headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Schipholfonds maakt dromen van jeugdige sporters waar!

Nieuws afbeelding 21-1-2016 Schiphol bestaat dit jaar 100 jaar en daarom maakt het Schipholfonds dromen van jeugdige sporters waar! Ben jij tussen 6 en 16 jaar oud en ben je lid van Alliance? En mis jij hockeymaterialen om goed te kunnen sporten met je vrienden? Dan kun je nu bij het Schipholfonds geld vragen en wie weet hebben jij en Alliance geluk en komt jouw wens uit! Er is in totaal € 100.000 beschikbaar!

Wat kan je allemaal vragen aan het Schipholfonds? We kunnen niet alles opnoemen maar hier zijn een aantal voorbeelden: Oefendoeltjes, een ballenkanon, trainingsballen, sleepplanken (voor die mooie strafcorners), veldscheiders, strafcornermaskers voor alle teams, of zelfs een kleine tribune, enz (vraag het rustig aan je trainer of coach). Het moet wel voor Alliance zijn en niet voor jezelf!
Belangrijk: je mag alleen een aanvraag doen voor sportmaterialen die minimaal €500 en maximaal €5.000 kosten. Dat kunnen ook meerdere dingen samen zijn.

Zorg ervoor dat jouw aanvraag uiterlijk 31 maart 2016 bij het Schipholfonds binnen is. Aanvragen die daarna komen doen niet meer mee.
Wat gebeurt er dan? Het bestuur van het Schipholfonds bekijkt alle aanvragen die binnenkomen.
Wat is een goede aanvraag? Als het door heel veel kinderen gebruikt kan worden bij de vereniging en niet snel kapot gaat.
Voor alle informatie en het downloaden van het aanvraagformulier klik op deze link

p.s. vergeet niet je aanvraag ook bij ons bestuur te melden op [email protected]

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws