Coronabeleid MHC Alliance

Voor het bezoekersregistratieformulier klik hier:

Op deze pagina vind je het actuele coronabeleid van MHC Alliance. Wij vragen iedereen dit zorgvuldig te lezen en de afspraken te respecteren.

Corona-regels MHC Alliance, vanaf 27 augustus 2021

1. Volg de basisregels
Houd 1,5 meter afstand en vermijd drukte. Kom bij klachten niet naar de club

2. Publiek is welkom
Publiek is weer welkom op de club. Ouders, familie en vrienden kunnen naar een wedstrijd en training komen kijken. Houd wel afstand tot elkaar langs de lijn. En meld je via QR code aan (zie registratie).

3. Terras en clubhuis
Het clubhuis en het terras zijn open. Wel moeten alle gasten zitten (dus niet staan, voor zitplaatsen geldt: op=op) als zij een drankje nuttigen op het terras. Kom je als elftal, maak voor de zekerheid een reservering.

4. Registratie
Als speler meld je je ALTIJD aan via de app voor een wedstrijd of training.
Als bezoeker meld je je aan via de website http://www.mhc-alliance.nl/registratie of via de QR-code bij binnenkomst (verplicht vanaf 13 jaar).

5. Kleedkamers
De kleedkamers en douches mogen worden gebruikt. Uiteraard met inachtneming van de basismaatregelen zoals de 1,5 meter afstand.

6. Voor- en nabespreken
Probeer zoveel mogelijk buiten (dus niet in de kleedkamer) als team de wedstijdbespreking te doen. Gebruik hiervoor de picknick-banken en niet het terras.

7. De wedstrijd
Voor aanvang van de wedstrijd begroet je je team en je tegenstander op 1,5 meter zonder handen te schudden of high-five etc. Spelers begroeten en bedanken elkaar door even met de sticks tegen elkaar aan te tikken; een stick check in plaats van shake hands.

8. Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle!
We zijn met z'n allen verantwoordelijk voor het naleven van de maatregelen. Volg de instructies van stewards en personeel op.

Meldingen kunnen gedaan worden via [email protected].

MHC Alliance wenst iedereen een sportief en gezellig verblijf op onze club toe.

<versie 27-08-2021>