headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto

Welkom bij Alli

Welkom bij Mixed Hockey Club Alliance - MHC Alliance of Alliance of Alli...... 'misschien wel de leukste hockeyclub van heel Kennemerland'. Dat vinden meer dan 1700 leden in ieder geval wel. Ja, want wij zijn in eerste instantie vooral een heel leuke club. Een echte club van vrienden, met veel families, veel vriendenteams, veel vriendinnen en een supergrote jeugdopleiding. Zo groot zelfs, dat wij met recht de grootste jeugd-sportvereniging van Nederland zijn met meer dan 1300 leden jonger dan 18 jaar. Dat vraagt natuurlijk heel veel organisatie en goede afspraken om alles netjes te laten verlopen voor iedereen. Al die zaken vinden jullie terug op deze website en onze App.

Deze website is het officiële orgaan van onze vereniging en hier kan je dus alles terug vinden over ons hockeyaanbod, de vereniging, de leden, de teams etc. Wij beschermen alle informatie naar ons beste kunnen en hebben dus de meer interne zaken achter de login geplaatst zodat onze leden goede beschermd blijven.

Wil je ook hockeyen bij Alliance? Kom dan gewoon eens langs op een namiddag of avond want dan ontvangen wij je met veel plezier en laten we je de club zien en zijn dagelijkse hoedanigheid.

Onder leiding van een klein bestuur (5 leden) en heel veel commissies kunnen wij elke dag weer trainen en elk weekeinde een wedstrijd spelen. Dat brengt verantwoordelijkheden mee voor iedereen en vooral voor ouders van onze leden. Want zonder hun hulp staat alles stil. Wij zijn supertrots op ons eigen vrijwilligerslegioen en steken dat nooit onder stoelen of banken. Geniet van onze site en lees hieronder vooral heel veel praktische zaken van onze club !

Clubtenue: Dames en meisjes
  • Zwart–wit geblokt shirt, linkermouw zwart, rechtermouw wit
  • Zwarte rok
  • Witte kousen met Alliance-logo

Clubtenue: Heren en jongens

• Zwart–wit geblokt shirt, linkermouw zwart, rechtermouw wit
  • Zwarte broek
  • Witte kousen met Alliance-logo

Het (laten) sponsoren van een jeugd- of seniorenteam door middel van trainingspakken, windjacks en/of attributen kan alleen na overleg en met instemming van de Sponsorcommissie.
Alliance-teams moeten verzorgd en in het officiële tenue op het veld verschijnen. Alleen als verwarring kan ontstaan met het tenue van de tegenstander kan een elftal de wedstrijd in een afwijkend shirt spelen (rood uit-shirt en/of rode sokken). De scheidsrechters beoordelen of een team een uit-tenue moet dragen - niet de teams zelf!

Het officiële tenue van Alliance is te koop bij Hockey Republic, Wagenweg 130, Haarlem, Telefoon 023 – 532 24 28

Openingstijden clubhuis tijdens competitieweken

Maandag16.00 - 23.00 uur

Dinsdag 16.00 - 23.00 uur

Woensdag 13.00 - 23.00 uur

Donderdag 16.00 - 23.00 uur

Vrijdag 13.00 - 23.00 uur

Zaterdag 08.00 - 20.00 uur

Zondag 09.00 - 18.00 uur

Deze openingstijden kunnen wijzigen bij speciale activiteiten en evenementen. Buiten de competitieperiode zullen de openingstijden apart worden bekendgemaakt.

Auto's, scooters en fietsen
Wij vragen alle leden en bezoekers om vooral lopend of op de fiets te komen. Alliance beschikt over relatief veel parkeerplaatsen, maar vooral op de zaterdagen zijn er ook vele andere sporters actief op het sportcomplex. De parkeerplekken zijn vooral bestemd voor bezoekende teams en gasten van alle sportverenigingen op ons complex. Fiets en lopen is gezond en is de beste warming-up voor je eigen wedstrijd.  Auto’s mag je niet parkeren op plekken waar de verkeersborden en gele strepen dat verbieden. Het is verboden te parkeren voor of op de inrit van Tuincentrum Nijssen! Voor onze buren zijn wij bijzonder aardig en we vragen je dan ook dringend om hun opritten en toeritten vrij te houden. Elk weekeinde worden wij bezocht door de afdeling Handhaving van de gemeente Heemstede. De verbalisanten treden bijna dagelijks intensief op.
Bij uitwedstrijden is het belangrijk om een goed verzamelpunt te kiezen. Het parkeerterrein bij Alliance leent zich hier heel slecht voor want al snel ontstaat er hinderlijke overlast en/of gevaarlijke situaties. Daarom is het verstandig om met je team bijv. te verzamelen op een centrale plek als het parkeerterrein achter het gemeentehuis, het parkeerterrein van het Spaarne Gasthuis in Heemstede etc.

Fietsen mogen alleen geplaatst worden in de fietsen beugels aan beide zijden van ons clubhuis. Plaats geen fietsen in de looppaden en fiets vooral NIET naar je trainingsveld...... Voor scooters hebben wij een mooie stallingsplek bij de ingang aan de Sportparklaan-zijde.
Honden
Honden zijn een trouw onderdeel van menig hockey-familie, maar toch zijn er ook best veel (kleine) kinderen angstig voor honden. Om die reden mogen honden alleen aangelijnd op ons complex komen en is het clubhuis verboden voor honden. Tja en als er dan een ongelukje gebeurd, dan ruimen we dat gewoon op!

Alcohol en roken
Op zaterdag wordt er voor 16.00 uur geen alcoholhoudende drank geschonken. Na 16.00 uur is alcohol alleen toegestaan aan volwassenen en de jeugd van 18 jaar en ouder. Op zondag wordt alleen alcohol verstrekt aan volwassen en jeugd van 18 jaar en ouder. Het hele clubhuis en terras zijn rookvrije ruimtes. Ook is er een rookverbod op het verhoogd terras rondom het clubhuis op de zaterdagen tot 16.00 uur en op de zondagen tot 11.00 uur. Het gehele sportcomplex is ook rookvrij, hetgeen betekent dat het op en rond de velden niet is toegestaan om te roken.