headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Wat een weekend...Dank veldkeuring!

Nieuws afbeelding 22-11-2016 Hagel / onweer / stortregen / storm.
Het zou qua weer een aardige zaterdag worden… Nadat vorige week zaterdag de velden in de eerste rondes werden afgekeurd omdat ze bevroren waren, zou het deze zaterdag wel oké zijn. Er werd regen voorspeld maar ja, we zijn stoere hockeyers, regen kunnen we hebben. Maar onweer/hagel en hoosbuien, daar waren we niet op voorbereid. Rekenend op een rustige zaterdag ging Lodewijk Bekkers zaterdag om 07:15 uur onderweg naar Alliance om de velden te keuren. Lagen er prima bij. Gelukkig bleef Lodewijk op de club want rond 11 uur brak het noodweer uit. Hagel / regen / onweer maakte het onmogelijk om te hockeyen. Wedstrijden werden gestaakt en later weer hervat. Gelukkig hebben we oranje en roze ballen en kan er gespeeld worden op witte velden. Lodewijk heeft het de hele dag goed in de gaten gehouden en uiteindelijk moet dan toch de beslissing genomen worden om wedstrijden niet te laten starten. Veiligheid van de spelers/speelsters staat voorop en een veld met plassen, onder de hagel, is niet bespeelbaar. En als dan alle teams in het clubhuis staan en wel heel graag willen spelen, en vinden dat dat prima kan, dan is het extra moeilijk om niet toe te geven en de veiligheid van de kinderen voorop te stellen. 
En dan is het zondag, weer zit Lodewijk om 07:15 uur op zijn fiets om de velden te keuren. Voorspelling is veel wind en regen, maar kijken wat de dag ons brengt. Uiteindelijk heeft Lodewijk gelukkig slechts 1 veld afgekeurd en hadden we nog genoeg ruimte om de wedstrijden te verplaatsen. De wind en regen waren wel teveel voor de Dierentuin kinderen en Bitjes & Nopjes, deze trainingen hebben we helaas moeten afzeggen. Nog 1 weekend officiële veld competitie, dan nog het pepernotentoernooi en inhaaldag op 3 december en dan kunnen onze veldkeurders Lodewijk en Bernard even genieten van een paar hockey vrije weekenden voordat ze in de MidWinterCompetitie de velden weer moeten keuren.