headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Hockey & Trainingen

Schema selectie- en samenstellingstrainingen is bekend

Nieuws afbeelding 19-4-2011

Maandag 9 mei 2011 gaan de selectie- en samenstellingstrainingen voor het nieuwe seizoen van start. Zie de bijlage voor een overzicht van alle trainingen.

 

Alle spelersgroepen zijn op de site te vinden na de inlog. Klik op de Alliance Hockey Academy button (linksboven witte vierkant) en kijk daarna onder actueel.
Deze selectietrainingsschema's zijn voor de teams van volgend seizoen. Kijk eerst goed bij welk team je bent ingedeeld om selectietraining te doen, kijk vervolgens in het trainingsschema waar, wanneer en hoe laat jouw selectietrainingen zijn. Kijk dus niet bij je huidige team, maar bij het team waar je voor in aanmerking komt volgend seizoen.

Het is de bedoeling dat je op alle trainingen verschijnt. Zorg dat je minimaal een kwartier van tevoren aanwezig bent om een hesje met rugnummer op te halen.

 

Alle data en tijden zijn onder voorbehoud en kunnen nog gewijzigd worden. Dus hou de site goed in gaten!

 

In beginsel zullen er per trainingsronde een aantal spelers afvallen. Dit zal op het veld bekend worden gemaakt.

 

Keepers

In tegenstelling tot voorgaande jaren hebben we dit jaar een aparte selectietraining voor de keepers. De spelersgroepen voor de keepersselectie zullen separaat bekend worden gemaakt.

 

Voor verdere informatie aangaande het selectie- en samenstellingsbeleid van Alliance, verwijzen we jullie naar het beleidsstuk Teamindelingen na de inlog onder Alliance Hockey Academy.

 

Hulp gezocht

Voor het uitdelen en innemen van de hesjes aan de spelers voor de selectietrainingen zijn wij nog op zoek naar ouders die daarbij kunnen helpen. We plannen het zo in dat je wordt ingedeeld op de tijd dat jouw zoon of dochter traint, dus het hoeft niet perse extra tijd te kosten. Geef je op op [email protected] als je kunt helpen. Bij voorbaat dank.


Bijlage