headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Hockey & Trainingen

Voorbereiding Jeugd seizoen 2023-2024

Nieuws afbeelding 17-1-2023
Beste jeugdleden, ouders/verzorgers,

Aan de ene kant klinkt de zomer van 2023 nog als ver weg. Aan de andere kant zijn we al weer druk met plannen voor de grote vakantie, zomerkampen en bijbaantjes. Daarom willen we jullie alvast informeren over de data van de afronding van dit seizoen en de voorbereiding van seizoen 2023/2024. Alle data voor het nieuwe seizoen zijn nog onder voorbehoud omdat de KNHB speeldagenkalender nog moet worden gepubliceerd.

Einde seizoen 2022/2023
Het huidige seizoen eindigt dit jaar voor de meeste teams na 3 juni (met uitzondering van een aantal tophockey teams). Er zijn dan geen trainingen meer voor de jongste jeugd en junioren breedteteams. De selectieteams zullen na 3 juni nog een aantal keer trainen in de nieuwe 2023/2024 teamsamenstelling.

Start nieuwe seizoen
De zomervakantie valt dit jaar laat in onze regio; van 22 juli t/m 3 september. De start van het nieuwe hockeyseizoen begint meestal gefaseerd. Voor de duidelijkheid presenteren we dit hieronder de teams waarvoor we onderscheid maken.

Jongste Jeugd en Junioren breedteteams
Voor deze categorieƫn zullen wij direct na de zomervakantie beginnen met trainen op maandag 4 september.

Junioren opleidingsteams & Junioren selectieteams O12-1 en O14-1
Voor de opleidingsteams en de O12-1 en O14-1 geldt; vanaf 21 augustus t/m 27 augustus is het gewenst om aanwezig te zijn maar is facultatief. Vanaf 28 augustus 09.00 moet je aanwezig/beschikbaar zijn voor de voorbereiding.

Junioren selectieteams O16-1 en O18-1
Waarschijnlijk zal de competitie voor O16-1 en O18-1 een week eerder starten dan die voor de andere teams. Dat zal dan het eerste weekend van september (2 september) zijn. Dit betekent dat de O16-1 en O18-1 zullen starten met de voorbereiding in de week van 14 augustus t/m 20 augustus. Het is gewenst om dan aanwezig te zijn maar is facultatief. Vanaf 21 augustus 09.00 moet je aanwezig/beschikbaar zijn voor de voorbereiding.

Afmelden bij afwezigheid
Van de Junioren opleiding- en selectieteams wordt verwacht dat je voor zondag 12 februari bij de desbetreffende TM aangeeft wanneer je niet aan bovenstaande verwachtingen kan voldoen. TM Tophockey Jongens: Wouter Mijnsbergen ([email protected]. TM Tophockey Meisjes: Arjan Duijff ([email protected])

Als er vragen zijn over bovenstaande planning, dan kan je altijd contact opnemen.

Met sportieve groet,

Milou Schoone
Organisatorisch ManagerHeb je vragen/opmerkingen of interessante nieuwtjes, weetjes, leuke foto's of verzoekjes? Stuur ze naar [email protected]. Mail ons. Wij zijn je dankbaar.