headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 

Funkey

 

Ben je 5 jaar oud en wil je graag hockeyen? Doe mee met Funkey.


Wat is Funkey?
Op de zondagen organiseren we voor 5-jarigen een hockeycursus waarin de basisbeginselen van het hockeyspel wordt aangeboden. Het door de KNHB ontwikkelde programma omvat grondvormen van bewegen, loopspelletjes, balvaardigheid en een basisvorm van hockey. De kinderen spelen bij ons al met hockeysticks om ze alvast een echt hockeygevoel te geven. Het gaat het om spelenderwijs goed leren bewegen.Van beweegvaardig naar hockeyvaardig!
Wanneer kan mijn kind meedoen?
Het nieuwe Funkey seizoen 2023-2024 start op zondag 17 september. In de eerste helft van het seizoen zijn er 10 lessen. We beginnen om 09.30 en een les duurt 50 minuten.

De tweede helft van het seizoen start in maart 2024.


Wat moeten de kinderen aan?
Trek sportieve kleding aan. We stellen veiligheid voorop en daarom is het dragen van een mondbeschermer en scheenbeschermers verplicht. Het dragen van hockey kunstgrasschoenen is aan te raden vanwege uitglijden. Geen voetbalschoenen met noppen.


Hoe kan ik inschrijven en wat zijn de kosten?
Deelname aan Funkey kost €100 voor 10 lessen.

Je kan je inschrijven als je kind tenminste 5 jaar is op het moment dat de cursus begint (voor het maart blok is 6 jaar ook mogelijk). Je kan je inschrijven door een e-mail te sturen naar [email protected].

Is je kind op de startdatum jonger dan 5 jaar? Daarvoor bieden we op woensdagmiddag het sport- en spelprogramma Bitjes & Nopjes aan. Wil je daar meer over weten? Klik hier voor meer informatie.

Is je kind in september al 6 jaar dan kan je lid worden van Alliance en meespelen met de jongste hockeycategorie die wij de Dierentuin noemen. Wil je daar mee over weten? Klik hier voor meer informatie.


Funkey: FUN in goed leren bewegen is KEY

Meer weten?
Wil je meer weten? Stuur dan een e-mail naar [email protected].