headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Zaalhockey: opgeven voor aanstaande zaterdag 16 september!

Nieuws afbeelding 10-9-2017
Zaalhockey voor breedteteams - geef je team op voor zaterdag 16 september!

Het leek er aanvankelijk op dat het aantal aan ons toegewezen zaaluren voor komend seizoen een stuk minder zou zijn dan vorig jaar, maar op het nippertje hebben we flink wat uren kunnen regelen in de zaal in Spaarndam. Dat betekent dat er ook dit jaar gelukkig weer voor breedteteams de mogelijkheid is om te zaalhockeyen. Er zal getraind worden in Groenendaal, De Kooij in Bennebroek, het Haarlem College en dus voornamelijk in de hal in Spaarndam.

Anders dan voorgaande jaren mogen dit jaar alleen teams die trainen in de zaal meedoen met de competitie. De kosten voor deelname voor breedteteams zullen ca 80 Euro per speler bedragen.

Wil je met je A, B, C, of D team komend jaar zaalhockeyen, geef je dan uiterlijk voor zaterdag 16 september op door bijgaand formulier in te vullen en op te sturen naar [email protected]  Alleen compleet ingevulde formulieren (inclusief namen van spelers en namen en telefoonnummers coach, scheidsrechter en zaalwacht) worden in aanmerking genomen. Bij te veel inschrijvingen zullen wij op 17 september loten. 

Teams die niet zaalhockeyen doen in principe mee met de wintercompetitie op het veld.Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws