headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Scheids bedankt! Spelregelcafé KNHB

Nieuws afbeelding 24-8-2016

Kom naar het spelregelcafé - "Hé scheids, bedankt!” Dat hoor je niet zo heel vaak na een wedstrijd. In weer en wind staan scheidsrechters op het veld zodat spelers lekker hun wedstrijden kunnen spelen. Daar mogen we de scheidsrechters best weleens voor bedanken.

De KNHB doet daarom mee aan de landelijke Week van de Scheidsrechter (3-11 oktober). Op maar liefst 60 verenigingen worden in september spelregelcafés georganiseerd om alle scheidsrechters in het zonnetje te zetten en hen voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Vanaf het seizoen 2016-2017 wijzigen weer enkele spelregels. Tijdens het spelregelcafé wordt aandacht besteed aan deze nieuwe, maar ook aan de bestaande spelregels. 

Ieder café wordt geleid door een top bondsscheidsrechter die alle vragen beantwoordt zodat iedereen met een voorsprong het nieuwe seizoen in gaat.


Dus fluit je wedstrijden, ben je aanvoerder, trainer/coach of een geïnteresseerde ouder? Meld je dan hier aan voor een spelregelcafé bij jou in de buurt. (tijd: 19.30-21.30 uur).


De aanwezige scheidsrechters worden extra bedankt voor het fluiten en ontvangen een handige en leuke scheidsrechters gadget. 


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws