headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Heren Jong 1 naar NK!

Nieuws afbeelding 24-5-2017 Nederlands Kampioenschap here we come
Het is een feit! HJ1 Alliance heeft zich gekwalificeerd voor het NK op 24 juni te Amersfoort. Met bloed, zweet en tranen hebben we de afgelopen weken heel hard gewerkt naar deze mijlpaal.  Op 7 mei een zwaar bevochten overwinning behaald uit tegen Naarden HJ1 (3-4). Vervolgens op 14 mei ook winst (4-3) thuis tegen Pinoké HJ1. Afgelopen weekend was de overwinning op Xenios HJ2 met 8-2 voldoende om deelname aan het NK veilig te stellen.Met 11 andere Heren Jong teams uit het land zullen we nu gaan strijden om Nederlands Kampioen te worden. 
Ook kampioen in de poule?
We maken ook nog een goede kans om kampioen in de poule te worden! Nog 2 wedstrijden te gaan en dan is duidelijk of we ook in de Jong 1e klasse, Poule IDC-AB ons tot kampioen kunnen kronen. Aanstaande zondag 28 mei de titanenstrijd uit tegen Phoenix. Zeist zal Ze is t niet meer zijn na ons bezoek. Ze was t! De laatste wedstrijd is thuis op 11 juni tegen Amsterdam. 
Hard werken beloond. 
Tot nu toe is de conclusie dat de inzet en het harde werken van de begeleiding en uiteraard de spelers geleid heeft tot dit succes. We hebben ons nu al beloond met een prachtig verlopen seizoen. Super gedaan allemaal.Officiële afsluiting van het seizoen zal na de laatste wedstrijd zijn bij Robert’s BBQ weken met wellicht een mystery guest! 
Heel gek, maar ik heb nu al zin in volgend seizoen! Ook weer knallen. Mooie sport dat hockey. 

Roelof ten BroekeTeam Manager HJ1 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws