headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Teamweekeinde Dames 2

Nieuws afbeelding 10-2-2017

Terwijl de meesten van ons toch al 4 seizoenen in Dames 2 hockeyen, is een echt teamweekend er eigenlijk nog nooit van gekomen. Uitjes en etentjes doen we wel een aantal keer paar jaar, maar echt een weekend weg was tot nu toe nog niet gebeurd. Daar moest dit jaar maar eens verandering in komen en daarom werd er door Jozien en Roos een heus Dames 2 teamweekend georganiseerd. De invulling en locatie bleef lang geheim, maar uiteindelijk begaven wij ons vorig weekend naar Centerparks de Eemhof in het pittoreske Zeewolde. Vanwege de prestaties van de eerste seizoenshelft, bleek er door het bestuur van Alliance een taart te zijn afgeleverd bij Roos en dus was het de eerste avond gelijk feest. Nog heel erg bedankt daarvoor!

Hoewel het weekend natuurlijk vooral in het teken stond van teambuilding en gezelligheid, staat toch ook over een maand de competitie voor de deur en dus moest er aan de conditie worden gewerkt. Onder leiding van instructeur Koos ploegden wij door het zand om na een uur bootcamp voldaan het echte Centerparks zwembad in te springen. ’s Avonds met z’n allen gourmetten en hoewel iedereen haar beste outfit in de koffer had zitten, toch besloten het feest in het huisje voort te zetten, want dat Zeewolde bleek niet echt dicht bij de bewoonde wereld te liggen.

Zondag zat het weekend er alweer op en konden we terug kijken op het eerste geslaagde Dames 2 teamweekend.

Helaas waren deze week de velden afgekeurd en is onze echte hockeyvoorbereiding nog niet begonnen, maar wat betreft teambuilding zijn wij klaar om te gaan strijden voor promotie naar reserve hoofdklasse!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws