sponsoring_sponsorreg

E-mail: [email protected]

Alliance en haar sponsoren
Mixed Hockey Club Alliance uit Heemstede, opgericht in 1927, is een van de grootste en snelst groeiende hockeyclubs van Nederland met een sterke regionale binding. Met bijna 1700 leden heeft de vereniging ook nationale uitstraling. Door haar sportieve prestaties, continue investeringen en professionele organisatie zoals de opleidingsprogramma's voor de jeugd (Alliance Hockey Academy), activiteiten voor de senioren, veteranen, professionele trainers, uitstekende velden en vele evenementen is er sprake van een al maar groeiende belangstelling voor Alliance.

Alliance is er trots op dat ABN AMRO als hoofdsponsor van onze jeugd haar naam heeft verbonden aan de club. Daarnaast hebben ca. 60 bedrijven en instellingen zich als sponsor aan Alliance verbonden. Van oudsher zien we veel sponsors die een persoonlijke band hebben met de club. We zien steeds meer belangstelling van niet club gebonden sponsors die op basis van de doelgroep een commercieel besluit hebben genomen zich als sponsor aan de club te verbinden. Wij werken nauw samen met onze sponsoren om ervoor te zorgen dat er een grote klanttevredenheid en continuïteit ontstaat. Het actief betrekken van de sponsoren bij de activiteiten en de evenementen van Alliance vinden wij erg belangrijk.

Speciaal voor onze sponsoren zullen wij dit jaar verschillende bijeenkomsten organiseren. Dat zullen bijeenkomsten met een zakelijk- en sociaal karakter zijn. Wekelijks genieten onze 1700 leden en hun familieleden, vrienden en bekenden van een van de best geoutilleerde hockeyaccommodaties van Nederland. De club beschikt over een prachtig clubhuis en vijf en een half kunstgrasvelden. Om de groei van de vereniging te kunnen opvangen is de voorgenomen realisatie van een waterveld, een van de belangrijkste speerpunten van Alliance. Hockey is de snelst groeiende sport in Nederland. Het niveau van het Nederlandse hockey ligt hoog. Ook internationaal gezien. De media besteden steeds meer aandacht aan de Hoofdklasse competities en aan de aansprekende prestaties van onze nationale hockey teams. Mede daarom kiezen steeds meer toonaangevende bedrijven, landelijk en lokaal, de hockeysport als platform voor hun zakelijke communicatie. Samen met onze sponsoren zetten wij als Sponsor Commissie met heel veel plezier onze schouders onder onze fantastische hockeyclub!

Alliance heeft een sponsorbrochure op maat gemaakt. Klik op de afbeelding en u kunt de gehele regeling lezen, printen en downloaden

heeft u vragen? mail dan naar [email protected]