Coronabeleid MHC Alliance

Op deze pagina vind je het actuele coronabeleid van MHC Alliance. Wij vragen iedereen dit zorgvuldig te lezen en de afspraken te respecteren. Wij volgen de voorschriften van de overheid en richtlijnen van de KNHB.

Corona-regels MHC Alliance, vanaf 25 februari 2022.

Volg de basisregels
Neem je verantwoordelijkheid in het niet verder verspreiden van Corona en vermijd drukte. Kom bij klachten niet naar de club en laat je testen.

Publiek is welkom
Publiek is weer welkom op de club! Dit geldt zowel voor trainingen als voor wedstrijden.

Begin van de wedstrijd
We handhaven het advies om voor aanvang van de wedstrijd je team te begroeten zonder handen te schudden of high-five etc. Spelers begroeten en bedanken elkaar door even met de sticks tegen elkaar aan te tikken; een stick check in plaats van shake hands.

Vragen, tips en opmerkingen graag naar [email protected]. Zie ook de website van de KNHB voor alle coronaregels rondom hockey.

MHC Alliance wenst iedereen een sportief en gezellig verblijf op onze club toe.

<versie 25-02-2022>