headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Zaterdag - klappertanden !

Nieuws afbeelding 15-3-2015 We dachten even dat de lente was begonnen, maar wat viel het tegen dit weekend! Al vroeg in de ochtend liepen vele traantjes over de wangen van onze jongste jeugd, die klappertandend van het veld afkwamen. Ook later op de dag bleef het koud. Desalniettemin wisten onze meisjes en jongens D1 met klinkende overwinningen hun tegenstanders te verslaan. Jongens B1 klimt, na een 5-1 overwinning tegen Forescate, op naar de derde plek in de Super B! Helaas heeft MB1 verloren van koploper Laren.
Zowel meisjes als jongens A1 hebben het met een gelijkspel moeten doen en hebben zowel meisjes en jongens C1 verloren.

Bij de breedteteams komen we een aantal mooie uitslagen tegen: MD2 wint met 5-1 van Rood-Wit en Meisjes D4 heeft fors van Hurley gewonnen. Ook JD2 en JD3 wisten dit weekend punten te pakken. MB7 en MC9 wisten met grote aantallen te winnen -  9-2 en resp. 9-1.
Het vriendenteam van JA3 heeft Hisalis nipt verslagen met 4-3. En MA5 wist ook net aan te winnen van Pinoke. MA7, JB5, JC4, MC2, MC11, MC8, MC6, MC7 hebben dit weekend allemaal drie punten binnen gehaald.

Reacties


Emma Heizenberg

17-3-2015 @ 09:26:44 |En MD 3 met 4-0 van Xenios. En al 2 x een poule hoger dit jaar!

Reageer op het nieuws