headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Dames 1 wint van Alkmaar

13-3-2014
Na het verlies van vorige week stonden we er als een team dat graag revanche wilde halen. Alkmaar stond derde en kwam naar Heemstede om punten te pakken. Alkmaar zette daarom ook in het begin veel druk, maar voor ze er erg in hadden, stonden wij door een prachtige actie en voorzet van Kat, die Kris er mooi in tikte, met 1-0 voor. 

We bleven druk zetten en niet lang daarna volgde de 2-0 door alweer een voorzet van Kat en een mooie goal van Nicole bij de tweede paal. Dit allemaal in een tijdbestek van zo’n 10 minuten!

Alkmaar liet het er niet bij zitten en bleef aanvallen wat leidde tot de 2 -1, maar wij lieten het hier weer niet bij zitten. Nog voor de rust kwamen wij (zoals Alkmaar dat mooi verwoordt) met vier dames de cirkel in om nog net de 3-1 mee te pikken. De tweede paal was die dag onze vriend, want Nicole maakte ‘m daar nog een keer! 

Billen knijpen
Na de rust was bij ons de concentratie nog niet helemaal teruggekeerd en was het soms even billen knijpen. Alkmaar kreeg daardoor de kans om de 3-2 te maken en kreeg er toen weer zin in: de dames bleven hoge druk geven. Maar naarmate de wedstrijd vorderde kregen wij de concentratie terug en werden we steeds beter. 

Met nog 10 minuten op de klok zorgden we nog voor een mooie counter en maakte Kat de 4-2. Deze uitslag maakte onze teleurstelling van vorige zondag helemaal goed en onder het genot van een zelfgemaakte pompoensoep genoten we op het terras van onze winst. 

Volgende week thuis tegen Strawberries gaan we ons spel, zoals we zondag hebben gespeeld, doorzetten en als dit lukt gaat het een hele mooie wedstrijd worden. Wij hebben er zin in!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws