Coronabeleid MHC Alliance

Op deze pagina vind je het actuele coronabeleid van MHC Alliance. Wij vragen iedereen dit zorgvuldig te lezen en de afspraken te respecteren. Wij volgen de voorschriften van de overheid en richtlijnen van de KNHB.

Corona-regels MHC Alliance, vanaf 28 november 2021.

Volg de basisregels
Houd 1,5m afstand van anderen. Neem je verantwoordelijkheid in het niet verder verspreiden van Corona en vermijd drukte. Kom bij klachten niet naar de club en laat je testen.

Coronatoegangsbewijs
Voor iedereen die 18 jaar of ouder is, is een coronatoegangsbewijs verplicht voor het betreden van een sportaccommodatie. Op wedstrijddagen wordt gevraagd het coronatoegangsbewijs te tonen. MHC Alliance controleert deze bij aankomst op het terrein, bij de ingang van het clubhuis.

Bij trainingen van senioren geldt dat alle spelers in het in bezit moeten zijn van een geldig coronatoegangsbewijs. Bij de ingang van de trainingsfaciliteit zal worden gevraagd het coronatoegangsbewijs te tonen.

Trainingen
Ouders en verzorgers zetten de kinderen af bij het hek en halen ze ook daar na afloop van de training weer op. Het is niet toegestaan om tijdens de training in de blaashal te kijken en te wachten. Rijouders die jonge sporters vervoeren naar een verder weg gelegen door Alliance gehuurde trainingsaccommodatie, hoeven geen coronatoegangsbewijs te tonen en mogen op de tribune plaatsnemen. Beperk het aantal rijouders tot een absoluut minimum. Willen zij gebruik maken van de sportkantine, dan moet het coronatoegangsbewijs wel gecontroleerd worden.

Publiek is voorlopig niet welkom
Publiek is helaas niet welkom op de club. Alleen coaches, managers, scheidsrechters, betaalde krachten en vrijwilligers die dienst hebben en rij-ouders van uitspelende teams kunnen naar een wedstrijd komen kijken, maar houd afstand.

Terras en clubhuis
Bovengenoemde personen en spelers mogen het clubhuis en de blaashal in. Zowel in de blaashal als in het clubhuis en op het terras moet men zitten (aan tafel) op 1,5 meter afstand en vanaf 18 jaar kan dit alleen op vertoon van het coronatoegangsbewijs.

Ook voor het afhalen van eten en drinken en voor het gebruik van toiletten en kleedkamers, die gewoon open zijn, is het coronatoegangsbewijs verplicht.

Het dragen van een mondkapje is verplicht, zowel in het clubhuis als in de blaashal.

De club is iedere dag vanaf 17 uur volledig gesloten.

Evenementen en bijeenkomsten
Voorlopig vinden evenementen en bijeenkomsten zoveel mogelijk online plaats. Houd de website en onze social media kanalen in de gaten voor de laatste updates.

Voor- en nabespreken
Voorlopig vinden evenementen en bijeenkomsten zoveel mogelijk weer online plaats. Houd de website en onze social media kanalen in de gaten voor de laatste updates.

De wedstrijd
We handhaven het advies om voor aanvang van de wedstrijd je team te begroeten zonder handen te schudden of high-five etc. Spelers begroeten en bedanken elkaar door even met de sticks tegen elkaar aan te tikken; een stick check in plaats van shake hands.

Voor- en nabespreken
Vanwege de clubhuis-coronaregels vragen wij alle teams om zoveel mogelijk bij de picknicktafels te verzamelen en na de wedstrijd buiten wat te drinken.

De wedstrijd
We handhaven nog het advies om voor aanvang van de wedstrijd je team te begroeten zonder handen te schudden of high-five etc. Spelers begroeten en bedanken elkaar door kort met de sticks tegen elkaar aan te tikken; een stick check in plaats van shake hands.

Naar een uitwedstrijd
Wanneer er vanwege uitwedstrijden of andere activiteiten personen uit meerdere huishoudens in dezelfde auto zitten, adviseren wij personen vanaf 13 jaar een mondkapje te dragen.

Meldingen kunnen gedaan worden via [email protected].

MHC Alliance wenst iedereen een sportief en gezellig verblijf op onze club toe.

<versie 28-11-2021>