headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

HJ1 warming up in de Ardennen en NK-nieuws

Nieuws afbeelding 16-2-2017 Afgelopen weekend de warming up voor het veldseizoen gehad in de Ardennen. Een kort verslag: Vol enthousiasme hebben we ons vrijdagavond sportief gestort op de voorbereiding voor de zaterdag activiteiten. Zaterdag met de groep als team sessie eerst gepaintballd. Een heuse Nederland-België strijd werd er gestreden, met HJ1 als winnaar, uiteraard. ’s Middags de volgende team sessie: een touwen parcours in het Adventure Park in Coo. Met veel aanmoedigingen heeft het hele team het parcours op een hoogte van 15 meter afgelegd. Op zaterdagavond, voor de BBQ, hebben we elkaar echt leren kennen. Mooie sessie was het heren! Dank! Enige hints van de verdere activiteiten: bierpong, Two of a kind, Full House, een kaal geschoren been, scheerschuim, vuur en rode wijn. En niet te vergeten sneeuw waar onder andere grote ballen van werden gemaakt. Op zondag een razend interessante rondleiding bij bierbrouwerij La Chouffe. Daarna was er een kleine dégustation de la bière. Awel, Johan en Anita waren blij met ons gezelschap!  

Dan nu alvast wat NK-nieuws over het Jong Senioren Nederlands Kampioenschap in Amersfoort. Wij hebben de datum, zaterdag 24 juni 2017, in onze agenda gezet. En nu optimaal voorbereiden. De coach en ik hebben de lat hoog gelegd en verwachten een 200% inzet van onze HJ1 heren. Wie weet! 
Roelof ten Broeke HJ1 Team Manager

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws