headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Bestuurstafel

Marco Neuvel nieuwe Technisch Directeur MHC Alliance

Nieuws afbeelding 20-4-2023
Het bestuur van MHC Alliance is zeer verheugd om aan te kondigen dat Marco Neuvel vanaf komend seizoen onze nieuwe Technisch Directeur (TD) is.

Marco heeft ontzettend veel ervaring in de sportwereld. Met zijn veelzijdige achtergrond en kennis is hij een waardevolle toevoeging voor onze staf. Zo heeft hij diverse functies bij de KNVB bekleed, was hij Hoofd Jeugdopleiding van HFC en de afgelopen twee seizoenen begeleidde hij de topcoaches van Kampong.

Wij kijken er naar uit om samen met Marco en onze bestaande staf de volgende stap te zetten in de ontwikkeling van onze jeugdopleiding!

Met sportieve groet,
Bas van der Kaa
Bestuurslid Tophockey

Claire van Diemen
Bestuurslid Breedtehockey

Heb je vragen/opmerkingen of interessante nieuwtjes, weetjes, leuke foto's of verzoekjes? Stuur ze naar [email protected]. Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Volg je Alliance al op Instagram en Facebook? Klik op de icoontje voor de nieuwsberichten en meer korte updates.
----

Wil je een indruk krijgen van wat er allemaal gebeurd is op de club of zoek je een specifiek bericht? Oude nieuwsberichten kan je nalezen want staan allemaal nog op de website. Klik hier (link) voor het archiefoverzicht.