headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 

Oliebollenzaal

'Glow in the dark' zaalhockey en fun in de kerstvakantie!


Beste spelers van MO12 en MO14 teams,

Alliance breedte teams kunnen zich nu inschrijven voor het Alliance Oliebollen zaaltoernooi op woensdag 2 januari 2024. In de drie zalen van het Kennemer Sportcenter kunnen de jongens en meisjes van de O14 en O12 categorie meedoen aan het toernooi ter voorbereiding van de zaalcompetitie.

Het toernooi wordt sinds een aantal jaar georganiseerd vanuit een idee van ouders van MHC Alliance als traditie voor de club. Afgelopen edities (voor de Corona periode) speelden bijna 600 jongens en meisjes uit de B-, C- en D-categorie mee. Zaalhockey is een superleuke hockey variant en met dit toernooi willen we het zaalseizoen extra goed benutten! Je kunt lekker oefenen met andere leuke teams en het wordt ook nog een gezellige dag! Het toernooi wordt ook opengesteld voor andere verenigingen waarbij Alliance teams voorrang krijgen op deelname als je voor 25 november inschrijft. Doe je met ons mee?

KLIK HIER VOOR EEN IMPRESSIE

Gezellig actief met je team
Iedereen wordt ontvangen met een croissantje en er wordt gezorgd voor lunch of warme snack, fruit en andere versnaperingen. Er is lekkere muziek tussen de wedstrijden door, je kunt met je team op de foto met reuze oliebollen en er zijn extra activiteiten en leuke prijzen te verdienen. Natuurlijk ontbreken de (honderden!) oliebollen niet!


Het is een recreatief toernooi, alle teams vanaf de O14-3 en O12-3 kunnen zich inschrijven:
Maandag 2 januari - 09.00-14.30 uur - O12 jongens en meisjes
Maandag 2 januari - 15.00-20.30 uur - O14 jongens en meisjes
 

100 Minuten hockey en glow!
We streven naar 100 minuten hockey per team en je speelt een deel van de wedstrijden in de glow zaal! Zaalschoenen, bitje en zaalsticks zijn verplicht. Ieder team zorgt ook voor een geschikte scheidsrechter voor hun klasse en voor een vrijwilliger die een deel van de dag assisteert bij de organisatie. 


Om de kosten te dekken is het inschrijfgeld per team € 225,- voor 12 deelnemers + 2 begeleiding inclusief lunch of warme snack en andere versnaperingen. Extra begeleiding en extra deelnemers betalen € 10,- pp.
Ieder Alliance team levert een ouder die 2 uur helpt bij de wedstrijdtafel.

Wees er snel bij. De Alliance teams die zich voor 25 november inschrijven zijn verzekerd van deelname. Daarna worden andere clubs die zich ook hebben aangemeld bevestigd.
 
MELD JE HIER AAN!
Als we je inschrijving hebben ontvangen delen we je in bij teams van (ongeveer) hetzelfde niveau. Het kan zijn dat we poules combineren en verschuiven naar een ander moment. Dat laten we natuurlijk eerst even weten. In ieder geval geven we je half december door met wie je bent ingedeeld. 

In december sturen we je een betaalverzoek en dan is de inschrijving definitief.

Voor verdere vragen kun je ons bereiken via Bart Smulders: [email protected] of 0618 217 001.

Wij hopen je te zien op 2 januari!