headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Donderdag 4 september (bitjes) hapdag!

Nieuws afbeelding 1-9-2014 Aanstaande donderdagavond 4 september vanaf 19:00 uur kunnen er weer bitjes gehapt worden op Alliance. Kom naar Alliance als je een bitje van een goede kwaliteit wil. Je kunt uit diverse kleuren en kwaliteiten kiezen en ook wordt rekening gehouden met melkgebitten en beugels.

Meld je van te voren aan via www.gebit.nl. Je kiest dan de kwaliteit en kleur en betaalt van te voren. Via de Alliance-site krijg je te horen wanneer de bitjes klaar zijn.

Reacties


Nina Winthagen

2-10-2014 @ 21:44:38 |Hi, Wanneer krijgen we bericht dat de bitjes kunnen worden afgehaald. Ik heb contact gehad met gebit.nl en die geven aan dat ze inmiddels al naar de club bij verstuurd. Hoor het graag.

Sam van Dijk

9-10-2014 @ 15:39:19 |Goedemiddag, zou iemand ons kunnen vertellen wanneer de bitjes klaar zijn? Wij wachten met smart :-). Ik hoor het graag.

Reageer op het nieuws