heel Alliance !!

Heren Jong 1 Herfstkampioen

Nieuws afbeelding 28-11-2017 Op 26 november was het tijd om herfstkampioen te worden tegen nummer 2 Pinoké. Geen beste start helaas... 0-1 19e minuut. onze IAN weet dit vervolgens schitterend recht te trekken uit een strafcorner in de 25e minuut. Bijna aan het eind van de eerste helft weet Stijn VONK na een rommelige strafcorner deze wél te verzilveren en zo staan we op 2-1. Rust.

Pinoké is sterk en ze weten 10 minuten voor het eind 2-2 te maken. Zon, Sinterklaas, Piet (gender neutraal/m/v, zwart/wit/geel) mooie wolkenpartijen, en hagel kwamen allemaal voorbij. Na nog wel een aantal grote kansen blijft de score 2-2 tot en met het laatste fluitsignaal. Pinoké was sterk, wij waren sterk en ondanks onze eerste niet winst partij sinds FIT uit zijn we blij want het eerste kampioenschap van dit seizoen is binnen!!!! Volgende week nog AthenA uit en dan is het tijd om de zaal in te duiken.