headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Arbitrage

Week van de Scheidsrechter

Nieuws afbeelding 30-9-2023
We zijn als sporters, publiek en sportclub dankbaar dat er altijd scheidsrechters zijn om onze wedstrijden te begeleiden. 

Zonder het derde team op het veld is er geen wedstrijd! Scheidsrechters zijn onmisbaar en doen hun best de wedstrijd zo goed mogelijk te laten verlopen. En vergeet niet; onze scheidsrechters zijn ook gewoon vrijwilligers!
 
De Week van de Scheidsrechter
Deze week in de Week van de Scheidsrechter zetten we onze scheidsrechters graag in het zonnetje en bedanken we ze voor hun inzet. De Week van de Scheidsrechter loopt tot en met zondag 8 oktober. Dat is een KNHB breed initiatief waar Alliance graag uiting aan geeft. 
 
Alliance scheidsrechters
Op zaterdag 7 oktober en zondag 8 oktober krijgen alle scheidsrechters op Alliance een kleine attentie - koffie met iets lekkers van onze barvrouw Marieke Visser - als dank voor de sportieve en vooral plezierige inzet. Scheidsrechters kunnen zich eerst melden bij de wedstrijdtafel waarna je het kan ophalen bij de bar. Op zondag 8 oktober kan dit rechtstreeks bij de bar.
 
Samen respect voor elkaar
Samen met onze scheidsrechters zorgen spelers, coaches en publiek voor Sport met Respect. Dit vraagt van iedereen dat we, op én rond het veld, op elk moment, steeds met respect met elkaar omgaan. Ook al verschil je van mening ergens over. Dat geldt vanzelfsprekend ook als je te gast bent op andere clubs. 
 
Een voorbeeld van je respect tonen is dat spelers altijd de scheidsrechters bedanken na afloop van de wedstrijd, ongeacht de uitslag van de wedstrijd. En ook doe je dat door een beslissing van de scheidsrechter te accepteren, ook al ben je, als speler, coach of publiek, een andere mening toegedaan. 
 
We doen het samen!
 
 
Daan Beekhuis        
Voorzitter MHC Alliance
 
Ewoud Meeuwissen 
Voorzitter Arbitragecommissie MHC Alliance