headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 

(Sponsor)kleding voor teams

Wil je er ook zo strak bij lopen als veel van onze selectieteams? Ook komend seizoen kun je weer trainingspakken aanschaffen voor het hele team met korting!


Door onze samenwerking met Jumbo kunnen teams die zelf een pak aan willen schaffen deze bij Jumbo bestellen. Bij meer dan 11 pakken wordt 30% korting berekend.


Indien je als team 1 of meerdere sponsoren hebt, dan betaalt het team € 250,00 sponsorafdracht per seizoen aan MHC Alliance. Als de sets het daaropvolgende seizoen weer gebruikt, dan dient wederom de sponsorafdracht worden voldaan. Als je als team geen sponsoren hebt kunnen vinden, maar toch de kleding wil aanschaffen, dan betaal je als vanzelfsprekend deze sponsorafdracht niet.


De procedure voor bestellen is als volgt en wijkt iets af van voorgaande jaren:

  • pas het zwarte Osaka pak bij Jumbo
  • maak een lijst met maten en lever deze in bij de winkel
  • verzamel de logo’s van de sponsoren in een .eps formaat
  • lever de pakken in bij de drukker met de logo’s (VS Printing Cruquius)
  • van de drukker ontvang je een digitale drukproef ter goedkeuring

Je ontvangt dan facturen van Jumbo voor de pakken en van VS Printing voor de bedrukking. Van Alliance krijg je een factuur voor de sponsorafdracht van € 250,00 te vermeerderen met 21% BTW.


Het is belangrijk om zo snel mogelijk te bestellen om er zeker van te zijn dat je de pakken binnen hebt aan het begin van het seizoen.


Mocht je als team belangstelling hebben of al een of meerdere sponsor(en) op het oog hebben, stuur dan vast een mail naar de sponsorcommissie via [email protected] om je wensen kenbaar te maken zodat wij je verder kunnen helpen.