headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Save the date 2-9-2017 lustrumopening en fotoshoot

Nieuws afbeelding 14-7-2017 Zorg dat je erbij bent dan sta je met je hele team in het unieke MHC Alliance hockeyplaatjesboek! 

Zoals eerder aangekondigd gaat ons speciale lustrumseizoen van start op 2 september. En we beginnen met een geweldige openingsdag voor alle leden en hun ouders! Er is een teamfotoshoot, teamlunch en er zijn natuurlijk clinics om er weer een beetje in te komen. Ook is er een speciale ouder-hockeytraining voor de Dierentuin-ouders. Natuurlijk zijn er allerlei spelletjes en andere activiteiten. Van Dierentuin tot en met Veteranen, ieder team is ingedeeld in een eigen dagdeel, je hóeft dus niet de hele middag op de club te zijn (mág wel!).  Om 12 uur begint de dag in ieder geval, aanmelden gaat via de coaches en managers die hierover nog bericht ontvangen. Nadere informatie volgt op de website/app/FB/Insta/Twitter en via mailings. 

Fotoshoot – dit wil je niet missen! Samen met Dekamarkt Heemstede vieren wij ons lustrum met een geweldig Alliance hockeyplaatjesboek. Dit keer verzamel je niet de sterspelers van de Nederlandse eredivisie, maar onze eigen Alliance helden, inclusief jijzelf! De foto’s voor dit bijzondere boek worden deze zaterdag gemaakt, samen met je team word je hiervoor gefotografeerd. Iedereen krijgt een boek van de Dekamarkt, de plaatjes verzamel je door boodschappen te doen bij deze supermarkt. Nadere informatie volgt nog! Let wel: het is een enorme logistieke ‘operatie’ om alle teams te daarom is het extra belangrijk dat je erbij bent, en op tijd! Er is geen tweede kans. 

AFWEZIG OP 2 SEPTEMBER = AFWEZIG IN HET ALLIANCE HOCKEYPLAATJESBOEK 

Verder krijgt iedereen deze dag een lustrumcadeautje. Wil je het seizoen echt goed beginnen en je nieuwe team goed leren kennen? Sluit dan de dag af met een team BBQ bij Robert. Geef je op via [email protected]. De zomervakantie kan volgens ons niet beter eindigen en het seizoen kan niet beter beginnen! 

Blok 2 september in je agenda, we zien je graag.


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws