headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Dekamarkt sponsort picknick 2 september

Nieuws afbeelding 21-8-2017 Heb jij je al aangemeld via de login op onze website voor de picknick en alle leuke activiteiten op zaterdag 2 september? Bijzonder blij zijn wij dat de Dekamarkt voor 850 kinderen de picknick op deze dag zal verzorgen! 

Van 12- 14 uur is er voor de Dierentuinkinderen en hun ouders een speciale training. 
Kinderen uit de E- en F-teams kunnen zich inschrijven voor de door ABN AMRO aangeboden clinic die door Bovelander & Bovelander verzorgd zal worden.
Met je eigen team zal je gaan picknicken en vervolgens op de foto gaan voor het Dekamarkt hockeyplaatjes verzamelboek!

Van 14 - 16 uur gaan de D en C kinderen picknicken, op de foto voor het verzamelboek en onderlinge wedstrijdjes spelen volgens het Woep principe. Melden jullie je ook aan via de website?

Daarnaast is er o.a. een tweedehands kledingmarkt, zal Garonne ijsjes verkopen, gaat de vrijwilligerscommissie nieuwe vrijwilligers werven en kun je bitje op maat laten maken.

Zie voor meer informatie de eerdere mailings die zijn verstuurd. Heb je vragen, mail naar [email protected] of [email protected]

Tot 2 september!

Reacties


Anouk Goelitz

30-8-2017 @ 13:56:36 |Anouk Goelitz MD03 neemt graag aan de WOEP deel :-)

Reageer op het nieuws