headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Toernooien

Save the date: Familie- en vriendentoernooi 'Kaatje Bitterberg' op zondag 28 mei

Nieuws afbeelding 19-4-2023
Save the date: Familie- en vriendentoernooi 'Kaatje Bitterberg' op zondag 28 mei

Op eerste Pinksterdag, zondag 28 mei a.s. wordt het jaarlijkse supergezellige familie- en vriendentoernooi 'Kaatje Bitterberg' weer georganiseerd op MHC Alliance. De unieke mogelijkheid om met je familie en vrienden te hockeyen en daarom erg leuk om mee te doen!

Stel zelf je team samen van maximaal 15 volwassenen én kinderen met een minimumleeftijd van 8 jaar. In de jongste jeugd maken we teams van maximaal 10. Hockey ervaring is niet noodzakelijk!

Naast het hockeyplezier is het één groot (verkleed)feest. Zo zijn er hoge verwachtingen over de outfit van elk team. Ook mag je voor je team je eigen huiskamer maken met partytenten, bankstellen, TV's, noem maar op.

Inschrijven
Binnenkort is het thema bekend en kun je nadenken over je verrassende outfit! De inschrijving start over 2 weken op maandag 1 mei, zet de datum alvast in je agenda!

Extra organisatoren gezocht!
Vind je het leuk om ons te helpen bij de organisatie van dit toernooi, laat het ons weten!

Wij zijn bereikbaar via [email protected], ook voor vragen.

Namens de toernooicommissie
Bart SmuldersHeb je vragen/opmerkingen of interessante nieuwtjes, weetjes, leuke foto's of verzoekjes? Stuur ze naar [email protected]. Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Volg je Alliance al op Instagram en Facebook? Klik op de icoontje voor de nieuwsberichten en meer korte updates.
----

Wil je een indruk krijgen van wat er allemaal gebeurd is op de club of zoek je een specifiek bericht? Oude nieuwsberichten kan je nalezen want staan allemaal nog op de website. Klik hier (link) voor het archiefoverzicht.