headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

LK Jong Senoren wederom op Alliance 14 juni

Nieuws afbeelding 25-5-2015

De KNHB organiseert voor de derde maal in successie het Landskampioenschap Jong Senioren. Ook deze keer weer op de velden van MHC Alliance te Heemstede. Op zondag 14 juni a.s. zullen 22 Heren- en Damesteams uit het gehele land strijden om de titel Landskampioen Jong Senioren 2014-2015.

In een aantal poulerondes zullen de beste teams zich kwalificeren voor de kruisfinales en de apotheose in de grote finale voor Heren Jong en Dames Jong rond 16:00 uur.

De Jong Senioren-competitie is enkele jaren geleden in het leven geroepen om de overgang van het Juniorenhockey te vergemakkelijken naar het Seniorenhockey. Alle teams in de Jong Senioren-competitie hebben de leeftijd tussen de 17 en de 25 jaar en spelen daarmee tegen en met leeftijdsgenoten.Op het kennisplatform van de KNHB (www. hockeycorner.nl) wordt uitvoerig ingegaan op deze unieke doelgroep.

In het seizoen 2012-2013 sleepte het District Noord-Holland beide landskampioenschappen bij de dames en heren in de wacht met de teams van Bennebroek en HIC Amstelveen. In het seizoen 2013-2014 gingen de hoofdprijzen wederom naar Noord-Holland bij de teams van Bloemendaal en Pinoké.

Zondag 14 juni beloofd een grandioze dag te worden met veel en hoogstaand hockey, gefloten door Bondsscheidsrechters uit het heel land op één van de beste accommodaties in onze regio, de velden van MHC Alliance.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws