headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

TWEEDE TRAININGEN VOOR NIET-SELECTIETEAMS

Nieuws afbeelding 30-10-2008 Ralph Bleeker en het Bestuur werken aan een optionele tweede training voor alle daarin geinteresseerde breedte teams. Huidige situatie is dat we dit echter niet eerder kunnen realiseren dan na de winterstop. Dat heeft te maken met een te kleine capaciteit aan beschikbare trainers. Bekend is wel dat sommige ouders van breedteteams zelf in staat zijn en bereid zijn om een tweede training te verzorgen. Wij zeggen toe dat we zullen proberen om veldruimte ter beschikking te stellen van ouders die zelf willen gaan trainen. Mocht u dat willen neemt u dan contact op met uw categorieleiding.
 
Loes Schoone
Bestuurslid Breedtehockey

Reacties


Gijs Vlas

4-11-2008 @ 09:51:53 |De overdenking is in hoeverre gelijkheid in lasten ook gelijkheid in lusten betekend. Ik kan me voorstellen dat de selektieteams iets moeten inleveren, of dat teamtrainingen gecombineerd worden.

Reageer op het nieuws