headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Bestuurstafel

Marieke Visser nieuwe Bar Manager MHC Alliance

Nieuws afbeelding 28-5-2023
Hallo allemaal,

Ik ben de nieuwe parttime barmanager en heb het nu al enorm naar mijn zin.
Mijn passie is sport en horeca. Ik heb heel lang getennist en ook tennisles gegeven. Door een blessure is dat niet meer mogelijk en ben ik nu aan het padellen.
Lang heb ik samen met mijn partner Tennis- & Sportcentrum de Nieuwe Brug gerund. Ik heb mij daar vooral beziggehouden met de organisatie en de horeca. Vorig jaar zijn wij hiermee gestopt en hebben we een tijdje genoten van onze vrijheid. Nu is het weer tijd voor een mooie, nieuwe en frisse uitdaging. MHC Alliance!

Graag maak ik het mensen, van jong tot oud, op een sportieve plek met een lekker hapje en drankje naar de zin.
Ik zie de bar als de verbinding tussen sport, mensen en gezelligheid. De plek waar je, je thuis voelt als je binnen loopt en waar je eigenlijk niet meer weg wil. Waar je, je verhaal kunt doen en kunt praten over jouw hockey prestaties.

Ik kijk er naar uit jullie aan de bar of op het terras te mogen ontmoeten.

Tot snel, tot op Alliance.

Met hartelijke groet,
Marieke VisserHeb je vragen/opmerkingen of interessante nieuwtjes, weetjes, leuke foto's of verzoekjes? Stuur ze naar [email protected]. Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Volg je Alliance al op Instagram en Facebook? Klik op de icoontje voor de nieuwsberichten en meer korte updates.
----

Wil je een indruk krijgen van wat er allemaal gebeurd is op de club of zoek je een specifiek bericht? Oude nieuwsberichten kan je nalezen want staan allemaal nog op de website. Klik hier (link) voor het archiefoverzicht.