headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Dames 1 stelt zich voor: Charly/Charlotte

Nieuws afbeelding 4-10-2016 Wij zijn nog lang niet klaar met onze voorstelronde! Vandaag een oude bekende, Charly! Na een uitstapje naar Bloemendaal zijn wij heel blij dat Charlotte weer terug is gekomen naar Alliance. Op het veld is Charly een kleine snelle spits, maar ook op het middenveld kan je haar bewonderen!

Hee allemaal, ik ben Charlotte, ik ben 17 jaar en de jongste van het team. Ik speel al heel lang bij Alliance. Ik ben begonnen in de Dierentuin ('de leguanen') 
Vorig seizoen heb ik een uitstapje gemaakt, en speelde ik bij Bloemendaal in de MA1.
Ralph was ook al mijn trainer toen ik heel klein was (F-jes) en Kas was mijn coach in de zaal bij de MC1. Mijn rugnummer dit seizoen is nummer 11 en daarmee kunnen jullie mij zien spelen in de voorhoede en op het middenveld. 
We hebben dit seizoen een erg leuk team vind ik, met leuke meiden en dat zijn ook goede speelsters. We moeten natuurlijk nog wel een beetje aan elkaar wennen, maar dat gaat elke week beter en ik denk daarom dat we vaak gaan winnen dit seizoen. Kom ons dus vooral aanmoedigen op zondag!
Liefs Char!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws