headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Hockey & Trainingen

Bert Bunnik (technisch directeur KNHB) spreekt op Alliance

Nieuws afbeelding 14-6-2011

Graag nodigen wij alle coaches, trainers, begeleiders en andere geĆÆnteresseerden uit op 21 juni a.s. om 20:00 uur. Wij hebben Bert Bunnik, technisch directeur van de KNHB, bereid gevonden zijn visie te geven over (top)hockey in Nederland.


De onderwerpen die 21 juni de revue zullen passeren zijn:-

- Waar gaat het tophockey in Nederland naar toe?

- Welk belang wordt daarbij aan de mentale component gehecht?

- Hoe zijn die mentale aspecten in het tophockey toepasbaar op de lagere niveaus?


Bert Bunnik geeft fulltime leiding aan het technisch kader van alle nationale elftallen tot en met Jong Oranje. In nauwe samenwerking met de bondscoaches van de Nationale Dames en Heren selectie ontwikkelt, implementeert en evalueert hij het technische beleid van de KNHB.


Bert Bunnik was trainer/coach van verschillende dames- en heren hoofdklasse teams. Hij behaalde met de heren van Bloemendaal twee maal de landstitel. Hij was bondscoach van het nationale jeugdteam onder achttien, van de Spaanse herenploeg (1984) en assistent bondscoach van het Nationale Heren elftal (1992-1996). Bij de Olympische Spelen van Atlanta trad hij op als assistent coach van Pakistan.


Het belooft een hele boeiende avond te worden. Dus komt allen!