Coronabeleid MHC Alliance

Op deze pagina vind je het actuele coronabeleid van MHC Alliance. Wij vragen iedereen dit zorgvuldig te lezen en de afspraken te respecteren. Wij volgen de voorschriften van de overheid en richtlijnen van de KNHB.

Corona-regels MHC Alliance, vanaf 26 januari 2022.

Volg de basisregels
Houd 1,5m afstand van anderen. Neem je verantwoordelijkheid in het niet verder verspreiden van Corona en vermijd drukte. Kom bij klachten niet naar de club en laat je testen.

Publiek is weer welkom
Publiek is weer welkom op de club! Dit geldt zowel voor trainingen als voor wedstrijden.

We hebben echter weinig zitplaatsen in de blaashal dus hou hier svp rekening mee. De regels zijn:
- 18 jaar en ouder: zowel in de blaashal als in het clubhuis geldt ‘alleen toegang op vertoon van een geldig coronatoegangsbewijs’.
Deze verplichting geldt niet voor coaches, managers, scheidsrechters, betaalde krachten en vrijwilligers die dienst hebben.
- 13 jaar en ouder: zowel in de blaashal als in het clubhuis mondkapje ALTIJD verplicht wanneer je je binnen verplaatst (behalve tijdens de wedstrijd) Als je zit, mag het mondkapje af;
- Houd ALTIJD 1,5 meter afstand van andere huishoudens;
-In de blaashal MOET je zitten, het publiek mag niet langs de velden staan.

Het coronatoegangsbewijs wordt op wedstrijddagen bij het betreden van het clubhuis en de blaashal gecontroleerd. Op vertoon van een geldig coronatoegangsbewijs ontvang je een stempel waarmee je naar binnen kunt bij beide locaties.

Begin van de wedstrijd
We handhaven het advies om voor aanvang van de wedstrijd je team te begroeten zonder handen te schudden of high-five etc. Spelers begroeten en bedanken elkaar door even met de sticks tegen elkaar aan te tikken; een stick check in plaats van shake hands.

Naar een uitwedstrijd
Wanneer er vanwege uitwedstrijden of andere activiteiten personen uit meerdere huishoudens in dezelfde auto zitten, adviseren wij personen vanaf 13 jaar een mondkapje te dragen.

Vragen, tips en opmerkingen graag naar[email protected].Zie ook de website van de KNHB voor alle coronaregels rondom hockey.

MHC Alliance wenst iedereen een sportief en gezellig verblijf op onze club toe.

<versie 26-01-2022>