headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Hockey & Trainingen

Workshop coaches Jeugdteams

Nieuws afbeelding 20-1-2013 De Technische Staf van MHC Alliance verzorgde op maandagavond 14 januari jl de eerste workshop-avond van dit jaar voor coaches van alle jeugdteams. De avond was verdeeld in 2 sessies met elk 5 workshops. Onder belangstelling van zo'n 40 coaches gaven de leden van de Technische Staf uitleg over o.a. de volgende onderwerpen :
  1. Wedstrijdanalyse
  2. Opbouw
  3. Press
  4. Individuele coaching (persoonlijkheidstypen)
  5. Strafcorner

Vele interessante 'Tip & Tricks' kwamen voorbij en aan het einde van de avond waren alle deelnemers er van overtuigd dat dit soort sessies bijzonder behulpzaam zijn om als club een gezamenlijke aanpak te hebben voor de jeugdteams. Simpele afspraken, regels en voorbeelden hielpen de aanwezige coaches bij de dagelijkse coaching van hun teams. De interactie met Ralph, Pjotr, Karol, Daniel, Jeroen en Ton werd als zeer prettig en opbouwend ervaren. Met recht voor herhaling vatbaar. 

De presentaties van deze avond zijn terug te vinden achter de login van onze site :
- login (rechtsboven) met lidnummer en wachtwoord
- klik op witte Alliance Hockey Academy -button linksboven
- ga naar Coachen
- ga naar Workshop
- klik op de documenten om ze te downloaden

Reacties


Constant Thoolen

15-1-2013 @ 21:36:26 |Erg interessant! Bedankt voor de vele tips, nu gaan we ze toepassen. Er was veel ruimte voor vragen en discussie, informatieve avond.

Puck de Wit

27-3-2013 @ 14:54:24 |Hhhh

Reageer op het nieuws