headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Clinic Dames1 en Heren1 groot succes!

Nieuws afbeelding 23-6-2016 Afgelopen zaterdag organiseerden Dames1 en Heren1 een clinic voor onze jeugdleden. In de ochtend traden de nieuwe Dierentuinkinderen,F-jes en E-tjes aan. 's Middags waren de D- en C-kinderen aan de beurt.
Na een goede warming-up werden de kinderen in groepjes verdeeld. Vervolgens werden steeds oefeningen en hockeyspelletjes gedaan, waarna werd door gewisseld. Voor de ochtendkinderen was er een waterslidebaan. Hoewel het redelijk fris was, heeft een aantal kinderen genoten van het glijden op deze baan. In de middag werd door ABN AMRO een testcentre neergezet. Hier konden vaardigheden getest worden; bijv. hoe hard kan je slaan, hoe snel kan je een parcours afleggen. Na afloop kregen de kinderen een broodje knakworst, limonade en een ijsje! Dames1 en Heren1 bedankt voor de organisatie van deze succesvolle clinic.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws